Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar günaydın herkese dün iftardan önce tartıldım 900 qr. daha gitmiş 3 günde yeni kilom 76 bugün kendimi çok bitkin ve hasta hissediyorum hepinize iyi tatiller...

serapay sen kac kiloydun arkadasim.

bugun tam olarak 87.7 kiloyum aycacim , ticker de 87.5 yazio tartim 89.5 dan 87.5 a gecti iki gunde once kaybettim sandim sonra çikdikca bi 86 diyo bi 89 diyo , bu isten anlayan bir arkadasim ayarladi gecen çikdim 88.6 idi bi haftadir dikkat ediyordum , bu sabah 87.7 gosterdi her sabah ayni yerde ayni saatte tartiliyorum ve gunluk ikiyuz yada uc yuz gram gidiyor yani duzeldi tartim :) ve her çikdigimda ayni rakami gosteriyor ,

87.5 altina dusunce tickeri yeniden degistircem

17.6.2010 96.8kg
4.9.2010 87.7kg
:lepi:

96 dan 87 diye inmek de büyük basari tebrikler. sel in cim .ben elma li limon karabiber .karanfilli karisima basladim bu bizim diyet icin uygunmu. yani bu karisim dan icebilirmiyim.nasil olur.sana danisayim dedim

slm arkadaslar nasilsiniz ben BOMBA gibiyim bugün 92leri gördüm cok mutlu oldum
selin derdi motora takilmis gibi gidecek kgLar diye aynen su an öyleyim bünyem alisti takir takir gidiyo
haftaya kadar 92de sabit kalirsim tam tamina 4kgya vermis olucam
orucda tam 96,4dü
selin inanamiyorum sevincim kursagimda kalicak diye ödüm kopuyo
ben nerdeyse 80li rakamlari görmek üzereyim

kiz sutem abla sen beni bile geçersin bu hizla , senin suanki kilona dustugumde hatirliyorum dort kose olmustum mutlulukdan hehe bide sen 11 lerden geliosun 18 kilo ne demek bende versem 18 kilo fistik gibi olurum hadi gazaamiz mubarek olsun catir catir verelim kilolari

bu arada yarin dogum gunum kendime bir suru cici aldim bugun vede hepside çok yakisiyooo .. ama pantolonun beli rahatsiz ediyor ya kalçadan bir iki kilom gitsin ya :)

oyyy dogumgünün kutlu olsun canim Benim bir ömrün huzurlu olsun kac yasina bascan?

sutem tebrikler .masallah senden de cok güzel gidiyo kilolar masallahiniz var.benim kacamaklarim durmuyo.bugün bir tabak sütlac yedim .esim cok dan beri yapmiyosum.bir yap da yiyelim dedi.ben de senin kiracagim dedim. bana yüzün süzüldü.yorgun gibi gözüküyon.ye de canin gelsin dedi.. simdi pismanim. her neyse .oldu olan .

canina degsin ohh afiyet olsun bende bi kac kücük bisküvi yedim kahveyle cok lecker
kg verme olayim harika gidiyo aycaa bugün 46beden ceket giydim ilk kez c und a dan
yoksa normalde xl abteilungdan giymem gerekiyo
ama bugün normal bedenler bölümünden aldim

iyi yapmissin.burda c a yok. yeni modeller gelmistir.kislik sezon .hangi renk agirlikli bu sene . artik bende tr den alirim. bende elma kürüne basladim simdi onu iciyom sicak sicak . dogru ollurmu bilemicem kb diyetiyle ..weisst du das

elma kürünü biLmiyorum seline sor bence en iyisi o

guide cim canim oglumun resmi sadece profil resmim baska yok

oyyy dogumgünün kutlu olsun canim Benim bir ömrün huzurlu olsun kac yasina bascan?

26 :)

ve diyet pasta yapmayi dusunuyorum hehe diyet etimeklerle ama çikolata sosu normal olcak :) bi dilim pasta izin veriorum kendime . cokacimcoook

sizede gonderiyorum kizlar .. bir dilim sanal pasta : 0 kb :))

slm arkadaşlar selinim nerelerdesin sutemcim aynen devam canım kızlar bne yarın sabah bayran tatili için safranboluya annemlerin yanına gidiyorum haftaya pazartesi inş. burda olurum hepinizi çok özlücem bende dün bayram için etek ve gömlek aldım 44 beden ve süper durdu gömlek streç gömleklerden çok şık oldum ve kendimi çok beqendim Rabbim herkese nasip etsin çok mutlu oldum ve bayramda kesinlikle kaçamak yapmayı düşünmüyorum ben bu konuyu beynimde bitirdim hepinizi çok özlücem şimdiden hepinizin baramı mübarek olsun hepinizi öpüyorum hayırlı bayramlar diliyorum turkbayragi

birisi bana tost makinasında kızartılmış ekmegın üzerine tereyagı sürüldügü zaman kaç kb oldugunu söyleyebilirmiii eyvahedigeldismile ekmek uno denge lıght bu aradabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…