- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydınlarrrrrr fıstıklarımmm benimmmmm gelin seviyim siziii cicilerimmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan darkolive canım önerdiqin çay sayesinde haftalardır bir türlü dönüş yapamadıqım diyetime dönmüş oldum çünkü acıkmadım ve günü 20 k ile kapattım çok teşekkür ederim bnm için gerçekten bir iksir oldu menümü yazayım
kahvaltı
uno denge light tost 12
yeşilçay 0
su
ara
light gazoz 0
öqleden sonra
pırasa 8
yeşilçay
su
akşam
acıkmadım :)))
toplam 20 k...
bu arad 1.5 litre su...
Selincim birşey soracağım.
Light tatlı yiyebiliyorsunuz demiştin ya ben light ssüt,light puding,light krem şanti aldım toplamda KH puanı 20 yapıyor bunu yiyebilirmiyim puanımı az tuttuğum ve canım tatlı istediği günlerde ???
selinciim ben doymuyorum tıka basa yiyorum sen de başlarda da çok yediğini yazmıştın.umarım zamanla alışırım.
bugün yediklerim
sabah sucuklu yumurta az peynir domates biber yeşillik biraz
öğle hazır adana 1 bardak ayran yeşillik
akşam tavuk şiş hindi döner biber
1 lokma simit
15 kadar fındık
su bugün çok fazla içemedim.sanrım 2 litreye yaklaştı.
izlemin çayını bende denemek istiyorum ama bu ara öyle yoğunum ki hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Benim tatlı isyanıma bir çare yaaagün içinde tarçınlı bitki çayıda içiyorum ama bana mısın demiyor sarelle ve ekmeğe saldırdım bu akşam 2-3 dilim ekmek yedim light denge olandan 1 tatlı kaşığıda sarelle
bende bugün 2 tane poğaça yedimsanırım 72 yi göremem bu cuma
günaydın CANLARIMM sabah sabah uyuyun bakimm bir suzanımız vardı erken gelen oda görünmüyor kız suzaaaaannnn nerdesin fıstıqımmm kızlar dünde bnm için güzel geçti iki gündür toparlandım mutluyum içim rahat menümü yazayım hemen..
kahvaltı
su
uno denge light tost 12
yarım domates 3
yarım salatalık 2
yeşilçay 0
su
ara
pırasa 8
light gazoz 0
su
öqlen
sucuklu omlet
yeşilçay 0
ara
fırında 2 tavuk but 0
peynir 1
su
toplam 27k. zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Bu sabah leslie yapmak için heyecanla kalktım sonra baskül çarptı gözüme bugün çarşamba dedim kendi kendime içimdeki seste reglin biteli 3 gün oluyor tartıl bence içindeki bu merakı gider dedi WC gittikten sonra geldim üzerimdekilerden kurtulduktan sonra tartıldım ne 3 ne 4 kg su ya sadece ve sadece 1 kg vermişim nerde yanlış yapıyorum ben 15 gündür KH diyeti yapıyorum 1 yada 2 kere kaçamak yaptım leslieyide düzenli yapmaya çalışıyorum ama olmuyor metabolizmam mı bu kadar yavaş insanlar 15 günde 4-5 kg veriyor bu diyetler benim verdiğim 1 kg. Acayip moralim bozuk sinirden elime ne geçerse yeme isteğindeyim Allah kahretsin mafoldumben motivasyon sıfırlandı mafoldumben
Baharcım, inan senin yazdıklarını buradaki herkes aynı duygularla yaşadı. Düşük kalorili bir diyetten birden bire kalorisi yüksek ama karbonhidratı düşük bir diyete geçiş elbette ki vücut sistemini de değiştirecektir. Başlarda çok kilo kaybı yaşamayacağını söylemiştim hatırlarsan. Önemli olan da zaten bu noktada karar verip bu diyete devam etmek. Bırakanların bu dönemde bıraktığını, devam edenlerin ise devam edip vücutları alıştıktan sonra bu diyetle kilo vermenin rahatlığını yaşadıklarını unutma. 15 günde 3-4 kilo verenler diyete adapte olanlar, ben 15 günde 7 kilo verdiğimi bilirim, devam edersen sen kazanırsın, karar senin.
