Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Senacım vallahi bomba gibi bir dönüş olmuş, süpersin. Şu çaydan acilen benim de yapmam lazım, akşam gidip yapayım bari.

Baharcım, bizim için önemli olan bu tür ürünlerin içerisinde şeker olmaması. Öncelikli aradığımız şey bu. Yani ilk etapta şeker oranına bakacaksın light ürünlerin. Tatlandırıcılılarsa eğer bize en uygun olanı o. Light sütte hiç problem yok, ama diğerlerinin kb değerleri dediğin gibiyse abartmadan yenilebilir tabi ki.

Selam kızlar, bugün acayip yoğun bir gün geçirdim ancak bu saatte girebildim nete. Herkes çok iyi gidiyor, yarışmanın epey favorisi oldu. Kalan son iki günde herkese bol kilo vermeler diliyorum.
Bu arada aklımda bir soru kalmış, soran kişiyi unuttum ama sorusunda akşam acıkmadığım için birşey yemedim, yemek zorunda mıyım diye sormuştu. Acıkılmadığı zaman yemek şart değil, acıkma hissi ile birlikte kan şekeri seviyesi düştüğü için o hissi hissettiğimiz anda birşeyler yememiz şart.

tablyu buraya yapıştırayım dedım yapamadım

Son düzenleme:
selinciim ben doymuyorum tıka basa yiyorum sen de başlarda da çok yediğini yazmıştın.umarım zamanla alışırım.
bugün yediklerim
sabah sucuklu yumurta az peynir domates biber yeşillik biraz
öğle hazır adana 1 bardak ayran yeşillik
akşam tavuk şiş hindi döner biber
1 lokma simit
15 kadar fındık
su bugün çok fazla içemedim.sanrım 2 litreye yaklaştı.
izlemin çayını bende denemek istiyorum ama bu ara öyle yoğunum ki hiçbirşeye vakit bulamıyorum.

Benim tatlı isyanıma bir çare yaaa gün içinde tarçınlı bitki çayıda içiyorum ama bana mısın demiyor sarelle ve ekmeğe saldırdım bu akşam 2-3 dilim ekmek yedim light denge olandan 1 tatlı kaşığıda sarelle

bugünkü menüm k.h 2

sabah salam sucuk yumurta yağsız tavada sote şekersiz çay

fırında balık diyet kola

akşamda domatesli tavuk sote diyet kola

3 lt kadar su 1.5 iksir spor yok malesef

günaydın CANLARIMM sabah sabah uyuyun bakimm bir suzanımız vardı erken gelen oda görünmüyor kız suzaaaaannnn nerdesin fıstıqımmm kızlar dünde bnm için güzel geçti iki gündür toparlandım mutluyum içim rahat menümü yazayım hemen..
kahvaltı
su
uno denge light tost 12
yarım domates 3
yarım salatalık 2
yeşilçay 0
su

ara
pırasa 8
light gazoz 0
su

öqlen
sucuklu omlet
yeşilçay 0

ara
fırında 2 tavuk but 0
peynir 1
su

toplam 27k. zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ayşecim, doymaman çok normal. İlk başlarda ben dünyaları yiyordum. Kesinlikle zamanla alışacaksın, hem de çok uzun bir süre değil. Bir de regl dönemin yakınsa veya o dönemdeysen doymama sorununu çok daha yoğun yaşarsın. Yediklerine şöyle bir bakıyorum da benim başlangıçtaki yemelerimin yanına dahi yaklaşmamışsın hayatım :) İştahın gidecek endişelenme.

Baharcım, sen regl dönemindeydin hatırladığım kadarıyla. Senin de şu aralar tatlı krizin normal. Ben tatlıyı hiç aramam ama regl döneminde resmen ortalığa düşerim tatlı diye. O yüzden birkaç gün idare et sonrasında tarçın işe yarayacaktır. Ve de sarelle ile ekmek yediğin için hiç üzülme hayatım, aralarda bu tür kaçamakları biz belki yüzlerce defa yaptık. Olayın bütününe bakacaksın ve kaçamaklarından çok pişman olup diyeti bırakmayacaksın. Böylece uzun döneme diyeti taşımış olursun. Hem light denge yediğin zaman normal beyaz ekmek gibi kan şekerini etkilemiyor biliyorsun. O yüzden aynen devam hayatım, görmedin, yemedin, bilmiyosun :)

bende bugün 2 tane poğaça yedim sanırım 72 yi göremem bu cuma

Venharcım aşkolsun iki poğaça yüzünden mi düşemeyeceksin. Kaç gündür yediklerini takip ediyorum vallahi harikasın. İki poğaçanın sana vereceği zarar 50 gr yağ bile değil inan. Şunu asla unutma, yediğin şeylerin sana yol su elektrik olarak geri döneceğini düşünmen asıl sana kilo aldırır.

