yani selin sana ne desem bilmiyorum.ortadan kayboluyosun bir geliyosun mazallah destan yazıyosunkafamçokkarıştı küçük altın olayını söledim eşime de ne uyanıkmış di senin içinöyledir dedim ben deyerimsenibennie böle sık sık kayboluyosun gün için de hiç yoksun.bide funda suyu die bişiler dolanıyo bi bilgin var mı nasıldır nedir
Vallaa bu saatte acıkıyor gibi hissettim 1 dilim kaşar 1 dilim salam yedim =))) umarım bunlar kilo olmuyorlardır bana =))
Cuma günleri tartılıyorum Selincim Geçen cuma 121 kg dım bu haftaki cuma 119.1 gösterdi tartı ama ramazanda aldıklarımı verdim. Yarın tekrar tartılacağım umarım azıcıkta olsa bir düşüş olmuştur 2 günde fazla birşey beklememem lazım ama benim kilom çok fazla ya ondan düşmüştür belki...
Selincimmm sence benim kilomda olan biri bu diyetle ayda ortalama kaç kg verir ???
aa bi dilim mi yedin.azz çok azz.istediğin kadar ye.şaka değil valla.korkak alıştırma elini serbest olan gıdaları yerken.biz nie bu dieti yapıyoz gecenin bi vakti acıkınca doyana kadar yiyebileceğimiz gılara var die dei selinkaydirigubbakcemile3
aa bi dilim mi yedin.azz çok azz.istediğin kadar ye.şaka değil valla.korkak alıştırma elini serbest olan gıdaları yerken.biz nie bu dieti yapıyoz gecenin bi vakti acıkınca doyana kadar yiyebileceğimiz gılara var die dei selinkaydirigubbakcemile3
yerleşik hayat hageç bi an önce o hayata da kurtar bizi bu tambik hayattan
Kesinlikle katılıyorum Venhar, ama kalori diyetinden çıkıp da bu diyete başlayanları da anlıyorum çünkü onlar az yiyerek zayıflanacağını düşünüyorlar. :) Yıllardır böyleydi inanış. Deneyerek görmek kadar zevkli bişey yok vallahi.
:))) Venhar ama doğruları yazıyosun hayatım.
selam kızlar gece gece dikkatimi çekti bu konu biraz okudum sizi
ben doğum yapalı 9ay oldu şuana kadar 21 kilo verdim doğum kiloma inmeme 4 kilo kaldı ama bi 9 kilo versem tam süper olur
hala emziriyorum acaba bu diyet benim içinde uygunmudur
mesela ne yicem nasıl yapıcam bu diyeti benim için anlatırsanız sewinirim
Dün gece 05:30 da uyudum ve o saate kadar ağladığım yüzüm,gözüm şiş acaba ondan mı 1-2 gün içinde regl olucam ondan mı bilmiyorum ama bu sabah heyecanla tartıldım 119.5 dedi +400 gr dün sabah tartılmıştım ama kimseye söylememiştim dün 118.4 tü ben anlamadım vallaaa... Ama zaten moralim bozuktu +400 görünce daha daaa çok bozuldu.
senacim canim günaydin
yemeyiver canim sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?