Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hatun23, SerapAy, erginsena, darkolive, aysebru.birde unuttugummm diger arkadaslar......nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Topic de 3 kisicik kaldik yahu mafoldumben grup dayanismasi dibe vurdu ....

aylincim ben geliyorum hergün bişiyler yazıyorum kimse cevap vermiyor, kendikendime bşiyler konuşuyomuşum gibi oluyor, bende takip ediyorum ama çok bişiy yazmıyorum artık, bazen dayanamayıp heyecanlarınıza ortak olmaya çalışoyorum çünkü sizin başınızdan geçenler benimde başımdan geçti aynı duyguları bende yaşadım ama sadece 2-3 kişi aralarında konuşuyor o kadar, neyse benimde bi 10 kilom var hep beraber sağlıklı bir şekilde verebiliriz inşallah...

Evet anliyorum, bazen bende kendi kendime konusuyormus gibi hissediyorum. Ramazan'dan dolayi rejimler biraz agir gittigi icin galiba bu da topigede yansidi maalesef . Canim sen 10 kilo daha verirsen valla mankenlere tas cikarirsin :) Su an bile "fazlaliklarin" (fazlalik parantez icinde cünkü bana göre hic yok :) )hic göze batmiyor. Tabii ki önemli olan herkesin kendisini iyi hissettigi kilodur.
Kizlar ya cok basibos birakmayalim burayi. Ben hep kendim icin diyorum...burayi kesfetmeseydim belki hic rejime baslamayacaktim ve 10 kilo verecegime belki 10 kilo almis olarak geri dönerdim okuluma... ve bukadar mutlu olmayacaktim....Burasi benim icin sadece baslamak icin degil devam ettirmek icin de büyük bir motivasyon kayngi oldu. Basta selin ablanin tavsiyeleri, ilgisi olsun herkesin azimle kilo vermesine kadar beni cok tesvik etti....bu nedenle devam devam devam diyorum :)

günaydın arkadaşlar kimse kimseye cevap yazmıyor diye düşünmeyelim ramazan olduqu için herkesin giriş saatleri farklı ve kısıtlı siteye girin ve paylaşımlarda bulunun birebir yazışmasakta acaip motive oluyoruz Selincim yerleşebildinmi canım sitede seni çok az görür olduk bu arada selincim bnm iştah bu aralar baya bir açıldı napsakk falakayamı çeksen bnm mideyiialsanaalsanasmile

senacim günaydin yavrum :) nasilsin
i$tahinin acilmasin üzüldüm valla
seni kiskaniyodum ben ya catir catir kg verdigin icin aha buyur ikinci selin diyodum ama simdi okuduklarima inanamiyorum okadan emeklerin bosuna gidie yo
lütfen kendime gel silkin bi yahu... birde insanda baya bi kg verince bi rahatlik olusuyo ondan korkmak lazim iste.

SENA canimsin lütfen devam kg vermeye unutma biz diyet yapmiyoruz biz zayifliyoruz:))))

Suzan ABla sana kesinlikle katiliyorum, insan cok kilo verince birden bir rahatlik cöküyor daha az dikkat etmeye basliyor.....

Slm kızlar sLm sutemcim...
Ben de en kısa sürede KH diyetine başlayacağım da sizden ricam benimle 1 gün yediğiniz öğünlerinizi paylaşabilirmisiniz??? Ramazanda değil de oruç tutmadığınız bir gün menüsü lütfen.

off banada bir rahatlik geldi sormayin , ogunlerim dengesiz bide dunyanin parasini verdigim tartim bosuldu o gunden beri daha az dikkatetmeye basladigimi farkettim ya benimki dijitaldi , acaba normal tarti mi alsam bes euro ustelik :)
neyse ben genede bol kaçamaklarima ragmen bir 400g daha vermisim , çunki yasam tarzi burda bi kere karbon azaldi hepden yok edemesemde , yani bundan kastim ekmek makarna borek .. bide yediklerimin kb degerine bakiyorum hep artik 50 rakamini itina ile geçmemeye dikkat etmesem bile :) , kararsiz oldugumda en az hangisinde kb varsa ondan yiyorum
bide soyle bir durum var kizlar , bu diyette et'i daha çok yemek lazim .. ama et de bazen benim butceme uymuyor , yada evde olmayi veriyor yada acele yemek hazirlamam gerekiyor .. ve boyle durumlarda nedense hep makarna imdadima yetisiyor :)

bu arada selin ablacim integral makarna dedigin seyi buldum , ve tadi çok hos bana gore hiç bir fark yok beyaz makarna ile ve kb si daha az .. buda bi gelisme :))
kolay gelsin kizlarrr

bana inanilmaz rahatlik geldi.ama yarin yine sikmaya basliyacam. patertesi baslangic olsun yediklermide yazayim diyorum.iftar yemekleri davetler derken götürdüm .yari yine baslangic olsun.yarin yeni bir gün .pazertesi etle beslenecegim. bu hafta bakalim saf protein diyeti e uyarsam ...

