günaydin arkadaslar sabah tartildim 91 küsür cikti
:))))
dün: sabah kahvaltimi hatirlamiyorum dermisim :) galiba 2dlim ekmek krem peynir ve kasar
öglen 1 porsiyon ispanak (pirincsiz) yogurtlu ve 1 porsiyon haslama tavuk
aksam. kahve
sabah kahvaltimi yazayim 1 dilim light tost ekmegi 12p.kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir1p. 5 adet yesil zeytin 1p.1 yumurta.dayanamadim bir tane de cilek recelinden aldim o da 6p olsun.20 puanlik bir kahvalti.Kahvaltiyi pasalar gibi yapiyorum ama diger ogunler boyle olmuyor.
suutem iyi gidiyosun bende 85 düstüm .aliyom biraz dikkat edince gidiyom . kilo vermem durdumu acaba bilemicem ya. napsamki baya dan beri gitmiyo. ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan hiç olurmu öle şeyy sen geldin ya ne kusuru ben seni bi ömür beklerimmkaydirigubbakcemile3 ii çok şükür bu sabah 70.900 ü gördüm mutluyum umutluyumm inş böle böle gider bizim ciciş kilolaarrkaydirigubbakcemile2
sen en son tartıldıgında kaç kiloydun selin abla 69 yazıo çizelgende uzun zamandır tatile giderken kaçtıııbilmiyorumkismile
Selincim ben de bugün başladım rejime tekrardan yediğim şeylerin sayısal değerlerini net olarak çözemedim ben =) yediklerimi yazsam ortalama bir yorum yapabilirmisin lütfenn ???
Sabah
2 haşlanmış yumurta,1 domates,yarım salatalık,1 kk beyaz peynir,1 fincan doğa phyto form
Öğle
1 tane tavuk göğsü fırında,1 tatlı kaşığı mayonezle :S , 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
3 kaşık makarna :kedi: ,1 kase yoğurt,1 tane kırmızı erik
Selincim canımmm benimm seni burda görmek gerçekten çok mutlu ediyor beni hoşgeldin bitanem yeni evinde güle güle otur canımıniçi tatilde 1.100gr almışım ama ben 3 kilo kesin almışımdır demiştim sevindim az aldıqıma çünkü okadar çok abarttımki sorma dün arkadaşa gittim alınmasın diye yedim bugün itibariyle sistteme geri dönüyorum ama tatilde aldıqım tepkiler süperdi herkesin resmen aqzı açık kaldı verdiqim kilolara dün akşam düqüne gittik çoook uzaktan bir akrabamız takı kuyruqunda beklerken dur sana bi bakıyım herkes seni konuşuyor çok zayıflamış diyorlar dedi bi hoşuma gitti sorma Selincim beni şimdi bi korku aldı bayramdaki rahatlık ya devam ederse ya ben eskisi gibi yersem dün arkadaştada yiyince gözüm korktu kendimden beni bi yakın takibe alırmısın canım..
günaydin arkadaslar sabah tartildim 91 küsür cikti
:))))
dün: sabah kahvaltimi hatirlamiyorum dermisim :) galiba 2dlim ekmek krem peynir ve kasar
öglen 1 porsiyon ispanak (pirincsiz) yogurtlu ve 1 porsiyon haslama tavuk
aksam. kahve
tesekkur ediyorum selin
60 ile basladim 1.5 ayda spor ve dengeli beslenmeyle 5 kilo verdim su an da 55 kiloyum ama bastaki gibi sabrim yok hemen vereyim istiyorum kalan kilolari.50 kilo olmak istiyorum boy da uzun olmayinca 1.60.Simdilik iyi giidiyor 3.gundeyim.kofteler icimi rahatlatti.Tek sorun meyve yemeyen ben bu ara canim istiyor iste yasak ya o illa ilgi cekecek.
selincim merhaba canım, geçmiş bayramın kutlu olsun. ben epeydir ne diyetimi yapabiliyorum ne de buraya girebiliyorum. okudum biraz kızlar süper gidiyorlar maşallah valla. bende kendime kızdım bunca zamanda çok kilo verebilirdim. kilo almadım çok aslında 112 yim 2 kilo aldım. temmuzdan beri adet olamıyorum malesef polikistik dedi doktor onunla uğraşıyorum. ama bu gün başlıyorumn artık sizinle tekrar.
herkesi çok özledim valla.
sen nasılsın neler yapıyorsun?
selin bi dönmüşsün pir dönmüşsün.cvplara bakya nolur gelde gaza getir beni yine
SELİN cimmmmm hoşgeldin cnm...ramazanı atlattık çok şükür ve karbonhisat dietine başlama zamanı benim için..
canım sana bir soru soracagım artık anne olmak istiyorum ve her şey yolunda giderse belki su an bile hamile olabiliirm...ama bir yandan da evlendiğimden beri 30 kilo almış biri olarak kafam karışık boyum da oldukça kısa..boyumun alcagım 15 ya da 20 kilou kaldıracak opsyonu yok artık(((sence bu diyeti hamileyken uygulasam noluır??mafoldumben
Slm kızlar...