Baharcım, inan senin yazdıklarını buradaki herkes aynı duygularla yaşadı. Düşük kalorili bir diyetten birden bire kalorisi yüksek ama karbonhidratı düşük bir diyete geçiş elbette ki vücut sistemini de değiştirecektir. Başlarda çok kilo kaybı yaşamayacağını söylemiştim hatırlarsan. Önemli olan da zaten bu noktada karar verip bu diyete devam etmek. Bırakanların bu dönemde bıraktığını, devam edenlerin ise devam edip vücutları alıştıktan sonra bu diyetle kilo vermenin rahatlığını yaşadıklarını unutma. 15 günde 3-4 kilo verenler diyete adapte olanlar, ben 15 günde 7 kilo verdiğimi bilirim, devam edersen sen kazanırsın, karar senin.
Öyle mi diyorsun selincim bilmiyorumkismile ne bileyim bende yeni başladığım için çok veririm sonradan kilo vermem azalır sanmıştım senağlama o zaman 15 gün daha devam edeceğim bakalım 1 ayın sonunda verdiğim kilolar beni tatmin etmezse değiştiririm senağlama benim üzüldüğüm nokta bu 15 gün içinde kendimi o kadar doldurmuşum ki kesin 3 kg vermişimdir diye çünkü miden yukarı doğru kalktı boynumdaki kemiklerim elime gelir oldu :gitme: ben de sandım ki oooo çok verdim yaa dedim şimdi tartıda 1 kg görünce çok üzüldüm. mafoldumben
Burdaki herkese bu şekildemi oldu acaba :uhm:
Öyle mi diyorsun selincim bilmiyorumkismile ne bileyim bende yeni başladığım için çok veririm sonradan kilo vermem azalır sanmıştım senağlama o zaman 15 gün daha devam edeceğim bakalım 1 ayın sonunda verdiğim kilolar beni tatmin etmezse değiştiririm senağlama benim üzüldüğüm nokta bu 15 gün içinde kendimi o kadar doldurmuşum ki kesin 3 kg vermişimdir diye çünkü miden yukarı doğru kalktı boynumdaki kemiklerim elime gelir oldu :gitme: ben de sandım ki oooo çok verdim yaa dedim şimdi tartıda 1 kg görünce çok üzüldüm. mafoldumben
Burdaki herkese bu şekildemi oldu acaba :uhm:
neeee 15 gün de 7 kg muakannehir
Yazmaya çekindiğim bir şey çünkü herkeste aynı olmayabiliyor Venhar, bir günde 3 kilo diyeceğim kimse inanmayacak, bizzat yaşadım. Regl dönemi sonrasıydı ama olsun 3 kiloyu görünce insan havalara uçuyor bir günde. Ama direndim bozmadım yeme tarzımı değiştirmedim. Direnmek ve inanmak çok önemli.
bugünkü menüm k.h 2
sabah salam sucuk yumurta yağsız tavada sote şekersiz çay
fırında balık diyet kola
akşamda domatesli tavuk sote diyet kola
3 lt kadar su 1.5 iksir spor yok malesef
Menü muhteşem İzlemcim, neredeyse sıfıra yakın bir oran. Beş gün diyorsan sıfır oran uygun bence, ama daha uzun bir süre düşünüyorsan sabah tam buğday ekmek yense daha iyi olur.
Yazmaya çekindiğim bir şey çünkü herkeste aynı olmayabiliyor Venhar, bir günde 3 kilo diyeceğim kimse inanmayacak, bizzat yaşadım. Regl dönemi sonrasıydı ama olsun 3 kiloyu görünce insan havalara uçuyor bir günde. Ama direndim bozmadım yeme tarzımı değiştirmedim. Direnmek ve inanmak çok önemli.
teşekkürler selincim, en son seni 68 de bırakmıştım, şimdi kaç oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?