Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım arkadaş olarak ekledimi ki seni resimlerini nasıl görebiliyorsun 2 tane çıktı ikisinde de foto göremiyorum arkadaşlık talebi yolladım bende

kızlar nerdesiniz yaa eskiden cok hareketlıydı bu topik ben heyecanla okuyodum sizi :) bugun dayanamayıp tartıldım az önceeee ve inanamadımmm kilo vermısımmm:)çok mutluyum inş böle dewam ederrr:hooray::hooray:

Canım arkadaş olarak ekledimi ki seni resimlerini nasıl görebiliyorsun 2 tane çıktı ikisinde de foto göremiyorum arkadaşlık talebi yolladım bende

bahar ben 2taneden fazla resim gördüm sen nasil göremiyosun profil resimde gülüyo masadaki hamurla poz vermis o hesaba baktin demi?
cünki bi tane daha var ordada orange önlüklü

bende arkadaslik hesabi yolladim ve haaattaaa mesajda attim ama cevap gelmedi online oldugu halde

kizlar bugün iftara davetliydik ve allahtan cok kacirmadim. bir kepce corba. ezogelindi muhtemelen, 3 köfte ve 4 catal pilav (2.5 ay aradan sonra ilk defa yedim ) ve yarim dilim kek. Tabiki sununda etkisi vardi yemekten önce arkadasimin abisi aylin sen nekadar zayifladin ne güzel oldun dedi, diger abiside kiz sen güzellesmisin bisiler oldu sana deyince bende iyiye gaza geldim iltifatlari duyunca mutlu oluyor insan ya:))

çok az degilmi senacim ???? bence haslanmis iki yumurta yiyebilirsin sahurda çok guzel tok tutuyor ve sifir puan sahsen beni ekmek yemis kadar tok tutuyor aksamda yesillik katabilirsin bence oda tok tutar ve cabuk yakar vucut

Serapcım sahurda uno denge lightla yaptıqım kaşarlı tost ve domates salatalık yiyorum ve akşama kadar hiç acıkmıyorum yumurtayla ekmeqi yani karbonla proteini aynı anda yiyemiyoruz onun için sahurda bnm tercihim tost zaten tostu çok seviyorum sevdiqim şeylerle kilo vermek ayrı bir mutluluk..

iftar
2 kaşık mercime çorbası 5
2 kaşık patlıcan musakka 5
2 fırında tavuk but 0
su

sahur
uno light tost 12
peynir 1
kıymalı yumurta 1
su

toplam 24k..

kızlar nerdesiniz yaa eskiden cok hareketlıydı bu topik ben heyecanla okuyodum sizi :) bugun dayanamayıp tartıldım az önceeee ve inanamadımmm kilo vermısımmm:)çok mutluyum inş böle dewam ederrr:hooray::hooray:

Canım tebrikler,
Hani Ramazan'da küçük yerlerdeki lokantalar kapatır da tadilata girerler ya, topikte bir Ramazan havası var şu an. Bayramdan sonra hepimizden o hava kalkacak inşallah. Bomba gibi gireceğiz 2011'e.
Sen kaç kilo verdin?

Ooo, iltifatlar başlamış, harikasın. Aslında Aylincim, dün iftarda yediklerin de normalde sana kilo aldırmaz, yaşayabilecek kadar yemişsin çünkü. Hatta bu şekilde kilo dahi verirsin, tabi ki öncelikle buna inanarak.
Arkadaşının abilerinin iltifatını okuyunca birşeyler çağrıştırdı bana, yazmak istiyorum.

Ben özgürlüğü severim, gittiğim yerlerde kimse bana bakmasın, benimle ilgilenmesin, ilgi çekmeyeyim diyenlerdenim. İlgi çekmek istediğim zaman (düğünlerde veya özel toplantılarda) ilgi çekecek şekilde giyinerek ilgi çekmeyi isterim :)))) Normal zamanlarda bireyselliği tercih ederim, iltifat ve kompliman için her zaman hazır değilimdir. Kişiliğimi göz önüne alarak kilo piramidimde şunları yaşadım.
Çok kiloluyken özgür değildim, her gittiğim ortamda bakışlar üzerimdeydi. Ayrıca acıma, eleştiri, dalga ve hatta tacizlere varan rahatsız edilmelere tabiydim. Ya da ben çok hassastım öyle hissediyordum ki önemli olan benim bakış açım. Bu yüzden evim benim cennetimdi, çok zorda kalmadığım sürece işten eve, evden işe gider gelirdim.
İstediğim kiloya indiğimde de özgür olmadığımı anladım. Bu kez de daha önce giyemediklerimi, saç, baş makyaj derken daha önce yapamadıklarımı yaptığımda, yine her ortamda gözlerin benim üzerinde olduğunu anlayıp yine rahatsız olmaya başladım.
Sonradan anladım ki, ben fazla cafcaflı ve ilgi çekici şeyler giyiniyormuşum :)))))))
Şimdi normal kişiliğime geri döndüm ve özel diye düşündüğüm günlerde sadece ağırlıklı olarak kendime bakıyorum.
Tüm zayıflayanlar bir süre kendini bulamayacaklar bence. Ne yapacaklarını kiminle nasıl konuşacaklarını dahi şaşıracaklar. Çünkü ben eski samimiyetimle, hiç değişmediğim halde dostça erkeklerle konuştuğumda yanlış anlaşıldığımı anlayıp hemen araya mesafe koymak zorunda kaldım örneğin :))) Ama öncesinde bu sıkıntım yoktu, herkes gelir bana Güzin abla gibi derdini anlatırdı.
Senin insanlara değil, insanların sana bakış açısına göre davranışlarını değiştirebileceğini öğrendim özetle.

