Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben deneyeceğim yarın sabah ilk iş bunu yapacağım şimdide yapabilirim ama dışarı çıkacağım. Dönünce yapar içerim bunu 1.5 lt içtikten sonra üstüne 3 lt su içersem çatlarım ya

iç tatlım iç, yemek yerine içmek herzaman daha iyidir, faydasını göreceksin... gittiğin yere bile götürsen olur koy şişeye dik tepene
sempatiksalakcinni aklinialirimsmile

ama ben zaten içiyorum napıyımbenimkinin faydası olmaz mı yani bunun kadar.mesela ben gün de 2 büyük kupa bol limonlu bergamut aromalı çaykurun yeşil çayını içiyorum.bunun da faydası olacaktır umarım

herkese merhaba.2 gündür internet bağlantısı sorunluydu giremedim.2. gün de bitiyor yediklerimi yazayım özetle.
sabah 2 yumurta 2 zeytin biraz peynir
öğle peynir çay 1 yumurta
akşam burger mayonez
haşlama et 200 gr kadar çay

limonu kabuklarıyla neden yiyoruz yaa kabukları yemesek olmazmı tarçın ve karabiber mutlaka olamk zorundamı olursa dahamı çok kilo veririz yada olmazsamı daha çok kilo veririz hangisi doqruueyvahedigeldismile

limonu kabuklarıyla neden yiyoruz yaa kabukları yemesek olmazmı tarçın ve karabiber mutlaka olamk zorundamı olursa dahamı çok kilo veririz yada olmazsamı daha çok kilo veririz hangisi doqruueyvahedigeldismile

buna benzer bir çay tarifi okumuştum hatta 2 kez yapmıştım.devamını getiremedim.onda da elma,çubuk tarçın,limon,top karabiber vardı düdüklü de 5 dk haşlanıyodu bunlar ve süzülüp içiliyodu.şimdilik yeşil çayı bi oturtuyum hayatıma da daha sonra bunu da yapabilirim.ama lahana suyunu da yapasım var.faydalı olmuştu ben de acaip tok tutuyodu bi kere.bakalım nasip dermişim

senacım bana dediğim gibi tarçın çok ağır geliyor işkence gibi içiyorum karabiber de öyle, ben sadece limon ve yeşilçay içiyorum soğuk ılık gidip geldikçe içiyorum, yoksa oturup şöle bi yeşil çay içiyim yapamıyorum, limonu kabuklarıyla yemek yani kabuğunda asit varya, sıcak su onu yumuşatıyor yemek hem güzel hemde iştah kesiyor yağ yakımını da hızlandırıcı etkisi var 1 haftacık deneyin ya ne kaybedersiniz... kaydirigubbakcemile2

venhar sen 2 kupa içiyorsan günde, bunu yapma ya onu ya bunu yap canım herşeyin fazlası zarar tabiki ben size yardımcı olmaya çalışyorum...

izlem bu çayı açık yeşil çayla yapsak oluyor mu bende çaykurum bergamut aromalı var

olur tatlım neden olmasın ama 3dk geçmesin hemen süz ben bi kere unutmuşum içinde içemedim berbattıı :umursamaz:

nasılsın ayşee ben girmeyeli bayaa oldu, ebru uğruyor mu aysebru

şimdilik bu şekilde deavm ediyim.ilerde bunu da denerim.saol yardımların için

iyi geceler arkadaslar.ben de tekrar basladim bu diyete bugun 2.gunum menumu yazayim yorumlarsaniz sevinirim bugun fazla kacti sanki.sabah 1 dilim light tost ekmegi biraz peynir 5 adet yesil zeytin ve yumurta.oglen 5 adet hazir kofte.bir dilim kizarmis sucuk bir domates.aksam 2 adet kofte 2 dilim sucuk 1 domates.aralarda aciktigim zaman uzum ve 1 adet kepekli biskuvi yedim ve kekik cayi ictim.bugun ete yuklenmemin sebebi baska alternatif yoktu yarin tavuk eti almayi dusunuyorum

günaydınlar kızlar nasılsınız istanbulda bu sabah öyle güzel bir yaqmur varki bütün camlar açık sesi inanılmaz huzur veriyor özlemişim yaqmurua.s evde çaykurun teneke kutu yeşil çayı vardı şimdi demledim poşet çaylar hep bana hakiki çayın kalan tozları gibi geliyor onun için tane çayı tercih ediyorum içine tarcın koymadım çünkü sütle birlikte içiyorum tok tutuyor çubuk tarçınla yapıyorum aynı salep gibi oluyor deneyin arkadaşlar hemde çikolata gibi tatlı ihtiyacınızı gideriyor bakalım yeşil çayı 1 hafta deneyelim ne olacak bu hafta yarışmada kesin sonuncu olurum çünkü çok küçükte olsa kaçamaklarım devam ediyor mesela dün hem öqlen hem akşam elmalı kurabiye yedimkaydirigubbakcemile ama geçen haftaya nazaran bi hayli karbonu kestim inş. önümüzdeki hafta sıfırlıcam burda bu sitede sizlerle beraber olmaktan mutluyum arkadaşlar iyiki varsınız opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

