10 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum araya regli girdiği için tartılma fırsatım olmadı :sinifsinif: haftaya cuma tartılacağım reglim bitmiş ve üstünden 3-4 gün geçmiş oluyor a.s . Bugün tekrardan leslie yürüyüşlerime başladım bu sabah toplamdaki sporum 40 dakika zemuszemus akşama da aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. Haftaya cumayı iple çekiyorum 15 günden çok bir süre tartılmamış olacağım sonuçta ve toplamda en az 3 kg vermiş olabilirim inşallaahhhhhh ... :Saruboceq:
Selincim sen ne diyorsun haftaya cumaya kadar sporumu arttırıp katı bir şekilde KH diyetine yükleneceğim guclubacismile sence haftaya 3 kg eksilmiş olur mu baskülde ya da daha fazla hihoyyyt
Bu kadar uzun süre baskülden uzak durmak işkence gibi geliyor :sinifsinif: bağımlılık yaptı resmen sempatiksalakcinni
ay sen şimdi ne heycanlısındırrrben de dün regl oldum cumaya kadartartılmıycam leslie ye devam diete devam.bakalım cumaya nolcak inş durabilirim cumaya kadar tartılmadandelikafadulden
Evettt çok heyecanlıyımmmm vucudumda farkediyorum bir takım toparlamalar ama baskülde rakamı görüp tasdikleme ihtiyacı duyuyorum eskiden baskül görünce kaçacak yer arayan ben şimdi ciğerci kedisi gibi basküle bakıyorum şu cuma çabucak gelse yaaa :1no2:
sen daha bu cumayı mı bekliceksinakannehirben de inş bu cumaya 72 yi görürüm.bayadır görmediğim bi rakam bu çünki.leslienin hangisini yapıyosun sen.ben bide 8 dk lık göbek mide egzesizleri yapıyorum.hedefim 2 ay boyunca bırakmamak.ilerde ki haftalarda da artırmak sporu.bakalım inş.ben çok var spor videosu ama yapan yok
Canım ben 3 mili yapıyorum ama 2 tane 3 mil var galiba 45 dakika sürüyor bendeki hem de çok eğlenceli ve çok hızlı hihoyyyt yavaş yavaş arttırıyorum onun için yerimseniben
merhaba kızlar nasıl gidiyor görüşmeyeli, bayaadır giremiyorum selincim taşınma telaşın bitti mi şekerim... güle güle otur evinde, biz topik olarakk bi çay içiyoruz kızlar ben 1 haftada 2200 verdim tüm ödemim gitti hala da veriyorum, bu hafta topiğimizdeki herkes deniyor, kayda değer bir gelişme olup onlarda verirse sizinle de seve seve paylaşırım...
allah yardımcınız olsun, h.h diyeti yapmayalı 1 ay filan oluyor belki 1 hafta tekrar bende denerim 65i görmek istiyorum artık... boshayallersmile
merhaba kızlar nasıl gidiyor görüşmeyeli, bayaadır giremiyorum selincim taşınma telaşın bitti mi şekerim... güle güle otur evinde, biz topik olarakk bi çay içiyoruz kızlar ben 1 haftada 2200 verdim tüm ödemim gitti hala da veriyorum, bu hafta topiğimizdeki herkes deniyor, kayda değer bir gelişme olup onlarda verirse sizinle de seve seve paylaşırım...
allah yardımcınız olsun, h.h diyeti yapmayalı 1 ay filan oluyor belki 1 hafta tekrar bende denerim 65i görmek istiyorum artık... boshayallersmile
çay demişsin bari insan nası bi çay olduğundan da bahseder demi amalülülülülülü
Ben de özel msjla sordum ama yanıt gelmedi merak ediyorum :çok üzgünüm: şey olabilir zannımca vardıya metabolizma hızlandıran karışım. elma,limon,tane karabiber,tarçın,karanfil kaynatıp içiyodun o galiba eyvahedigeldismile
önce ağız kısmını bu çay için feda etmiş bir sürahi alıyorsunuz sempatiksalakcinni
sonrada bu çayı her sabah 1buçuk litre ile hazırlayıp soğutup isterseniz içine buz atıp gelip geçtikçe içiyorsunuz limonlarıda birer ikişer kabuklarıyla yiyorsunuz 1buçuk litre suya 3 tane yeşil çay maximum 3 dk demleyin hemen çıkarın poşetleri(yoksa çok acı olur içemesiniz) 1limon dilimleyin içine isterseniz içine kabuk tarçın ve tane karabiberde atabilirsiniz (tarçın bana ağır geldiği için ve yeşilçay içme alışkanlığını bi türlü edinemediğim için bu bana çok mantıklı geldi, banuşşş sen zaten içiyorsun y.çay bide tarçınla ve karabiberle dene bakalım kaydirigubbakcemile2 bunu herkes denesin kızlar kontrol edicem hergün menülerinizin altında, sabah ilk işiniz bu olsun sonra kahvaltıya bakın bi kenarda dursun... metebolizma hızlandırıcı ve iştah kesici çayy afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?