Senacım günaydın. Suzan kaç gündür ortalıklarda yok. Parolamızı hatırlatalım istersen ona. Gel, ne yediysen ye geri gel, diyeti bin defa bırakmış olsan da geri gel. sempatiksalakcinni
Harbi Suzan valla bişey sormayacağız aramızda ol yeter.

Bu sabah leslie yapmak için heyecanla kalktım sonra baskül çarptı gözüme bugün çarşamba dedim kendi kendime içimdeki seste reglin biteli 3 gün oluyor tartıl bence içindeki bu merakı gider dedi WC gittikten sonra geldim üzerimdekilerden kurtulduktan sonra tartıldım ne 3 ne 4 kg su ya sadece ve sadece 1 kg vermişim nerde yanlış yapıyorum ben 15 gündür KH diyeti yapıyorum 1 yada 2 kere kaçamak yaptım leslieyide düzenli yapmaya çalışıyorum ama olmuyor metabolizmam mı bu kadar yavaş insanlar 15 günde 4-5 kg veriyor bu diyetler benim verdiğim 1 kg. Acayip moralim bozuk sinirden elime ne geçerse yeme isteğindeyim Allah kahretsin mafoldumben motivasyon sıfırlandı mafoldumben

Baharcım, inan senin yazdıklarını buradaki herkes aynı duygularla yaşadı. Düşük kalorili bir diyetten birden bire kalorisi yüksek ama karbonhidratı düşük bir diyete geçiş elbette ki vücut sistemini de değiştirecektir. Başlarda çok kilo kaybı yaşamayacağını söylemiştim hatırlarsan. Önemli olan da zaten bu noktada karar verip bu diyete devam etmek. Bırakanların bu dönemde bıraktığını, devam edenlerin ise devam edip vücutları alıştıktan sonra bu diyetle kilo vermenin rahatlığını yaşadıklarını unutma. 15 günde 3-4 kilo verenler diyete adapte olanlar, ben 15 günde 7 kilo verdiğimi bilirim, devam edersen sen kazanırsın, karar senin.

Öyle mi diyorsun selincim bilmiyorumkismile ne bileyim bende yeni başladığım için çok veririm sonradan kilo vermem azalır sanmıştım senağlama o zaman 15 gün daha devam edeceğim bakalım 1 ayın sonunda verdiğim kilolar beni tatmin etmezse değiştiririm senağlama benim üzüldüğüm nokta bu 15 gün içinde kendimi o kadar doldurmuşum ki kesin 3 kg vermişimdir diye çünkü miden yukarı doğru kalktı boynumdaki kemiklerim elime gelir oldu :gitme: ben de sandım ki oooo çok verdim yaa dedim şimdi tartıda 1 kg görünce çok üzüldüm. mafoldumben
Burdaki herkese bu şekildemi oldu acaba :uhm:

neeee 15 gün de 7 kg muakannehir

sakın yılma bak ben bunu bilir bunu sölerim atıştırma huyu olan (özellikle geceleri) bi insan
bu dietle kg veremiyosa başka dietle hayatta veremez.çünki diğerlerin de yemenin saat sınırlaması var ölçüsü var şundan şu kadar bundan bu kadar tarzı serbest yiyecekler die pek birşey yok onlar da.onun için sık dişini ve kendine de sor ve itiraf et nerde yanlış yaptını

selincim benim menülerimi de yorumlarsan sevinirim canım çok mu aşağıda ttutuyorum acaba 5 gün yapıcam ben bilmiyorumkismile

Evet hayatım, hatta yazdıklarını ezberledim ben, bütün kızlar aynı sıkıntıyı yaşadı malesef. Bunun nedenini araştırdım ben, sorun daha önce yaptığınız düşük kalorili diyetlerden kaynaklanıyor. Ben aynı sıkıntıyı yaşamamıştım çünkü yoğun karbonhidrat yediğim bir dönemden sonra direk bu diyete başlamıştım. Et ürünlerinin kalorisi yüksek olduğu için hem vücut ilk etapta çok kaloriye alışamıyor hem de yeme çeşidi değiştiği için ödem oluşuyor. Bunu atlattığın zaman asıl kilo verme olayın başlayacak. Bu dönemi atlatmak için bol bol su içip vazgeçmeyeceksin. Başka bir diyete geçtiğin zaman aynılarını yaşayacağını da unutma. Her diyete geçişte ilk etapta vücut şaşırıyor ve direniyor. Bir de bu diyetle birlikte şeker türü şeyler kesinlikle yememeye çalış, daha önce yazmıştım ters etki yapar diye hatırlarsan. Çünkü kalori çok artı karbonhidrat alırsan olmaz. Karbonhidratı düşük tuttuğun zaman muhakkak vereceğine eminim.

neeeeeeeeee 1 gün de 3 kg muuuuuuuuuuakannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…