kızlar yeşil çayı limonla beraber demleyip içtim 500ml sabahtan içtim ve gerçekten inanılmaz iştahımı kesti bol bol tuvalete çıktım kabızlık oluyordu arada protein aldıqım için 4-5 gün çıkmadıqımı bilirim çayı içtiqimden beri 2 defa wc ye çıktım şişeden içmek daha iyi iki defada yarım litreyi bitirdim öqlen ve akşam olmak üzere 1.5 litre içmek niyetindeyim ve bu saate kadar ikinci yemeqimi yerdim her zaman ama şimdi inanılmaz tok hissediyorum kendimi iksir gibi bişey bu hiç durmayın deneyin fıstıklarrhihoyyyt

Canım, herşey çok güzel, yalnız aralarda üzüm ve kepekli bisküvinin her ikisi de bize ters. Üzüm'ün direk kan şekerine etkisi var ve bisküvi kepekli de olsa kb değeri yüksek. Az yediysen önemli değil tabi. Aralarda daha böyle kb değeri az olan meyve ya da sebzeler ile süt ve ürünlerini tercih edebilirsin.

bu arada yeşil çayı soquk içmek zorundamıyız ılık yada sıcak içsek tesiri azalırmı?şakkıdı

Senacım benim tahminim soğuk içildiğinde hani vücut kendi 37 derecelik ısısına indirebilmek adına baya bir enerji sarfediyor ya, o özelliği kullanmak. Bi de içine buz atınca düşün artık, iki üç dereceden 37'ye getirmek için ne kadar enerji gidiyordur kimbilir.

selin yok ortalar da yahu önemli bir şey yoktur inş

bu arada selin kayıp yok ortalar da yineklava:

İki üç kere girdim ama açılmadı cevap sayfaları hayatım, evdeki bilgisayarda bi problem var sanırım, işe geldikten sonra yazabildim ancak.

bırde adet donemınde nası yapıyosunuz bu dıyetı ?

Özgecim farketmiyor, herşey aynı.

Canım süpersin, tebrikler vallahi azmine. Tartıyı saklat bence de. Yeni bir diyete başlandığında ilk 40 gün tartılmamalıymış nedeni diyete başlayınca yeme sistemi değişmeleri nedeniyle insan kilo almış gibi görünebilirmiş psikolojik olarak bu diyetten vazgeçirirmiş. Düşün artık her gün tartılanların durumunu :)

İzlemcim merhaba hayatım, uzun zamandır görünmüyordun hatta arada bir yerde yazmıştım sana nerelerdesin diye. Taşınmam bitti çok şükür, iki üç eksik var onları da param oldukça tamamlayacağım. :)
Senin çay baya ilgimi çekti. Maşallah iyi vermişsin bir haftada hayatım. Ben de deniycem en kısa sürede. Bu arada Tülay'dan haberin var mı, merak ettim son durumunu.

iç tatlım iç, yemek yerine içmek herzaman daha iyidir, faydasını göreceksin... gittiğin yere bile götürsen olur koy şişeye dik tepene
sempatiksalakcinni aklinialirimsmile

Ben yaptım bu çayı evde limonlu yeşilçay vardı ondan yaptım. İçine limon,kabuk tarçın,tane karabiberde attım kokusuda tadı da gayet güzel oldu yarısını içtim bile 1 lt de su içtim hihoyyyt akşam olmadan hepsini bitiririm zaten. Umarım faydası olur zayıflamamda işe yarar.
Kolesterolüda düşürüyormudur acaba :uhm:

sabah
çeyrek peynirli gözleme
şekersiz çay

öğlen
ızzgara tavuk bol baharatlı
1 domates
1salatalık
2kaşık sirke
1 bardak coca cola zero

akşam a allah kerim :)
kaç etti ki?

patlıcan salatası tarifi verebılır mısnız? 6 karbon dıo ona ama bence 6 değiildir içinde domates felanda var nasıl 6 labılır ki? yksa sadece patlıcanı közleyıp baharatmı katıyosnuz?

çok sordum ama bi sorum daha var kıymalı içli köfte kaç karbnhidrattıt bır tanesi? dışında un ve bulgur var bildiğiniz gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…