Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

suzan abla tebrik ederim süper gidiyorsu.ay bende burda tartılamıyorum bayram da yaklaşıyor...allahtan bayramda baklava yemeyi sevmiyorum. Ama çikolata benim sınırlarımı zorlayacak

günaydin sevgili arkadaslarim nasilsiniz
beni sorucak olursaniz ben gayet iyim kg vermem hala devam ediyo kendimi cok iy hissediyorum su anki kg 92küsür ama kendimi daha az kgda hissediyorum kendimi cok begeniyorum 92 olsamda
:) havalimi oldu ne? neyse canim azicikda biz hava $eyyaPalim öyle degilmi....
selincim canimsin iyiki varsin :)

selam kizlarrr , hepinize iyi gunler bol kilo kaybetmeler diliyorum sutem abla kiz resim koysana , 18 kilo çok farketmistir iyice merak etmeye basladim ben seni :)) istersen yuzunu falan sakla

serapcim yok kiz okadan fark yok valla...

aycaaa sultan tatlisi yaptim kendimize annemede baklava actim götürdüm:)
bu haftapuddingi biraz cok kacirmisim azcik fark etti baskülde kg vermem durmus
ama yarin yine devam eger böyle giderse rahat 79kg la girerim yeni yila insallaahhh yareeebbbbbbimmmmmm :)

sutem abla tebrık edıorum ınss kılo vermen bu hızınla dewam ederrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

meraba çok gsl kilo wermişsinz inş böle devm eder ne kdr sürede werdinz :1rolleyes:

meraba çok gsl kilo wermişsinz inş böle devm eder ne kdr sürede werdinz :1rolleyes:[/ COLOR]

mrb canim ben nisanin ortasinda basladim bu zaman kadar 18kg verdim ayda yaklasik 4 kg

selin görüyonmu anam simdi bana soruyolar nasil ne gibi zamanda kg verdinizi yoksa ben sorardim hep allahim sana binlerceee kez sükür
sabah annemde kahvalti: köfte ve yumurta salatasi iki dilim peynir 1 cay
annemde 2kara baklava tatlisi
görümcemde yarim baklava
eltimde 1avuc cerez 2xsu
evimde 1tabak patlican yemegi ve 1bucuk dilim sultan tatlisi :) napim ya bugün bayram yarin hooppp yine eski hale dönerim

valla bende baklava yedim , ramazan bayraminda yemicez de ne zaman yicez , ama sadece oglen bi kucuk kare ve aksam da yarim kare .. maksat nefis koreltmek ama vermeye devam ediyorum et ve sebze yemekleri disinda porsiyonlarimi biraz daha kuculttum ilk iki gun acikdim sonra mide kuculdu doyabiliyorum , ust taraf inceldi , ve bacaklarin ust kismida incelmeye basliyor , ve çokaz da gobek kismindan gitti .. kalçalara sira gelsin ama artik yaaa :)

arkadaşlar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun.şu an varisim için bitkisel bir çay furkan çay içiyorum .bitsin aranıza bomba gibi dönüyorum inşallah

berbat bir pazar günü yasiyorum sürekli abur cubur yemek derdindeyim nefsime hakim olmak cok zor. cok üzgünüm en iyis oruc tutmak :)

yine kimse yok
neyse dün berbat birgünden sonra kendimi toplamaya calisiyorum berbat derken bogaz manasinda dün karman corman yedim ama yinede oldugunca dikkat ettim edebildigim kadar neyse sabah durbi tartiliyimde kendime gelemeyim tüm gün dedim ama maaLesef eksilme olmus yani soka girmek istedim giremedim anladinizmi ne demek istedigimi :) yani eksilmis yinede dün okadar berbat beslenmeme ragmen
hahahhaha:)

kızlar nasılsınız? Bayraminiz umarım iyi geçmiştir ben burada tartı bulamadım ondan tartılamıyorum. Bayramda kaçamaklar oldu tabiki 2parça baklava ama çok küçüktü 3günde 3tane çikolata yani su misafirlere tutulandan birde 1dilim muhallebili kadayıf tatlısı. Aciktikca yumurta yiyorum sadece ekmeği ayarlayamıyorum çünkü köyde beyaz somun ekmek var çok küçük parça yiyorum ama KH ini bilemiyorum bir türlü.kilo almış hissetmiyorum ama bakacağız artık. Bir ay sonra sevgilim gelecek bir 4kilo versem o zamana kadars süper olacak

kizlar nasilsiniz. bende biraz abur cubur la beslendim.ama yine de dengeliyorum .kendime ne alma ne eksilme var . olsun buda bir sey .bayramdan ciktik. her gittigimiz de yerde ufak ufak tatli yedik. olsun simdi gine dikkat edicez..selincim ner desin

slm arkadaşlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun safranboludan öqlen civarı döndüm ama verdiqim sözü tutamadım 8 gün boyunca ne bulduysam yedim hatta abarttım hamur işleri tatlılar çikolatalar sınırsızdı Selincim başka yerde evdeki gibi olmuyor cnm hep börek çörek yapıldı gittiqim yerlerde kesin 3 kilo aldım bence sabah tartılınca yazarım ama varyaa bazen bu şekilde kaçamaklar ders oluyor insana şimdi bütün yedikleriminden nefret ediyorum hiçbirini gözüm göresi yok uzun süre elimi uzatmamlmaz: aldıqım kilolarıda 10 gün içinde vermem gerekiyor kızlar bide şu var temmuz ayından beri beni safranboludakiler görmüyordu aman bi göreceksiniz her gören aa sen ne kadar kilo vermişsin çöp gibi kalmışsın ne güzel olmuşsun inceciksin dediler ama gören herkes aynı şeyi söyledi 15 kilo çok farkediyor kızlar bakalım yarın tartılınca kaç kilo almışım 75.6 ile gitmiştim ama bence kesin 78 olmuşumdur neyse takmıyorum nasıl olsa iksiri bizde kızlar üzülmek yok ramazan bitti tatilde bitti haydi elele bütün hızımızla devaaammmmmmmmmmmmmm

selam heeekezee bayram gerıde kaldı artık herkes bı an önce toplansa süüper olcek :)
bayramı bende bır kılo alarak geçirdim inş tekrar vermeye baslarım burası insanı cok motive edıyo walla opuyorumnanaktan

günaydın canlarım benimmm bu sabah biraz heyecanla biraza korkarak çıktım basküle bakmaktan bile korktum hatta.. ama haberler iyi kızlar 75.6 ile gitim bayram iznine 76.7 ile dönmüşüm çok mutlu oldum dünyayı yedim sanki ama sadece 1.100 qr almışım bu sabah kaldıqım yerden başladım tekrar en sevdiqim kahvaltımı yaptım uno light tost yedim light gazozumu içtim midem qayet rahat Selincim nerdesin cnm hiç girmemişsin topiqe merak ettim bitanem senii...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…