- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Tombulkelebekim misirda seker orani biraz yüksek ondan yememeye calisiyoruz. Tabiiki ayrintilarini selin abla sana anlatir :)
Bu arada ismin neydi ve kac yasindaydin. Ben atladim oralari galiba bayadir internete takilamiyordum cünkü.
Selincimmmmmmmmmm bugün ki menümü yazıyorum umarım KH diyetine alışma moduna girmişimdir. Yorumlarını bekliyorum.
Sabah
1 kupa DOĞA phyto slim çay ( sabah işlerim vardı kahvaltı yapamadan çıkmak zorunda kaldım))
Saat 2 gibi
5-6 dilim salam
3 tane sosis
8-10 dilim sucuk
2 dilim kaşar
1 koca bardak coca cola Zero
Saat 5 gibi 1 koçan taze mısır
Şimdi
Yoğurtlu yumurtalı ıspanak
acıkırsam 1 dilim salam ya da 1 dilim kaşar atarım ağzıma.
1 lt su içebildim daha1 kupa 5i 1yerde çay.
Tombulkelebekim misirda seker orani biraz yüksek ondan yememeye calisiyoruz. Tabiiki ayrintilarini selin abla sana anlatir :)
Bu arada ismin neydi ve kac yasindaydin. Ben atladim oralari galiba bayadir internete takilamiyordum cünkü.
Kızzzlllaaar bizim topicten bir arkadaş sordu menümü görünce acaba kolesterolü etkilemez mi bu kadar et ve et ürünü diye ???
Selincimmm öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğin için a.s.
Kahvaltımda ve öğle yemeğimde doyuyorum yetiyor bana ama akşamları acıkıyorum siz akşam kaça kadar yiyebilirsunuz???
Sizin diyette meyve pek önerilmiyor ya ondan elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum açıkçası.
Gidip sıkı bir alışveriş yapmam lazım sizde sosis,salam,sucuk serbestmiş çooooooooookkk uzun zamandır eve girmedi onlar diğer diyetlerde yasak çünkü :çok üzgünüm: alışverişten sonra acıktıkça sosis,salam atarım ağzıma uygundur değil mi ??? :uhm:
En büyük problemde biz baskül ailesiyiz ablam annem kardeşim hepimiz kiloluyuz ve bizim evde tüketilen tek şey karbonhidrat dışarıdan yiyoruz tencere yemeği sevmiyoruz sebze pek nadir pişer,makarna hastası bir aileyiz 1 ay sürekli makarna yediğimi bilirim öğrencilik dönemimde. Ondan karbonhidratsız,tatlısız yaşamak zor benim için. Akşama kadar tramisu hayali kurdum :kedi: bacağımda kocaman bir kan çıbanı çıktığı için yürümekte zorlanıyorum ondan kalkıp gidemedim yoksa gider yerdim yani mafoldumben ilk haftayı bir tamamlasam bir alışsam sizin diyetinize zayıflayacağıma inanıyorummm Allahın izniyle.
slm kızlar sutemcim nasılsın cnm seni takip ediyorum süpersin cnm aynen devam serapcım sen nerelerdesin sesin soluqun çıkmıyor bu arada Selincim 3-4 gğndür hiç dikkat edemedim dün bugün börek faslı devam etti ama hiç kilo almamışım hayret ettimakannehir
ama şimdi ben eşimden hediye isticem ama ben 10 kg versem yeterli benim için hatta çok iyi.eşim 10 kg için bilezik felan almaz alsa alsa kıyafet alır
Tüühhh zayıflayınca hedayee isteyeceğim bir kocam bile yok( nerden baksan 50 kilo vermiş olacağım istediğim kiloya ulaşınca bir kocam olsa araba isterdim vallaaa 50 kg borumu bu
Ayyy ne güzel herkes toplanmis, topic canlanmis yine :)
Selin Abla gercekten bereket sende, sen yokken buralar cok sessiz oluyor. Ben Almanya'dayken tartiliyordum fakat 2.5 haftadir Türkiye'deyim ve burda tarti yok ondan tartilamiyorum. Fakat kilo almadigimi düsünüyorum cünkü günlerim okadar yogun geciyorki hic durmuyorum nerdeyse. Ve sabahlari haric ekmek yemiyorum. Bazen misafirlige gidince biraz karbonhidrat kaciyor ama ertesi gün hemen telafi ediyorum :))
Kizlar yine herkes yedigini yaziyormu ??? Öyleyse bende yarin yine baslayayim yazmaya .....daha kontrollü oluyo öyle olunca
selincim selam
mutlaka aldircam kiz kacarmi ben seyler gibi kg veriyim karsiligi olmali :)
artik bu diyet degil benim icin valla desem inanirmisin diyet bile yaptigimi anlamiyorum
normal günümü geciriyorum hepsi bu.
