Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah kahvaltimi yazayim 1 dilim light tost ekmegi 12p.kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir1p. 5 adet yesil zeytin 1p.1 yumurta.dayanamadim bir tane de cilek recelinden aldim o da 6p olsun.20 puanlik bir kahvalti.Kahvaltiyi pasalar gibi yapiyorum ama diger ogunler boyle olmuyor.

suutem iyi gidiyosun bende 85 düstüm .aliyom biraz dikkat edince gidiyom . kilo vermem durdumu acaba bilemicem ya. napsamki baya dan beri gitmiyo. ohaoldumsmile

aycaa sabirla bekliceksin inatlasiyo seninle ve kazanan sen olucaksin pes etme aman ha
bende iki ay icinde kendimi 85 83 arasi görmek istiyorum insallah :)
bi dilim kasar yedim aciktim

Canımcım, cidden kahvaltılar çok fazla etken olmuyor kilo alma ya da vermede. En önemlisi akşam yemeği. Aslında hepimizi bitiren de dikkat ederseniz akşam yemekleri. E haliyle akşamları herkesin evde birarada olduğu öğün olduğu için de biraz diyete ters bir tablo oluşuyor. Ama azmin elinden tabi ki hiçbir şey kurtulamaz. Akşamları karbonhidrat almadığımızda neler değişebileceğini bizzat hepimiz gördük yaşadık. Kahvaltıda patates kızartması türünden yoğun karbonhidrat almadığın ve beyaz ekmeğe elini sürmediğin sürece çok fazla dert etme, harika gidiyorsun. Diğer öğünlerine de bakalım yaz da.

suutem iyi gidiyosun bende 85 düstüm .aliyom biraz dikkat edince gidiyom . kilo vermem durdumu acaba bilemicem ya. napsamki baya dan beri gitmiyo. ohaoldumsmile

Ayça, sen de harika gidiyorsun, bravo. Suzan yazmış ama ben de birkaç şey eklemek istiyorum. Sadece bu diyette değil, tüm diyetlerde her gün düzenli olarak kilo verme olayı yaşanmıyor malesef. Sen her tür kurala uyup diyette hiç kaçamak dahi yapmasan bile kilo vermende duraklama dönemi görülüyor malesef. Burda en önemli husus olan sabır devreye giriyor. Sabrettiğin zaman kilo vermenin devam edeceğine yüzde yüz garanti veriyorum. Duraklamanın o kadar çok sebebi var ki. Daha dün tv de zapping yaparken bir diyetisyen denk geldi ve su içilmediğinde vücut ödem yapar dedi kadın. Düşün suya dahi ara verildiğinde kilo durmuş gibi görülüyor veya kilo almış gibi. Oysa ödem çok farklı bir şey. Suyu bol içtiğinde ödem kalmıyor vücutta. Duraklama dönemlerinde bu su olayını kullanmak lazım bence.

Canım benim, çok teşekkürler. Bu sabah herkes kilo vermiş ne güzel. Ben tartılmadım, yeni evimde hiç tartılmadım hatta. Eski evde toparlanırken tartıya dayanamayıp 67,1'i görmüştüm en son. Şu an 68 varımdır tahminen :))) Çizelgemi bir kez yaptım öylece kaldı vallahi, bir ara girdim yapamadım boşver öyle kalsın. Boş bir zamanımda girer çözerim.
Sen de bana yaklaşmışsın bu arada, hadi bakalım yarışalım mı dermişim :))

