Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar siteyi açayım dedim girebilirsem tekrar gelirim dua edin bugün sisteme dönmüş olayım a.s

günaydin hatunlar.bendeniz kac gündür adapte olamiyorum sanki.
kg 92-93 arasi gidyo geliyo oda benim moralimi bozuyo
regl olmaliyim ondanmi acaba ödem tuttum?
of strese girdim yine selin. yapamicam gibi geliyor bana yine

Ya sabah yumurta yersek ekmek yemeyecektik değil mi ??? Bir de ben sosisleri kızartarak yesem sorun olur mu ? Bugün regl oldum haftaya cumaya kadar tartılmıyım değil mi ??? Çünkü çizelgemdekinden yüksek bir rakam görünce moralim bozuluyor.

günaydin hatunlar.bendeniz kac gündür adapte olamiyorum sanki.
kg 92-93 arasi gidyo geliyo oda benim moralimi bozuyo
regl olmaliyim ondanmi acaba ödem tuttum?
of strese girdim yine selin. yapamicam gibi geliyor bana yine

Suzancım, bu kilo durmaları sürekli yaşanıyor biliyorsun. Bence çok güzel bir noktadasın, o yüzden moralini sakın bozma. Bu bir hafta döneminde tartılmayabilir misin? Her gün tartılman seni olumsuz yönde motive ediyor çünkü.

selin ben tavuk burgeri ve sosisi az yada kızartıyorum hata mı ediyorum sencebi de tavuğun yanın da yoğurt yeniyomuydu:)

Venharcım, yağın yanında karbonhidratlı herhangi bir besin almadığın taktirde ve gün içerisinde yine kaçamak yapmadığın taktirde hiçbir sakıncası yok. Tavuğun yanında yoğurdu da gönül rahatlığıyla yiyebilirsin hayatım.

Baharcım karbonhidrat diyetinde böyle bir kural yok ama, bütün kilo aldıran veya verdiren unsurları hesaba katarak birşeyler yapmaya çalıştığımızda ekmekle yumurtanın aynı anda yenmemesi gerektiği sonucuna varıyoruz. Ama seni bıktıracaksa örneğin peynir domates tarzı şeylerle kahvaltı, böyle de kilo verirsin yeter ki toplam değeri aşma bir günde.
Ben yağdan çok fazla sakınmadım ve hiçbir etkisi olmadı. Bence bunu herkes kendi bünyesinde deneyerek bulmalı. Bir müddet yağda dene bence, kilo verme hızına göre yağı aşağıya çekmen gerekirse daha da azaltabilirsin. Bana sorarsan şu an başlangıç noktasında olduğun için yağdan kısma derim. Ama abartma da. İyi bir tat versin yeterli.
Ve haftaya Cuma'ya kadar kesinlikle tartılma, bunu herkes es geçiyor ama bana sorarsan aylardır gözlemlediğim en önemli konu her gün tartılanların diğerlerine oranla daha çok sıkıntı yaşadıkları.

Regl oldum ve canım acayip tatlı istiyor kan şekerim düştü galiba başım dönüyor ne yapayımmm ne öneriyorsunuz ???

Vallahi ben de kaç gündür benim yazılarım bi tuhaf diyorum, update etmem gerekiyormuş öyle yazıyor, şimdi sen diyince çaktım köfteyi iyi mi, ne kadar dikkatsizim yaw :)))

olur böyle selin abla benim gibi bosbos otursan sende böyle ufak seylere dikkat edersin :))
suzan abla naber????pek yoksun bi kac gündür

Maşalllaaahhh spor yapıyormusun elimphia ???
yok be canım nerdeee keşke yapabilsem ama maalesef...

Evde tarçın varsa bir kupaya bir çay kaşığı demle ve iç yarım saate kadar kan şekerin normale döner Baharcım.

selincim dün türk kahvesi yapmıştım kalanının üzerine süt koydum kaynattım üstüne de tarçın ve tatlandırıcı..çok güzel oldu..kendimi sütlü tatlı yiyormuş gibi hissettimhihoyyyt

selam kızlar çok mutluyum 87 i gördüm 4300 etti 6 gün sonunda..

arkadasim senden özendim .saf proteine baslayayim dedim ama yapiyacagim.tansiyonum acayip düsüyo benim yaa. cok güzel vermissin . dört kilo birden .. sutem kiz nerelerdesin hic göremiyoz seni ... hastamisin.buralari cok sogudu .kazaklari ,ceket leri giyi yoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…