Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ben bugün ne yedigimi yazmak istiyorum :)) acilisi ben yapayim
sabah
ekmek ,ne kadar bilemiyorum ama 12 puan veriyorum
zeytin :1
peynir ; 1
1 tatli kasigi kaymak: 1

öglen
1 yumurta :1
az peynir-:0.5

aksam
150 gr sucuk : 1.5
50 gram peynir: 1
100 gr yogurt: 5 puan felan

toplam : 25

simdiye kadar 1.5 litre su ictim aksama kadar 2 litreyi gecer. kacamakda yok umarim yatma zamanina kadar tatli krizim gelmez :)

aylin favorim sensin kiz cok güzel menü .sen bu kilolari vericeksin bu kadar azimlisin . hadi bakalim . ben de 84 falan oynuyo bazen 85 oluyo. ben de bugün kacamak yaptim iki dilim pizza yedim.ama ufacik .aksama yemek yok .

Ben de yazıyorum menümü;
Sabah
sucuklu yumurta (1 yumurtalı)
2 dilim salam
1 sosis
4 zeytin
2 dilim kaşar
1 dilim light uno ekmek
1 fincan 5i1 yerde çay
Öğle
4 tane burger köfte
2 dilim kaşar
1 tane kırmızı erik
Akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

1 maden suyu,2.5 lt su, 1 yeşil çay.

Selincim canım haberler benden yana kötü ya ben ipin ucunu kaçırdım bikaç akşamdır akşam 7-8 den sonra acıkıyorum ve bana yasak olan karbonlara göz dikip yiyorum yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum toparlanamıcam bayram bnm için kötü oldu üzgünümmafoldumben

aaaa Sena olurmu öyle şey yaaaa bak ne güzel 14 kg vermişsin bundan sonra bırakmak olmaz ki :sinifsinif: bence henüz psikolojini hazırlayamadın rejime. Keşke bayramda sıkmasaydın kendini herşeyi doyana kadar yeseydin şimdi karbon istemezdi canın. Bennceee kendi fikrimi beyan etmek istiyorum böyle yılgınlık yaşayacağına kendine 1 yada 2 gün ver o günlerde canın ne istiyorsa yee miden bulanana kadar sonra psikolojin kendini hazırlıyor zaten ben öyle yapıyorum kendimden ümidi kestiğimde. Tamamıyla bırakmıyorum da 1-2 gün ara veriyorum rejimime opuyorumnanaktan

aylin favorim sensin kiz cok güzel menü .sen bu kilolari vericeksin bu kadar azimlisin . hadi bakalim . ben de 84 falan oynuyo bazen 85 oluyo. ben de bugün kacamak yaptim iki dilim pizza yedim.ama ufacik .aksama yemek yok .

tsk ederim ayca :))) böyle seyler okuyunca cok mutlu oluyorum gaza geliyorum resmen.

Sena abla bayramdan sonra benimde tatli krizim cok fenaydi ama bir sekilde frenledim. Hele hele okuldaki iltifatlari duyunca daha da bir moral geldi ama ne yalan söylim benimde canim bir topkek istemiyor degil arada
Hele gecen gün Istanbuldan memlekete gelince mola yerlerinde abur cubur yememek icin zor tuttum kendimi fakat biliyorum o topkeki yiyecegim gün yakin :)

kendimi tebrik ediyorum.afferim banabugün komşunun sünnet mevlütü var dı menüde de pilav üstü et açma baklava ayran vardı.ben naptım sizce.sadece ayran içtim:)ama gözüm tatlıya az gitmedi değil.komşum çikolata ikram etti bari bunu al die ondan aldım.o da bitter zaten:)madlenler var ya onların bitteri.nese akşam markete gittim gözüm çikolatalara keklere kayıyo ama almadım.dedim az önce baklva yemedin şimdi çikolatayı alırsan hiç olur mu.bende gittim çikolatalar kekler yerine kendime semiz otu aldımkarbonu sanırım 0 dı.akşam yemeğinde de tavuk sote yaptım kendime kırmızı ve yeşil biber bi tane de domates koydum.eh değeri azcık yükseldi ama olsun.

