Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım ben 1 haftadır ekmek yemiyorum.ama az börek yemişliğim var geçen haftayani ekemek yememeye alıştım.ah eski günler hatırlıyorum da akşam yemeklerin de en az 2-3 dilim diet ekmeği yerdim

ben dün tartıldım 72,9 bugün de adet oldum yani bu şu demek mi oluyo büyük ihtimalle ben 400,500 gr daha mı azım.yani büyük ihtimalle ben 72,5 muyum

ben kahvaltı dışında yemezdim zaten ama başladığımdan beri hiç ekmek falan yemedim demek ki neymiş olmadan da yaşıyormuşuz canımakannehirbu arada vay benim halime yarın bizim şirketin eğitim şenliği var farklı konularda -iş dışında -eğitim alcaz..seçimler taa ne zaman yapılmıştı ben de tabi o zamanlar gözü dönmüş bir yarmagül olarak bilin bakalım hangi eğitimleri seçmiştim:
-makarna ve şarap (özel sos tarifleri)
ekmek,portakallı ve çikolatalı kurabiye yapımı..
eğitimler bunlar..sonrasında da yapılanlar yenilecek kokteyl ve havuzbaşında karaoke..
sabah 08.45 den akşam 20.30 a dek orda olcağım yemin ederim kara kara düşünüyorum..tamam makarnadır kektir ekmektir yemicem de öyle bir yere evden saklama kaplarımla yemek de götüremem ki öğlen yemeği menüsünü bilmiyorum ya et yoksa..ay napsam yaa..

ahh ya venhar ben de 72 leri ne zaman görücem ya da görecek miyim?

selin o zaman banada bişiler öner çnku bn hergun yuruyorum ama wc sorunum var barsaklarım çalışmıyo göbek ve basenım çok fazla bacaklarım çok diri.... orantısız.
aranıza almıyosunuz kendımı çok yanlız gördum şimdiiiiiiimafoldumben

selam venhar valla gözümden uyku akıyor çok yorgunum ama bir selam vermeden yatmak istemedim..evet herkes burda ne güzel..
kızlar hepiniz burdayken bişi sorcam ben akşamları pek acıkmıyorum mesela bugün sıfır yağlı sütü ısttım içine tatlandırıcı ve kahve biraz da tavsiyeniz üzerine tarçın atıp içtim..birşey yemedim ..sorun olur mu?illa yemek mi gerekiyor?

Venharcım, adet dönemin bittikten iki gün sonra tartılman en doğru sonucu verecektir. Ben olsam Cuma'ya kadar yani bir hafta sonrasına kadar bi daha hiç tartılmam.

Nihal, diyet yaptığın zaman tam yapanlardansan, yani yarın kaçamak yaptığında diyetini bozacaksan hiçbirşeye elini sürme. Ama sonrasında devam ederim dersen böyle özel günlerde ben şahsen kaçamak yapıyorum. Çünkü bir nevi diyetin uzun süreli devamlılığında arada soluklandığım ve özlediğim şeyleri tattığım günler oluyor böyle günler. Tabi ki abartmıyorum ama yine de toplam değeri bir güzel aşıyorum. Bi kere şuna kesin karar ver bence, yarın kaçamak yapacak mısın yapmayacak mısın. Bundan sonraki bu tür her günde bu kararı vermeli herkes. Kaçamak yapacağım diye gidip mutlu mesut yiyip içip eğlenmek var, yani tadını çıkarmak var. Bir de yok yemeyeceğim diyerek gidip dayanamayıp yemek ve sonrasında pişman olup üzülmek var. İkinci şıkta hiçbir şeyin tadını çıkaramazsın. Kendine tam olarak güveniyorsan karar ver ve yeme, yok dayanamam dersen de bugünden karar ver ve güzel bir gün geçir bence, asla pişman olma ama.

Özgecim, yüzünü zayıflatmak için günde on kez birkaç dakika gülme hareketi yapacaksın. Yürümek bacak ve basenlerini inceltir, göbek içinse göbek egzersizleri şart. Bu orantısızlıklar tamamen senin genlerinden kaynaklanan bir sorun. Diyetle olmaz bence ve bu kiloda ancak bu yazdıklarımla halledebilirsin.
Aramıza almama meselesine gelince, burda aramız diye bir durum yok bizim, biz sadece senin kilondakilere 50-59 kilo aralığı birlikte zayıflıyor topiğine yönlendiriyoruz. Niye diye soracak olursan buranın en hafiflerinden biri benim ve ben de 67 kiloyum. Senin kilolarında daha fazla nasıl kilo verilir henüz bilmediğimiz için yanlış birşeyler yazıp sana kilo aldırmak istemiyoruz. Hele o kilolara bi gelelim hayırlısıyla ondan sonra söz o kilodan sonra daha fazla nasıl zayıflanır bulup birşeyler yazarız.sempatiksalakcinni