kızlar aynı durum bende de var. Sahura kalkmadığm için 2gündür akşamları karbonhidrata cook dikkat etmiyorum ama 50yi geçtiğimi sanmıyorum. Birde birşey soracağım ben yemekten önce 77.5kg çıktım yemekten sonra 79 bukadar fark olması normal mi? Çok su içtim birde kavurma yedim ama çok az. 1.5kg fark etmesi biraz tuhafıma gitti

Hosgeldin tombulkelebek:) canim biz ramazandan önce yediklerimizi yaziyorduk hatta arkalarina KH puanlarinida yaziyorduk sonra biraktik.... kacinci sayfadan itibaren oldugunu bilemiyorum ama tarih olarak 21.06. 2010 yazilarindan biraz öncesi ve sonrasinda menüler var...istersen bi onlara bak orda selin ablada yorumluyordu hatta sana yardimci olacagini düsünüyorum.

KIZLAAAAR,
Herkeste bi rehavet, silkinin bakıyım. Ramazan çok özel bir aydır, senede bir defa gelir mübarek, sadece yemek içmek değil aslında tüm ruhumuzu temizlemek gerekiyor Ramazan'da.
Hepinizin yüreği o kadar güzel ki, bu mübarek ayda herkes için tek tek dua ediyorum, Allah ne muradınız varsa versin, zayıflamak mı sağlıkla, mutlulukla inşaallah.
Ben de nihayet taşındım, ev alt üst :) Önceki evim möbleli olduğu için şu an mobilyalarım yok, gelecek haftaya kadar yerde yatıyoruz :)))) Öyle güzel bir duygu ki, her yer yatak, nereye istersen sür. Yemeklerim düzenli değil, kelimenin tam anlamıyla ne bulsak yiyoruz iftarda ve sahurda. Tartımı kolilerken şeytana ve size uyup tartıldım sempatiksalakcinni ve şokkkk 67.1 kiloyum. alkisalkisalkis Ne yersem yiyim aklımda kilo almak yoktu acayip rahattım, kilo her şekilde veriliyor arkadaşlar endişeye gerek yok, siz sadece eskisi gibi saldırmamaya bakın. Herkes eskiden nelere nasıl ne zaman saldırdığını bizzat kendisi iyi biliyor. Benim şu an yediklerim eskisiyle kıyaslanamaz. Bize kilo aldıran sapkınlıklarımızdı, acayip bir şekilde aç kurtlar gibi herşeye saldırmalarımızdı, şu an belirli gıdalara dikkat ederek daha hızlı bir şekilde kilo veriyoruz ama şöyle bir durup düşünün, normal bir insan gibi yemek yediğimizde metabolizmamız ona da alışacak ve kilo almayacağız buna inanın lütfen. Ablam burda ve o da taşındığı halde benim diyetten yapmak istedi ve sadece karbonhidratları sayarak ne yiyip ne yememesi gerektiğini sıraladım. Sadece karbonu kesti bir gün ve bir buçuk kilo verdi. Ama oruç tuttuğu için öğleden sonra elleri titremiş resmen :))) Daha ilk günü olduğu için normal çünkü karbonu çok alıyordu. Ramazan'dan sonra tam hız devam etmek üzere son verdi ama söylediklerimden etkilenerek dün pasta ve pilav yemedi örneğin.
Kızlar gördüğüm denediğim herkeste sonuç bu, biz karbonhidratı çok aldığımız için kiloluyuz. Bunu normale çekmek lazım, normale diyorum dikkat edin, normali bizim eski yediklerimizin çok altında. Zamanla alışkanlığa dönüşecek olacağına inancım tam. İlerde tam istediğimiz kiloya düştüğümüzde şu an benim yaptığım gibi herşeyden bizi tatmin edene kadar yiyeceğiz zaten, o yüzden bu zaman aralığında karbonu iyice kısarsak muhteşem olacağız