iyi akşamlar..
selincim bana yazdıklarında haklısın en zor dönem iltifat almaya başladığın zamanlar..hemen havaya girip kendimi incecik görmeye başlıyorum..bu sefer aynı şeyin olmasına izin vermeden 65 e düşmek istiyorum..İşallah hep birlikte başarırız..Bugün saf protein diyetindeki 5. günümü kazasız belasız tamamladım..En çok dün tüm gün dışarda oacağım ve diyete tam adapte olamadığım için kaçak yapmaktan korkuyordum ama önlemimi aldım..C.tesi erken kalkıp kahvaltımı ettim(c.tesi sabahı 08.30 da kalkacağıma inanmayan eşimi de şaşırttım)dışarı çıkmadan yemeğimi yedim..kızlar pizzadır, alengirli krepler yerken ben sodamı içtim..ikici gittiğimiz yerde çok çok acıkınca ızagara köfte yedim..Selinin yaptığını yaptım "sadece köfte istiyorum ama yanına garnitür patates kızartması pilav falan istemiyorum onun yerine bir köfte daha koyarsanız çok mutlu olurum dedim:)Saf protein diyetinde diyet kola var mıydı hatırlayamadım ama içtim valla..dışarda olunca sadece çay olmuyor..Bir de bu sabah krebimi birazcık yağ ve kaşarla hazırladım..midem sabahları hep aynı şeyi yemekten bulanmaya başlamıştı çünkü sanırım yanlış yaptım ama yağsız lorlu yağsız tavada yumurta olayı da beni bozdu:)
dün akşam dönüşte arkadaş bana geldi eşini de çağırdık saat 04.00 e dek kaldılar muhabbetten başımızı kaldıramadık onlara poğaça,kurabiye ,meyve falan ikram ettim kendim hiç yemedim elbette..ligt sütümü açtım onu içtim..
Buün reglimin 3. günü bitti ama biran ble canım tatlı istemedi..zaten genelde benim canım istemez tatlıyı..göüzm ister beynim ister kalbim ister:))bu seferlik atlattım sanırım onları da..5 gnlük diyetimi yazıcam kızlar..eksiklerimi yanlışlarımı söylerseniz çok sevinirim..
bu arada bu sabag tartıldığımda reglin etkisi sanırım yine 88.8 i gördüm..giden yoktu..ilk 3 günde verdiğim 2.8 duruyor ..bakalım en doğru sonuca sanırım çarşamba sabahı ulaşıcam(reglim ve 7 günlük sa protein bitmiş olacak)yazarım sizlere..

krep yemedim tabi sabah omlet yerine yazmışım:)
İşte menüm:
1. gün sabah:2 haşlanmış yumurta
öğle:haslanmış 7 baget
akşam:2 tavuk burger,tuzsuz lor ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
2 saat sonra 0 yağlı bir bardak süt
2. gün sabah:lorlu omlet (2 yumurtalı)
2 tavuk burger
akşam:1 fırında çipura
3. gün sabah :1 haşlanmış yumurta, 3 parça tavuk döner
öğle:7 köfte(fırınlanmış)
öğleden sonra:500 ml pınar light süt
akşam:kendi suyuyla kavrulmuş yağsız tavuk ciğeri
4.gün sabah:1 haşlanmış yumurta,2 piliç burger
öğle:4 tavuk burger
akşam:6 ızgara köfte
gece:sıfır yağlı süt
5. gün sabah: kaşarlı omlet
öğle :kaşarlı omlet,1 bardak sıfır yağlı süt
akşam:1 fıırnda çipura

aralarda şekersiz çay ,yeşil çay,diyet kola, 2 litre falan su içtim...
spor yok..sıradan yol yürümeler var sadece o da sayılmaz..
zaten bu döenmde vücudun kendi enerjisini kullanmak istiyorsak hafif yürüyüş dışında spor yapmamaız gerektiğini söylemişti dr bey..eğer bir de kendinizi spor salonunda yorarsanız vücut kendi yağlarını yakmaya derman bulamaz demişti..payalaşayım dedim kızlar eminim çoğunuz biliyorsunuzdur ama..