Selincim merhaba o bahsettiğin bozma hakkımı açıkçası şu gideceğim tatil için kullanmayı daha uygun görüyorum..her zaman öyle bir fırsat yakalayamam tam da relax olacağım bir ortamda yok şu yok bu demiycem..ha nedir açık büfeden yumurtamı, sosisimi ne bileyim peynirimi falan yerim..öğle ve akşam da mutlaka ızgara et bulur yerim ama ne bileyim birkaç kadeh içkimi içerim diye düşünüyorum..zaten tüm gün havuz ve denizde olcam..geçen sene giden arkadaşlar da diskodan gece 3 den önce çıkmıyorduk diyorlar e severim de dans etmeyi bu durumda azcık kaçak olsa bile telafi ederim sadece fikir olarak ksamak istemiyorum o 4 gün sadece benim olsun istiyorum...karbonhidrat almayı düşünmüyorum ama alacaksam da sabah simit yerim mesela gibi düşünüyorum..
şu anda hayal bile edemeyeceğim kadar iradeli gidiyorum..o nednele yarın kaçak yapmıcam kesin kararlıyım..beni endişelendiren şey öğle ve akşam saatlerinde yiyecek bişey bulamama riskim..yemekhane yemeklerinde özellikle ette porsiyon çok küçük oluyor ve ben doymuyorum ..akşam 20.30 dek ordayız kokteylde de benim yiyemeyeceğim karbonhidratlar olur mutlaka..Yumurta haşlayıp çantama koyup wcde yemeyi bile düşündüm ama sonra çarpılırım diye vazgeçtim:))salatalık atıcam çantama yarın hem et hem de sebze yicem..aç da kalsam yemiycem artık öyle karar verdim..eşimin deyişiyle bişeye başladımı şeyini çıkartanladanım ben hazır bir yol tutturmuşken vazgeçmeye hiç niyetim yok canım..

slm cnm.ne güzel işte akşamları acıkmaman daha ne istiyon

:))doğru diyon da canım ne bileyim hani vücut enerji harcasın diye yemem gerekiyor da yemiyorsam hata yapmayım diye sordum..malum bu beslenme şekli tüm ezberleri bozan bir sistem..normalde akşam saat bilmem kaçtan sonra yeme falan denir de burda da durum aynı mı diye..
bu arada yarın için çözüm buldum şimdi 2 yumurta haşlıyorum proteini eksik kalırsa öğlen yumurtnanın birini yicem sabah ton balığı alcam küçüklerden atcam çantama baktım az geldi onu da öğle yemeğinde yerim...akşamüstüne doğru acıkırsam da kalan yumurtayı çaktırmadan yerim diye düşündüm.

bu sistem de öyle bi şi yok.günün her hangi bir saatin de gecenin her hangi bi saatin de acıkmak serbset yemek te.mesela gece acıktın.haşla ymurta ye ya da az yağda yumurta ye.
veya salam ye sosis ye sucuk ye.peynir ye kaşar ye daha ne olsun demi

valla ya yeme de yanında yat dicem olmuycak şimdidelikafadulden

10 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum araya regli girdiği için tartılma fırsatım olmadı :sinifsinif: haftaya cuma tartılacağım reglim bitmiş ve üstünden 3-4 gün geçmiş oluyor a.s . Bugün tekrardan leslie yürüyüşlerime başladım bu sabah toplamdaki sporum 40 dakika zemuszemus akşama da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Haftaya cumayı iple çekiyorum 15 günden çok bir süre tartılmamış olacağım sonuçta ve toplamda en az 3 kg vermiş olabilirim inşallaahhhhhh ... :Saruboceq:
Selincim sen ne diyorsun haftaya cumaya kadar sporumu arttırıp katı bir şekilde KH diyetine yükleneceğim guclubacismile sence haftaya 3 kg eksilmiş olur mu baskülde ya da daha fazla hihoyyyt
Bu kadar uzun süre baskülden uzak durmak işkence gibi geliyor :sinifsinif: bağımlılık yaptı resmen sempatiksalakcinni

slm kızlar dün arkadaşıma gittim ve 3-4 tane gözlemeyi götürdüm ama akşam hiçbişey yemedim ve bugün son derece dikkatliyim ve dün yediklerimden pişman deqilim..:icecream:

Bugün ki menüm
Saat 11 de
Sucuklu yumurta 2 yumurtalı
1 Fincan 5i 1 yerde
Saat 1 de
1 tane sosis
1 dilim kaşar
Saat 4te
Ciğer tava
Saat 5:30
1 Şeftali

Acıkırsam sosis yiyeceğim aklinialirimsmile

3 Lt su, 1 Fincan Doğa Phyto Form.
Sabah 40 dakika + Akşam 40 dakika ( Leslie,Kondisyon B.,Dans,Egzersiz)
Öğlen 30 dakikalık yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…