Senacım, cidden Ramazan'da insanın eli ayağı kalkmıyor, bilgisayar başına bile oturası gelmiyor bazen. Ramazan'dan sonra hızlandırılmış turbo sisteme geçeriz inşallah, yeter ki moralimizi yüksek tutalım ve şu arada herşeye saldırmayalım.
Canısı, iştahın açılması çok normal, vücut aç kalıyor çünkü, uzun süreli aç kalınıp da birşeyler yediğin zaman ensülin seviyeleri en üst düzeyde seyrettiği için sürekli acıkma hissi oluşuyor, iftarda yedikten bir iki saat sonra hiç yememişçesine acıkabilirsiniz. Şurda on gün kaldı, aslında vücut şeker istiyor bu çok açık çünkü kan şekeri düşüyor. Bunun için muhakkak tatlandırıcılı diyet tatlılarla veya Ramazan bitene kadar diyet colayla falan vücudu kandırmak gerekiyor. Kandırmazsak eğer başka tür yiyeceklere saldırma olasılığımız yüksek. Ramazan'dan sonra sık aralıklarla yiyerek ve su da içerek bunu kısa sürede normale çekeceğiz inşallah.

Canımcım, sana hemen bizim kızların önceki menülerinden kopyalayayım.

18.06.2010 – TOPLAM: 35

Sabah: 2 yumurta + 1dilim light form (8p)+60 gr Peynir (1p)
Öğlen:Yeşil salata (8p)
Akşam:6 adet tekirdağ köftesi (3p) + 60 gr Peynir (1p) + 1dilim karpuz (4)
Gece : Midye tava (10p)

19.06.2010 – TOPLAM: 23

Sabah:2 yumurta + Peynir (1p) + 1dilim light form (8p)
Öğlen:Karpuz (8p)
Akşam:Izgara köfte (1p) + midye tava 4tane ( 5p)

Ortalama 1.5 litre su + yarımşar saat yürüyüş.

20.06.2010 – TOPLAM: 39

Sabah : 1 haşlanmış yumurta + yarım dilim ekmek (6p) + Peynir (1p)
Öğlen : Karpuz (8p)+ Peynir (1p)+1 haşlanmış yumurta
Ara:1 adet zeytinyağlı sarma (10p)
Akşam:Midye tava (8p)+ Ayran (5p)

21.06.2010 – TOPLAM: 26

Sabah:1 dilim kızarmış tost ekmeği(8p)
Öğlen:Yeşil salata (8p) + 1kaşık yoğurt(1p)
Akşam:2 yumurta + Peynir (1p)+ 2yk yoğurt(4p)
Gece :Karpuz(4p)

2 litre su + 45 dk yürüyüş+ wc2

22.06.2010 – TOPLAM: 29

Sabah:1 dilim light tost ekmeği (8p) + 20 gr peynir (1p)+ şekersiz yeşil çay
Öğlen : 5 adet minik köfte (1p) + 2 kaşık yoğurt (5p) + Karpuz (4p) + Salatalık (4p)
Akşam: Izgara köfte 200 gr (1p) + Peynir 60 gr (1p) + Yarım porsiyon salata (4p)

Wc1 +2 litre su + 45 dk koşu bandı (4km)

23.06.2010 – TOPLAM: 34,5

Sabah:Susamsız, pekmezsiz 1/2 simit (10p) + Lor peyniri (1p) + 9 yeşil zeytin (2p) + 10gr maydanoz (2p) + şekersiz çay

Öğlen :1 zero + 35 gr kavrulmuş fındık (3.5p veriyorum çünkü paketinde 100 gr için 7kb yazıyordu:))

Akşam: Omlet (1p) + Peynir(1p) + Salata(8p) + 2 kaşık yoğurt(5p) + 2 köftecik(1p)

Toplam:34.5 (bence çok ama bugün feci acıktım neden bilemiyorum)

2 litre su + spor yok + wc iki gündür yine yok

24.06.2010 – TOPLAM: 29

Sabah:60 gr lor peyniri (1p)+ 4 adet Yeşil zeytin (1p) + 1 yumurta + 1 dilim tb ekmek (8p)
Öğlen :1 haşlama köfte (1p) + 1 küçük kase yoğurt (5p) + 1 dilim peynir (1p) + 1 erik (4p)
Akşam:2 yumurta ile peynirli omlet (2p) + 4 yaprak marul (2p) + 1 kaşık yoğurt (4p)