tebrikler venhar insan iradesini böyle zamanlarda sınayabiliyor işte..güzel bir menü ..semizotu hakkında yeni bişey öğrendim hamile kalmadan önce ve sırasında folik asit alınıyor ya portakal,çilek ve semizotunda folikasit varmış doğal olarak almak istersne onları ye demiş arkadaşın dr u..semizotu insanın içini temizliyor derdi hep babaannem de ..ben de çok severim de ayıklamasına üşeniyorum..canımı istettin bak şimdi şu saf protein bitsin artık ya sebzeyi meyveyi özledim valla..:çok üzgünüm:

ah o ayıklama derdi olmasa sürekli alıcam da.bi semiz otu bi de ıspanak ayıklarken illallah ediyorum.demek semiz otun da folik asit varmış bilmiyodum bunu hamile kalınca da yerim artık bol bol kalmadan önce de inş:)

Hayatım öncelikle bu ipin ucunu kaçırmalarında dahi kilo almadığın için ne kadar şanslı olduğunu düşünerek işe başla. Hoş aldın diyelim, sen 90 kilolarında başladın ve şu an 76'sın. Hislerini öyle iyi anlıyorum ki. Hemencecik 90 lı kilolarak hoop diye geri çıkacağını düşünüyor ve korkuyorsun. Öncelikle bu korkunu üzerinden atmanı rica ediyorum. Çünkü gün boyu çatlayasıya dahi yesen dahi bir günde en fazla 200-300 gr yağ depolama kapasitesi var vücudunun. Zaten tartıldığında bunu anlamışsındır, bunu da biz kilo alıyorum diye düşündüğümüz için depoluyor vücut. O çok ayrı bir konu, şu an oralara girmiycem.
Günün en zor kısmının akşam olduğunu ben de çok iyi biliyorum. Şu an öyle rahat bir yerdesin ki, artık görünürde abes bir kilon yok, diyetin tam anlamıyla ortasındasın. En tehlikeli noktadasın. İşte bu noktayı atlatabilirsen asıl o zaman çıtır Sena olarak ilerlemeye devam edeceksin. Bunun için de akşam kaçırmalarına alternatif depo yapman şart bugünlerde. Bir önceki mesajında Bolulu tatlılarını sormuşsun mesela, gönül rahatlığıyla bir hatta iki tane yiyebilirsin bu günleri atlatmak adına. Ya da yine diyet çikolata al depola mutfağına canın çektikçe, gözün karbonlara gittikçe diyet cola ile birlikte yiyiver, yemin ediyorum ne karbonda ne de başka birşeyde gözün kalmayacak. Bu yazdıklarım sen yatana kadar seni yeterince şişirir zaten. Bunu bu zor günler için birkaç gün dene. Hani hep diyorum ya az buz emek vererek buralara gelmedik diye. Cidden kolay değil o kadar güzel kilo verdin ki. Tam yeri gelmişken şunu yazmadan geçemeyeceğim. Biz zayıflamaya başladıkça eriyen yağlar kanımıza da karışıyor. Böyle çok kilo verme hakkımız ömrümüzde ancak bir ya da iki olmadı üç kez verilmiş bize. Yani diyeti bırakırsan şu pozisyonda, ve tekrar 90 kiloya geri çıkarsan sonra pişman olup tekrar zayıflamak için diyet yaptığında kanına yeniden yağ karışacak ve bu üçten sonra tehlikeli bir hal alacak. Bu yüzden benim sana naçizane tavsiyem buralara kadar gelmişken güzelim emeğini harcamaman ve sana 76 değil 60'lı kiloların yakışacağını düşünmen. Ha, bir de şunu unutma bu da önemli, tamam buraya geldin ve dış baskın yok artık. Bundan sonra rölantiye de alabilirsin. Yani şu, eskisi kadar çok sıkmazsın kendini, yavaş yavaş devam edersin, bir dönem böyle idare edersin sonrasında yine hızlandırılmış motorlu sisteme dönüş yapabilirsin. Diyeti tam bıraktım diye düşünürsen herşeye saldıracaksın çünkü. Bence ilk etapta yazdığım diyet ürünlerini bir dene akşamları, olmadı rölantiye al saldırmadan ama işimizin hala bitmediğini unutma. Daha çok kilo vereceğiz hayatım. Sen hepimize örneksin sakın unutma.

