Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sutem alttan incelmesi icin.step yapmalisin.cok güzel gidiyo.ben gecen kis fitness centera gitmistim .orda step yaptim.sadece kirk dakka . acayip bacaklarim incelmisti.jhala da ayni popo da sekil almisti. ise yariyo. canim .benim de basen lerim kalca kismim fazlaydi.simdi incecik.

ya sutem abla biz verirken sen duraklamistim simdi biz durakladik sen çatir çatir veriosun :)) masallah tahtaya vuralim kaydirigubbakcemile5

giizzz bidahaaaa vur aman alalh korusun durur mururda ben kafayi yerim
hem senin kg baya az ben o kgda olsam varyaaa ooo cildirrim galiba.

selin alisveris yapmamak icin Kendimi zor tutuyorum ama fazla almicam azar azar

aycaa evdede yapabilinirmi step
dur bi arastiriyim ben

arkadaslar hani derya baykalin programinda bi sisman a$ci kadin vardiya ismini hatirlamadim bugün atv de yemek programininin reklamin gördüm kadin acayip kg vermis oda cok feciiii $i$mandi simdi baya inceLmis hala sisman ama eskiye göre iyi

birde papatya dizisinde lütfünün karisini oynayan galiba ismi gülsenmiydi neydi oda kg vermis belli oluyo

sizde farkettinizmi? benim böyle seyler cok dikkatimi cekerde :)

buldum kadini ismi semen öner
anam kadin felakat kg vermis iiiiipincecik olmus xxxbookda arkadas olucam sorucam nasil verims kg lari
valla ya hayretler icerisindeyim

:enbuyukkk:SELİN abla cewap werdıgın için cok tesekkur ederım evet ekmekten sadece bı dilim yedım ayyy nası mutlu olsum yazdıklarınlarrr:) bugün aksamda fırında yagsız tavuk patlıcan sögürme cok az yedım birazda yogurt yine ekmek yok ve inanırmısın hiççç acıkmıyorum krizim tutmuyo her gun 5 dakkada stepper ıma biniyorummm dusumu alıyorum ohh misss:) 2 gündür baya sıkı yapıyorum inşallah bozmıcam kaydirigubbakcemile2

seliiiiiiiiiiiiinnn idolünmüyümmm akannehir akannehir akannehir

rolleri mi değiştik kızz, kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile oturunca katlanan göbeğimi gördükten sonra fikrin değişecek mi bakalım
:jeyyar:

kızlar bugün iftara çağırdım dayımın kızlarını yani benden 10 yaş filan büyükler evliler 85 kiloydu bi tanesi bugün bi geldi 74 kilo geldi hemde 2 çocuğu olduğu için oruç tutamıyor su-yemek filan yedikten sonra yanii sadece tatlı yaramıyor bana diyor tatlıyı kesmiş(ama küçük bardağına 3 küp şeker atar) birde 3 dilim yiyorsa öğünde 1buçuk dilim yemiş ve 2-3 ayda vermiş 9 kiloyu, gıcık oluyorum yaaa bu kadar çabuk kilo verenler pööffff(bu arada benle dalga geçer ben puanlıyorum da işte abartıyorum diye ama herkesin metebolizması vücut yapısı farklı işte napalım yanii ) bu arada ablam evlenmeden önce 36 beden pantolonun altına 2 tane tayt giyerdi doldursun içini diye bebekle birlikte 95 çıktı şimdi veriyor bazıları için ne kadar kolay yaa :sinifsinif:

Ay evet ya bana da tatli yaramiyor kesinlikle....ama tatlidan vazgecmek cok zor oldu benim icin. Bende tatliyi kesince kilo veriyorum. Ben hergün 2 cikolata yiyordum yani albeni vs. Bir aya carpinca 60 tane ediyo buda her ay baya bi kg cikolata ediyordu ama sükür kurtuldum. Ekmegi hic aramiyorum hatta 5 gündür sahura kalkmiyorum ve aksamlarida ekmek yemiyorum ve hic zorlanmiyorum.
Kizlar ya ben cumartesi türkiyeye dönüyorum orda benim tartim yok((( buna üzülüyorum biraz, kiloyu nasil kontrol altinda tutabilirim acaba zirt pirt eczaneye de gitmek istemiyorum ufffff