Toplam:29p

+2 litre su + 50dk koşu bandı.+ leslie ile 3 mil + wc yine yok

28.06.2010 ptesi TOPLAM

yediklerim yaptıklarım: (Akşam giremicem ama yemeğim hazır, yediklerim değişmeyecek)

Sabah:2 haşlanmış yumurta (1) + 50 gr beyaz peynir (1) + 8 zeytin (2)
Öğlen:100 gr haşlanmış et + 2 kaşık yoğurt (4)
Akşam:100 gr sosis -sucuk karışık (1p) + 2 yaprak marul (2) + Ayran (5)

Toplam:16

1 saat koşu bandı + 2 litreye yakın su + Biraz zero + Tibet çayı wc için.

29.06.2010 SALI TOPLAM:

Sabah:yarım pors 1 yumurta ile acı biberden menemen (5,5p) + 50 gr lor peyniri (0.5p)
Öğlen:100 gr döner (0p) + 2 kaşık yoğurt (5p)
Akşam:4 yaprak marul (4p) + 150 gr sucuklu 1 yumurta (2p) + 50 gr lor peyniri (1p)

Toplam:18p

2 litre su + yarım saat hızlı tempo yürüyüş + 1wc

30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM

Sabah:1 domates (6) + 1 salatalık (4) + Ricotta peyniri (0.2)+4 zeytin (1)
Öğlen:1 kaşık yoğurtla kıymalı semizotu (1) + 2 yaprak marul (2)
Akşam: Zero + 33 gr fıstık (7.2) + 100 gr ızgara et (0) + Ricotta peyniri (0.2)

Toplam:21.6 krbn

1.5 litre su + 4 km çok hızlı tempo yürüyüş (25 dk da bitti 4km) + wc yok

Biliyorum bugün abarttım , sabahki domates salatalık bozdu işi , yumurta yemek istemedim , ekmek zaten yemiyorum, başka bişey de bulamadım

01.07.2010 PERŞEMBE TOPLAM

Sabah: 2 haşlanmış yumurta + light peynir 1 + 4 zeytin 1 = 2p
Öğlen : Hellim (1) + 4 yaprak marul (4)+ 1 bardak ayran (5) = 10p
Akşam : Izgara et + 2 yaprak marul (2) = 2p (yicem menü değişirse bildiririm)

toplam:14 p

2 litre su + 4 km yürüyüş + wc yine yok.

18.06.2010 – TOPLAM: 42
sabah 2 dilim ekmek peynir 17 puan
öğlen tavuk haşlama 0 puan
akşam tavuk ve cacık 5 puan
gece biraz dondurma 20 puan

19.06.2010 – TOPLAM:140

sabah ( öğlen b irarada oldu geç yiyiynce) yarım dilim ekmek 2 zeytin peynir ve haş.yumurta 5 puan
akşamüstü 1 dilim karpuz peynir 5 desen 1 saat sonra 2 bardak ayran
akşam yemeğinde ton balıklı salata 8 toplam 25 puan en fazla
ama gece bir coştum bir büyük paket ve cips ve kaç tane olduğunu hatılrmiyorum çokoprens yedim

20.06.2010 – TOPLAM:15

sabah 2 yumurta yarım domates çok az maydanoz az peynir 4 puan
öğlen tavuk ızgara yeşil salata 5 puan
akşam hindi tandır 3 köfte 1 yemek kaşığı italyan salatası ?
hepsi bu
birde bütün gün havuzdaydım baya b spor yapmış oldum

21.06.2010 – TOPLAM:45

sabah 1 simitin 4 de bir ve az peynir 7 puan
öğlen kıymalı yumurta 1 dilim ekmek ve 1 tas yoğurt 21 puan
akşam üstü 1 dilim ekmek krem peynir 9 puan
akşam tavuk sote 8 puan

ayrıca 40 dk voleybol oynadım

22.06.2010 – TOPLAM:34

sabah: işten bişey yiyemedim 0 puan
öğlen:1 domates 1 biber biraz peynir hepsini tavada pişirdim 2 dilim ekmek 1 bardak süt 30 puan desek
akşam 100 gr sucuk 100 gr salam 100 gr peynir 11 puan
toplam: en fazla 45 puan

