Hatun23, SerapAy, erginsena, darkolive, aysebru.birde unuttugummm diger arkadaslar......nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Topic de 3 kisicik kaldik yahu mafoldumben grup dayanismasi dibe vurdu ....
Slm kızlar sLm sutemcim...
Ben de en kısa sürede KH diyetine başlayacağım da sizden ricam benimle 1 gün yediğiniz öğünlerinizi paylaşabilirmisiniz??? Ramazanda değil de oruç tutmadığınız bir gün menüsü lütfen.
günaydın arkadaşlar kimse kimseye cevap yazmıyor diye düşünmeyelim ramazan olduqu için herkesin giriş saatleri farklı ve kısıtlı siteye girin ve paylaşımlarda bulunun birebir yazışmasakta acaip motive oluyoruz Selincim yerleşebildinmi canım sitede seni çok az görür olduk bu arada selincim bnm iştah bu aralar baya bir açıldı napsakk falakayamı çeksen bnm mideyiialsanaalsanasmile
Slm kızlar sLm sutemcim...
Ben de en kısa sürede KH diyetine başlayacağım da sizden ricam benimle 1 gün yediğiniz öğünlerinizi paylaşabilirmisiniz??? Ramazanda değil de oruç tutmadığınız bir gün menüsü lütfen.
off banada bir rahatlik geldi sormayin , ogunlerim dengesiz bide dunyanin parasini verdigim tartim bosuldu o gunden beri daha az dikkatetmeye basladigimi farkettim ya benimki dijitaldi , acaba normal tarti mi alsam bes euro ustelik :)
neyse ben genede bol kaçamaklarima ragmen bir 400g daha vermisim , çunki yasam tarzi burda bi kere karbon azaldi hepden yok edemesemde , yani bundan kastim ekmek makarna borek .. bide yediklerimin kb degerine bakiyorum hep artik 50 rakamini itina ile geçmemeye dikkat etmesem bile :) , kararsiz oldugumda en az hangisinde kb varsa ondan yiyorum
bide soyle bir durum var kizlar , bu diyette et'i daha çok yemek lazim .. ama et de bazen benim butceme uymuyor , yada evde olmayi veriyor yada acele yemek hazirlamam gerekiyor .. ve boyle durumlarda nedense hep makarna imdadima yetisiyor :)
bu arada selin ablacim integral makarna dedigin seyi buldum , ve tadi çok hos bana gore hiç bir fark yok beyaz makarna ile ve kb si daha az .. buda bi gelisme :))
kolay gelsin kizlarrr
oleyyyyyy topic renklendi ne güzel hosgeldiniz kizlarrrr opuyorumnanaktan.....benimde kilo verme olayi durdu...demekki gercekten ramazanda kilo vermek cok zormus.....bende diyordum Bayrama kadar 75 olsam ne güzel olur ama biraz hayal oldu neyse saglik olsun ramazandan sonra tam gaz devam ederiz artik.
Birde bisi anlatmak istiyorum...Benim kardesim sabahlari sahura kalkmiyor sadece aksamdan aksama yedigiyle duruyor. Fakat aksamlarida okadar cok yiyor ki anlatamam. Rahat rahat benim yedigimin 8 katini yiyor yani 3 cesit yemekten ben bir cesidinden iki kasik aliyorum o tabagini doldurur ve hepsinden yer. Böyle oldugu halde kardesim 2 kilo vermis ramazanda....tabi birde calisiyor oturmuyor ama ben sahurda ve iftarda dikkat ettigim halde almassam sükür ediyorum. BU nedenle bende artik sahurda yememeye karar verdim cünkü yiyip yatmak bence bu duraklamanin nedeni ...en azindan bende öyle. Zaten gece 3 de yatiyorum 3 e kadar bolbol su iciyorum. Bugün ilk günüm zorlanmazsam böyle devam edecegim...bakalim haftaya cuma ne cikcak tartida.:))
ay kizlar ben size hic bugün ne oldugunu anlatmadimmmmmmmmmmmm
gece sahura kalkmadigim icin sabah tabiiki kendimi kus gibi hafif hissettim. Biraz oturdum ev toparladim derken dedim kendi kendime al su tartiyi eline bir tartil bakayim. Ve yine dün aksama dogru gösterdigi rakami gösterdi. Yaniiiiiiiiiii 77.5 kg gösterdi :)) bu demek oluyorki ben gecen haftadan bu yana 1.5 kg verdim....yarin sabah yine tartilcam yine 77.5 cikarsa o kiloyu baz alcam ve haftaya cumaya kadar tartilmak yok.