Tabi ki yaparım hayatım. Daha önce de yazdığım gibi sabah ekmek yemekten çekinme. Tam buğday ve tam çavdar ekmeği yediğin taktirde beyaz undan yapılmış ekmeğin tersine gi değerleri düşük olduğu için yediğin şeyler vücudunda yağ olarak depolanmıyor. Burda ufak bir ayrıntı var. Her türlü karbonhidratı yediğinde yanında yağlı birşey yersen biraz sakıncalı oluyor. Yani tam buğday da yesen sabahları yanında yediğin malzemeler yağsız olursa daha iyi sonuç alırsın. Yani yanında yağsız beyaz peynir, salatalık, domates yiyebilirsin. Yine karbonhidrat yediğinde yanında proteini mümkün olduğu kadar yememeye bak. Ekmekle yumurta, patatesle sosis, makarnayla kıyma vs.
Öğle yemeğindeki ekmeği sabaha kaydırabilirsen harika olur anlayacağın. Öğlen diğer yediğin şeylerde sıkıntı yok. Yalnız doymayabilirsin, normal, ben şahsen senin yediklerinle şu gün bile doymam, doymadığın taktirde bu yediklerini çoğaltabilirsin, mesele şu, öğlen 5 tane de tavuk göğsü yiyebilirsin doymazsan. Bu senin kilo almana değel aksine vermene yardımcı olur, dikkat etmen gereken şey akşam yemeğinde de karbonhidrat almamak. O yüzden karbonhidrat alımını sabahtan bitirmen en doğrusu. Sabah iki dilim tam buğday ekmeği, yanında yağsız peynir, domates salatalık yedin örneğin. Aradan üç saat geçtikten sonra dilediğin kadar protein alabilirsin yatana kadar hatta. Ama dediğim gibi yanında alacağın karbonhidrat miktarını minimuma düşüreceksin kilo vermek için.
Akşam yemeğinde de yine çok az yemişsin. Şunu unutma, az yediğin taktirde bir sonraki öğünde vücudun yağ depolar ve boşuna çabalayıp durursun kilo vermek için. Özellikle senin kilonda çok yemen lazım. Kaloriyi çok düşük tutmuşsun, üç kaşık makarna yerine 5 tane yumurta yesen daha karlı anlayacağın. Ama yanında makarna, patates, ekmek, pilav , baklagil ve diğer karbonhidratlar yok hayatım. Meyveleri de öğünlerden yaklaşık iki saat sonra yersen daha iyi sonuç alırsın. Yoğurt iyi ama dediğim gibi yoğurdun yanında karbonhidrat yerine proteini tercih edersen bu diyetin mantığını çözmüş olursun.
Yediğin herşeyi yaz bana hayatım. Yanlışlarını bulalım, zamanla adapte olursun zaten.

Sağol Senacım çok teşekkürler. Aynen ben de tatilde özledim vallahi sizleri. Bir boşluk oluşuyo buraya girmeyince, merak edip duruyorum. Kaldığım otelde wireless vardı lobide bir kere girmeye çalıştım olmadı nedense.
Aşkım korkmana hiç gerek yok, bayramlar, Ramazanlar, düğünler, tatiller bunlar hep özel günler ve yaşamımızın neredeyse 100'de birini ancak kapsıyorlar. O yüzden bu tür günlerde yediğimiz ve içtiğimiz şeylerin tadını çıkararak pişman olmadan güzel şeyler yaşamamız şart. Bayram da bitti, düğün de bitti, eskisi gibi yemeyeceğine adım gibi eminim. Çünkü hepimiz yaşadık aynı şeyleri, bu tür aralar veriliyor. Şimdi sen hemen bugünden eski sisteme geri dönüşe başla. Unutma ilk anda doymayabilirsin çünkü miden genişlemiş olabilir. O yüzden acıktıkça yine protein ağırlıklı peynirdir, tavuktur, yoğurttur, yumurtadır birşeyler atıştırmaktan çekinme. Birkaç güne kadar yine miden alışacak emin ol. Bayramdaki gibi yiyemezsin çünkü bayramda her taraftan tatlı fışkırır. Eve tatlı almak da veya evde tatlı yapmak da artık senin elinde. Eminim hiçkimse kapını çalıp bir tabak tatlıyı uzatmaz sana al ye diye. :)))) Yani hayatım, normale döndük artık, eskiden ne yapıyorduysak aynını yapıyoruz.

Kız, ayağım uğurlu geldi hemen kilo verdin görüyo musun :))) Akşam niye bişey yemedin ay? Acıkmadın mı yoksa havaya mı girdin doğru söyle?

