nolmuş zeroya ya ben içiyorum valla hiç kısmadan hemde
günaydın kızlar Selincim yarışma fikri acaip motive eder bzizi bunu rütun her hafta yapalım bence kaçamak şansımız nerdeyse sıfıra iner hem çok daha fazla iyi olur bnm toparlanmam için süper bir fırsat dün normale döndüm relaxım bu açıdan ama 2 gündür reqliyim bilseydim yarışma olacaqını kahvaltı yapmadan tartılırdım neyse olsun bu seferlik böyle olsun birazdan tartılıp yazıcam kilomu reqli olduqum için yarışmaya katılmamam lazım ama ben tam tersini düşünüyorum daha çok hırs yaparım şimdi onun için hemen tartılıp yazıcam geliyorum..
varım anasını satıyım
Venhar kilonu yazmamışsın hayatım.
Selincim tşk ederim bilgilerin için alıntı yapamadım işyeri o kadar yoğun ki..bir arkadaşım sen bu kadar et yiyerek , protein alarak karaciğerini yormuyor musun dedi ben de çok uzun süre yapmıcam dedim ama sonuçta vermem gereken en az 23 kg olunca ister istemez süreç uzucak..Bu konuda bilgi alabilir miyim?
seno ark de ki bu diyeti yaparken günde 2-3 lt su içersen karaciğer yorulmuyomuş de.kim dedi derse de selin die bi ark dedi de
oo içiyom ben çok su gerçekten sadece su ile bunu engelleyebiliyor muyuz?süpermiş o zaman ya...tamam canım öle derimakannehir
bu arada kızlar ben çok mutluyum şirket beni tekirova rixosa gönderiyor ödül olarak 4 gün tatil yapıcam...dinlenmeye nasıl ihtiyacım var anlatamam..çeldirici çok şey olcak ama yine de bozmucam ben..bu arada bu diyette alkol durumu nasıl?normalde pek içmem de öyle ortamlarda aranıyor..
ben vazgeçtim katılmıcamneden derseniz adet olcam ve ağır çıkarım bugün.hem neden cuma p.tesi değil ki.hemde kokrtum yarışmadan.hem ben p.tesi tartılmaya alışmışım
ama dün tartılmıştım geçerli ise katılsam mı diyorum ama korkuyom da kesin rezil olcam diedün ki kilom 72.9
Yarışma hakkında bilgim yok ama bende katılmak isterim. Biz +90 topici olarak cuma günleri tartılıyoruz zaten ama regli olduğum için bu hafta tartılmadım haftaya cuma kg bildirimimi yaparım.
Selincim tşk ederim bilgilerin için alıntı yapamadım işyeri o kadar yoğun ki..bir arkadaşım sen bu kadar et yiyerek , protein alarak karaciğerini yormuyor musun dedi ben de çok uzun süre yapmıcam dedim ama sonuçta vermem gereken en az 23 kg olunca ister istemez süreç uzucak..Bu konuda bilgi alabilir miyim?
yarışma mı var beni de yazın.kilom normal baskülde 93 dijital evde yok..
Selincim KH listesinde göremedim de sana sorayım 160 kg dan 94 kiloya düşen bir erkek arkadaş var o şuanda taş devri yapıyor hemen hemen bizim diyete yakın bir sistemde. Bana NAR ye yeşilçaydan 10 misli antioksidana sahip dedi. Puanını bilemedim bilgi verebilirmisin ???
Taş devrini burdan bi arkadaş daha yapıyordu, o da demişti bize yakın diye. Maşallah ne güzel vermiş 66 kilo abov. Selamlarımı ilet ben de kutluyorum onu. Nar konusunda çok haklı, hem mideye hem de diğer bütün organlara acayip yararlı bir yiyecek. 100 gr ında sadece 16 kb değeri var. Ona göre hesaplayıp yersin hayatım.
nasıl diyet yapıyorsunuz anlamadım puanlama sistemimi yoksa başkamı bende katılabiirim uygun bişiyse..
taş devri mi?ne hoş diyet ismiymiş bayıldım...ilk defa duydum..66 kg mı vayy be süper irade..
nasıl diyet yapıyorsunuz anlamadım puanlama sistemimi yoksa başkamı bende katılabiirim uygun bişiyse..
dur şu taş devrini bi araştırayım ben.wilmayı çok severdim ben bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?