selin abla çok etkilendim bu yazdigindan kilonun sadece fiziki degil bir o kadar da onemli psikolojik boyutunun oldugunu vurguladin bi kez daha

bu arada ben gene kilo vermeye basliyorum bu hafta toplam 500 gram verdim , ve et agirlikli olmasada et ve sebze ve gunde bir meyve seklinde besleniyorum , yine yogun karbon olan ekmek makarnadan uzagim yani mantik yine ayni , gunluk karbon 40 50 lerde oluyor ve boyle çok rahatim yavas yavas gidiyor :)

senacim son kilon ne 78 mi yoksa degistimi , ben snein gibi beslensem haftada uc kilo veririm , yani bana gerçekden az gelmisti, ama sen doyabiliyorsan çok guzel , bugunki menun guzel bence ramazanin basindan beri ne kadar verdin acaba merak ettim kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederimm nasıl mutlu oldum 6 gün falan oldu galiba tam yapmaya baslayalı ondan öncede 2 gün alıştırma yapmıstım :) baslarken tartıldıgımda 74.400 lgelmiştim dün akşam yemekten önce tartıldıgım da 71.200 yemekten sonrada 72 geldim ama coook su içtim nası bu kadar cabuk verdım bılmıyorum ama cok mutluyum inş böle dewam eder.oruç tuttugum için gece bi dilim uno denge ekmek yıyorum tok tutsun diye ramazan çıksın onuda yemıycemm 58 olmak ıstıyorum mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
herkese güzel günler diliyorum.Buarada SUTEM abla oglun cokkkk tatlıııı allah bagıslasınkaydirigubbakcemile5

cokacimcoook

Serapcım bu hafta başına kadar regliydim ve çok kaçamaqım oldu 10 gun kadar tartıya çıkmadım ama hafta başında 76.9 dum reglimin bitmesiyle normal menülerime döndüm 2-3 gun oldu saat 7 gibi tartılıp sabah çizelgemi deqiştireceğim bayramıda atlatalım rahat rahat devam edicez cnm..

Vallahi bravo, demek ki sen de bizim gibi öncesinden karbonhidrat gurubunu fazla tüketiyormuşsun. Çok kilo verenlerde kesinlikle bunu gözlemledim ben hep, örneğin Venhar, inşallah Ramazan'dan sonra sıkı bir karbon takipçisi olacak ve ben onun bu diyetle cidden çok vereceğine inanıyorum. 58 güzel bir hedef, sağlıkla inşallah hayatım, zor değil birkaç haftaya kadar otomatiğe biner zaten.

Elini atmışken benim çizelgeyi de değiştirsen Senacım :))) Orda çakılı kaldı vallahi. Acayip üşeniyorum, sevmedim bu işi baştan demek ki :)

ah kizlar bitane siyah pantolonum var benim rejime basladigimda sIKIyordu nefes alamiodum , simdi dugmesini çozmeden çikarabiliyorum .. aglamak istiyorum ya :)
bu hafta sonu ilk defa kocama bnimle alisverise gelmesini teklif ettim asla onun yaninda bisey alip denemezdim , simdi kendime biraz guvenim geldi , insallah cici seyler bulurumda erkeeegim de begenir :))) opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 Şeniz

yaa cok tatli tabide ama su an 11aylik yürüme cabalarinda ele avuca sigmiyo cok hareketli masallah
selin az evvel istemeyerek kizimin eline bastim kizim hemen mizmizLandi özürdiledim filan derken
benim Herif ne desin :))) sutem neden dikkat etmiyosun 60kilonla
anam benim bi hosuma gittiiiiii beni baya zayif görüyoki adama 60 gibi geliyorum

heyhaaaaaaaattttttttt bekle beni geliyorum

kızlarrr herkese merhaba.internet bağlantısında sıkıntı vardı giremedim .ama aklım sizdeydi özlemişim valla.
ben dün gece başladım tekrar diyetimize gece sucuklu yumurta peynir felam yedim.akşam da hazır çorba ve tavuk sote az pide yedim ama rahatsızlandım.gündüzde akşama kadar yattım.öyleki oğluma kahvaltı yaptıramadım bile .başım ağrıyor,baş dönmem de var.eşim de ramazan sonu yap dedi.sanırım bayram sonu tekrar başlıcam.
akşam ev temizleyeyeim dedim daha da kötü oldum.

suteeem oğlunun rsmi nerde merak ettim.canım senin boy kaç 90 larda ince göründüğüne göre
selinciim ramazanda kapanan küçük lokanta teşbihine bayıldım.
aylincim harikasın.çıtır bir genç kız olacaksın inşallah.
sena çok sevindim canım sizler zayıfladıkça sanki kendim zayıflıyormuşcasına seviniyorum.

Selin abla su cümlene % 100 kesinlikle katiliyorum... :) yani hepsine katiliyorum ama kirmizi olan cümle yi okuyunca sanki bende o duruma dogru gidiyorum gibi geldi :)

kizlar ben bugün tartildim ama gecen hafta kac kg dim unuttum valla artik iyice karisti....bide hala özel dönemimdeyim...ama gecen haftadan az gösterdi gibi hatirliyorum...

Bu arada yarin memlekete dönüyorum. Orada internete baglanabilirmiyim bilmiyorum umarim cep telefonu üzerinden olur....olmazsada unutmayin beni :) ben tam gaz devam ediyor oalcagim insallah
hepinizi cokcok öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…