Ben deneyeceğim yarın sabah ilk iş bunu yapacağım şimdide yapabilirim ama dışarı çıkacağım. Dönünce yapar içerim bunu 1.5 lt içtikten sonra üstüne 3 lt su içersem çatlarım ya
ben bunu hergün yapıyorum, kalkar kalkmaz hemen demliyorum ki sonra kahvaltımı hazırlıyorum soğuyor aç tok farketmez için zaten farkı göreceksiniz, hemen amaann ben zaten yeşil çay içiyorum diye mualefet olmayın sadece deneyinnn yerimseniben
limonu kabuklarıyla neden yiyoruz yaa kabukları yemesek olmazmı tarçın ve karabiber mutlaka olamk zorundamı olursa dahamı çok kilo veririz yada olmazsamı daha çok kilo veririz hangisi doqruueyvahedigeldismile
limonu kabuklarıyla neden yiyoruz yaa kabukları yemesek olmazmı tarçın ve karabiber mutlaka olamk zorundamı olursa dahamı çok kilo veririz yada olmazsamı daha çok kilo veririz hangisi doqruueyvahedigeldismile
izlem bu çayı açık yeşil çayla yapsak oluyor mu bende çaykurum bergamut aromalı var
senacım bana dediğim gibi tarçın çok ağır geliyor işkence gibi içiyorum karabiber de öyle, ben sadece limon ve yeşilçay içiyorum soğuk ılık gidip geldikçe içiyorum, yoksa oturup şöle bi yeşil çay içiyim yapamıyorum, limonu kabuklarıyla yemek yani kabuğunda asit varya, sıcak su onu yumuşatıyor yemek hem güzel hemde iştah kesiyor yağ yakımını da hızlandırıcı etkisi var 1 haftacık deneyin ya ne kaybedersiniz... kaydirigubbakcemile2
venhar sen 2 kupa içiyorsan günde, bunu yapma ya onu ya bunu yap canım herşeyin fazlası zarar tabiki ben size yardımcı olmaya çalışyorum...
iyi geceler arkadaslar.ben de tekrar basladim bu diyete bugun 2.gunum menumu yazayim yorumlarsaniz sevinirim bugun fazla kacti sanki.sabah 1 dilim light tost ekmegi biraz peynir 5 adet yesil zeytin ve yumurta.oglen 5 adet hazir kofte.bir dilim kizarmis sucuk bir domates.aksam 2 adet kofte 2 dilim sucuk 1 domates.aralarda aciktigim zaman uzum ve 1 adet kepekli biskuvi yedim ve kekik cayi ictim.bugun ete yuklenmemin sebebi baska alternatif yoktu yarin tavuk eti almayi dusunuyorum
bu arada yeşil çayı soquk içmek zorundamıyız ılık yada sıcak içsek tesiri azalırmı?şakkıdı
selin yok ortalar da yahu önemli bir şey yoktur inş
bu arada selin kayıp yok ortalar da yineklava:
bırde adet donemınde nası yapıyosunuz bu dıyetı ?
selam kızlar eğitim şenliğinden az önce döndüm..kendimle gurur duyuyorumm valla etraf karbonhidrat kaynıyordu..herkes küt küt ötürürken yemiycem dedim ve yemedim..sabahki eğitimim makarna ve şaraptı..mantar soslu makarna yapıldı sonra buram buram kokusuyla ikram edildi geri çevirdim..öğleden sonraki eğitimim kek ekmek yapımıydı..uygulamalı eğitimdi bne de ekmek için gönllü oldum ve ekmek yaptım..eğitim veren yöneticimiz muhteşem ötesi görünen sandviç ekmekleri yapıp getirmiş millet içine düştü tadına bile bakmadım..sonra kekler pişti önüme koydular amanın nasıl kokuyordu hemen yerimi değiştirdim onlar kek yerken çantamdan haşlanmış yumurtamı çıkarıp çaktırmadan yedim..akşam kokteylde yine birsürü yiyecek ben ızgara köfte , tavuk ,domates yedim ..Kendi yaptığım ekmeğin tadı naısl on bile bilmiyorum eşime getrdim yarın yicek de öyle öğrencem..
bugünkü menüm:sabah sosisli kaşarlı omlet
öğlen:tavuk,patlıcan salatası,domates
ara :1 haşlanmış yumurta
akşam karaoke vardı deli gibi dans ettim resmen ter aktı heryerimden..
çok mutluyum ama vücudum hala şiş ve kg vermemişim gözüküyor bu tartıyı saklatayım eşime yoksa bin kere üstüne çıkıp duruyorum..
akşam ızgara tavuk,köfte ,domates
merhaba kızlar nasıl gidiyor görüşmeyeli, bayaadır giremiyorum selincim taşınma telaşın bitti mi şekerim... güle güle otur evinde, biz topik olarakk bi çay içiyoruz kızlar ben 1 haftada 2200 verdim tüm ödemim gitti hala da veriyorum, bu hafta topiğimizdeki herkes deniyor, kayda değer bir gelişme olup onlarda verirse sizinle de seve seve paylaşırım...
allah yardımcınız olsun, h.h diyeti yapmayalı 1 ay filan oluyor belki 1 hafta tekrar bende denerim 65i görmek istiyorum artık... boshayallersmile
iç tatlım iç, yemek yerine içmek herzaman daha iyidir, faydasını göreceksin... gittiğin yere bile götürsen olur koy şişeye dik tepene sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?