Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Maşalllaaah diyorum valla biryerlerini kaşı sempatiksalakcinni hayran kaldım verdiğim kiloya hem de sadece 6 günde kafamçokkarıştı

ay ne bileyim canım ben de uğraşır uğraşır veremezdim ya da yavaş verirdim gerçi bende ilk önce çabuk gidiyor sonra duruyor..ben de çok şaşkınım canım daha geçen hafta deli gibi şiştim çok rahatsız oluyordum birden en son aldıklarım gitti..ama durmak yok elbette 65 e düşcem işallah..benim mesaim bitti akşama görüşmek üzere kızlar...:gitme:

nasıl becerdim de venharın yazdıklarını kendiminkiyle harmanladım bilmiyorum:)

Canım profilinde gezerken düğün resimlerini gördüm de 84 kg gelin oldum demişsin ama hiç 84 gibi durmuyorsun boyun çok uzun galiba bilmiyorumkismile boyunu öğrenebilir miyim ??? Şuan kaç kg sın onu da sormak istiyorum. Gelinliğinden gerçekten çok güzelmiş maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun a.s.
Müşteri temsilcisi olduğun yazıyor hangi firmadasın bende 2 sene call center da çalıştım da senin ki de çağrı merkezi mi :uhm:
Ne çok soru sordum ya sempatiksalakcinni

kızlar ben geldimmm.sporumu yaptım bugün.50 dk.karbon dietini bide sporla deniycem.p.tesine kadar tartılmıycam regl olurum perşembeyep.tesiye bitmez ama olsun şişliklerim kalmaz

Ben bugün yaramazlık yaptım menümü yazıyorum ama kızmayın karbonun anasını ağlattım mafoldumben
Sabah
1 dilim kaşar 1 uno light ekmek
2 saat sonra
7 tane sosis kızarttım 1 bardak cola zero
(ipler burda kopuyor reglim yüzümden kan şekerim düştü başım dönüyordu dolaptaki çikolataya reçele saldırdım.)
1 tatlı kaşığı sarelle :kedi:
1 tatlı kaşığı reçel :kedi:
2 dilim light ekmek :kedi:
Akşam
K-flex yemeyi özlemiştim :kedi:
1 çay bardağı k-flex
1 şeftali
1 kırmızı erik doğradığım 1 bardak sütle ıslattığım k-flex :kedi:

Sizce kilo alırmıyım mafoldumben

Baharcim yarin kacamak yapmazsan hemen almazsin arada bir olur fakat aliskanlik olursa o zaman kilo aliriz.

Bende menümü yazmak istiyorum

Sabah
1 poaca: 20 diyorum

Öglen
Mantar sote( mantarin 100 graminda 2.8 gr karbonhidrat varmis) 5 veriyorum bu yemegede
Yogurt 100 gram -4

Aksam
2 yumurta -0
biraz peynir-1

Benimde 30oldu toplamda....uf ya cok bu sabah yedigim ekmegin karbonhidratini bi türlü bilemiyorum

Canım ismin bahar sanırım ben de nihal nickler zoruma gidiyor da..opuyorumnanaktan akşam akşam moral verdin ya çok tşk ederim öncelikle iltifatların için..zemuszemusevet o fotolarda ben 84 kiloyum..şimdi de 87..şimdi daha inceyim hatta kapladığım alan anlamında baktığında..benim boyum çok uzun değil 168..o gün dolgu topuk giymiştim 178 falan olmuştum ..ama ben zaten hiç kilomu göstermem kimse kiloma inanmaz öyle bir avantajım var heryerimden alıyorum verdm mi de heryerimden veriyorum..gelinliğimin modeli de bana aitti çok da severek giydim modeli de kiloma yakışacak şekilde seçince ehh işte şişko bir gelin ne kadar güzel olabliyorsa o kadar güzel oldum canım:)
ben bir emeklilik şirketinde çalşıyorum sen sanırım globalde çalıştın izmirde yaşarken orda da 3.5 yıl çalışmıştım ilk işimdi..zor iştir ama ben severek yapıyorum..şimdiki işim globaldekine göre çok daha rahat ama iş çeşitlenmeleri var..beynim doluyor bak meslea yarına menü hazırlamam lazım aklımda hiçbişi yok..işyerine evden götrüyrum ya beynim durdu resmen..:2:

çok tşk ederim Ayçacım..ya benim için de çok çok kolay oldu dşyemem akşamları bir yorgunluk çöküyor anlatamam resmen enerjim kalmıyor..karboksipunktura gitmiştim ya dr um şöyle demişti yorgun hissedeksiniz çünkü vücudunuz depo yağları ve enerjinizi kullanacak..yırgun hissetmeniz iyi birşey ;acıkmanız iyi birşey demek vücudunuz içindeki enerjiyi kullandı bitirdi yenisini istiyor derdi..
midem de yavaş yavaş küçülüyor sanki akşam yarım palamut + diyet kola içtim deli gibi şiştim..

