Ben 119um ven_harbana versene tarif gerçekten tuz yasak mı onu bilmiyorum mesela :uhm: ya arada kaçamak oluyor bende siz kaçamak yapmadan nasıl durabiliyorsunuz :uhm: çok rahat bir diyet sistemi ama işte gözümüz aç gözümüz klava:
Günaydin herkeseee :)))
Sena abla cok güzel bir duygu dimi kiyafetlerin bol gelmesi :))) Gecenlerde bende ayni duyguyu yasamistim önceden hep dar olurdu bi beden büyügüne bakmak zorunda kalirdim simdi bol geliyor bi beden kücügüne bakiyorum:)
57 kg sun 51 olcan.nieee noluyo 57 olun ca
yok sana tarif marif 70 ten aşağı olanlara hiç bişi yoklmaz:
tuz yasak değil bildiğim kadarı ile.yasak olsa da hayatta uymazdım.tatlısız bi şekilde yaparım ama tuzsuz ASLA.hem sana kaçamak yapmadımız kim söledi kiyaptımız her kaçamağı yazsak selin bizi klava:
selam kızlar..
bu sabah 86.3 ü gördüm..5 kg vermiş oldum ama 4. güne girdim bağırsaklarda tık yok daraldım valla..
bugünkü menüm:
sabah:kaşarlı omlet
Öğle:domates,salatalık
mantar,çok az tavuk eti,soğan ,domates ve sosisten hazırlanmış sıfır yağlı yemek
akşam:aynı yemeğin üzerine yumurta kırıp yicem
Bugün ki menüm
Sabah
sucuklu yumurta 1 yumurtalı,1 tane sosis,2 dilim kaşar, 1 fincan 5i 1 yerde
Öğle
160 gr ton balığı
Akşam
50 gr sucuk
5 tane sosisi tost makinasında kızarrttım
2 dilim kaşar
Acıkacak gibi duruyorum
tavuk yiyeceğim acıkırsam.
su içmedim bugün ama şimdi başlıyorum en az 2 lt içerim yatana kadarr, 1 fincan yeşil çay.
tamam canım cuma sabah tartılıp yazarım size belli bir saat var mı?
Evet canım nihal ismim..eveeeet geçmişten okumuştum çok keyifli geçiyordu yarışmalarınız..karşılıklı atışmalar falan..gerçi ben hırsı olmayan bir insanım ama yine de harekete geçirir her zaman böyle şeyler..
bu arada selincim ben 2. aşamaya başladım..
sabah:kaşarlı omlet yedim hafif yağ koydum ağırskalarım çok kötü duurmda çünkü 3 gündür tık yok..2 form çayı içtim sabahtan beri hala bişi yok..
öğle:haşlanmış tavuk,2 domates,2 salatalık üstüne zero..(bu arada lightla zero arasında fark var mı dr bey zero içmeyin karaciğeri şaşırtıp şekerli gibi algılatıyor demişti ben de zeroyu daha çok seviyorum)
akşam da aynısından yemeyi düşünüyorum..aslında mantar planlıyordum ama yarın yemeğe misafirimm var vaktim kısıtlı ...
ben light kola çok içiyorum o da bence bağırskları tembelleştiriyor..tatlı ihtiyacımı kesiyor..
aman nasil oliyim iyi gbiyim iste yinede cok sükür
kızlar bıde tuz kullanıyomusunuz ? yumurta tuzsuz yenmezde...
ızgarayı nasıl hazırlıyosunuz sıfır yağ ile mi ? salata tarifi de verebılır mısınız ?
çok oldum kusura bakmayın iştaha geldım bende 6 kılo vercem
kola işine çok sevındım ya hiç bu kadar kasmyan bı diyet görmemiştım kolanın dibine vurur gene zayıflar insan :) gerçi çok fazlam yk ama benım kılo almaya çok musaıt yapım var şuan 57 kıloyum ama dıkkat edıyoruım yedıklerıme 51 kılo olmam lazım benım 6 kılo fazlam var 1 ay yeterlimi acep ?? yaanaklarımahücum edıyo kılolarım
Kızlar yarışalım o halde.
Yarın yarışma başlasın bence çünkü haftasonu ipin ucunu kaçırmayalım. Yarışmaya katılacaklar yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yapsınlar lütfen. Gelecek Cuma birincimize bir ödülüm olacak. Maddi birşey değil :) ama sırf ona özel bir şey olacağı kesin. Hadi bakalım, kolay gelsin hepimize. Yarışmada ben de varım.
:roflol: ay ne güldüm venharcım yok sana tarif marif demişsin ya sabah sabah bi kahkaha attımki sorma alemsinn yaa:hulya:
dmeek benı aranıza almıyosnuz haaaaaaa:umursamaz:
varım anasını satıyım
haklıyım ama demi
hayır almıcaz işte seni.sen git bi 70 kg ol o zaman düşünürüz:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?