tşk ederimm hoşbuldum...sık tartılmak beni de etkiliyor..ama şimdi verdiğini gördükçe gaza geliyorum ama veremediğin ya da yavalşaldığım anda olumsuz etkilenebilirim ben de öyle yapayım bari..bu arada kızlar siz liste yapıyor musunuz?haftalık tartı günü gibi bir uygulamanız var mı?nihalcim öncelikle aramza hoşgeldin.yazdıklarını okurken buna benzer yaşadığım anlar aklıma geldi.merak etme lüzumsuz insanlardan burda da çook var.
bende diyete başlayacapım diye tatlı cips ne bulursam yiyorum ama bi bakıyorum ki üstünden 1 hafta geçmiş hala başlayamamışım .
ama burası başka herkes örnek menü yazıyor fikir vermiş oluyor bu durum.bende cuma gibi başlarım.ilk günler hafta sonuna gelirse daha iyi alışırım gibi geliyor bana.
haziranda 1 ay yaotım kb diyeti ve 4 kilo verdim ama sık tartıldım bu sefer tartıyı gardırobun üstüne attım alamıyorum
ben de giyemedklerimi giymeye başladım çok güzel bi duygu ama durmak yok yola devam 65 olana kadar
tşk ederimm hoşbuldum...sık tartılmak beni de etkiliyor..ama şimdi verdiğini gördükçe gaza geliyorum ama veremediğin ya da yavalşaldığım anda olumsuz etkilenebilirim ben de öyle yapayım bari..bu arada kızlar siz liste yapıyor musunuz?haftalık tartı günü gibi bir uygulamanız var mı?
canım benim de hedefim 65..sen kaç kilosun..gel kapışalım..ben motivasyonu düşük biriyim de gaza ihtiyacım varopuyorumnanaktan
motivasyonu düşüklerden biri de benim74 kg şu an.başladığım da 79-82 dim.hamilelik planladığım için 2-3 ay için de vermem lazım.bakalım inş.ama spor da yap sen.ben dün başladım mesela.leslie 3 mil ile 8 dk göbek egzersizleri yapıyorum.toplam da 50 dk ediyo.ilerde artırırım belki.ama sen spor da yaparsan daha çabuk verirsin.tam da gidip sporumu yapcaktım zaten şimdi.ha bi de bergamutlu yeşil çay içmeye başladım .faydasını görürsem sölerim.gerçi kg anlamın da olmasa bile (ki bence var) yeşil çayın bi sürü faydası var
selin nerdesin.bu saatler de burda olursun genel de amabi şi sorcam ben ya.saf protein dietini 5 gün yapıp bıraksam yani 2. aşamaya geçmesem verdiklerimi geri alırmıyım
kızlar ya ben bir trlü başlayamıyorum.ne yapıcam s.o.s. imdaaatt
bugun lıght kola içerken değerlerıne baktım proteın ve karbnhıdrat değeri 0 yazıuyodu o zaman içebılırmıyız ondan ???
Slm kızlar birşey soracağım. Hamsili ekmek yiyebilirmiyim ??? Kaç puandır acaba ? İçinde sebze,hamsi ve mısır unu var. Selincim ben listede göremedim senin bilgin varmı acaba ?
tamam canım cuma sabah tartılıp yazarım size belli bir saat var mı?Canım genelde Cuma günleri tartılıyoruz. Uymayanlar oluyor elbet, onları şiddetle kınıyoruz.klava:
Pardon Nihalcim ilk sorunu atlamışım, bu arada adın Nihal'di değil mi, bir yanlışlık olmasın. Daha önceleri liste yapıyorduk, sonrasında tatildi Ramazandı derken epey boşladık. Aslında bir ara yarışma mı yapsak diyorum hem kızlar da toparlanır biraz. Kızlar ne diyorsunuz, yarışma mı yapalım, başka bir fikri olan var mı?
Suzan nasılsın canım?
kola işine çok sevındım ya hiç bu kadar kasmyan bı diyet görmemiştım kolanın dibine vurur gene zayıflar insan :) gerçi çok fazlam yk ama benım kılo almaya çok musaıt yapım var şuan 57 kıloyum ama dıkkat edıyoruım yedıklerıme 51 kılo olmam lazım benım 6 kılo fazlam var 1 ay yeterlimi acep ?? yaanaklarımahücum edıyo kılolarım
kızlar bıde tuz kullanıyomusunuz ? yumurta tuzsuz yenmezde...
ızgarayı nasıl hazırlıyosunuz sıfır yağ ile mi ?
salata tarifi de verebılır mısınız ?
çok oldum kusura bakmayın iştaha geldım bende 6 kılo vercem
yok sana tarif marif 70 ten aşağı olanlara hiç bişi yoklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?