23.06.2010 – TOPLAM:37

sabah yarım dilim ekmek 4 puan sucuklu yumurta ( 2 taneden ) listede 1 gövrünüyor ama sucuğun 100 gr 4 ettiği için 4 puan diyorum sabah: 8 puan
öğlen: köfte 4 puan yoğurt 1 tas 10 14 puan
akşam: ızgara tavuk 0 2 tas cacık 15 desek toplamda: 37 puan
su aynen en az 2 lt devam spor yok

24.06.2010 – TOPLAM:34

sabah: az peynir çay 0 puan
öğlen : omlet 1 dilim ekmek yoğurt : 20 puan
akşam üstü: 15 kiraz 8 puan
akşamm1 tas cacık ızgara tavuk 5 toplam:33

28.06.2010 PAZARTESİ TOPLAM:

sabah 10: 1 dilim ekmek 8 puan 1 dilim peynir 1 puan :9 puan
öğlen 13.30 2 yumurta az salam peynirli ve 1 biberli omlet : 5 puan
ara 17.00 peynir : 1 puan
akşam 19.30 tavuk burger yağsız 300 gr 2 çatal yoğurt 2 çatal soğan salatası :29 puan
OPLAM: 44 PUAN

29.06.2010 SALI TOPLAM

önce 29.06.2010 menüm

sabah 10.00 simit peynir :26 puan

öğlen 15.00 3 adet haşlama yumurta :0 puan

akşam 20.00 tavuk haşlama : 0 puan

gece okey oynarken de 1 avuç ayçekirdeği ???

1 saat yürüyüş 15 dk üst beden hareketleri

30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM

menümüde yazayımda onada bir aferin alayım bari

sabah 09.00 : peynir çay 1 puan
öğlen 13.30 : tavuk döneri 250 gr kadar yemişimdir. 18
ara 17.30 : peynir 1 puan
akşam 19.30 : köfte ve öğlenden kalan 50 gr tavuk döneri 9

TOPLAM: 29 puan

sabah saat 10.00 : 1 dilim ekmek lor peyniri 1 domates 1 biber üzerinede zeytinyağı : 19 puan

öğlen saat 15.00: 3 haşlama yumurta : 0 puan

ara saat 18.00 : 2 adet yaprak sarma ( tadına bakmaka adına pişmişmi diye ) : kaç puan eder

akşam saat 20.00 : haşlama tavuk göğsünü baharatlayıp az yağda soteledim : 8 puan

TOPLAM : 30 PUAN

21.06.2010 – 21 PUAN

Sabah = 5-6 tane sosis 1 puan
kaşar peynirli omlet 1

öğlen
yine 2-3 sosis 1 p
1 kaşık mayonez 1p
3 küçük salatalık turşusu bunada 1 p yanlışsa düzeltin lütfen

ara 1 sütlü şekersiz kahve 4 p

akşam
2 tavuk baget o
1 kaşık mayonez 1
3 turşu .. 1

akşama 2oo gram karpuz veya o değerde kiraz yerim ..

22.06.2010 – PUAN 32

Sabah =
sucuklu yumurta - 1 p

öğlen

sosis ,kaşarpeynir 1 t.kaşı mayonez ve 2 küçük turşu - 4p

ara
şekersiz sütlü kahve -5p

akşam
hiç açıkmadım biraz kiraz ve 6 erik yedim -12p

+ 22

akşama açıkırsam biraz peynir ve 2 dilim karpuz yerim -10 puanda burdan

32 günü kapatmış olurum

23.06.2010 – PUAN 28

Sabah =
sosis-haşlanmış yumurta ve peynir -2p

Öğlen =
10 kiraz - 6 erik 10p

Akşam=

6 ekmeksiz köfte- 2p
mayonez -1p
2 salatalık turşusu 1p

+ 16 p

akşama arkadaşa misafiriz .12p meyve dışında bişey yemeyi düşünmüyorum şimdilik .umarım istediğim gibi olur .değişme olursa yazarım size ..

