şükürler olsunn selin de geldiiiiiiiiiii :lepi:
Canımm, biraz geç oldu cevap kusura bakma, işler birikmiş, nasıl gidiyor?
kızlar topic çok sakinkızlar ben en son kaç kg dim bilmiyorum en son tartılalı 2 hafta oldu. Bir tartıyi bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi. Ama kızlar bugün lcw den 32 beden kot aldım bundan 3ay önce 34e giremiyordum. Çok mutlu oldum . Biliyorum lcw nin kesimleri biraz bol oluyo ama yinede mutlu oldum
iyi aksamlar arkadaslar.Bugun uye oldum ama uzun suredir diyet bolumunu takip ediyorum.Bir cok insana bana da dahil inanilmaz cesaret veriyorsunuz bu konuda tesekkur ediyorum.
Karbonhidrat diyetine bugun basladim bu konuda sormak istedigim bisey var.Hazir inegol kofte almistim bugun izgara yapmaya firsat olmadi.6 adet kofteyi yagsiz tavada icine bisey eklemeden kizarttim karbonhidrat degeri yukselir mi bu durumda.
ben de bayramdan beri ii ce abarttım gib sanki.6 kg vermiştim korkuyodum alırım die ramazan da am almadım çok şükür.ama sanki şimdi böle giderse alcam gibi onun için yeniden başlıcam inş karbon dietine.günlük 70 krbn la başlasam yeterli şimdilik.iler de düşürürüm 65-60-50 lere inş:)
kızlar bende başlayacağım tekrar.içtiğim çay vardı meyve suyuyla içiyordum dün gece dışarda kalınca bozulmuş bende döküverdim işime de geldi berbat bişiydi.
sabah yumurtayla açılışı yapayım diyorum.
bu arada selin günlerdir girmemiş.merak ettim.inşallah olumsuz bişi yoktur
günaydın arkadaşlar Selinmm nerdesin cnm yaa başlamadınmı işe neden girmiyosun topiqe serapcım kız sutem size ne demeli toplanın bakiimmmmkaydirigubbakcemile
Bilmeyenlere duyurulur selin ev tasiyo canim
bende bayramdanberi 92kg lardayim bi asag bi yukari
bu sabah tam 92,2, ciktim baya bi sabitlendi direniyoo ama ben yenicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?