Selincim canım sayfayı açtıqımda hep eski yazılar çıkıyor sinir oluyorum sayfayı yenilemeden onlıne olamıyorum bazen 2-3 sayfa öncesini veriyor bu arada arkadaşlar yediklerinizi yazın demiş
iftar
yarım kase merciemk çorbası 8
çok az menemen 1 kaşık falan 4
su

sahur
uno denge light tost 12
yarım domates 3
yarım salatalık 2
su

toplam 29k..

selam kizlarr ay çok mutluyum , uc gundur dikkat ediyordum yeniden ve 400 gram gitmis bile , insallah bozmadan devam edebilirim aslinda sabah ve ogle ogunlerinde sorun yok çunki vakdim kisitli yemem gereken kadarindan fazlasini yiyemiyorum vakit olmayinca hemen evden çikip ise geliyorum aksam 7.5 a kadar kaçamakda yok is yerinde anca yesil cay icebiliyorum , ama aksam yemekden sonra çay olunca orda kendimi tutmak zorunda kaliyorum çayin yanina çerez kuru pasta falan oluyor ama dayanicam bu kilolar illaki gidicek .. kocisim bidaa asik olcak bana heheyt :))

Bende geldim ama kimsecikler yok
Kizlar yarin tartilma günü ama ben sali regl oldum yinede tartilcam cünkü bu uzun bir zaman icin son tartilmam olacak gibi

ayadır giremiyodum topice.belki unutmuşsunuzdur bile:)ramazan da pek dikkat ettiğim sölenemez ama yine de almadım kg.hatta 75 ile girmiştim ramazana 74 üm şu an.ALLAH'a şükür.ramazan dan sonra başlıcam ufaktan yine karbonsuz günlere :)

aylinn iyi gidiyosun.masallah . hadi ben bir kilo almisim ya.moralim cok bozuldu.iftar yemeklerinne gittim.orda pek dikkat edemedim, o yüzden oldu. sutem evde de yapabilirmisin diye sormusum.evde pek zannetmiyorum iyi netice almani .cünkü bu alet fitnes de var.plates yap ben yapmaya basladim. spor da neticeyi iki jhafta sonra falan aliyosun.ilk jhafta vücut alisiyo.ikinci jhafta dan sonra kaslar yavas calismaya basliyo. bu diyeti bana spor cular önermisti anlatmisti. ben uygulamamistim o zaman.vücudun metobalizmasi yavasliyo mus. o yüzden kilo almaya basliyomussun. sabhlari normal kahvaltini yap dedi. öglen corba bunun yaninda et ürünleri. aksam da ayni sekilde corba et ürünleri .kola fanta .gazli icecekler asla. spor salonun da da kalp ritmi ni ölcmek icin bir sey takiyorlar. aletler ler calisirken 120 den asagi düsürmiyeceksin . 130 140 ka kadar di .yani bir tempoyla gideceksin. yava yavas metobolizma calisacak.kaslarin calisacak yag yakimi baslayacak .birde seker asla ve asla kullanmyacaksin .demisti.vücüt on dakika dan sonra calismaya basliyomus .egitmen bunlari anlatmis ti.

Bizde bu aksam iftara davetliyiz allahtan samimi oldugumuz bir aile valla kalkip yemekleri kendim koyacam :) umarim ölcülü yerim ....
Bu arada bende pilatese baslamistim. Ebru sallinin videolarini indirdim simdiye kadar 12 videosunu izledim yani 12 aksam pilates yaptim ve gercekten cok ise yariyor!!!!! Benim alt karnim da baya bir etki etti. Bu aralar tatil hazirliklari derken dün aksadi bugün de aksayacak. Ama herkese öneririm cok fayda ediyor!!!!

çok az degilmi senacim ???? bence haslanmis iki yumurta yiyebilirsin sahurda çok guzel tok tutuyor ve sifir puan sahsen beni ekmek yemis kadar tok tutuyor aksamda yesillik katabilirsin bence oda tok tutar ve cabuk yakar vucut

sutemcim gerçekten farketmiş geçen sene Derya Baykalın programına çıkıyordu şimdi kanalları gezerken gördüm kadın gerçekten acayip zayıflamış yüzünden pek farketmemiş ama omuzları beli incelmiş ne yaptı ki acaba bu kadar kilo verdi akannehir

baharrr face de resimleri var valla sok oldum bak sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…