24.06.2010 – PUAN 30
sabah =

2 tam ceviz o,5
1 bardak form plus
1 t.kaşığı keten tohumu ?

arada
biraz dil peyniri 1p

öğlen
kabak yemeği 7p
1 kaşık yoğurt 3p
çok az haşlanmış tavuk eti 0p

ara
şekersiz sütlü kahve5p
1 avuç kabak çekirdeği 1p

akşam
kabak yemeği 7p
2 kaşık yoğurt 3p
ve tavuk but 0p

+ 32 yanlış 30

akşama form çay ve 4 puanlık kiraz yerim +36

29.06.2010 SALI TOPLAM:

Sabah
Küüçük bir dilim kızarmış ekmek 5p
peynirli yumurta 1p

Öğlen
tavuk döner 3p
1 bardak ayran 5p

Ara

100 gram kiraz8 p

akşam
semizotu 3p
tavuk dönerin devamı 2p
yarım bardak ayran 2p

1 avuç kabak çekirdeği 1p

+30 p

2 litreden fazla su 1 buçuk saat yüzme

30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM:

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

KAlkınca

1 tatlı kaığı keten tohumu ve çörek otu karışımı (bunu kendim keşfettim olurmu bilmiyorum ama ikisininde faydalaı olduğunu söyleniyor kabıza .ikisi arasında kalmaktansa karıştırdım aynı miktarda ikisinden iiyorum bende =)
2 bardak ılık su

SaBah

Haşlanmış yumurta 0p
peynir 1p
3 zeytin 1p

Öğlen

1 kase kramalı mantar çorbası 5p(üzerinde 250 gramında 5 kh. olduğu yazıyor .harika ben hazır çorba sevmeyen ama kremalı mantara bayılan biri olarak çok tuttum bu çorbayı .artık sık sık görürsünüz menülerimde )
tavuk 0p

Ara=

kiraz 8p

Akşam=
açıkmadığım için sadece bika sosis yedim.spordan sonra daha ok aıkmayım diye .1p

Soran arkadaş için = 3 uzun sosis 100 gram yani 1p aynı şekilde 6 parmak sosiste 1oo gram ve 1p

+16p

akşama 9 puanlık ya meyve yada yemiş yerim olmadı en şekersizinden bi neskafe içerim =)

02.07.2010 CUMA TOPLAM

kalkınca keten tohumu ve ılık su

Sabah=
1dilim kızarmış ekmek üstüne lor peynir 9

20gram 5p

kiraz 8p

Akşam =
sucuklu yumurta 1p

Burası etti 24p

arada yediğim 4 kaşık bulgur pilavını hiiç hesaba katmıyorum k.h sını merakta etmiyorum .onu kaçamak olarak arkamda bırakıyorum müdenizle

arada ne yerim bilmiyorum ama yine kahve olur sanıyorum ..

18.06.2010 – TOPLAM: 35 PUAN

sabah :
1kase kadar patates salatası ( 25 civarı diye düsünüyorum)
böreklere pastalara elimi bile sürmedim

2 kupa yesil çay

öğle : haşlama tavuk

1 kupa yeşil çay

akşam :haşlama tavuk
1 kaşık pilav (10 p)

50 dk tempolu spor

19.06.2010 – TOPLAM: 39 PUAN

reglimin 1. günü bu gün
sabah: 1 lavaş(5), 1 domates(6) 2 y. biber(6)
öğle: haşlama tavuk
patlamış mısır(10)
şeftali(12)
akşam:haşlama yavuk

spor falan yapamadım sancıdan

20.06.2010 – TOPLAM: 17 PUAN

sabah: 1 lavaş(5p), 7-8 zeytin(2p), yarım domts(3p), maydonoz-dere otu(2p)
öğle: yrım porsiyon etli bamya(5p)
yeşil çay
akşam : haşlama tavuk

21.06.2010 – TOPLAM: 16 PUAN

sabah: 1 lavaş(5p), yarım dmts(3p), 10 tane zeytin(2p),maydanoz - dere otu(2p) ( dere otu sayesinde her kahvaltıdan sonra lavaboya gidiyorum)
öğle: fırın çipura
akşam : yarım porsiyon etli t. fasülye(4p)- tavuk

22.06.2010 – TOPLAM: 27 PUAN

sabah: 1 kepekli lavaş(5p), yarım domates(3p), 1 tane biber(3p), maydanoz- dere otu(2p)
2kupa yeşil çay
ögle:tavuk haşlama
akşam : 1tane karnıyarık(10p) , yarım şişe meyveli soda(4p)