sevgili karbonda$larim beni merak edenlere duyurulur iyim hayatdayim :) ama zamanim yok oglum grip oldu balam. durmuyo kucakda dolanmak istiyo kücük pa$a. kg 93de sistim mi nettim bilmiyorum enerjim yok yorgunum. kacamaklarim oluyo engel olamiyorum kacamaklar mesela kurabiye sarma filan tek tük ama... insan bi az kg verince bi rahatlik gev$eme geliyo o galiba bende su an mevcut pek rahatim gev$edim :)))

Evet Nihalcim globalde çalıştım 2 yıl gerçekten zordu Erzurumu bilirsiniz 11 saatlik vardiyalar, gece vardiyaları falan yorucuydu... Ama özledim açıkçası çağrı almayı :1rolleyes:
1.68 ve 84 kilo inanamıyorummm :1shok: ben de öyleyim alınca heryerden alıyorum ve zaten arkadaşlarım 90 kg olduğumu düşünüyorlar 20 kg ver fıstık olursun diyorlar sempatiksalakcinni benim de işime geliyor tabiii kaydirigubbakcemile3 ama içime su serptin biliyormusunnn benim boyum 1.75 demekki 80 kg olsam gayet güzel bir gelin olabilirim opuyorumnanaktan her genç kızın rüyası gelinlik sevdası işte hihoyyyt
Senin saf protein diyetini yapabilirmiyim acaba diye düşünüyordum ama selincim 4 aşamalı deyince korktum çünkü benim 40 kg vermem lazım en az ve 40 kg verene kadar en az 50 kere 4 aşamayı bitirip başlamam lazım :sinifsinif: bana göre değil

çok geçmiş olsun canım oğluşuna..
aman aman diyorum dikkat hemen sileken kendine gel.. bak ben de 80.3 e dek düşmüştüm (düşülen kg bişi değil de sonra 10 kg aldın mı daha da kötü oluyorsun)sonr bende bir gevşeme bir şımarma sonrasında da moral bozukluğu vs derken bak 90.3 çıktım..o kadar beklemiyordum ki hiçbişeyim olmadığı halde yine de tartıda daha farklı rakam görcem sanıyordum bir gördüm çığlık attım hatta eşim uyuyordu sıçrdı yerinden..:)şimdi 87 e düştüm ama 65 e dek çok yolm var ..bak sen ne güzel kilo vermişsin aman emeklerini düşün..o minnacık ağzına attığın kurabiyeler senlerce kalçanda kalacak unutma canım :)

canım yakında düğün mü var yoksa?ben bu süreci yakın zamanda yaşamış biri olarak sana birkaç tavsiyem olacak izninle..nolursa olsun kimseye kulak asma..kendini de kandırma..bak iyi görünüyorsun falan dedin ama bakıyorum düğün fotolarıma yarın öbürgün çocuklarım torunlarımm da o fotolara bakacak ne şişko annemiz varmış ne şişko gein olmuş diyecekler..ben de çok yıprattım düğün öncesinde kendimi..ben strese girdim mi kilo veremem nitekim öyle oldu şimdi uyguladığımdan çok daha katı diyet uyguladım yok anam bir gr veremedim önce sonra 3 kg mu ne verdim hepi topu..ee napalım bari takmayalaım rahat ollaım kendimizi iyi hissedelim dedik düğünde çok eğlendim kendime çok güvendim falan ama nolursa olsun ortada bir gerçek var:ben 84 kg la gelin oldum..:sinifsinif:ben güzel gelin oldumm sanıyorum tabi beni sevenler çok iltifat ettiler..ay ne güzel olmuşsun ay gelinlik çok güzel vs..ay bende bir havalar sonra düğün fotoları bir geldi gıdı biryandan belimden biraz yağ fışkırmış o kadar tembihlediğim halde fotoğrafçı kollarımı incelttmemiş..laelaelaelaelaedüğün sonrası bayramda eşimin ailesinin yanına gittik..bana düğünde ay canım ne güzel gelin olmuşsun diyen herkes aa ne güzel zayıflamışsın düğüne göre çok iyisin dediler halbuki ben aynı kilodaydım..bilmem anlatabiliyor muyum canım..kimsenin seni olduğundna farklı yere koymasına izin verme...sen elindne geleni yap..inebildiğin kadar in..ka hoş inemezsen de dünyanın sonu değil ama ben bunu başaramamış biri olarak sana arkadaşça tavsiyem ince,narin bir gelin ol canım..bunun için elindne geleni yap..şimdi de serptiğim o suları buharlaştırdım farkındayım da canım ben çok acı çektim o süreçte sen de üzülme diye söylüyorum..

