Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ay sen şimdi ne heycanlısındırrrben de dün regl oldum cumaya kadartartılmıycam leslie ye devam diete devam.bakalım cumaya nolcak inş durabilirim cumaya kadar tartılmadandelikafadulden

ay sen şimdi ne heycanlısındırrrben de dün regl oldum cumaya kadartartılmıycam leslie ye devam diete devam.bakalım cumaya nolcak inş durabilirim cumaya kadar tartılmadandelikafadulden

Evettt çok heyecanlıyımmmm vucudumda farkediyorum bir takım toparlamalar ama baskülde rakamı görüp tasdikleme ihtiyacı duyuyorum eskiden baskül görünce kaçacak yer arayan ben şimdi ciğerci kedisi gibi basküle bakıyorum şu cuma çabucak gelse yaaa :1no2:

sen daha bu cumayı mı bekliceksinakannehirben de inş bu cumaya 72 yi görürüm.bayadır görmediğim bi rakam bu çünki.leslienin hangisini yapıyosun sen.ben bide 8 dk lık göbek mide egzesizleri yapıyorum.hedefim 2 ay boyunca bırakmamak.ilerde ki haftalarda da artırmak sporu.bakalım inş.ben çok var spor videosu ama yapan yok

selıncım çok tşk ederım ama gızlıdende olsa sizi takip edip bende yapcam bu dıyetten 1 hafta yapsam yeter bana sonrasındada normal şekılde devam ederım .... bugun çok araştrdım hollywood yıldızları hep bu sıstemle zayıflamış ama onlar öğlen kek yemişler.?
bunuda sureklı yaşam biçimi halıne getrmişler yani anlayacğız çok kılolu olmaya gerek yok ben kibrıt kutusu kadar peynır cart curt bunlarla uğraşamam valla...

selam kızlar eğitim şenliğinden az önce döndüm..kendimle gurur duyuyorumm valla etraf karbonhidrat kaynıyordu..herkes küt küt ötürürken yemiycem dedim ve yemedim..sabahki eğitimim makarna ve şaraptı..mantar soslu makarna yapıldı sonra buram buram kokusuyla ikram edildi geri çevirdim..öğleden sonraki eğitimim kek ekmek yapımıydı..uygulamalı eğitimdi bne de ekmek için gönllü oldum ve ekmek yaptım..eğitim veren yöneticimiz muhteşem ötesi görünen sandviç ekmekleri yapıp getirmiş millet içine düştü tadına bile bakmadım..sonra kekler pişti önüme koydular amanın nasıl kokuyordu hemen yerimi değiştirdim onlar kek yerken çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkarıp çaktırmadan yedim..akşam kokteylde yine birsürü yiyecek ben ızgara köfte , tavuk ,domates yedim ..Kendi yaptığım ekmeğin tadı naısl on bile bilmiyorum eşime getrdim yarın yicek de öyle öğrencem..
bugünkü menüm:sabah sosisli kaşarlı omlet
öğlen:tavuk,patlıcan salatası,domates
ara :1 haşlanmış yumurta
akşam karaoke vardı deli gibi dans ettim resmen ter aktı heryerimden..
çok mutluyum ama vücudum hala şiş ve kg vermemişim gözüküyor bu tartıyı saklatayım eşime yoksa bin kere üstüne çıkıp duruyorum..
akşam ızgara tavuk,köfte ,domates

valla ben bugün öğlene doğru kakltım.eşim öğlen çıkıyodu işten onun yanına gittim.tavuk şiş bi dilim kepek ekmek az yeşil biber diet cola.akşam da sucuk peynirli yumurta hellim peyniri kızarmış,3 sosis.gaz önce eşim acıkmış mantı istedi yaptım.ama o manti yerken ben aynı mantı sosu gibi sos yaptım yani light yogurta sarımsak pul biber tuz azcık ta salçalı sos koydum 4-5 adet te mantı koydum en fazla bi kaşıktır öle yedim.ha bi de 2 erik yedim.ay çok mu oldu ne

