Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün ki menüm;
11 de
3 tane sosis,5 ince dilim sucuk,2 dilim kaşar,yarım dilim light uno,1 koca fincan yeşilçaylı içecek
2de
2 tane sosis,1 dilim kaşar
4te
2 tavuk but ama eti çok azdı doymadımmm
6da
Alabalık ( haşlama)

1.5 lt yeşilçaylı içecekten içtim,2 lt su,1 madensuyu

Selincim birşey soracağım.
Light tatlı yiyebiliyorsunuz demiştin ya ben light ssüt,light puding,light krem şanti aldım toplamda KH puanı 20 yapıyor bunu yiyebilirmiyim puanımı az tuttuğum ve canım tatlı istediği günlerde ???

ayy canım alabalık haşlamasını nasıl yapıyorsun, baharat filan hiç yapmadım ben merak ediyorum, bende fırında yapıcam bugün...

selam kızlar işte çok yoğundumn saniye vaktim olmadı umarım herkes iyidir öptüm sizi..akşama girmeye çalışcam..
bugünkü menüm:
sabah:sahanda yumurta
biraz peynir
öğle:domatesli biberli soğanlı ciğer tava+zero
ara:1 salatalık,1 domates
akşam:çipura fırında yemeyi planlıyorum öptüm hepinizi..

ayy canım alabalık haşlamasını nasıl yapıyorsun, baharat filan hiç yapmadım ben merak ediyorum, bende fırında yapıcam bugün...

Valla canım ben hiç balık yemezdim ama artık mecburen yiyorum annem pişirdi tavaya koymuş tuz koymuş su koymuş bildiğin haşlamış bende tatsız tuzsuz yedim kaydirigubbakcemile3 fırında daha lezzetli olur eminim aklinialirimsmile

kızlar napıyosunuz bakem.ben bugün sabah sucuk.peynir ve domates yedim.öğlen de peynirli yumurta.2 bardak zero.2 lt su.akşama da ya sem,z otu yaparım ya da tavuk.ha bide mavi yeşilin diet çikolatasından yedim.3 kupada limonlu yeşil çay içtim.sporumu da yaptım çok şükür.ay dayanırım da inş tartılmam cuma ya kadarcuma 72 yi bi görsem ah...

menüm k.h diyetimin 1. günü

sabah elma sirkeli ılık su

kahvaltım resim olayını aştım iyicene :hulya: sempatiksalakcinni
çataldaki krem peynir, ekmek yok... bol şekersiz çay içtim

biraz salam sucuk ve kaşar peyniri yağsız tavada soteledim yanında diyet kola

yarım yağlı sütle şekersiz nescafe

akşam da fırında balık(uskumru) yiycem yanında diyet kola içerim gene hemen şişiriyor zaten kola

3 lt yakın su 1.5 lt iksirim spor yok oğlanı dolaştırdım yarım saat şimdi az hareket diyelim kaydirigubbakcemile3

akşam ymeği yemedım nasıl başım ağrıyoo anlatamam gözüm dönuy şuannn :S
abaarttım ılk gunden ya tplamda 20yı geçmemiştr

özge bu diyette aç kalmak yok keşke yeseydin.
kızlar ben de sabah az yiyince öğleye dayanamadım hemen başım ağrıdı neyseki çekmecemde küçük ton balığı vardı onu açıverdim.
sabah peynirli yumurta çay
ara 3 dilim üçgen peynir
1 küçük ton
2 bardak ayran
1 büyük ton balığı
1 küçük kase yoğurt
akşam
haşlama et
6 sıkma kadar çiğ köfte
yeşillik domates biber
10 fındık
destan gibi oldu ama doyamadığımdan yedim sürekli
izlem tabağın iştah kabartıyor afiyet olsun canım
aylin nerelerde kayıp
sutemde görünmemiş huuuu kızlar

kızlar ben bu diyeti 5 sene önce yapmıştım ama çok sıkı yapmıştım.. kendime bir yaşam tarzı edinmiştim adeta.. 1 ayda 10 kg vermiştim.. herşey süperdi ama şu 5 senede geri aldım maalesef şimdi onları vermeye çalışıyorum

akşama semiz otu pişirdim.ama azcık bulgur koydum içine.olcak o kadar.ama var ya ben cumayı nası bekliceminş 72 yi görürüm.kasım sonuna kadar da 65 i:Saruboceq:

günaydınlarrrrrr fıstıklarımmm benimmmmm gelin seviyim siziii cicilerimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darkolive canım önerdiqin çay sayesinde haftalardır bir türlü dönüş yapamadıqım diyetime dönmüş oldum çünkü acıkmadım ve günü 20 k ile kapattım çok teşekkür ederim bnm için gerçekten bir iksir oldu menümü yazayım
kahvaltı
uno denge light tost 12
yeşilçay 0
su

ara
light gazoz 0

öqleden sonra
pırasa 8
yeşilçay
su

akşam

acıkmadım :)))

toplam 20 k...
bu arad 1.5 litre su...

senacım çok sevindim gerçekten, oturarark yudum yudum içersen daha da faydasını görürsün canım, evet bu şekilde içmek iksir gibi, patentini alıcam sempatiksalakcinni

selam kızlar..
bugünkü menüm:
sabah:2 yumurtalı omlet
çok az peynir
öğle:tavuk döner
yarım domates
akşam da fırında çipura (gerçi dün de öyle demiştim ama akşam sadece tarçınlı kahveli süt içtim erken yattım zaten..)
sabahtan beri izlemin iksirinden içiyorum az önce bitti..
3 lt ye de yakın su içtim..
kendii kuş gibi hissediyorum çok mutluyummm

senacım çok sevindim gerçekten, oturarark yudum yudum içersen daha da faydasını görürsün canım, evet bu şekilde içmek iksir gibi, patentini alıcam sempatiksalakcinni

İzlem sahi nerdne buldun sen bunu kendin mi buldun yoksa biyerde mi okudun?
bana çok yaradı valla canım sabahları kuş gibi kalkıyorum içim boşalıyor resmen..kaydirigubbakcemile3tekrar teşekkürler...

sabah iki tane elmalı kurabıye ındırdım mıdecık arkadaşıma kıyak geçtim :)
öğlende içli köfte :) ayran
naptım ben bozuldumu dıyet ?? başka bişi töbe yemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…