yaw selin ben bi senin kg gelsem varya valla ay surdan su cikiyo burdan bu fiskiriyo demicem demem yani :)
ne bilyiim ya üstüm baya güzel inceldiigi icin altdanda okadar incelmesini istedim ama demekki beklicez
sonucda eriyoya ona bak sen demihem bu kb benim yasam tarzim oldu o yüzden stres panik yok .
ya sutem abla biz verirken sen duraklamistim simdi biz durakladik sen çatir çatir veriosun :)) masallah tahtaya vuralim kaydirigubbakcemile5
Selincim canım sayfayı açtıqımda hep eski yazılar çıkıyor sinir oluyorum sayfayı yenilemeden onlıne olamıyorum bazen 2-3 sayfa öncesini veriyor bu arada arkadaşlar yediklerinizi yazın demiş
iftar
yarım kase merciemk çorbası 8
çok az menemen 1 kaşık falan 4
su
sahur
uno denge light tost 12
yarım domates 3
yarım salatalık 2
su
toplam 29k..
arkadaslar hani derya baykalin programinda bi sisman a$ci kadin vardiya ismini hatirlamadim bugün atv de yemek programininin reklamin gördüm kadin acayip kg vermis oda cok feciiii $i$mandi simdi baya inceLmis hala sisman ama eskiye göre iyi
birde papatya dizisinde lütfünün karisini oynayan galiba ismi gülsenmiydi neydi oda kg vermis belli oluyo
sizde farkettinizmi? benim böyle seyler cok dikkatimi cekerde :)
sutemcim gerçekten farketmiş geçen sene Derya Baykalın programına çıkıyordu şimdi kanalları gezerken gördüm kadın gerçekten acayip zayıflamış yüzünden pek farketmemiş ama omuzları beli incelmiş ne yaptı ki acaba bu kadar kilo verdi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?