Canım senin adına sevindim en azından verecek çok fazla kilon yok. Meyve yasak değil, karbonhidrat değerlerine bakarak yiyebilirsin. Yalnız senin diğer kızlarımızdan daha az tutman lazım karbonhidrat değerini. 20'yi geçmezsen çok rahat bir şekilde kalan kilolarını vereceğine inanıyorum hayatım.

selincim merhaba canım, geçmiş bayramın kutlu olsun. ben epeydir ne diyetimi yapabiliyorum ne de buraya girebiliyorum. okudum biraz kızlar süper gidiyorlar maşallah valla. bende kendime kızdım bunca zamanda çok kilo verebilirdim. kilo almadım çok aslında 112 yim 2 kilo aldım. temmuzdan beri adet olamıyorum malesef polikistik dedi doktor onunla uğraşıyorum. ama bu gün başlıyorumn artık sizinle tekrar.
herkesi çok özledim valla.
sen nasılsın neler yapıyorsun?

aysebrum naber tatlım ablam, bende tekrar diyete başlıyorum seninle madem sende başladın destek kuvvet olarak yanındayım.
tüm hanımlara selamlar bende aranıza katılmak istiyorum :)

Kızz, tüylerim diken diken oldu. Oğlum acıkmıştı gittim ona tost yaptım geldim, sonra dedim ki Ebru nerelerde acaba bir mesaj atayım şu kıza diye bilgisayarın başına oturdum, vallahi de billahi de bi baktım ki senden mesaj gelmiş. Yani kalp kalbe bu kadar karşı mı olur, şok oldum.
Hiç kendine kızma hayatım, önemli olan bir yerden başlamak biliyosun. 2 kilo hiçbirşey değil senin için iki günde vereceğine eminim. Çok geçmiş olsun bu arada, ilaçlarla düzelebilecek bir rahatsızlıktır inşallah. Kistler tedavi edilebiliyor diye biliyorum. Yeniden aramızda olman çok güzel.
Ben de bildiğin gibi işte herşey aynı, işe gidiyorum eve geliyorum, bu arada borçlanarak bir ev aldım, Allah sağlıkla oturmak nasip eder inşallah. Bayramda tatile gittim geldim, deniz, kum ve çıtır kızlar :)))) Valla hepsi manken gibiydi. Abov resmen. Yediklerine bi baktım şöyle. Abi kesinlikle biz yanlış yapıyoruz, kızlar meyve yiyor tatlı yerine :))) Herşeyin bir bedeli, sonucu, nedeni var anlayacağın. Tercihi herkes kendisi yapıyor. Bikinileri giyip fittir fittir yürüyolar, birileri tatlı yemekten zevk alıyor, birileri ise güzel görünmekten. Tercihi yapıcaz artık. En azından tatlıların kilo aldırmadığı bir formül bulunana kadar. :)

selin bi dönmüşsün pir dönmüşsün.cvplara bakya nolur gelde gaza getir beni yine

Döndümm Venhar :)
Canımcım, sen de günlük yediklerini yazabilir misin? Bakalım neler değişmiş, neler yiyosun, karbonu aşıyo musun? Şekeri tatlıyı napıyosun?
Seni tatlı bitiriyor farkındayım. Öncelikle, evde kendin tatlı yapmadığın sürece eşin de alıp getirmezse hiçbiryerden karşına tatlı çıkmaz, o yüzden en önemli şey senin karar vermen olacak.

