Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım taşınma dönemine denk geldiği için yerleşik düzene geçemedim henüz. İşyerinde de bir arkadaşın tayini çıktı onun tüm işi benim üstümde, o yüzden öğleden sonra işlerimi bitirip öyle girebiliyorum siteye. Kendi kendime nazar değdirdim valla.
Funda suyunu da denedim hayatım :))) Siz yazdıkça ne çok şey denemişim diyorum. Yalnız bir başına denemedim, içinde başka şeyler de vardı ve benim işime yaramadı. Bu tür tüm denemelerimde mucize diyebileceğim tek bir şey vardı o da L.... diye bir ilaç. Ama tüm psikolojik dengemi altüst etmişti o dönemde o yüzden kimseye tavsiye edemem hatta o ilaçtan ölümler olduğunu duyunca iyice korktum sonrasında. Tahminim aynı tarçın olayında olduğu gibi kan şekeri seviyesiyle bağlantılı birşeydir diye düşünüyorum. Yardımcı unsur yani. Nasıl birşeyler dolanıyor, etkisi neymiş ki? Metabolizmayı mı hızlandırıyormuş?

Vallaa bu saatte acıkıyor gibi hissettim 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim =))) umarım bunlar kilo olmuyorlardır bana =))

İçin rahat olsun canım hiçbirşey yok yediklerinde. Asla kilo aldırmaz bunlar.

İnşallah vermişsindir hayatım, yarın yaz yeni kilonu bize. Ne versen kar bizim politikamız bu vallahi.
Baharcım gerçekten içini ferah tutarak rahat bir şekilde umutsuzluğa kapılmadan bu diyeti uygularsan senin 5 ila 10 kiloya kadar verebileceğine inanıyorum. Ama ilk etapta vücudun alışana kadar biraz sabretmen de gerekebilir. Bunu zaman gösterecek. Kimisi başlar başlamaz hemen vermeye başlıyor, kimisinin de alışmak için belirli bir süre beklemesi gerekiyor. Umarım sen birinci madde kapsamına girersin de en azından başlangıç moraliyle devamlılığı yakalayabilirsin.

Kesinlikle katılıyorum Venhar, ama kalori diyetinden çıkıp da bu diyete başlayanları da anlıyorum çünkü onlar az yiyerek zayıflanacağını düşünüyorlar. :) Yıllardır böyleydi inanış. Deneyerek görmek kadar zevkli bişey yok vallahi.

Ağzınızdan bal damlıyor vallahiiii inşallahh tez zamanda gider bütün kilolarrr.

yerleşik hayat hageç bi an önce o hayata da kurtar bizi bu tambik hayattan

Bitti bitti inşallah, ufak tefek ayrıntılar kaldı daha da tepenizdeyim klava: Allah sağlık verirse.

selin sen bana sonuna kadar katılıyorum dedin ya artık daha ne isterim ki.bugünleri de gördüm ALLAH'ımkaydirigubbakcemile3

Tamam canısı, sana da iyi geceler. Cümleten iyi geceler ben de kaçtım. Yarın öğleden sonra yokum ablama gidicem. (Artık yazıcam ne yaptığımı :))) ) Hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

selam kızlar gece gece dikkatimi çekti bu konu biraz okudum sizi
ben doğum yapalı 9ay oldu şuana kadar 21 kilo verdim doğum kiloma inmeme 4 kilo kaldı ama bi 9 kilo versem tam süper olur
hala emziriyorum acaba bu diyet benim içinde uygunmudur
mesela ne yicem nasıl yapıcam bu diyeti benim için anlatırsanız sewinirim

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar Aaylincim geldiqinde özelden görüşelim cnm Selincim bolulu hasan ustanın tatlıları ve dondurması kaç karbon cnm yazarmısın kutunun üstünde yazmadıqı için yemeqe korkuyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-4-ayda-26-kilo-verdim.html burayi biraz oku anlarsin canim
biz bu linkden buraya tasindik

Uy pazar sabahi erkenden acilis yapilmis :))
Bende 7 de kalktim teyzemin evine gitmeye okadar üsendimki sabahin köründe sirf tartilmak icin bugün de kaldi öyle .....
Ay kizlar beni gören herkes sen nekadar cok zayifladin felan diyor ....okulda hocam bile nekadar güzel zayifladin dedi :))) cok mutlu oluyorum ya bunlari duyunca. Ama bi yandan da daha fazla verme diyorlar yüzüm cok kücüldü kimse 24 olduguma inanmiyor 18 felan tahmin ediyorlar :)

kızlar evde internetimizx yok.dün başladım ama çoook başım ağrıdı.devam edeceğim ama bu baş ağrısı gözümü korkuttu.
yazdıklarını okuyamadım.inşallah net sorunu çözülür de okurum hepisini

Dün gece 05:30 da uyudum ve o saate kadar ağladığım yüzüm,gözüm şiş acaba ondan mı 1-2 gün içinde regl olucam ondan mı bilmiyorum ama bu sabah heyecanla tartıldım 119.5 dedi +400 gr dün sabah tartılmıştım ama kimseye söylememiştim dün 118.4 tü ben anlamadım vallaaa... Ama zaten moralim bozuktu +400 görünce daha daaa çok bozuldu.

Canim eger regl dönemin yakinsa hic tartilma vücut su topluyor reglken de tartilma yani sen bence 1 hafta hic tartiya cikma. Hem hergünde tartilma cünkü hergün tartilirsan daha az kilo verirsin. Yanlis hatirlamiyorsam selin abla bunun hakkinda bisi yazmisti. Yani tamamen psikolojik bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…