Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Muhabbet süpermis ya
bende yeni kiyafet almak icin bekliyorum. Söyle bi 8 kilo daha gitsin tamamen yenilicem hepsini insallaaaaaaaaaah. Benimde annem artik kapidan iceriye almaz
Bu aksam ben sini köfte diye bisi denedim bugün onu yedim :) icinde bulgur var...abooo simdi gördüm 100 gram bulgurda 73 gr karbonhidrat varmis hadi biz 200 gram kullandik desek eder 150 gram KH ama bu tepsi icindeydi 8e böldük etti bir parcasinda 18.75 gram KH birde kiyma sogan baharat felan fistan 50yi gecmemistir umarim bilmiyorumkismile (Bu arada en kücük parcasini yedim bunuda belitreyimmm). Yaniiiiiiiiiiiii bana göre süper bir iftardi :))

günaydın kızlar sabah sabah yoksunuz yine uyuyun bakalım karpuz uyuya uyuya büyür der hep babamnaniknanik 9 günden sonra çatlıcaktım meraktan bu sabah tartılmasaydım eqer.. cumayı bekleyemedim ve tartıldım v sonuççç 76.8 :))) çok mutlu oldum ama çizelgemi cuma gunu tartılıp deqiştireceqim ve cuma günleri tartılacaqım 9 gundur tartılmıyordun reqliyim diye bu bnm için buyuk bir adım oldu bu konuda kız sutemm bakk kilolar gitmeye devam ediyor fıstıqımm süper moddayımopuyorumnanaktan

sena hayatim bende 93,6 ciktim sabah bende cok mutluyum böylelikle tam 3 kg vermis oluyorum ramazandan buyana :))))))))

valla ben bellledim.arkadaslrdan birine rastlamamak icin yolda ara yollardan gittim hep.hele kaynanama .aman aman görmesin diye.elimde bir sürü posetlerr .kendimi arabaya zor attim.oglumu mu batiracksin gelin gelinkaydirigubbakcemile3

belle yafrim :) ohh canima degsin zuahahhahah

merhabalar arkadaşlar bende sızlerı uzun zamandır takıp edıypruım kendımden bahsetmıştım aslında benım 8aylık bebeğim var emzırıyorum ve 76 kıloyla bu dıyete başladım yaklaşık 2bucuk aydır bende bu dıyetı çok uygulayamasamda yınede dıkkat ederek şuan 68 kıloya kadar düştüm ve bu hafta regl oldum ve tartılmadım bende haftada bır tatrılcam hergun sabah akşam tartılıyordum bakalım regl dönemınde kılo verebılcekmıyım hedefım 63 selıncım ve dıger arkadaşlar hepınıze sonsuz teşekkrlerr sızlerın sayesınde... hepınızı çok sevıyorummm

sutem ramazandan bu yana 3 kilo mu verdin süpersin vallahii, tebrik ederim, bende tık yok hala sabitim artıda olmamam büyük şans tatlı filan kaçıyor her akşam (

ben de gecen kisir yapmistim.iki tabak yedim bool soganli .icinde yesillikli her seyi bol bol koydum. marulunu filan . aylincim .senin gibi kb sine baktim.sok oldum . bu kadar olurmu diye . tabellayi mutfaga asmak lazim. gözünün önünde olacak.jher zaman bakacaksin .

suzan abla maşallah diyelim nazar değmesin süper gidiyorsun. Darısı veremeyenlerın başına.
Evet aycaa bende şok oldum ama zaten bulgur patates vs bunların Kh yüksek. Ama oturupta 100gram yemiyoruz ki dimi ama.
Izlemcim sen tatlı yiyorsun en azından ondan duraklıyordur ben yemedigim halde durakladı :)bu daha acı bence:)

Vallahi matematiğim gelişti sayenizde :)))) Aşkım, kesinlikle yediğin 50'yi geçmemiştir emin ol. Hayat çok güzel böyle güzel kaçamakların tadını çıkart.

Canımmm, çok tebrikler, kız bana yaklaştın ha :))) Biliyor musun bunlar her gün tartılmamanın meyveleri. Her gün tartılsaydın veremeyeceğini sen de ben de iyi biliyoruz. Umarım diğer kızlara iyi bir örnek oluşturursun. Süpersin hayatım.

sena hayatim bende 93,6 ciktim sabah bende cok mutluyum böylelikle tam 3 kg vermis oluyorum ramazandan buyana :))))))))

Suzancım, vallahi sanki dün gibi 100 kilo olduğun günler. Neredeyse 80'li rakamlara düştün kız, vallahi sana da bravo.

