Selincim canım haberler benden yana kötü ya ben ipin ucunu kaçırdım bikaç akşamdır akşam 7-8 den sonra acıkıyorum ve bana yasak olan karbonlara göz dikip yiyorum yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum toparlanamıcam bayram bnm için kötü oldu üzgünümmafoldumben
aylin favorim sensin kiz cok güzel menü .sen bu kilolari vericeksin bu kadar azimlisin . hadi bakalim . ben de 84 falan oynuyo bazen 85 oluyo. ben de bugün kacamak yaptim iki dilim pizza yedim.ama ufacik .aksama yemek yok .
kendimi tebrik ediyorum.afferim banabugün komşunun sünnet mevlütü var dı menüde de pilav üstü et açma baklava ayran vardı.ben naptım sizce.sadece ayran içtim:)ama gözüm tatlıya az gitmedi değil.komşum çikolata ikram etti bari bunu al die ondan aldım.o da bitter zaten:)madlenler var ya onların bitteri.nese akşam markete gittim gözüm çikolatalara keklere kayıyo ama almadım.dedim az önce baklva yemedin şimdi çikolatayı alırsan hiç olur mu.bende gittim çikolatalar kekler yerine kendime semiz otu aldım karbonu sanırım 0 dı.akşam yemeğinde de tavuk sote yaptım kendime kırmızı ve yeşil biber bi tane de domates koydum.eh değeri azcık yükseldi ama olsun.
tebrikler venhar insan iradesini böyle zamanlarda sınayabiliyor işte..güzel bir menü ..semizotu hakkında yeni bişey öğrendim hamile kalmadan önce ve sırasında folik asit alınıyor ya portakal,çilek ve semizotunda folikasit varmış doğal olarak almak istersne onları ye demiş arkadaşın dr u..semizotu insanın içini temizliyor derdi hep babaannem de ..ben de çok severim de ayıklamasına üşeniyorum..canımı istettin bak şimdi şu saf protein bitsin artık ya sebzeyi meyveyi özledim valla..:çok üzgünüm:
Selincim canım haberler benden yana kötü ya ben ipin ucunu kaçırdım bikaç akşamdır akşam 7-8 den sonra acıkıyorum ve bana yasak olan karbonlara göz dikip yiyorum yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum toparlanamıcam bayram bnm için kötü oldu üzgünümmafoldumben
kendimi tebrik ediyorum.afferim banabugün komşunun sünnet mevlütü var dı menüde de pilav üstü et açma baklava ayran vardı.ben naptım sizce.sadece ayran içtim:)ama gözüm tatlıya az gitmedi değil.komşum çikolata ikram etti bari bunu al die ondan aldım.o da bitter zaten:)madlenler var ya onların bitteri.nese akşam markete gittim gözüm çikolatalara keklere kayıyo ama almadım.dedim az önce baklva yemedin şimdi çikolatayı alırsan hiç olur mu.bende gittim çikolatalar kekler yerine kendime semiz otu aldım karbonu sanırım 0 dı.akşam yemeğinde de tavuk sote yaptım kendime kırmızı ve yeşil biber bi tane de domates koydum.eh değeri azcık yükseldi ama olsun.
iyi akşamlar..
selincim bana yazdıklarında haklısın en zor dönem iltifat almaya başladığın zamanlar..hemen havaya girip kendimi incecik görmeye başlıyorum..bu sefer aynı şeyin olmasına izin vermeden 65 e düşmek istiyorum..İşallah hep birlikte başarırız..Bugün saf protein diyetindeki 5. günümü kazasız belasız tamamladım..En çok dün tüm gün dışarda oacağım ve diyete tam adapte olamadığım için kaçak yapmaktan korkuyordum ama önlemimi aldım..C.tesi erken kalkıp kahvaltımı ettim(c.tesi sabahı 08.30 da kalkacağıma inanmayan eşimi de şaşırttım)dışarı çıkmadan yemeğimi yedim..kızlar pizzadır, alengirli krepler yerken ben sodamı içtim..ikici gittiğimiz yerde çok çok acıkınca ızagara köfte yedim..Selinin yaptığını yaptım "sadece köfte istiyorum ama yanına garnitür patates kızartması pilav falan istemiyorum onun yerine bir köfte daha koyarsanız çok mutlu olurum dedim:)Saf protein diyetinde diyet kola var mıydı hatırlayamadım ama içtim valla..dışarda olunca sadece çay olmuyor..Bir de bu sabah krebimi birazcık yağ ve kaşarla hazırladım..midem sabahları hep aynı şeyi yemekten bulanmaya başlamıştı çünkü sanırım yanlış yaptım ama yağsız lorlu yağsız tavada yumurta olayı da beni bozdu:)
dün akşam dönüşte arkadaş bana geldi eşini de çağırdık saat 04.00 e dek kaldılar muhabbetten başımızı kaldıramadık onlara poğaça,kurabiye ,meyve falan ikram ettim kendim hiç yemedim elbette..ligt sütümü açtım onu içtim..
Buün reglimin 3. günü bitti ama biran ble canım tatlı istemedi..zaten genelde benim canım istemez tatlıyı..göüzm ister beynim ister kalbim ister:))bu seferlik atlattım sanırım onları da..5 gnlük diyetimi yazıcam kızlar..eksiklerimi yanlışlarımı söylerseniz çok sevinirim..
bu arada bu sabag tartıldığımda reglin etkisi sanırım yine 88.8 i gördüm..giden yoktu..ilk 3 günde verdiğim 2.8 duruyor ..bakalım en doğru sonuca sanırım çarşamba sabahı ulaşıcam(reglim ve 7 günlük sa protein bitmiş olacak)yazarım sizlere..
selam kızlar gece gece dikkatimi çekti bu konu biraz okudum sizi
ben doğum yapalı 9ay oldu şuana kadar 21 kilo verdim doğum kiloma inmeme 4 kilo kaldı ama bi 9 kilo versem tam süper olur
hala emziriyorum acaba bu diyet benim içinde uygunmudur
mesela ne yicem nasıl yapıcam bu diyeti benim için anlatırsanız sewinirim
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar Aaylincim geldiqinde özelden görüşelim cnm Selincim bolulu hasan ustanın tatlıları ve dondurması kaç karbon cnm yazarmısın kutunun üstünde yazmadıqı için yemeqe korkuyorum..
kızlar evde internetimizx yok.dün başladım ama çoook başım ağrıdı.devam edeceğim ama bu baş ağrısı gözümü korkuttu.
yazdıklarını okuyamadım.inşallah net sorunu çözülür de okurum hepisini
Dün gece 05:30 da uyudum ve o saate kadar ağladığım yüzüm,gözüm şiş acaba ondan mı 1-2 gün içinde regl olucam ondan mı bilmiyorum ama bu sabah heyecanla tartıldım 119.5 dedi +400 gr dün sabah tartılmıştım ama kimseye söylememiştim dün 118.4 tü ben anlamadım vallaaa... Ama zaten moralim bozuktu +400 görünce daha daaa çok bozuldu.
günaydın kızlar..bu sabah 87.7 i gördüm..91.3 den düştüm..3.800 kg vermiş oldum saf protein diyetinde reglimin bitmesine 2 gün var..kendimi çok iyi hissediyorum ...2 gün daha devam edicem..
Kaç günde verdin 3.800 gr canım ??? regli döneminde uygulanan birşey mi bende bugün yarın regl olcam da bilgi verirsen ben de yapayım.
Kaç günde verdin 3.800 gr canım ??? regli döneminde uygulanan birşey mi bende bugün yarın regl olcam da bilgi verirsen ben de yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?