Konu gaza gelmişken gaza getirmek amaçlı birşeyler yazmak istedim yine :)
Herkesi gaza getiren farklı şeyler vardır. Kimimizi birisinin söylediği ufak bir söz, kimimizi geçmişimize dair bir fotoğraf ya da gazetede gördüğü bir resim, kimimizi de okuduğumuz bir yazı gaza getirir.
Bazılarını olumsuz uyarılar gaza getirir. Örneğin beğendiği bir çocuk ona şişman dediyse gaza gelir. Bazılarında ise bu tam tersi etki yapar ve köşesine çekilir. Toplumdan uzaklaşır ve daha çok yemeye başlar. Bazıları zayıfladıkça gaza gelir, etrafındakiler ne kadar zayıflamışsın dedikçe daha güzel asılır diyete. Bazıları sürekli destek ister, 24 saat denetlenmek ister. Birilerinden onu yeme, bunu ye diye uyarmalarını bekler. Bazıları da gökten sihirli bir değneğin gelerek iştahını kapatmasını bekler.
Neredeyse 38 yaşıma geldim, şurda 40'ıma az kaldı. Hayatımda hiç emek vermeden, yorulmadan, uğraşıp didinmeden istediğim herhangi birşeyi elde edemedim. Bilmiyorum sizde nasıl.
Zayıflamak için de kural aynı. Hepimiz ayrı yerlerde yaşayan ama genelde aynı duyguları paylaşan, aynı çizgiye sahip insanlarız.
Belki yüzlerce kez okumuşuzdur her yerde, zayıflamak için önce karar vermek lazım diye. Nedir bu karar verme olayı?
Karar verme olayı aslında bir nevi gaza gelmektir. Ama malesef gaza gelmek geçici bir duygudur. Ani bir olayla gelişen gaza gelmelerde aynı hırs ve kararlılığı sürekli yaşayamayız. Örneğin, birisi bizi gaza getirdi ve sıkı bir diyete başladık diyelim. İki gün sonra karşımıza bir dilim çikolatalı pasta çıkar muhakkak bir yerden (ya da tatlı sevmeyenler için güzel bir dilim börek diyelim) iki gün önce o gazla o tatlı da börek de yemek istemezsiniz ama iki gün sonra o gaz bitmeye yüz tutar, çünkü yaradılışımızdan herşeyi unutmaya meyilliyiz.
O yüzden ben aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ve karar vermekte zorlanan diğer arkadaşlarımıza naçizane diyet yapmaktan ziyade yeme tarzımızı tamamen değiştirmeyi öneriyorum.
Daha önce yazdıklarımızı okumamış olanlar olabilir. Tekrar yazmak istiyorum özetle.
Şişman veya kilolu olmak aslında biraz genlerimizden kaynaklanan biraz da beynimizin bize verdiği sinyallerde saklı olan birşey. Bizim boylarımızda olup da bizim yediklerimizin aynını yiyen insanlar neden kilo almıyorlar hiç merak ediyor musunuz? Ben ediyordum ve yaptığım tüm araştırmalardan çıkardığım tek sonuç şu: Kesinlikle ve kesinlikle kilo alacaklarını düşünmedikleri için almıyorlar. Metabolizma türü şeyler tamamen hikaye. Metabolizma farkı sadece bayanlar ve erkekler arasındaki bir fark. Hormonal veya başka bir hastalığı bulunmayan tüm bayanlar aynı aslında. O yüzden vermek istediği kilo az olan bayanların diyet yapmasına ve beynine kilo olayını sokmasına tamamen karşıyım.
Diğer bayanlara gelince, 70-80-100-150 kilo hiç farketmiyor aslında. Vermemiz gereken kilo ne kadar çoksa o kadar kötü hissediyoruz kendimizi ve veremeyeceğimize inanıyoruz. Karar aşaması da tam burada devreye giriyor.
Öncelikle şunu unutmamamız gerekiyor, vermemiz gereken kilo ister 1 olsun isterse 50 olsun hepsini verebiliriz. Sadece zaman farkı var ortada. 150 kilo olan bir arkadaşımızı düşünelim. Kararlı olduğunda, yani istediğim kiloya inene kadar devam ettireceğim diyerek uzun zamanlı düşündüğünde, ayda 4 kilo verse (ki bu kiloda olan birisi ayda 8 kiloyu çok rahat bir şekilde de verebilir) bir yılda yaklaşık 50 kilo verir ve istediği kiloya 1,5 senede çok rahatlıkla inebilir. Bu kişinin 10 yıldır bu kilolarda olduğunu düşünürsek 1,5 yıl ne ki? Bunu kendi kilonuza ve inmek istediğiniz kiloya orantılayarak kendi açınızdan düşünmenizi rica ediyorum.
Bunu yaşayan bilir, sokakta yürürken kimsenin size bakmadığı bir dünya, arabaya bindiğinizde yapılan espriler, kıyafet alırken ve ararken yaşadığınız sıkıntılar.... Hepsinin geride kalacağını düşünün. Bu mümkün mü, kesinlikle mümkün. Yapmanız gereken tek şey, yediklerinizi değiştirmek.
