Merhabalar;
İsmim Nihal..Sizleri bir süredir takip ediyordum. İzlem ve Tülay 80-89 topiğinden arkadaşlarım..İzlem bahsetmişti bu diyetten sağolsun.. Nisan ayında karboksipunktura başlamıştım ama bir süredir ara verdim (psikolojik nedenlerle deli gibi yediğim ve hiç dikkat edemediğimden en azından seanslarım gitmesin diye)Uyguladığınız diyet bizim beslenme şeklimizin nerdeyse aynısı.3 aydır sanki kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bayramda da üstüne koydum kilolarımın ve hayatımda görmediğim kiloyu gördüm 3 gün önce:91.3.Kilo verme psikolojisinden sıyrılmak için kk dan da uzak kaldım..Biranda bana bişeyler oldu ve deli gibi yemeye başladım..Sanki birşeylerden hırs alır gibi ..Sonrasında üzülerek..Daha çok üzülerek..Bilirsiniz bu süreci..Eminim çoğunuz yaşamışsınızdır..Neyse anlatacak çok şey var da sonraya saklayım..
Aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.. Yapabilir miyim bir denesem diyerek saf protein diyetine başladım. Bugün 3. günüm..Şİmdilik güzel gidiyor bu sabah 88.5 u gördüm..2 günde 2800 gitti ama bugün regl oldum ..Bakalım devamında nasıl rakamlar göreceğim merakla bekliyorum..
Selin Hanım sizin azminize ; yardım etme isteğinizin devamlılığına hayran kaldım.Sizi çok tebrik ediyorum öncelikle verdiğiniz 30 kg sonrasında da burdaki duruşunuz için..
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şu kısırdöngüden kurtulup sağlıklı doğum yapabileceğim kiloya inebilmek için..
kardesimin arkadasi 20 kg vermis tatlidan tamamen vazgecmis ve porsiyonlarini kücülütmüs su an 68kg mu$
kocasida hediye olarak trabzon bilenziki alicakmis iyimi :)
benim herifde dediydiki sen 20 kg ver sana hediye alicam dediydi simdi ne kaldi surda 20kg ya ne alican diye sorunca bi cicek alirim yeter dio onu almanyalarda var dioooo :) ne uyanik ama
cümLeten günaydin
selincim dün 91i gördüm bugün 92ye cikmi$im aman neyyse gidecek bisekilde.
aksam yatmadan evvel döner eti yedim tabakdan salatayla (pidesiz)
belki onun ödemidir tuzlu ve aciydi amaa cook güzeldi tam 5aydir agzima sürmemistim
Kızlar margarin 0 puan diyor tavuğumu margarinle kavurabilirmiyim ? tuz ve salça koysam olur mu ?
selamlar tekrardan 3 gun bu diyeti uyguladim 1 kilo verdim eczanede de onaylayarak hatta inanmadim bir kac eczanede tartildim:)ilk defa uyguladigim icin gitti heralde bu kadar cabuk.ama bugun ara verdim yarin kaldigim yerden devam edicem tabi abartmiyorum yine de dikkat ediyorum.Benim sormak istedigim su 3 gun boyunca ben inanilmaz sinirliydim sizde de oluyor mu seker cikolata vs almayinca vucut serotonin dusuyor heralde iyice.Dusuk puanli meyveleri yemeye baslicam umarim daha iyi gider.
evde ki kalan bayram şekerleri bi bitse hayırlısı ile iyi olacakkaydirigubbakcemile3sabahları bi dilim uno denge light yiyorum genel de yanın da yumurta sosis peynir ufak bi domates oluyo.bu arada tavuk kıyması satan bi market buldum onla köfte yapıyorum 2 gündür.tam anlamıyla geri başladım denemez ama ramazana girerken tartı 74,7 hatta 75 i gösteriyodu ramazandan sonra 73,8-73,7 gösteriyo.anlamadım nasıl oldu ama hayatım da ilk defa bir ramazan da kilo almadığım gibi verdimkaydirigubbakcemile3bunu şuna bağlıyorum.ramazandan önce sanırım ben mideyi küçülttüm ramazanda fazla yemedim diecem ama yedimkaydirigubbakcemile3demek ki ramazanda önceden daha çok yiyomuşum ki alıyomuşum
Bugün ki menüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates,1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 kırmızı erik
Öğle
1 tavuk göğsü,1 kase yoğurt
Ara
yarım armut
Akşam
1 tavuk göğsü 1 çay kaşığı mayonezle.
1 tane nektar
2 lt su,1 form çayı,1 yeşil çay
Selincim nasıl yorumluyorsun menümü acaba ???
