Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tşk ederimm hoşbuldum...sık tartılmak beni de etkiliyor..ama şimdi verdiğini gördükçe gaza geliyorum ama veremediğin ya da yavalşaldığım anda olumsuz etkilenebilirim ben de öyle yapayım bari..bu arada kızlar siz liste yapıyor musunuz?haftalık tartı günü gibi bir uygulamanız var mı?

ben de giyemedklerimi giymeye başladım çok güzel bi duygu ama durmak yok yola devam 65 olana kadar

canım benim de hedefim 65..sen kaç kilosun..gel kapışalım..ben motivasyonu düşük biriyim de gaza ihtiyacım varopuyorumnanaktan

motivasyonu düşüklerden biri de benim74 kg şu an.başladığım da 79-82 dim.hamilelik planladığım için 2-3 ay için de vermem lazım.bakalım inş.ama spor da yap sen.ben dün başladım mesela.leslie 3 mil ile 8 dk göbek egzersizleri yapıyorum.toplam da 50 dk ediyo.ilerde artırırım belki.ama sen spor da yaparsan daha çabuk verirsin.tam da gidip sporumu yapcaktım zaten şimdi.ha bi de bergamutlu yeşil çay içmeye başladım .faydasını görürsem sölerim.gerçi kg anlamın da olmasa bile (ki bence var) yeşil çayın bi sürü faydası var

OO sen 74 müşsün ben sana yetişene kadar ooooo çok zaman var benim sana yetişmeme kapışamayız bizzemuszemus 74 kg hamile kalmak için kötü bir kg değil canım ama ne kadar verirsen o kadar iyi tabi..canım ben de spor yapmak istiyorum ama kofti miyi neyim bilmiyorum da ben çalışıyorum sabah 07.00 de kalkınca anca kahvaltımı edip işe getireceğim yemeği hazırlıyorum hazırlanıp çıkıyorum çoğuz kez makyaja vaktim bile kalmıyor..akşam da saat 20 e doğru eve geliyorum..gebzede işyerim..evim çekmeköyde en erken geldiğimiz saat 19.30...eve geliyorum ceset gibi evin işleri şu bu derken hiç halim kalmıyor..yapan yapıyor o ayrı da benim hakketen kendimi çok zorlamam lazım çünkü gerçekten çok yorgun oluyorum yol beni çok yoruyor..ya akşam yapıcam ya da sabah 06.30 da kalkıp yapcam leslie i bir ara ben de yapmıştım sabahları yarım saat sanırım 3 mildi acayip keyifli hiç sıkılmadan yapıyordum iyi hatırlattın biraz daha düzene gireyim bari sabahları kalkayım akşamları mümkün değil..

selin nerdesin.bu saatler de burda olursun genel de amabi şi sorcam ben ya.saf protein dietini 5 gün yapıp bıraksam yani 2. aşamaya geçmesem verdiklerimi geri alırmıyım

Canım işler öyle yoğun ki biraz geç oldu kusura bakma.
Saf protein diyetini birebir yapanlardan okuduğum kadarıyla verilen kilonun ortalama 5/2 sini geri alıyorsun, eğer diyet bittikten sonra eski yeme sistemine dönersen tabi. Yani 5 kilo verdiysen, diyet biter bitmez eğer şekerli unlu börekli vay efendim pastalı beslenirsen 2 kilosunu hemen aldıktan sonra kilon sabitleniyor. Bunun yerine diyet bittikten sonra dikkat edip de mesela karbon diyeti ile devam edersen kilo vermeye devam edersin.

kızlar ya ben bir trlü başlayamıyorum.ne yapıcam s.o.s. imdaaatt

Ayşe, yazdıklarını okuyunca geçmişe gittim hayatım. Şimdi geriye dönüp baktığımda yaptığım en ama en büyük hatanın diyete veya diyetlere başlamadan önce yaptığım kıtlığa girecekmişim gibi tıkınmalar olduğunu malesef geç anladım.
Pazartesi diyete başlayacağım örneğin, buna Çarşamba'dan ani bir hırsla karar veriyordum. Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar yediklerimin haddi hesabı yoktu. Sırf midem şişsin diye tıkınır da tıkınırdım. Sonrası iğrenç bir duygudur, muhakkak yaşamışsındır. Kendini daha bir şişman, daha bir yağlı, daha bir yapış yapış hissedersin. Kendine gıcık olursun ama Pazartesi diyete başlayacağın için yemende bir sıkıntı yoktur. O Pazartesi gelir, tamam ben güzelce diyetime başlarım ama bir ya da iki gün sürer en çok, şanslıysam bir hafta sonra diyette yiyemediğim herşeye saldırarak sonlandırırım herşeyi. Bunun nedenini çok sonrasında çözdüm Ayşe. Eğer ben 100 kilo civarında değil de 80 kilo falan olsaydım diyete başlayıp da birkaç kilo verdikten sonra devam ettirirdim. Ama 100 kiloluyken verdiğin birkaç kiloyu kimse farkedip seni motive etmiyor. Diyetteyim diyorsun mesela en ufak yediğin birşeyde dahi seninle dalga geçiyorlar. Çünkü onların ekranına yansıyan görüntüde zayıflamış veya kilo vermiş olarak görünmüyorsun. Sen tartıdan biliyorsun ama onlar hiç farketmiyor.
Bununla baş etmek için de yine uzun süreli diyet şart. Uzun süreli diyet yapmak için de seni yormayacak, her saatte atıştırabileceğin birşeyler sunan diyet şart. En zoru bu diyete başlamak farkındayım. Senden başka başlayamayan birkaç kızımız daha var, hepsinin farkındayım. Ama bu geçen sürede, yani diyete başlama kararı ile başlamak arasındaki geçen süredeki saldırmalarınızı bir şekilde engellemek kesin şart. Bunun için de karar aşaması ile uygulama aşamasındaki sürenin adını başlayamama devresi değil de dikkat etme devresi olarak değiştirelim diyorum. Diyet öncesi prova da olabilir. Provada hata yapabilirsin. Ama rolünü yapmak zorundasındır muhakkak.