Venhar, maşallah nazarım değmesin, harika gidiyorsun, yeminle baklava neyse ne de pilav üstü et dönere ben dayanamazdım kız :) Yürekten tebrik ediyorum seni.

Valla sen de harika gidiyorsun hayatım, sana da tebrikler. Saf protein diyetinde diyet cola serbest istediğin kadar tatlandırıcılı içecek içebilirsin. Listende eksik yanlış yok gibi sadece yağ hiç kullanılmıyacaktı bir kez kullanmışsın çok fazla problem olacağını düşünmüyorum. Regl dönemi bittikten sonra çok daha hafif çıkacağına eminim.

Canım, 145. sayfaya girersen orada uzun uzun yazmıştım. Bir de sen emzirdiğin için meyve, sebze ve kalsiyumu bizden bir porsiyon fazla yiyeceksin. Müthiş kilo vermişsin tebrik ediyorum. Kimi emzirerek verir, kimi de emzirdiği dönemde alır derler ya :)))) Diyet yaparak mı verdin merak ettim.

Canımcım, bizzat yapılma aşamasında çalışan ustaya sordum, bir porsiyonunda bir tatlı kaşığından daha az un var bize uymayan sadece, yani bu şu demek sadece 2-3 kb değeri demek. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin demek.

Ayşecim, baş ağrısı normal daha önce konuşmuştuk hatta bunu. Bir iki güne geçiyor korkmana gerek yok hayatım.

Baharcım, öncelikle kesinlikle 11.00'den sonra yatmış olmalısın ki vücudun kendini toparlayabilsin, eğer geç yatarsan, ki sen çok geç yatmışsın her tarafın şişer. Bir de regl dönemi olduğunu düşünürsek +400 bence çok az yeminle. Moralini bozma hayatım regl dönemlerinde vücudumuz kendi ağırlığı miktarına oranla su toplar, vücuttaki tüm hücrelerde su toplanır o yüzden endişelenmene gerek yok. Bittikten birkaç gün sonraya kadar tartılmamayı dene, aslında ben dün yazacaktım sana sen yarın tartılıcam diyince, adet dönemin yakın mı yakınsa tartılma diye keşke yazsaydım.
Sabahın körüne kadar niye ağladın kız? Hayret bişeysin.

selin maşallah yine destan yazmışsın mübarekbide şu tatlı olayına bolulu hasan amca hariş bi çözüm bulsan çok süper olacakha bide tavuk sotenin yanın da 0 yağ lı yoğurt yedim bişi olmuyo du demi

Aylincim günaydın canım köy havası temiz olduqundan uykunu erken alıp erken uyanırsun canım ne güzell bu sabah kendimi toparladıqıma inanıyorum kendimi karbona asla teslim etmicem midemin deqil beynimin dediklerini yapıcam 1-2 güne toparlanırım inşallah sonrası zaten kolay Selincim esteqin için teşekkürler bitanem..

günaydın kızlar..bu sabah 87.7 i gördüm..91.3 den düştüm..3.800 kg vermiş oldum saf protein diyetinde reglimin bitmesine 2 gün var..kendimi çok iyi hissediyorum ...2 gün daha devam edicem..

günaydın kızlar..bu sabah 87.7 i gördüm..91.3 den düştüm..3.800 kg vermiş oldum saf protein diyetinde reglimin bitmesine 2 gün var..kendimi çok iyi hissediyorum ...2 gün daha devam edicem..

Kaç günde verdin 3.800 gr canım ??? regli döneminde uygulanan birşey mi bende bugün yarın regl olcam da bilgi verirsen ben de yapayım.

Kaç günde verdin 3.800 gr canım ??? regli döneminde uygulanan birşey mi bende bugün yarın regl olcam da bilgi verirsen ben de yapayım.

işte siizn yaptığınız diyetle canım..daha yeni katıldım ben aranıza...saf proteinle verdim..5 günde verdim ..yaptığım menü yazıyor sanırım bir önceki sayfada bakabilirsin canım..benim kaybedecek zamanım yoktu ondann reglimin yaklaştığını bildiğm halde başladım..her diyet regl döneminde yapılabilir ki zaten..canım hiç tatlı da istemedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…