Canım ben 3 mili yapıyorum ama 2 tane 3 mil var galiba 45 dakika sürüyor bendeki hem de çok eğlenceli ve çok hızlı hihoyyyt yavaş yavaş arttırıyorum onun için yerimseniben

Canım ben 3 mili yapıyorum ama 2 tane 3 mil var galiba 45 dakika sürüyor bendeki hem de çok eğlenceli ve çok hızlı hihoyyyt yavaş yavaş arttırıyorum onun için yerimseniben

benim yaptığım aslın da 4 mil süper challenge.toplam da 59 dk sürüyo.ama ben 3 mil bitince bırakıyorum o da zaten 42-43 dk sürüyo.ilerleyn zanlar da 4 milin tamamını yapcam.artı yanına kalça basen göbek egzersiz videoları da eklicem.şimdi leslienin yanın da 8 dk lık bir göbek egzersiz videosu yapıyorum.

merhaba kızlar nasıl gidiyor görüşmeyeli, bayaadır giremiyorum selincim taşınma telaşın bitti mi şekerim... güle güle otur evinde, biz topik olarakk bi çay içiyoruz kızlar ben 1 haftada 2200 verdim tüm ödemim gitti hala da veriyorum, bu hafta topiğimizdeki herkes deniyor, kayda değer bir gelişme olup onlarda verirse sizinle de seve seve paylaşırım...

allah yardımcınız olsun, h.h diyeti yapmayalı 1 ay filan oluyor belki 1 hafta tekrar bende denerim 65i görmek istiyorum artık..
. boshayallersmile

Canım hangi çay ismini yazabilirmisin?bilmiyorumkismile

çay demişsin bari insan nası bi çay olduğundan da bahseder demi amalülülülülülü

çay demişsin bari insan nası bi çay olduğundan da bahseder demi amalülülülülülü

Ben de özel msjla sordum ama yanıt gelmedi merak ediyorum :çok üzgünüm: şey olabilir zannımca vardıya metabolizma hızlandıran karışım. elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil kaynatıp içiyodun o galiba eyvahedigeldismile

ben baktım da biraz yeşil çay çubuk tarçın bi de limon olan bi çay galiba ama senin dediğin de olabilir.ben ony bi kaç gün yapmıştım.sürekli yapabilmek önemli olan.2-3 gündür günde 3 2-3 kupa limonşu yeşil çay içiyorum.bunu bi oturtuyum da alışkanlık haline gelsin bi bu.

kızlar doğadan form kayısılı olandan için bence süper etkili bişey...

kızlar biz 80-89 topiği olarak yapıyoruz önce ben yaptım 1 hafta boyunca sürekli iştah filan kesiyor kendimi durduramıyordum, düzenli yeşil çay alışkanlığı yok bende onu oturtmak için 1.5 litre su bi sürahiye 3 poset yeşil çay atıyorsunuz 1.5 litre suyu boşaltıp sadece 2-3 dk demleyin ve çıkarın fazla kalırsa çok acı oluyor,soğutun gün boyu mutfaka gelip gittikçe iiçin üzerine de normal su için şişiyorsunuz zaten deneyin faydasını göreceksiniz, buz da atabilirsiniz içine...icetea gibi kızlar 2.200 kilo verdim ben acayip tuvalete çıkıyorsunuz

bizim topiğe eklediğim gibi ekliyim burayada daha etkili olur, hepsi içiyor şimdi 2.200 verince kaydirigubbakcemile3

ben bunu hergün yapıyorum, kalkar kalkmaz hemen demliyorum ki sonra kahvaltımı hazırlıyorum soğuyor aç tok farketmez için zaten farkı göreceksiniz, hemen amaann ben zaten yeşil çay içiyorum diye mualefet olmayın sadece deneyinnn yerimseniben

Ben deneyeceğim yarın sabah ilk iş bunu yapacağım şimdide yapabilirim ama dışarı çıkacağım. Dönünce yapar içerim bunu 1.5 lt içtikten sonra üstüne 3 lt su içersem çatlarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…