ben de başlayamıyordum guide..tedaviye ara vermiştimm biraz kendime geleyim deyip duruyor biryandna da kilollarıma kilo ekliyordum..pantalonlarım olmamaya bluzlarım sıkmaya cekertlerimin düğmeleri kapanmamaya başladığı halde tartılmıyordum..çok da rahattım..bayrama gittik eşimin ailesiin yanındayız ..halalarına gittik eniştesi " ee çocuklar dedi nasıl ist alışabildiniz mi?yok dedim alışamadım ben hergün 2.5 saat yol gidiyorum çok yoruluyorum.."çok yorulmuşun ama maşallah hiç öyle halin yok şişmişsin" dedi dondum kaldım..yanımda kayınpederim,40 beden kayınvalidem ve tabi eşim..odada buz gibi bir hava esti..nasıl üzüldüm nasıl bozuldum anlatamam ..bitmedi biz tam kalkıcaz hala olmaz dedi ikram çıkarcam yemek yemeden hayatta göndermem falan arkadan bir ses yine kendisi oluyor " bırak ya yemesinler daha ne yiyecekler görmüyor musun 100 kg olmuşlar"..o an sinir olup hiçbişi yemeyecektim aslında ama sinirimden daha fazla yedim hani ben seni takmıyorumm ayaklarında..ya adam densiz ok..onun tarzı oymuş da neymiş ama sonuçta ben daha yeni gelinim artı bir bayanım..o gün kendime çok kızdım..akşam da ağlamadım bu sefer(genelde öyle yaparıdm)döner dönmez hemen başlayacaksın nihal dedim..böyle insanların sana böyle davranmalarına izin vermeye daha ne kadar devam edeceksin yeter...eminim sen de böyle şeyler yaşamışsındır..bunları düşün ..önce kendi kendini sevmen değer vermen ve kendine hakettiğin bedeni vermen gerek ki sonra başkalarından bunu bekle..ben şişman bir gelindim ..şişman bir hamile ve anne olmak istemediğim için başladım şimdi..bu anlattığım olay da kıvılcım oldu..çok yanar döner bir ruh halim var..inanılmaz iradesizim..bugün karar verip ertesi gün markete dalıp abur cubur ne bulduysam yiyip sonra da mide fesatıyla bir yandna kıvranıp bir yandna kendime kızıp ağladığım birsürü gün geçirdim..düşünüyorum da 32 yaşındayım..daha ne kadar bunları yaşamak zorundayım..hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlara ulaşacağını beklemek ancak aptallara hastır mı ne öyle bir söz vardı ünlü biri söylemiş..biz napıyoruz kg veriyotuz 3-5 neyse eskiye dönüp yiyoruz ve farklı sonuç bekliyoruz..ee aptal mıyız?yooo...hepimiz çok şükür aklı başında insanlarız..ee neden o zaman bunu yapıyoruz kendimize..
kızlar kusura bakmayın bu aralar kendimle çok iç hesaplaşma dönemindeyim resmen içimi döküyorum sizlerin de başınızı şişirdim..balıklama daldım zaten aranıza)

nihalcim öncelikle aramza hoşgeldin.yazdıklarını okurken buna benzer yaşadığım anlar aklıma geldi.merak etme lüzumsuz insanlardan burda da çook var.
bende diyete başlayacapım diye tatlı cips ne bulursam yiyorum ama bi bakıyorum ki üstünden 1 hafta geçmiş hala başlayamamışım .
ama burası başka herkes örnek menü yazıyor fikir vermiş oluyor bu durum.bende cuma gibi başlarım.ilk günler hafta sonuna gelirse daha iyi alışırım gibi geliyor bana.
haziranda 1 ay yaotım kb diyeti ve 4 kilo verdim ama sık tartıldım bu sefer tartıyı gardırobun üstüne attım alamıyorum

selin nerdesin.bu saatler de burda olursun genel de amabi şi sorcam ben ya.saf protein dietini 5 gün yapıp bıraksam yani 2. aşamaya geçmesem verdiklerimi geri alırmıyım

slm kızlar günaydın hepinize Selincim ben tam olarak sisteme dönemedim ama dikkat ediyorum denk gelmedi bi türlü öqleden sonraya kadar yada akaşama kadar hep dikkat ettim sonrasında yasaklı ürünlerden yedim ama dün bir misafirim vardı olıvıuma gitmeye karar verdik ve gittik ben renkli pantolonları çok severim bir maqazada indirimli olarak gördüm ve 50 bedenden 46ya düşmüştüm 46 beden pantolon denedim inanırmısın beli kullanamayacaqım kadar buyuk geldi 44 bedeni denedim çok güzel oldu ama bacak kısımları streçti aslında bana çok yakıştı ama ben genç kız deqilim bu kadar streç giyecek kadar diyerek almadım ama çok mutlu oldum 44 bedene rahat girdim ve son 1 aydır hep kaçamak yaptıqım halde 76 civarı kilom sanırım vücut enerji yakmaya alıştı buda demekki ben istediqim kiloya inince kolay kolay kilo almıcam ve bugün çok kararlı bişekilde dönüş yaptım karbonsuz bigün geçiricem zaten bugünü bi atlatayım diqer günler çorap söküqü gibi gelir ve hala herkes bana kaçamaklarım olduqu halde çok kilo vermişsin çok incelmişsin diyolar 70in altına düştüqümde sanırım biraz daha rahat olucam ..

Günaydin herkeseee :)))
Sena abla cok güzel bir duygu dimi kiyafetlerin bol gelmesi :))) Gecenlerde bende ayni duyguyu yasamistim önceden hep dar olurdu bi beden büyügüne bakmak zorunda kalirdim simdi bol geliyor bi beden kücügüne bakiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…