valla ben bellledim.arkadaslrdan birine rastlamamak icin yolda ara yollardan gittim hep.hele kaynanama .aman aman görmesin diye.elimde bir sürü posetlerr .kendimi arabaya zor attim.oglumu mu batiracksin gelin gelinkaydirigubbakcemile3
sutem ramazandan bu yana 3 kilo mu verdin süpersin vallahii, tebrik ederim, bende tık yok hala sabitim artıda olmamam büyük şans tatlı filan kaçıyor her akşam(
Muhabbet süpermis ya
bende yeni kiyafet almak icin bekliyorum. Söyle bi 8 kilo daha gitsin tamamen yenilicem hepsini insallaaaaaaaaaah. Benimde annem artik kapidan iceriye almaz
Bu aksam ben sini köfte diye bisi denedim bugün onu yedim :) icinde bulgur var...abooo simdi gördüm 100 gram bulgurda 73 gr karbonhidrat varmis hadi biz 200 gram kullandik desek eder 150 gram KH ama bu tepsi icindeydi 8e böldük etti bir parcasinda 18.75 gram KH birde kiyma sogan baharat felan fistan 50yi gecmemistir umarim bilmiyorumkismile (Bu arada en kücük parcasini yedim bunuda belitreyimmm). Yaniiiiiiiiiiiii bana göre süper bir iftardi :))
günaydın kızlar sabah sabah yoksunuz yine uyuyun bakalım karpuz uyuya uyuya büyür der hep babamnaniknanik 9 günden sonra çatlıcaktım meraktan bu sabah tartılmasaydım eqer.. cumayı bekleyemedim ve tartıldım v sonuççç 76.8 :))) çok mutlu oldum ama çizelgemi cuma gunu tartılıp deqiştireceqim ve cuma günleri tartılacaqım 9 gundur tartılmıyordun reqliyim diye bu bnm için buyuk bir adım oldu bu konuda kız sutemm bakk kilolar gitmeye devam ediyor fıstıqımm süper moddayımopuyorumnanaktan
sena hayatim bende 93,6 ciktim sabah bende cok mutluyum böylelikle tam 3 kg vermis oluyorum ramazandan buyana :))))))))
merhabalar arkadaşlar bende sızlerı uzun zamandır takıp edıypruım kendımden bahsetmıştım aslında benım 8aylık bebeğim var emzırıyorum ve 76 kıloyla bu dıyete başladım yaklaşık 2bucuk aydır bende bu dıyetı çok uygulayamasamda yınede dıkkat ederek şuan 68 kıloya kadar düştüm ve bu hafta regl oldum ve tartılmadım bende haftada bır tatrılcam hergun sabah akşam tartılıyordum bakalım regl dönemınde kılo verebılcekmıyım hedefım 63 selıncım ve dıger arkadaşlar hepınıze sonsuz teşekkrlerr sızlerın sayesınde... hepınızı çok sevıyorummm
sutem ramazandan bu yana 3 kilo mu verdin süpersin vallahii, tebrik ederim, bende tık yok hala sabitim artıda olmamam büyük şans tatlı filan kaçıyor her akşam(
bugunki menumm
sabah bir elma 16
oglen buharda cipura , yarim domates iki yaprak marul 6
bir tost 8 mecbur kaldim onuda yemege yoksa çope gidiyordu israfi da hiç sevmem
aksam 10 cips10 puan
patlican yemegi 4 yazio 5 puan vereyim valla bunu bilemedim
iki bardak normal cay iki kupa form cayi
kaç edio ..
sadece 45 supermis 50 yi asti dyordum bende cunki bayagi tok hissediyorum kendimi hehe
kizlar ben kasamiyorum fazla kendimi 20 puan olcak diye , bakalim boyle deneyeyim bir kaç zaman 50 yi asmadigim surece benim için kardir
hepimize kolay gelsin kizlar :)
bu arada anamin tartisina el kloydum , 80 gosteriyo mubarek hehehe :)) neyse rakama bakmicam da kaç kaybettim ona bakcem ..