Anlaşıldı, bugün herkesi tebrik edeceğim :) Badeciğim seni de yürekten kutluyorum. Karbonhidratlara sadece dikkat ederek de çok güzel kilolar verilebileceğine iyi bir örneksin sen de. Sonuç olarak kilo almamızın veya kilolu olmamızın tek suçlusu kesinlikle yağlar veya kaloriler değil karbonhidratlar. Umarım kalan 5 kilonu da sağlıklı bir şekilde verirsin hayatımolumunekankayizsmile

sutem ramazandan bu yana 3 kilo mu verdin süpersin vallahii, tebrik ederim, bende tık yok hala sabitim artıda olmamam büyük şans tatlı filan kaçıyor her akşam (

İzlemcim, sen 10 kilom var diyorsun da, ben senin 10 kilo vermiş halini hayalimde canlandıramıyorum kız :))) Nasıl olacak, bence şu an idolümsün sen benim. Napcaz?

Serapcım, annenin tartısından klonlayıp hepimize birer tane göndersene :))) Bu arada bana az yiyormuşsun gibime geldi. Az yemek şu demek, kalori hesabı ile düşük miktarda yemek demek. Bu da ilerde buna vücudumuzun alışıp daha fazlasını yemeye çalıştığımızda hemen kilo almamız demek. Buna şu an dikkat edip, kaloriyi yüksek tutarak karbonu düşük tutarsan ilerde daha rahat edersin hayatım. 50 de çok güzel bir puan. Az da olsa kasmadan kolayca kilo verebilirsin inşallah.

Suzancım laf açılmışken yazmak istiyorum hayatım. Sakın ama sakın şu aralar kıyafete para harcama. Çünkü ilerde 44 bedenler sana bol gelecek. Sadece günlük yaşayabileceğin kadar alışveriş yapmanı öneririm. Ben o hatayı yaptım kimse yapsın istemiyorum. Saçma sapan alışveriş yaptım kilo verdikçe. Beğendiğimi aldım, beğendiğimi tıktım dolaba, sonra bir baktım 52 beden ve 38 beden arası yüzlerce kıyafet olmuş. 42'ler duruyor yukarısını dağıttım oraya buraya. Belki bir ya da iki kez giymiştim, ne kadar para harcadım yanıyorum şimdi. Çünkü yıllarca giyemediğimin açlığıydı o alışverişler. Senin hedef bedenin 38. Ben senin 38'e düşeceğine inanıyorum. Aralarda sadece birkaç şey al, 38 e düşünce saldırırsın kıyafete.

Amin Ayçacım aminnn. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Kız, bu kırmızıya boyadığım kelimeler de neyin nesi, suzan gibi çikolata yiyip de almancasını mı yazıyosun anlamalayım diye sempatiksalakcinni

günaydınnn herkeze

ya nolur birileri sahurda iftarda yedıklerını yazsında baksın herkes bırbırınınkıneee
ben mesela dün

iftarda
fırında yagsz tavuk
yogurtlu patlıcanlı (sögürülmüş)salata yedım ekmek hiçç ellemedımm

sahurdada
sucuklu yumurta
30 gram kadar kaşar
1 tane yeşil zeytın
yarım salatalık
bide uno denge light ekmekden yedım bı tane
bıde şekersiz çay (en zoruda buuu)

selin abla sen ne yıyosun mesela sahurda:)bide benım yedıklerım nasıllbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sahurun gayet iyi berranur
hatta ben sahurda kasarli tost yiyorum iyimi :) ve kg veriyorum

Selin canim daha dün gibi hatirliyorum bende umutsuzluklarimi v.s. ama simdi öyle degil
beynimdeki perde kalkti kötü negativ düsüncelerim yok oldu gitti. okadar basitki bu kb nin mantigi
ya öyle ya böyle gidecek kardesim bu kglar yag yok kb yok kacamak minimal )

selin bende birseyi farkettim yorumunu merak ediyorum ben acayip üstden verdimkg
kalcam ve popo hala ayni gibi ordan cooook yavas gidiyo ben armut tipi kadiniyim
bunun aciklamasi ne? hani derlerya kg en cok nerdeyse ordan gider diye
bende asag kisimdan cook gitmiyo aslinda gittiiiide ama cok degil benim icin
üst 44 beden alt 48beden giyiniyorum

:))) Selin Abla sadece senin degil benimde matematigim gelisti ben sözelciyim matematigin M sini bilmezken simdi bak neleri hesapliyom
Suzan abla benimde belim incelmio bir türlü göbek gidiyo kalca bacaklar gidiyo ama bel de bekledigim incelme yok..

