- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Bugün ki menüm;
11 de
3 tane sosis,5 ince dilim sucuk,2 dilim kaşar,yarım dilim light uno,1 koca fincan yeşilçaylı içecek
2de
2 tane sosis,1 dilim kaşar
4te
2 tavuk but ama eti çok azdı doymadımmm
6da
Alabalık ( haşlama)
1.5 lt yeşilçaylı içecekten içtim,2 lt su,1 madensuyu
ayy canım alabalık haşlamasını nasıl yapıyorsun, baharat filan hiç yapmadım ben merak ediyorum, bende fırında yapıcam bugün...
menüm k.h diyetimin 1. günü
Kupan süper görünüyor burda hiç öyle güzel kupalar satılmıyor :sinifsinif: hayırlı olsun rejimin hihoyyyt
kızlar napıyosunuz bakem.ben bugün sabah sucuk.peynir ve domates yedim.öğlen de peynirli yumurta.2 bardak zero.2 lt su.akşama da ya sem,z otu yaparım ya da tavuk.ha bide mavi yeşilin diet çikolatasından yedim.3 kupada limonlu yeşil çay içtim.sporumu da yaptım çok şükür.ay dayanırım da inş tartılmam cuma ya kadarcuma 72 yi bi görsem ah...
günaydınlarrrrrr fıstıklarımmm benimmmmm gelin seviyim siziii cicilerimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darkolive canım önerdiqin çay sayesinde haftalardır bir türlü dönüş yapamadıqım diyetime dönmüş oldum çünkü acıkmadım ve günü 20 k ile kapattım çok teşekkür ederim bnm için gerçekten bir iksir oldu menümü yazayım
kahvaltı
uno denge light tost 12
yeşilçay 0
su
ara
light gazoz 0
öqleden sonra
pırasa 8
yeşilçay
su
akşam
acıkmadım :)))
toplam 20 k...
bu arad 1.5 litre su...
senacım çok sevindim gerçekten, oturarark yudum yudum içersen daha da faydasını görürsün canım, evet bu şekilde içmek iksir gibi, patentini alıcam sempatiksalakcinni
İzlem sahi nerdne buldun sen bunu kendin mi buldun yoksa biyerde mi okudun?
bana çok yaradı valla canım sabahları kuş gibi kalkıyorum içim boşalıyor resmen..kaydirigubbakcemile3tekrar teşekkürler...
sülemem sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?