Ama ben simdi cikan rakamin dogru olmasini istiyorum :)) cünkü daha az gösteriyordu. Ramazanda kalklar kalkmaz tartilmak kötü ya sahurdan hala sis oluyorum. Cok yemiyorum ama 1 litre su iciyorum 10 dk icinde :) artik ramazandan sonrami tartilsam napsam. bu iki oldu, hep hüsran heü hüsran...
Hatun23, SerapAy, erginsena, darkolive, aysebru.birde unuttugummm diger arkadaslar......nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Topic de 3 kisicik kaldik yahu mafoldumben grup dayanismasi dibe vurdu ....
Aylincim geldim canım son günlerde gelen giden misafirlerde olunca ipin ucu biraz kaçtı ben ramazanda sadece ilk hafta kilo verdim sonrasında durdu halen 78 deyim Selinin dediqi gibi sanırım kilo almadan ramazanı geçirmek mantıqı en doqrusu çünkü bende iftar ve sahurda yemek yiyip yattıqım için kilo veremediqimi düşünüyorum hatta 77 kiloydum 78 oldum 10 gundur 78 de takılı kaldım ama kaçamaklarım bu aralar çok oldu birde reqliyim onunda etkisi var dün mesela çok yedim 113 lerde falan kapattım 2 gün önce yine 130lardaydım bu kadar kaçamka yeter diyerek bugün itibariyle kaçamaklara son verdim ama mutluyum ben bu kadar kilo verdiqimi gördüm ya qerisini hiç dert etmiyorum kalanlarıda vereceqimi çok inanıyorum Selin lütfen desteqini artırarak sürdür canım inanılmaz motive oluyorum ben sitede olmasamda bana bişeyler yazmanı rica ediyorum ...
günaydin arkadaslar
her sabah oldugu gibi bu sabahda tartildim ve gördügüm sadece iki üc saniyelik bile olsa 93,9 beni cok ama coook mutlu etti ardindan 94,1de kaldi :) yaklasik 3kg verdim ramazanda
uzun lafin kisasi arkadaslar 89a cook az kaldi :)
Selin canim kendimde neyi farkettim diyim sana hatta gecen ben yazdim sende yazdin
kb yok yag yok kacamak minimal kesinlikle gidecek bu kglar hep böyle düsünüyorum üstümdeki baski yok artik
cok rahatladim bi sekilde.
ya gidecek ya gideceK benim herif bu zamana kadar bir kez kompliment etmemistir edemez cekinir icinde saklar belli edemez ama bana dediki artik :) sen kg verdikce güzellesiyosun
aaalllllaaahhh kim tutar nan beni
kg vermek hem sabir i$i hem kendini $artLandirmamakmi$ bunu ögrendim tüm hayatim icin
insallah selin abla hep birlikte veririz sen cok geçmiş sayfalarda resimlerini gördüm dogum gununde cekınmıssın bırını kiloluyken bi tanede zayıfladıktan sonra inanamadım bayıldım sana cok imrendım cok hoş bi hatun olmussunnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan süper bi elektrigin var sayfalardır okuyorum sabrına hayran kaldımm ne kadar samimi ve içten yanıtlamıssın herkesi allahım herşeyi gönlüne göre versinnn bu diyetii bu kadar detaylı anlattıgın ve bizimle oldgun için çooooooooooook teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s....
Günaydin kizlar,
Kilo bildirimimi yapayim
Baslangic 21.06.2010 : 89 Kg
Gecen hafta: 20.08. 2010: 79
Bugün 27. 08.2010: 78,5
Yani arkadaslar bu hafta 500 gram vermisim. Sadece 500 gram demek istemiyorum cünkü gecen hafta hic verememistim. Ama yinede normalde 1 kg olmasi gerekiyordu yediklerime bakarak. Bana yaramayan sey galiba sahurden sonra hemen uyumam, yada sabahlari cok gec uyanmam yani artik uyku düzenime bagliyorum cünkü baska bir aciklama bulamiyorum artik. Bu hafta hic kafamada takmadim cünkü haftanin nasil gectigini bile anlamadim. Acaba uyku düzenimlede alakali olabilir mi kilolarn bukadar yavas gitmesi?
Abov, hemen alırım ben bunu, sağol canım.
kesinlikle al selincim etkisini merak ediyorum sizlerde nasıl olacak. sonra mutlaka yorumunu beklerim yalnız :)) kızlar gözden kacmasın bu yazdıgım sizlerde bakın...
Ben de bir çay buldum, eniştem Adıyaman'dan almış, en büyük ablam denedi ve sonuç müthiş ama bir daha nasıl bulunur nerden alınır bilmiyorum, bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun. Markası Tiryak, o taraflarda tanıdığı biri olsa yazabilir mi? İnternettekilere baktım hiçbiri o kutuya benzemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?