tamamen bitmis kafamda yasam tarzi olmus resmen. ablama gittim az evvel mis gibi poacalar yapmis amn bi koktu anlatamam yemedim amaaa
sabah yicem 1tane cayla :))))))))))
Selincim tşk ederim yazdıklarına...Hoşbuldum..Öncelikle karboksipunktur hakkında birkaç şey söylemek istiyorum bizzat deneyen biri olarak açıklama yapmak istedim izninle ...Ben daha önce zayıflama yolunda diyetisyen,zayıflama merkezi,spor salonları,pasif jimnastiik vs denedim.Kilo da verdim ama hep fazlasıyla geri aldım. Diyetisyenlerin verdiği listeler malum..uy ver sonra uzun süredir mahrum kaldığın şeylerin özlemine dayanama boş bir anda herşeye saldır fazlasıyla geri al...hep aynı kısır döngü..Vermek değil korumak ve yeme sistemini değiştirmenin öneminin hep farkındaydım ama uygulayabildim mi:hayır...Bu yöntemi yine kk dan bu yöntemle 18 kg yu hiç zorlanmadan veren bir arkadaşım sayesinde tanıdım netten araştırma yaptım ve randevumu alıp görüşmeye gittim. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçları beklemek aptallıktırdiye bir söz var ya ben hep bunu yapıyordum:)Bu sefer zinciri kırayım farklı bişey deneyim dedim..Bunu uygulayan bir tıp doktoru:Fevzi Bey...Bu yöntemle kendisi 40 kg vermiş önce kendisinde deneyip..Bu yöntem TÜBİTAK tarafından da destekleniyor ve şu anda Türkiye'de tek uygulama hakkı Fevzi Beyde..Belli bir hasta sayısına ulaşınca da yurtdışında da uygulanmaya başlayacakmış. Sadece beslenme düzeni değil dr beyin uyguladığı ..Her seansta 3 akupunktur bölgeden gaz veriyor ve bu gaz vücudun sistemini resetleyip uygulanan beslenme düzenine destek sağlıyor.Neden ayrıntılı yazıyorum sakın yanlış anlaşılmasın dr beyle bir akrabalığım yok aman ha:))Ben bu yöntemle Sizin verdiklerinizin çok çok altında kilo verdim 3-5 kg verdim ama hepsi yağdan gittiğinden çok çok incelmiştim..cildim güzelleşti..bu yöntemle sedef hastalığı azalanlar var vs..Bu yöntemi uyguladığım bir gün bile canım tatlı istemedi..Karnım acıkmadı..Diyeceğim tabi senin fikrine saygım sonsuz da bu yöntem bir para tuzağı şeklinde düşünülmemiş ve dr beyin ihtiyacı olanlara parasız yrd olduğunu da biliyorum..Her gidişimde ellerinde bavulla Almanya'dan,Ankara'dan vs. seansını almak için gelen ve 20-30 kilolları vücutlarında hiç sarkma olmadan veren insanlar biliyorum..Yöntem şimdiye dek denediğim en değişik beni en az yoran bir yöntemdi ben de uyguladığım dönemde çok memnun kaldım sadece bunu belirtmek istiyorum..Ha noldu yöntem ne kadar iyi olursa olsun psikolojik durum insanı biranda amaçlarının çok dışına çıkarabiliyor. Tam herşey yolunda giderken herkesten oo ne güzel incelmişsin iltifatları almaya başlamışken tatile gittim yeme düzenimi bozdum sonra nolduğunu anlamadığım şekilde senin deyişinle herşeye saldırarak biranda hoop yine aldım ...Demek ki neymiş hangi yöntemi denersen dene,para versen de vermesen de herşey sende bitiyor. Bunu bilmiyor muydum biliyorum..Ama işte tekrar tekrar ispat istiyor sanırım şu karışık beynim..bu msj ı sonuna kadar okuyan olu rmu emin olmadığımdan burda sonlandırıyorum devamı sonra Selincim:)
Baharcım, bugün resmen karbonhidrat diyeti moduna girdiğin anlaşılıyor menünden. Mısır haricinde herşey tam istediğimiz gibi. Mısır'ın karbonhidrat değeri yüksek malesef. Diğer yediklerin süper. Kesinlikle unutmaman gereken tek şey açlık hissetmemen bir kez daha yazıyorum ki aklında kalsın. Açlık hissedince muhakkak birşeyler ye. Aynen devam hayatım. Hangi günler tartılıyorsun, sonucu muhakkak paylaş bizimle.
DİKKAATTT !!!!
kızlarrr bir tık bir oy 1 dk ayırın yeter çünkü bir oy bile çok önemlii Sitemiz için LÜTFENNNNyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...oya-gotur.html
:enbuyukkk: "BİRAZ DUYARLILIKK"
Vallaa bu saatte acıkıyor gibi hissettim 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim =))) umarım bunlar kilo olmuyorlardır bana =))
aa bi dilim mi yedin.azz çok azz.istediğin kadar ye.şaka değil valla.korkak alıştırma elini serbest olan gıdaları yerken.biz nie bu dieti yapıyoz gecenin bi vakti acıkınca doyana kadar yiyebileceğimiz gılara var die dei selinkaydirigubbakcemile3
Ya ben abartmaktan korkuyorum açıkçası. Annem sen nasıl rejimdesin sürekli yiyorsun diyor. Alışmışım az yeeee, yemeeeee diye bağırılmasına psikolojik birşey. Mesela az önce peynir ve salam harici bir tanede sosis yedim ama onu söyleyemedim çok olur diye :kedi:
Canım ya kün_feyekün ne demek çok merak ettimmm ben :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?