bugün bir kislik ceket denedim öylesine tamamen öylesine 44 beden
giydim ve geldi
vee dügmeleri kapandi iymi :)
benim herif sok oldu güzel bir tebessümle gülümsedi bana hosuna gittim kesin zuahahha
arkdaslar ben sutem 44beden kislik ceket giyiorum ben bu yasima kadar hep xl bölümden aldim giyindim veya giyiniyodum simdi bayrama bir iki kg daha vermek istiyorum 91 92 kg olsam cok rahat hissederim kendimi kanimca
arkadaslar ben dünyanin en güzel kadiniyim ve bu kglar BANA yakismiyooooooo :)
sabah bir mozrella peyniri .iki tas kahve .yaninda iki dometes .iki tane knacki brot
öglen 6 tane cevapcici yaninda iki su bardagi ayran ara bir muz
aksam yine köfte 2 tane yaninda salata yesilikli .bu arada erik suyu aldim.bagirsaklarimi calistirsin diye .bütün tansiyonum düsük.hap kullandigim icin niyetlenemedim. kb m kac oldu.bilemicem.bütün gün düsük tansiyon lada gezdim.sutem cim hadi bakalim gardarobunu yenilecen bu gidisle .gecen hafta beende carsidaydim.kotlar da 34 numara ya girebildim.ve cok hos yakisti.ayrica askili tulum aldim.42 beden hafif .tr de giyerim diye .bir sürü de t sört.esim beni bosayacak bu gidisle banka kontaya bakarsa .isden gücden bakamiyo.bana yenimi aldin.hos duruyo diyo sadece.aman napayim . selin ramazan temennilerin icin teskkürler.dualarimizi eksik etmiyelim birbirimizden , allah tamamina erdirsin. her sey gönlümüzce olsun.her seyin basi saglik.yeni evin hayirli ugurlu olsun.güle güle iyi günlerde otur.
günaydınnn herkeze
ya nolur birileri sahurda iftarda yedıklerını yazsında baksın herkes bırbırınınkıneee
ben mesela dün
iftarda
fırında yagsz tavuk
yogurtlu patlıcanlı (sögürülmüş)salata yedım ekmek hiçç ellemedımm
sahurdada
sucuklu yumurta
30 gram kadar kaşar
1 tane yeşil zeytın
yarım salatalık
bide uno denge light ekmekden yedım bı tane
bıde şekersiz çay (en zoruda buuu)
selin abla sen ne yıyosun mesela sahurda:)bide benım yedıklerım nasıllbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sahurun gayet iyi berranur
hatta ben sahurda kasarli tost yiyorum iyimi :) ve kg veriyorum
Selin canim daha dün gibi hatirliyorum bende umutsuzluklarimi v.s. ama simdi öyle degil
beynimdeki perde kalkti kötü negativ düsüncelerim yok oldu gitti. okadar basitki bu kb nin mantigi
ya öyle ya böyle gidecek kardesim bu kglar yag yok kb yok kacamak minimal)
selin bende birseyi farkettim yorumunu merak ediyorum ben acayip üstden verdimkg
kalcam ve popo hala ayni gibi ordan cooook yavas gidiyo ben armut tipi kadiniyim
bunun aciklamasi ne? hani derlerya kg en cok nerdeyse ordan gider diye
bende asag kisimdan cook gitmiyo aslinda gittiiiide ama cok degil benim icin
üst 44 beden alt 48beden giyiniyorum
yaw selin ben bi senin kg gelsem varya valla ay surdan su cikiyo burdan bu fiskiriyo demicem demem yani :)
ne bilyiim ya üstüm baya güzel inceldiigi icin altdanda okadar incelmesini istedim ama demekki beklicez
sonucda eriyoya ona bak sen demihem bu kb benim yasam tarzim oldu o yüzden stres panik yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?