- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Maşalllaaah diyorum valla biryerlerini kaşı sempatiksalakcinni hayran kaldım verdiğim kiloya hem de sadece 6 günde kafamçokkarıştı
Maşalllaaah diyorum valla biryerlerini kaşı sempatiksalakcinni hayran kaldım verdiğim kiloya hem de sadece 6 günde kafamçokkarıştı
nasıl becerdim de venharın yazdıklarını kendiminkiyle harmanladım bilmiyorum:)
Canım profilinde gezerken düğün resimlerini gördüm de 84 kg gelin oldum demişsin ama hiç 84 gibi durmuyorsun boyun çok uzun galiba bilmiyorumkismile boyunu öğrenebilir miyim ??? Şuan kaç kg sın onu da sormak istiyorum. Gelinliğinden gerçekten çok güzelmiş maşallah çok güzel bir gelin olmuşsuna.s.
Müşteri temsilcisi olduğun yazıyor hangi firmadasın bende 2 sene call center da çalıştım da senin ki de çağrı merkezi mi :uhm:
Ne çok soru sordum ya sempatiksalakcinni
arkadasim senden özendim .saf proteine baslayayim dedim ama yapiyacagim.tansiyonum acayip düsüyo benim yaa. cok güzel vermissin . dört kilo birden .. sutem kiz nerelerdesin hic göremiyoz seni ... hastamisin.buralari cok sogudu .kazaklari ,ceket leri giyi yoz
Canım ismin bahar sanırım ben de nihal nickler zoruma
ben bir emeklilik şirketinde çalşıyorum sen sanırım globalde çalıştın izmirde yaşarken orda da 3.5 yıl çalışmıştım ilk işimdi..zor iştir ama ben severek yapıyorum..şimdiki işim globaldekine göre çok daha rahat ama iş çeşitlenmeleri var..beynim doluyor bak meslea yarına menü hazırlamam lazım aklımda hiçbişi yok..işyerine evden götrüyrum ya beynim durdu resmen..:2:
Evet Nihalcim globalde çalıştım 2 yıl gerçekten zordu Erzurumu bilirsiniz 11 saatlik vardiyalar, gece vardiyaları falan yorucuydu... Ama özledim açıkçası çağrı almayı :1rolleyes:
1.68 ve 84 kilo inanamıyorummm :1shok: ben de öyleyim alınca heryerden alıyorum ve zaten arkadaşlarım 90 kg olduğumu düşünüyorlar 20 kg ver fıstık olursun diyorlar sempatiksalakcinni benim de işime geliyor tabiii kaydirigubbakcemile3 ama içime su serptin biliyormusunnn benim boyum 1.75 demekki 80 kg olsam gayet güzel bir gelin olabilirim opuyorumnanaktan her genç kızın rüyası gelinlik sevdası işte hihoyyyt
Senin saf protein diyetini yapabilirmiyim acaba diye düşünüyordum ama selincim 4 aşamalı deyince korktum çünkü benim 40 kg vermem lazım en az ve 40 kg verene kadar en az 50 kere 4 aşamayı bitirip başlamam lazım :sinifsinif: bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?