3 kupa yeşil çay
50 dk tempolu spor
yaklaşık 4lt su

23 haziran çrşmb

sabah:1 lavaş(5p), 10 zeytin(2p), maydonoz-dere otu(2p), yarım domates(3p)
öğle :haşlanmış tavuk
akşam: fırın tavuk, 1bardak diet kola, 2 dilim patates(5P), 1 kaşık pilav(5p)

toplam:22 puan

4 litra kadar su
50 dk tempolu spor

24 haziran perşembe

sabah:1 kepekli lavaş(5p), 10 zeytin(2P), maydanoz- dere otu(2p)
2 kupa yeşil çay
öğle: fırın tavuk
akşam : fırın balık
patlamış mısır(10p)
diyet kola

toplam :19

55 dk tempolu spor

Bunlardan umarım bir fikir edinebilirsin, yalnız şu ayrıntıya özellikle dikkat etmeni istiyorum. Senin bu yazılanlardan çok daha fazla protein alman gerekiyor, daha çok kilo vermek istiyorsan daha çok protein yemen gerektiğini sakın unutma. Bu yukardaki listedeki kızların vermeleri gereken kilo daha azdı. Ve karbonhidratı daha yukarda tutabilirsin, sebzeyi çok yiyebilirsin, kalori hesabıyla hiç uğraşma, yediklerinin sadece karbonhidrat değerlerine bak, alıştığında zaten karbon ağır gelecek sana hayatım.
Daha önceki yeme tarzına bağlı olarak eğer düşük kalorili diyet yapıyorduysan daha önce, ilk etapta yavaş kilo verebilirsin, ama senin kilolarındaki birisi bence burdaki rekorumuzu elimizden alır gibime geliyor. Zaten birkaç gün karbonu kestiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın bizzat yaşayarak. Sen de yediğin öğünleri yazarsan herhangi bir hata var mı bakabiliriz, yapa yapa öğrenmiş olursun tatlım.

Serapcım, tartın bozulabilir ama moralin bozulmasın lütfen. Bence en kısa zamanda en ucuzundan bir tartı alman yeterli. Yediklerin ve fikirlerin harika gidiyor, aynen daha önce yazdığım gibi geçmişinle kıyaslanamaz bile haksız mıyım? Şunu unutma, vücut az yemeye de alışıp dengesini kurar, çok yemeye de. Bize kilo aldıran sadece karbonhidratlar. Onları eleyip çok yediğinde de kilo almayacağını sakın unutma. güzelim. Yeteri kadar yemen yeterli.
Bu diyette kesinlikle eti çok yemek lazım ama et sadece senin değil çoğumuzun bütçesine uymuyor ama şöyle bir artımız var, bu diyeti piramit gibi düşün, iştahımız ise alttan yukarıya doğru azalıyor. Hatırlarsan ben bir öğünde bir tavuk yiyordum yazmıştım. Şimdi bir budunu dahi bitiremiyorsam bunun ekonomimize katkısını sen düşün artık, hem bütçeden hem kilodan kaybedeceğiz. Yapmaman gereken tek şey şu pozisyonda az yiyerek vücudunu düşük kaloriye tabi tutmaman hayatım. Gerisi kolay zaten.

Aylincim, bana kalırsa sahurda birşeyler yemen daha doğru olur, peynir salatalık domates ye örneğin, bu senin ensülin seviyeni etkilemez ve zorluk yaşamazsın gibime geliyor. Son iki hafta kaldı, istersen bir hafta abininkini dene bir hafta da karbonhidratsız sahur yap, bakalım ne olacak.

Hatun23, SerapAy, erginsena, darkolive, aysebru.birde unuttugummm diger arkadaslar......nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????????
Topic de 3 kisicik kaldik yahu mafoldumben grup dayanismasi dibe vurdu ....

Kesinlikle Ramazan'dan sonra tartılmanı öneriyorum bu arada Aylincim, bak ben hiç tartılmıyorum ve hiçbir şekilde beynim vücudumu kandıramıyor. Aklımda soru işareti de yok, yalnız bu arada acaba kilo alıyor muyum demeyeceksin, bunu unutma. Rahat olacaksın.

Sena, iftardan sonra yemek yiyip yatıyorum mu yazdın ben mi yanlış anladım. Çünkü iftardan sonra yemek yiyip o ağırlıkla uyuduğunda hiç yememişsin gibi hissedersin. Tekrar acıkırsın. Bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir gerçek. Yemekten sonra 2-3 saat geçmeden uyumamak lazım. Eskiden de sahurdan sonra kimse uyumadığı için daha sağlıklı imiş oruç. Ben hesaplıyorum çok düzenli olmak lazım, akşam 7.30'da iftarı yap, gece 11.00 de yat, sabah 04.00'de kalk sahuru yap 06.00'da geri yat, aslında olabilir ama ben çalıştığım için biraz zor. En azından sahurdan sonra hemen yatalım, iftardan sonra direnelim diyorum.

