Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar topic çok sakin kızlar ben en son kaç kg dim bilmiyorum en son tartılalı 2 hafta oldu. Bir tartıyi bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi. Ama kızlar bugün lcw den 32 beden kot aldım bundan 3ay önce 34e giremiyordum. Çok mutlu oldum . Biliyorum lcw nin kesimleri biraz bol oluyo ama yinede mutlu oldum

iyi aksamlar arkadaslar.Bugun uye oldum ama uzun suredir diyet bolumunu takip ediyorum.Bir cok insana bana da dahil inanilmaz cesaret veriyorsunuz bu konuda tesekkur ediyorum.
Karbonhidrat diyetine bugun basladim bu konuda sormak istedigim bisey var.Hazir inegol kofte almistim bugun izgara yapmaya firsat olmadi.6 adet kofteyi yagsiz tavada icine bisey eklemeden kizarttim karbonhidrat degeri yukselir mi bu durumda.

aramiza hosgeldin.fazla yükselmez rahat ol. ekmek ten seker den hamur islerin den .baklagiller den.hamur islerinden uzak dur.abur cuburu da kes .

tesekkur ederim
dikkat edicem.bugun rahat gecti baya sekerli bir seyler istedi canim onu da 1 adet tatlandiricili yesil cayla bastirdim

ben de bayramdan beri ii ce abarttım gib sanki.6 kg vermiştim korkuyodum alırım die ramazan da am almadım çok şükür.ama sanki şimdi böle giderse alcam gibi onun için yeniden başlıcam inş karbon dietine.günlük 70 krbn la başlasam yeterli şimdilik.iler de düşürürüm 65-60-50 lere inş:)

kızlar bende başlayacağım tekrar.içtiğim çay vardı meyve suyuyla içiyordum dün gece dışarda kalınca bozulmuş bende döküverdim işime de geldi berbat bişiydi.
sabah yumurtayla açılışı yapayım diyorum.
bu arada selin günlerdir girmemiş.merak ettim.inşallah olumsuz bişi yoktur

günaydın arkadaşlar Selinmm nerdesin cnm yaa başlamadınmı işe neden girmiyosun topiqe serapcım kız sutem size ne demeli toplanın bakiimmmmkaydirigubbakcemile

Bilmeyenlere duyurulur selin ev tasiyo canim

bende bayramdanberi 92kg lardayim bi asag bi yukari
bu sabah tam 92,2, ciktim baya bi sabitlendi direniyoo ama ben yenicem :)

ben bu sabah sosis ve peynirle yaptım bakalım açılışı.hadi hayırlısı.selinn sen de dön bir an önceee

Herkese Merhabalar :)
Kızlar nasılsınız, umarım iyisinizdir, hepinizi tek tek öpüyorum, geçmiş Bayramınız mübarek olsun. Bayramdan önce girip kutlayacaktım ama site bakımdaydı hiçbirşey yazamadan tatile gitmek zorunda kaldım.
Tatilde Antalya'daydım, ordaki çıtır kızların hepinize selamı var, yakın zamanda onlar gibi olmamızı umuyorlar :)))
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ya, tatile gidenlere hep derdim hatırlarsanız., ne güzel işte karbonluları ayırın diğerleri hazır yemek zahmetsizce diyet yaparsınız diye, olmuyormuş :)))) Kendime karbon arası tatil de verdim bu arada bol bol karbon yedim hehehe. Vallahi dayanamadım, tatlı sevmeyen ben çeşit çeşit tatlılar arasındayken tatlıya dayanamadım :)
Sanki biraz kilo almış gibi hissediyorum o yüzden kesinlikle bir müddet tartılmayı düşünmüyorum.
Ben yokken neler olup bitmiş bi bakayım şimdi. Bugün bi ara girdim, ama işyerinde birikmiş işleri bitirmek zorunda kaldığım için tek satır bile yazamadım, umarım herkes iyi gidiyordur. Tekrar öpüyorum hepinizi.

Canımm, biraz geç oldu cevap kusura bakma, işler birikmiş, nasıl gidiyor?

opuyorumnanaktan hiç olurmu öle şeyy sen geldin ya ne kusuru ben seni bi ömür beklerimmkaydirigubbakcemile3 ii çok şükür bu sabah 70.900 ü gördüm mutluyum umutluyumm inş böle böle gider bizim ciciş kilolaarrkaydirigubbakcemile2
sen en son tartıldıgında kaç kiloydun selin abla 69 yazıo çizelgende uzun zamandır tatile giderken kaçtıııbilmiyorumkismile

Kız Aylin, hala tartı almadın mı? Oh canıma değsin, inşallah hepinizin tartısı bozulur :)))sempatiksalakcinni
LCW lerin kesimleri biraz bol haklısın, ama çok değil, yani tahminim şu an 42 bedene çok çok az kalmış, vallahi bravo.

Canım, aramıza hoşgeldin. Ramazan'da biraz durulmuştuk ama şimdi bomba gibiyiz, sabahtan beri içtiğim çayı ben bile hatırlamıyorum, nasıl hasret kaldıysam artık :)
Öncelikle kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun yazarsan seviniriz.
İnegöl köftede karbonat var sadece, genelde içine karbonhidrat koyulmaz, yağsız tavada yediysen karbon değeri yükselmez. Takıldığın birşey olursa burdayız hayatım. İlk günler biraz zordur, birkaç gün sonra moda gireceğine eminim. Kolay gelsin.

Venharcım, başlıyoruz di mi? Sen biran önce tatlandırıcılı bir alışverişe çık, çünkü tatlıcısın sen. Diyet birşeyler al hayatım evde depola sıkıştıkça atarsın ağzına. Artık Ramazan bitti hepimiz dişimizi biraz daha sıkıyoruz . Verelim artık şu tüm fazlalıkları hep beraber.