Selincim eşim dün akşam bugün öqleden sonra gelmek üzere 1 sini börek siparişi vermiş neden böyle bişey yaptın bana sormadan dedim süpriz yaptım dedi süprize bakk yaa ben bayramda yaptıqım kaçamaklardan kurtulup düzene qirmeye çalışıyorum eşimin yaptıqına bak bende dedimki börek yersem kilo alıcam yemezsem canım isticek napıcam ben şimdi dedim bana gülerek bugünün yok sayacaksın dedi ya Selincim ben zaten bayramdan beri her günü yok saydım yok saya saya kilo alıcaaammmmmmmafoldumben
Canım birkaç ufak hata dışında herşey harika. Sabah yumurta ile ekmeği aynı anda yemen ve akşam tavuk ile nektarı aynı anda yemen dışında hiçbir sorun yok.
Yalnız sormak istediğim önemli bir soru var, yanıtlarsan sevinirim. Bizde doymak esas biliyorsun. Doyuyor musun, yoksa az yiyeyim diyerek mi aralarda örneğin bir yerine yarım armut yiyorsun veya sadece bir erik yiyorsun bunu merak ettim. Karbonhidrat diyeti olarak harika bir gün ama aklın sanki hala kalori hesabındaymış gibi hissediyorum uzaktan, yanılıyor muyum?
Selincimmm öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğin için a.s.
Kahvaltımda ve öğle yemeğimde doyuyorum yetiyor bana ama akşamları acıkıyorum siz akşam kaça kadar yiyebilirsunuz???
Sizin diyette meyve pek önerilmiyor ya ondan elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum açıkçası.
Gidip sıkı bir alışveriş yapmam lazım sizde sosis,salam,sucuk serbestmiş çooooooooookkk uzun zamandır eve girmedi onlar diğer diyetlerde yasak çünkü :çok üzgünüm: alışverişten sonra acıktıkça sosis,salam atarım ağzıma uygundur değil mi ??? :uhm:
En büyük problemde biz baskül ailesiyiz ablam annem kardeşim hepimiz kiloluyuz ve bizim evde tüketilen tek şey karbonhidrat dışarıdan yiyoruz tencere yemeği sevmiyoruz sebze pek nadir pişer,makarna hastası bir aileyiz 1 ay sürekli makarna yediğimi bilirim öğrencilik dönemimde. Ondan karbonhidratsız,tatlısız yaşamak zor benim için. Akşama kadar tramisu hayali kurdum :kedi: bacağımda kocaman bir kan çıbanı çıktığı için yürümekte zorlanıyorum ondan kalkıp gidemedim yoksa gider yerdim yani mafoldumben ilk haftayı bir tamamlasam bir alışsam sizin diyetinize zayıflayacağıma inanıyorummm Allahın izniyle.
bak cnm benim hayatım boyunca en KOLAY uyguladığım diyet bu.bak az önce karnım acıktı naptım hellim peyniri yağsız tava da ve doydum bu saatte açlığımı giderdi.bu diyette serbst olan şeyler çok fazla ve bu serbest şeyleri istediğin saatte yiyebilirsin.ben de tatlı hastasıyım ama tatlı yemeden durulur ama AÇ durulmaz onun için serbest şeyler çok yumruta,salam sosis,sucuk her türlü peynir,tavuk,tavuk burger tavuk kıyması:)et. normmal kıyma.aklıma gelenler bunlar.diet içecekler var bide mesela.diğerlerin de şu kadar peynir bu kadar dilim ekmek yok bilmem ne bu saatten sonra aslaaa yeme kardeşim ben istediğim saatte yemek istiyorum yapamam ölebence sen de bu dietten çok memnun kalacaksın.başlar başlamaz günlük 30 karbonla günü bitirmen gerekmez.yavaş yavaş.melsela ilk zamanlargünlük 70-75 karbon olsun sonra 60 sonra 50 öle öle düşür.inan ki alışırsın.
Sutem merhaba..Senden fikir çaldım ve ben de eşimin karşısına dikildim bugün ben 65 kg olursam bana ne alacaksın kk da bir arkadaş eşinden bilezik istemiş dedim..O da bana elbise alayım dedim..neee dedim elbise mi ben 23 kg vercem sen bana elbise mi alacaksın olmaz dedim..Ne istiyorsun dedi..Beni Romaya götür dedim güldü..:)Ama sonra söz verdi veremeyeceğime inandığı için bence..Ben de kararlıyım hakedicem ödülümü...
Tüühhh zayıflayınca hedayee isteyeceğim bir kocam bile yok( nerden baksan 50 kilo vermiş olacağım istediğim kiloya ulaşınca bir kocam olsa araba isterdim vallaaa 50 kg borumu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?