Canım genelde Cuma günleri tartılıyoruz. Uymayanlar oluyor elbet, onları şiddetle kınıyoruz. klava:

Pardon Nihalcim ilk sorunu atlamışım, bu arada adın Nihal'di değil mi, bir yanlışlık olmasın. Daha önceleri liste yapıyorduk, sonrasında tatildi Ramazandı derken epey boşladık. Aslında bir ara yarışma mı yapsak diyorum hem kızlar da toparlanır biraz. Kızlar ne diyorsunuz, yarışma mı yapalım, başka bir fikri olan var mı?

bugun lıght kola içerken değerlerıne baktım proteın ve karbnhıdrat değeri 0 yazıuyodu o zaman içebılırmıyız ondan ???

Slm kızlar birşey soracağım. Hamsili ekmek yiyebilirmiyim ??? Kaç puandır acaba ? İçinde sebze,hamsi ve mısır unu var. Selincim ben listede göremedim senin bilgin varmı acaba ?

bugun lıght kola içerken değerlerıne baktım proteın ve karbnhıdrat değeri 0 yazıuyodu o zaman içebılırmıyız ondan ???

osgecim diyet cola içebilirsin hayatım.

Slm kızlar birşey soracağım. Hamsili ekmek yiyebilirmiyim ??? Kaç puandır acaba ? İçinde sebze,hamsi ve mısır unu var. Selincim ben listede göremedim senin bilgin varmı acaba ?

Bahar, Mısır unu en yüksek karbonhidrat değerine sahip yiyeceklerden birisi, bu da demektir ki yiyemezsin. Mısır ayrıca gi değeri de çok yüksek bir besin, kesinlikle önermiyorum. Ama çok değil de şöyle tadımlık yiyim diyorsan ye tabi. Puan olarak normal ekmekten fazla, içindeki hamsi ekmeğin değerini azaltmıyor malesef

Canım genelde Cuma günleri tartılıyoruz. Uymayanlar oluyor elbet, onları şiddetle kınıyoruz. klava:
tamam canım cuma sabah tartılıp yazarım size belli bir saat var mı?

Evet canım nihal ismim..eveeeet geçmişten okumuştum çok keyifli geçiyordu yarışmalarınız..karşılıklı atışmalar falan..gerçi ben hırsı olmayan bir insanım ama yine de harekete geçirir her zaman böyle şeyler..
bu arada selincim ben 2. aşamaya başladım..
sabah:kaşarlı omlet yedim hafif yağ koydum ağırskalarım çok kötü duurmda çünkü 3 gündür tık yok..2 form çayı içtim sabahtan beri hala bişi yok..
öğle:haşlanmış tavuk,2 domates,2 salatalık üstüne zero..(bu arada lightla zero arasında fark var mı dr bey zero içmeyin karaciğeri şaşırtıp şekerli gibi algılatıyor demişti ben de zeroyu daha çok seviyorum)
akşam da aynısından yemeyi düşünüyorum..aslında mantar planlıyordum ama yarın yemeğe misafirimm var vaktim kısıtlı ...
ben light kola çok içiyorum o da bence bağırskları tembelleştiriyor..tatlı ihtiyacımı kesiyor..

ben yapamam sanırım saf protein dietini.hem de 5 günakannehiren iyisi karbonhidrat dieti ile devam ediyim kg vermem durursa yaparım belki.ben p.tesileri tartılcam banane regl olcam yarına.p.tesiye anca iner şişliğim

kola işine çok sevındım ya hiç bu kadar kasmyan bı diyet görmemiştım kolanın dibine vurur gene zayıflar insan :) gerçi çok fazlam yk ama benım kılo almaya çok musaıt yapım var şuan 57 kıloyum ama dıkkat edıyoruım yedıklerıme 51 kılo olmam lazım benım 6 kılo fazlam var 1 ay yeterlimi acep ?? yaanaklarımahücum edıyo kılolarım

kızlar bıde tuz kullanıyomusunuz ? yumurta tuzsuz yenmezde...
ızgarayı nasıl hazırlıyosunuz sıfır yağ ile mi ?
salata tarifi de verebılır mısınız ?
çok oldum kusura bakmayın iştaha geldım bende 6 kılo vercem

57 kg sun 51 olcan.nieee noluyo 57 olun ca

yok sana tarif marif 70 ten aşağı olanlara hiç bişi yoklmaz:

yok sana tarif marif 70 ten aşağı olanlara hiç bişi yoklmaz:

Ben 119um ven_har bana versene tarif gerçekten tuz yasak mı onu bilmiyorum mesela :uhm: ya arada kaçamak oluyor bende siz kaçamak yapmadan nasıl durabiliyorsunuz :uhm: çok rahat bir diyet sistemi ama işte gözümüz aç gözümüz klava:

osge 57 kg sın 51 mi olmak istiyorsun boyunu ve yaşını öğrenebilirmiyim acaba çok merak ettim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…