Bi kere şekeri ne yapıp yapıp hayatımızdan mümkün olduğunca çıkarmamız gerekiyor arkadaşlar. Yapamıyorsanız çayı kahveyi tatlandırıcıyla için, tatlı istediğinizde sütlü tatlıları ve diyet çikolataları tercih edin. Demesi kolay diyeceksiniz ama cidden karbonhidratı kısıtlı aldığınız zaman canınız tatlı çekmeyecek.
Bütün dünyada diyetisyenler artık kalori hesabı yapmıyor çünkü kalori hesabı yaparak zayıflamanın en azından uzun süreli kilo vermenin mümkün olmadığı kanıtlandı. Verecek beş kilosu olan birisi kalori hesabıyla rahatlıkla kilo verir ama verecek 30 kilosu olan birisi ilk bir aydan sonra vücudunun direnişe geçmesi ile birlikte çıkmaz bir yola girerek her gün biraz daha az kalori almak zorunda kalır.
Herkes ne yediğini biliyor, herkes kendisine neyin kilo aldırdığını çok iyi biliyor. Arkadaşlar, bize öncelikle şeker, daha sonrasında unlu gıdalar ve en son yağ kilo aldırıyor. Bunun tam tersini düşünenlere yanıldıklarını söylemek istiyorum çünkü yağın kalorisi çok olabilir ama yanında karbonhidrat alırsanız her şekilde etkisi iki katına çıkar.
Yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ben yaptığım diyetimde yağdan hiç sakınmadım. Ama yanında karbonhidratlar değil protein yerken hiç sakınmadım. Bu büyük bir ayrıntı. Bu diyeti yapanlar hep kabızlık konusunda sıkıntı yaşadılar ben yağdan kaçınmadığım için yaşamamıştım, daha önce de yazdım.
Mesele şu, yanında karbonhidrat olmadığı sürece proteinle birlikte alınan yağ vücutta depolanmıyor. Ama şeker ve unlu her gıda fazla alındığı taktirde ne olursa olsun vücutta yağ olarak depolanıyor. Yani, günlük ihtiyacımız 100 ölçü karbonhidrat ise, biz 110 ölçü karbonhidrat aldıysak o bizim vücudumuzun en müsait yerinde ilerde aç kaldığımızda enerjiye çevrilmek üzere yağ olarak depolanıyor. Şeker ve unlu gıda ile birlikte alınan yağlar da sonuç olarak iki katı depolanıyor vücudumuzda. O yüzden bir an önce birşeylerden vazgeçmemiz gerekiyor.
O yüzden sabahları tam buğday veya çavdarlı ekmek yiyelim diyorum, sabahları yağsız yeme şansımız yüksek kahvaltılarda. Tam buğday da olsa ekmek sonuçta karbonhidrat, değeri normal ekmekle aynı. O yüzden sabahları yağsız bir kahvaltı, öğlen ve akşamları ise protein ağırlıklı veya sebze ağırlıklı (ikisi de olur yeter ki yanında ekmek, patates ve baklagil türü karbonhidrat yemeyin) öğünleri yediğimizde ve bu yediğimiz tarzı inat ederek uzun süre değiştirmediğimizde kesinlikle zafer bizim olacak.
Diyet yapmak, diyet yapmadan zayıflayamayacağına inananlar içindir. O yüzden hepimiz diyet yapıyoruz. Ama etrafımızdaki zayıf olup da bizimle aynı şeyleri yiyen insanlar kilo alacaklarına inanmadıkları için rahatlar. Bu yüzden kilo almıyorlar. Biz de aslında diyet yapmadan kilo vereceğimize inansak kesinlikle kilo veririz. Ama bunu yapamadığımız için desteğe ihtiyacımız var. Bu destek ise diyet yapmak. Başka türlü kilo veremiyorsak pekala diyet yapalım o zaman. Ama diyet yaparken kesinlikle aç kalmamamız lazım. Hem işkence çekip hem de kilo veremeyiz aç kalırsak. Bize kilo aldıran şeylerin de çoğunluklu olarak karbonhidrat gurubu olduğunu bildiğimize göre e hadi o zaman başlayalım.
Unutmayın soru sormak serbest, her istediğinizi çekinmeden sorun, yalnızca umutsuzluğa kapılmak ve olumsuz tüm düşünceler yasak.
Hepimiz çok güzeliz, hepimizin kemikleri 38 beden için dizayn edilmiş, sadece kemik ile deri arasındaki yağlarımız var halletmemiz gereken, inanın çok fazla zamanınızı almayacak. Sadece yapmanız gereken şey uzun süreli devam ettirmek. Aralarda kaçamaklarımız var çok sıkı değil yaptığımız şey. Bozmak istediğinizde veya sıkıldığınızda nedeni ile birlikte yazın ki çözüm bulalım, hepimiz burdayız, yanyanayız
.