Canım, süpersin, cidden Ramazan'da vermiş olman büyük başarı. Daha çok kilon gidecek emin ol. Ben beyaz bir kot almıştım, üzerine siyah dar bir buluzla harika olmuştu. Seni de eşin öyle görünce komplimanlar kıskanmaya dönüşecek sempatiksalakcinni Bu kez bunu giyme onu giymelere gidecek olay hehehe

Canım çok teşekkür ediyorum, bizden ayrılma. Çıtır olacağız hep birlikte.

Canımcım, yapılan tüm araştırmalar, erken uyunduğunda daha çok kilo verildiğini kanıtlıyor. Erken uyunduğunda ve erken kalkıldığında. Yani geç yatınca sistem bozuluyor. Geç yattığın için geç kalkıyorsundur kesin. Ben de gece kuşuyum. Keşke 11'de yatabilsek bi şekilde nerde o günler.

slm kızlar selin seni burda görmek çok güzel lütfen daha sık gir canım bu arada malesef çok geç yatamıyorum neyse az kaldı bayrama sonrasında kaldıqımız yerden devam..

bugunki menumm
sabah bir elma 16
oglen buharda cipura , yarim domates iki yaprak marul 6
bir tost 8 mecbur kaldim onuda yemege yoksa çope gidiyordu israfi da hiç sevmem
aksam 10 cips 10 puan
patlican yemegi 4 yazio 5 puan vereyim valla bunu bilemedim
iki bardak normal cay iki kupa form cayi

kaç edio ..
sadece 45 supermis 50 yi asti dyordum bende cunki bayagi tok hissediyorum kendimi hehe
kizlar ben kasamiyorum fazla kendimi 20 puan olcak diye , bakalim boyle deneyeyim bir kaç zaman 50 yi asmadigim surece benim için kardir
hepimize kolay gelsin kizlar :)

bu arada anamin tartisina el kloydum , 80 gosteriyo mubarek hehehe :)) neyse rakama bakmicam da kaç kaybettim ona bakcem ..

bugün bir kislik ceket denedim öylesine tamamen öylesine 44 beden
giydim ve geldi
vee dügmeleri kapandi iymi :)
benim herif sok oldu güzel bir tebessümle gülümsedi bana hosuna gittim kesin zuahahha

arkdaslar ben sutem 44beden kislik ceket giyiorum ben bu yasima kadar hep xl bölümden aldim giyindim veya giyiniyodum simdi bayrama bir iki kg daha vermek istiyorum 91 92 kg olsam cok rahat hissederim kendimi kanimca

arkadaslar ben dünyanin en güzel kadiniyim ve bu kglar BANA yakismiyooooooo :)

sabah bir mozrella peyniri .iki tas kahve .yaninda iki dometes .iki tane knacki brot

öglen 6 tane cevapcici yaninda iki su bardagi ayran ara bir muz
aksam yine köfte 2 tane yaninda salata yesilikli .bu arada erik suyu aldim.bagirsaklarimi calistirsin diye .bütün tansiyonum düsük.hap kullandigim icin niyetlenemedim. kb m kac oldu.bilemicem.bütün gün düsük tansiyon lada gezdim.sutem cim hadi bakalim gardarobunu yenilecen bu gidisle .gecen hafta beende carsidaydim.kotlar da 34 numara ya girebildim.ve cok hos yakisti.ayrica askili tulum aldim.42 beden hafif .tr de giyerim diye .bir sürü de t sört.esim beni bosayacak bu gidisle banka kontaya bakarsa .isden gücden bakamiyo.bana yenimi aldin.hos duruyo diyo sadece.aman napayim . selin ramazan temennilerin icin teskkürler.dualarimizi eksik etmiyelim birbirimizden , allah tamamina erdirsin. her sey gönlümüzce olsun.her seyin basi saglik.yeni evin hayirli ugurlu olsun.güle güle iyi günlerde otur.

valla ben bellledim.arkadaslrdan birine rastlamamak icin yolda ara yollardan gittim hep.hele kaynanama .aman aman görmesin diye.elimde bir sürü posetlerr .kendimi arabaya zor attim.oglumu mu batiracksin gelin gelinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…