Canım, iftarda yediklerin harika, hiçbir problem yok. Sahurda uno denge bir tane demişsin ama sanırım bir dilim yazmak istemişsindir diye tahmin ederek hesapladığımda toplamda 30 değeri geçmemiş yediklerin. Yani harika bir gün geçirmişsin hayatım. Böyle devam ettiğin takdirde kilo vereceğine inanıyorum. Yalnız acıkıyor musun, örneğin iftardan sonra, birkaç saat sonra hiç acıkıyor musun, acıkıp da başka birşeyler yemeyim mi diyorsun onu merak ettim. Çünkü hadi sahurdan sonra Ramazan'dan dolayı birşey yenilmez haliyle ama iftardan sonra sıkıntı yaşıyor musun onu yazarsan sevinirim.

Canım, daha önce de yazdığım gibi bende de hala göbek var, hatta son eklediğim fotoya dikkatli bakarsan muhteşem göbeğimi farkedersin (resimde göbeğimi içime çekmiştim hehe)
Öncelikle, ben ve diğer elma tipli bayanlarda ilk önce basenler ve bacaklar eriyor. Çünkü ordaki yağlar sıkı değil. Sen ve diğer armut tiplerinde ise önce üst taraf eriyor çünkü sizin de ordaki yağlarınız kalın katmanlı değil. Benim göbeğimi eritmem ne kadar zorsa senin de basenlerini eritmen o kadar zor olacak. Ama şöyle diyeyim sana, bu diyete devam ettiğin sürece İzlem gibi olacaksın ilerde, bence harika bir tip İzleminki ama nasıl ki ben göbeğimi kafama takıyorsam o da basenlerini ve bacak üst kısmını takıyor, ters mantıkla düşündüğümde onu çok iyi anlıyorum. Eskiye nazaran düşündüğünde yeni tipinden memnun olacaksın ama mükemmelliyetçi bir kişiliksen ilerde onları da eritmek isteyeceksin.
Hatırlarsan ben karboksiye gittiğimi yazmıştım bir dönem. Orda bir kızla tanışmıştım, armut tiplerinden, kızın üst tarafına baktığında ipincecik, beli incecik ama gel gör ki basenler ve bacak ilgi çekecek düzeyde kalındı. O kız bölgesel olarak masaj ve kavitasyonla epey ilerleme kaydetmişti, çok az bişey kalmıştı fazlalık olarak, sonrasında ben ara verdim epeydir gitmiyorum ama kalanları da erittiğine bahse girerim.
Yani şekerim bir şekilde ve her şekilde her türlü yağ eriyor endişelenme. Evde eşin dahi masaj yaparak sempatiksalakcinni eritebilir kalan yağlarını. Ama o kiloya gelene kadar ordan da epey yağ gittiğini unutma sakın. Göze çarpan düzeyi çok fazla rahatsız edici olmuyor anlayacağın.
Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı derler, hani herkes kendi durumunu sevmez olayı, ben bu atasözündeki gibi düşünürüm, bence de kadına göbek yakışmıyor.

yaw selin ben bi senin kg gelsem varya valla ay surdan su cikiyo burdan bu fiskiriyo demicem demem yani :)
ne bilyiim ya üstüm baya güzel inceldiigi icin altdanda okadar incelmesini istedim ama demekki beklicez
sonucda eriyoya ona bak sen demi hem bu kb benim yasam tarzim oldu o yüzden stres panik yok .

kizlar bir armut da benden olsun :) omuzlardan gitti goguslerden gitti gogus hizasinin altindan gitti sirtim daha duz gobek var ama duzlesti , bu aralar kollara takdim ama selin ablanin soyledigi egzersizi yapiyorum sonuç alicam gibi duruyor daha sIKI sanki kollarim guclubacismile
ama .. ama .. ama ..
ah su basenler yokmuuuuuuu
guzelim pantolonlar basen yuzunden olmuyor basende olan pantolonlarinda bacaklari çok bol duruyor ..

ya sutem abla biz verirken sen duraklamistim simdi biz durakladik sen çatir çatir veriosun :)) masallah tahtaya vuralim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…