OHHH çok şükür dönmüş selin hoşgeldin canımcıım.
başlayalım valla sutem engin sena aylin serapay ayça çıtır olma yoolunda maşallah öyle seviniyorum ki sizin güzel haberlerinizi alınca
aysebru canım moralimizi bozmayalım bende üzülüyorum aklıma gelince ama inşallah bizim nasibimiz de bu sezon kilo vermektir.
aramızda yeni arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz

SELİN cimmmmm hoşgeldin cnm...ramazanı atlattık çok şükür ve karbonhisat dietine başlama zamanı benim için..
canım sana bir soru soracagım artık anne olmak istiyorum ve her şey yolunda giderse belki su an bile hamile olabiliirm...ama bir yandan da evlendiğimden beri 30 kilo almış biri olarak kafam karışık boyum da oldukça kısa..boyumun alcagım 15 ya da 20 kilou kaldıracak opsyonu yok artık(((sence bu diyeti hamileyken uygulasam noluır??mafoldumben

Slm kızlar...
Sutemcim burger köfte yiyerek zayıflayan arkadaşımız hangisiydi ???
Selincim sutemcim söylemişti. O tarz dondurulmuş köfteleri yiyebiliyormuyuz öğünümüzde ???

sabah kahvaltim 20p.
oglen 3 adet izgara kofte 2 kasik kabak yemegi aksama dogru bir adet burcak biskuvi.
aksam da izgara tavuk 200 gr ve 1 adet domates
selincim nasil sence.bugun 3.gunumdu 1 kilo verdigimi gosteriyor tarti umarim dogrudur tasdiklemek icin bir de eczaneye gidicem.aksam yemegimi erken yedim baya acikirssam yumurta yesem bi sorun olmaz heralde

selincim çok şükür kavuştuk canım :)
ben yarın sabah tekrar tam gaz başlıyorum inşallah bu defa aksilikler olmasında devam edebiliyim diyorum. hala günlük listeler yazılıyor galiba. bende yarından itibaren yazmaya başlıycam. günlerdir başlamak istediğim halde bir türlü başlayamıyordum.

sutemcim süper kilo vermiş çok sevindim. uzun süre verememişti helal olsun ona. şimdi inşallah hep beraber devam ediyoruz.

Canımm, hoşbuldum çok sağol. Aslında tam olarak karbonhidrat diyeti değil de sana yazacaklarımı uygularsan hem sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçirirsin hem de kilo alma sorunun ortadan kalkar.
Öncelikle günde muhakkak 3 bardak yağsız süt içmelisin. Yağsız süt saf protein ve kalsiyum içerdiği için çocuğun için çok yararlı. Yine günde muhakkak 3 porsiyon mevsim meyvesi yemelisin. Beyaz ekmek zaten içindeki vitamin ve mineralleri alındığı için hem sağlık için çok yararlı değil hem de fos kilo aldırıyor. O yüzden sen de günde muhakkak bir kaç dilim tam buğday ekmeği yersen hem kilo almanı engellersin hem de tam buğdayın içindeki tüm vitamin ve minarellerden yararlanmış olursun. Diğer öğünlerde de muhakkak bol yeşillik sebze ve proteinle beslenirsen bir de aralarda ceviz ve badem tarzı bebek için yararlı gıdalardan bir iki avuç yersen kilo almadan çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. Özetle bizim yaptığımızdan daha fazla meyve ve sebze yemelisin. Ekmeği de muhakkak özellikle kahvaltıda ye. Ayrıca sen baklagilleri de haftada iki öğün yiyebilirsin. Bu şekilde yine kilo almazsın emin ol.