Ayşecim, sen de aynen Venhar gibi, sözleştiğimiz üzere Ramazan'dan sonra hemen başlıyoruz ve her yediğimizi yazıyoruz demiştik ama ilk günlerde biraz çok yemek lazım, karbonlulardan değil diğer proteinden çok yersek midemiz alışır gibime geliyor. Ben müsait bir zamanda tekrar yazacağım tüm yaptıklarımızı özet olarak. Toparlıyorum şimdilik.
Meyve suyu hazırsa eğer komple şekerden ibaret, sakın yaklaşma derim ben. Meyve suyuyla içilen çayları zamanında ben de denedim, inan beş kuruşluk yararı yok. Onun yerine karbonu kesip günde iki üç fincan yeşil çay içsen daha iyi. Hepsi para tuzağı vallahi. At gitsin hiç acıma verdiğin paraya,

günaydın arkadaşlar Selinmm nerdesin cnm yaa başlamadınmı işe neden girmiyosun topiqe serapcım kız sutem size ne demeli toplanın bakiimmmmkaydirigubbakcemile

Geldim hayatım geldim, bi toparlanamadım ki iki satır yazıvereyim size. Sende nasıl gidiyor, bayramda götürdün mü kız tatlıları bakıyım :)) Ben yedim valla oh canıma değsin.
Yalnız Sena bişey keşfettim hep yazıp duruyordum ya, kilo almaktan korkmayınca alınmıyor diye, cidden tatilde az bişey alırım dedim, yemin ediyorum önceden bu yediklerimi yeseydim şu 5 günde kesin bir 5 kilo alırdım, şu an tahminim bir kilo falan ancak almışımdır inat ettim tartılmıycam. Benim yapamadığım az bişey alırım'ı da yok etmek, hiç almam diyemedim ay :)))))) Nasıl etkilenmişse beynim demek ki kilo almayacağıma inandırabilirsem almayacağım vallahi şok oldum. Korkuların tamamı nasıl yenilir ki? Bunu araştırıyorum, bulduğumda hepimiz yaşayacağız :)

Bilmeyenlere duyurulur selin ev tasiyo canim

bende bayramdanberi 92kg lardayim bi asag bi yukari
bu sabah tam 92,2, ciktim baya bi sabitlendi direniyoo ama ben yenicem :)

Suziş, nasılsın hayatım? Önceki sayfalara bakamadım, bugün internetiniz akşama açılır dediler, ben hala işyerindeyim. Gece internet gelirse bakacağım hepsine.
Bu arada ev taşıma işlemleri bitti sayılır, tatile çıkmadan önce birkaç kutucuk kalmıştı açılmadık yavaş yavaş onları da yerleştireceğim çok fazla acelem yok artık.
Waaaw 92 kilosun demek, Hızlandırılmış turbo motorlu sisteme hazır mıyız :))))) Ne yiyosunuz hepsine bakıcam valla. sempatiksalakcinni

Selincim ben de bugün başladım rejime tekrardan yediğim şeylerin sayısal değerlerini net olarak çözemedim ben =) yediklerimi yazsam ortalama bir yorum yapabilirmisin lütfenn ???
Sabah
2 haşlanmış yumurta,1 domates,yarım salatalık,1 kk beyaz peynir,1 fincan doğa phyto form
Öğle
1 tane tavuk göğsü fırında,1 tatlı kaşığı mayonezle :S , 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
3 kaşık makarna :kedi: ,1 kase yoğurt,1 tane kırmızı erik

öglenki ekmek ve aksamki makarna olmamaliydi baharcim

ekmegi bari sabaha cek gün boyu onun kb sini hazmedersin

Selincim canımmm benimm seni burda görmek gerçekten çok mutlu ediyor beni hoşgeldin bitanem yeni evinde güle güle otur canımıniçi tatilde 1.100gr almışım ama ben 3 kilo kesin almışımdır demiştim sevindim az aldıqıma çünkü okadar çok abarttımki sorma dün arkadaşa gittim alınmasın diye yedim bugün itibariyle sistteme geri dönüyorum ama tatilde aldıqım tepkiler süperdi herkesin resmen aqzı açık kaldı verdiqim kilolara dün akşam düqüne gittik çoook uzaktan bir akrabamız takı kuyruqunda beklerken dur sana bi bakıyım herkes seni konuşuyor çok zayıflamış diyorlar dedi bi hoşuma gitti sorma Selincim beni şimdi bi korku aldı bayramdaki rahatlık ya devam ederse ya ben eskisi gibi yersem dün arkadaştada yiyince gözüm korktu kendimden beni bi yakın takibe alırmısın canım..

günaydin arkadaslar sabah tartildim 91 küsür cikti
:))))

dün: sabah kahvaltimi hatirlamiyorum dermisim :) galiba 2dlim ekmek krem peynir ve kasar
öglen 1 porsiyon ispanak (pirincsiz) yogurtlu ve 1 porsiyon haslama tavuk
aksam. kahve

tesekkur ediyorum selin
60 ile basladim 1.5 ayda spor ve dengeli beslenmeyle 5 kilo verdim su an da 55 kiloyum ama bastaki gibi sabrim yok hemen vereyim istiyorum kalan kilolari.50 kilo olmak istiyorum boy da uzun olmayinca 1.60.Simdilik iyi giidiyor 3.gundeyim.kofteler icimi rahatlatti.Tek sorun meyve yemeyen ben bu ara canim istiyor iste yasak ya o illa ilgi cekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…