Sutemcim burger köfte yiyerek zayıflayan arkadaşımız hangisiydi ???
Selincim sutemcim söylemişti. O tarz dondurulmuş köfteleri yiyebiliyormuyuz öğünümüzde ???
sabah kahvaltim 20p.
oglen 3 adet izgara kofte 2 kasik kabak yemegi aksama dogru bir adet burcak biskuvi.
aksam da izgara tavuk 200 gr ve 1 adet domates
selincim nasil sence.bugun 3.gunumdu 1 kilo verdigimi gosteriyor tarti umarim dogrudur tasdiklemek icin bir de eczaneye gidicem.aksam yemegimi erken yedim baya acikirssam yumurta yesem bi sorun olmaz heralde
selincim çok şükür kavuştuk canım :)
ben yarın sabah tekrar tam gaz başlıyorum inşallah bu defa aksilikler olmasında devam edebiliyim diyorum. hala günlük listeler yazılıyor galiba. bende yarından itibaren yazmaya başlıycam. günlerdir başlamak istediğim halde bir türlü başlayamıyordum.
sutemcim süper kilo vermiş çok sevindim. uzun süre verememişti helal olsun ona. şimdi inşallah hep beraber devam ediyoruz.
OHHH çok şükür dönmüş selin hoşgeldin canımcıım.
başlayalım valla sutem engin sena aylin serapay ayça çıtır olma yoolunda maşallah öyle seviniyorum ki sizin güzel haberlerinizi alınca
aysebru canım moralimizi bozmayalım bende üzülüyorum aklıma gelince ama inşallah bizim nasibimiz de bu sezon kilo vermektir.
aramızda yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
Kızz, tüylerim diken diken oldu. Oğlum acıkmıştı gittim ona tost yaptım geldim, sonra dedim ki Ebru nerelerde acaba bir mesaj atayım şu kıza diye bilgisayarın başına oturdum, vallahi de billahi de bi baktım ki senden mesaj gelmiş. Yani kalp kalbe bu kadar karşı mı olur, şok oldum.
Hiç kendine kızma hayatım, önemli olan bir yerden başlamak biliyosun. 2 kilo hiçbirşey değil senin için iki günde vereceğine eminim. Çok geçmiş olsun bu arada, ilaçlarla düzelebilecek bir rahatsızlıktır inşallah. Kistler tedavi edilebiliyor diye biliyorum. Yeniden aramızda olman çok güzel.
Ben de bildiğin gibi işte herşey aynı, işe gidiyorum eve geliyorum, bu arada borçlanarak bir ev aldım, Allah sağlıkla oturmak nasip eder inşallah. Bayramda tatile gittim geldim, deniz, kum ve çıtır kızlar :)))) Valla hepsi manken gibiydi. Abov resmen. Yediklerine bi baktım şöyle. Abi kesinlikle biz yanlış yapıyoruz, kızlar meyve yiyor tatlı yerine :))) Herşeyin bir bedeli, sonucu, nedeni var anlayacağın. Tercihi herkes kendisi yapıyor. Bikinileri giyip fittir fittir yürüyolar, birileri tatlı yemekten zevk alıyor, birileri ise güzel görünmekten. Tercihi yapıcaz artık. En azından tatlıların kilo aldırmadığı bir formül bulunana kadar. :)
Döndümm Venhar :)
Canımcım, sen de günlük yediklerini yazabilir misin? Bakalım neler değişmiş, neler yiyosun, karbonu aşıyo musun? Şekeri tatlıyı napıyosun?
Seni tatlı bitiriyor farkındayım. Öncelikle, evde kendin tatlı yapmadığın sürece eşin de alıp getirmezse hiçbiryerden karşına tatlı çıkmaz, o yüzden en önemli şey senin karar vermen olacak.
[B .!.:nurkelebek[/B];15186773]SELİN cimmmmm hoşgeldin cnm...ramazanı atlattık çok şükür ve karbonhisat dietine başlama zamanı benim için..
canım sana bir soru soracagım artık anne olmak istiyorum ve her şey yolunda giderse belki su an bile hamile olabiliirm...ama bir yandan da evlendiğimden beri 30 kilo almış biri olarak kafam karışık boyum da oldukça kısa..boyumun alcagım 15 ya da 20 kilou kaldıracak opsyonu yok artık(((sence bu diyeti hamileyken uygulasam noluır??mafoldumben
[B .!.:tombulkelebekim[/B];15186834]Slm kızlar...
Sutemcim burger köfte yiyerek zayıflayan arkadaşımız hangisiydi ???
Selincim sutemcim söylemişti. O tarz dondurulmuş köfteleri yiyebiliyormuyuz öğünümüzde ???
topici kelebekler bastı faarkındamısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?