Slm kızlar...
Selincim sutemcim söylemişti. O tarz dondurulmuş köfteleri yiyebiliyormuyuz öğünümüzde ???

Canım, Aysebru arkadaşımızdan bahsediyorsun sanırım. Yiyebiliyoruz tabi, bir de Aysebru yanında diyet cola içiyordu sen de içebilirsin. Ben bir dönem denedim ikisi bir arada acayip doyuruyor.

İsiscim, öğlen yemeğin harika, sanırım ara öğünde burçak bisküviyi miden kazındığı için yemişsin :) Biz midemiz kazındığında bir parça peynir ya da sosis ya da haşlanmış bir yumurta, ya da bir kase yoğurt tarzı proteinlerle geçiştiriyoruz. Bunlar da olmadı diyelim, salatalık domates ya da karbonu düşük bir meyve ikinci tercihimiz. Çok fazla değil bir burçak tabi ama yine de göze batıyor. Akşam da süper, domatesin yanında bol yeşillik de yiyebilirsin yoğurt da yiyebilirsin. Bana sorarsan ağır karbonhidratlar haricinde herşeyi yiyerek zayıflamak en doğrusu tabi çok acelen yoksa.

Canım, inşallah aksilik olmaz bir daha. Dua edicem senin için bol bol. Günlük listeleri bir ara yazmadık ama resmen cozuttuk o yüzden denetimli olsun artık dedik. Bir de aramıza yeni katılanlar var onlara örnek olur diye düşündük. Yarından itibaren senin listelerini de bekliyoruz hayatım. Sutem çıtır olacak çıtır :))

Ayşecim güzel düşünmüşsün valla, ikinci sezon Ramazan'dan sonra açılmış olsun o halde. Yarından itibaren tam gaz ileri.

evde ki kalan bayram şekerleri bi bitse hayırlısı ile iyi olacakkaydirigubbakcemile3sabahları bi dilim uno denge light yiyorum genel de yanın da yumurta sosis peynir ufak bi domates oluyo.bu arada tavuk kıyması satan bi market buldum onla köfte yapıyorum 2 gündür.tam anlamıyla geri başladım denemez ama ramazana girerken tartı 74,7 hatta 75 i gösteriyodu ramazandan sonra 73,8-73,7 gösteriyo.anlamadım nasıl oldu ama hayatım da ilk defa bir ramazan da kilo almadığım gibi verdimkaydirigubbakcemile3bunu şuna bağlıyorum.ramazandan önce sanırım ben mideyi küçülttüm ramazanda fazla yemedim diecem ama yedimkaydirigubbakcemile3demek ki ramazanda önceden daha çok yiyomuşum ki alıyomuşum

Bugün ki menüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates,1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 kırmızı erik
Öğle
1 tavuk göğsü,1 kase yoğurt
Ara
yarım armut
Akşam
1 tavuk göğsü 1 çay kaşığı mayonezle.
1 tane nektar
2 lt su,1 form çayı,1 yeşil çay

Selincim nasıl yorumluyorsun menümü acaba ???

[B .!.:
tombulkelebekim[/B];15186834]Slm kızlar...

topici kelebekler bastı faarkındamısınız

Selincim eşim dün akşam bugün öqleden sonra gelmek üzere 1 sini börek siparişi vermiş neden böyle bişey yaptın bana sormadan dedim süpriz yaptım dedi süprize bakk yaa ben bayramda yaptıqım kaçamaklardan kurtulup düzene qirmeye çalışıyorum eşimin yaptıqına bak bende dedimki börek yersem kilo alıcam yemezsem canım isticek napıcam ben şimdi dedim bana gülerek bugünün yok sayacaksın dedi ya Selincim ben zaten bayramdan beri her günü yok saydım yok saya saya kilo alıcaaammmmmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…