Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

beni merak eden arkadaslarima sesleniyorum diyetimi devam yapiyorumda cok hastayim iyi grip olmusuuz ailecek o yüzden pek katilamiyorum araniza ama takip ediyorum

bahar devam yap pisman olmican!

beni merak eden arkadaslarima sesleniyorum diyetimi devam yapiyorumda cok hastayim iyi grip olmusuuz ailecek o yüzden pek katilamiyorum araniza ama takip ediyorum

Suzan görüyo musun nasıl kötü düşünüyoruz, gelmiyosun diye diyeti bıraktın zannettim valla, özür.

teşekkürler selincim, en son seni 68 de bırakmıştım, şimdi kaç oldun

Son tartıldığımda 67 çıktım ama ben diyet yapmıyorum her istediğimi yiyorum artık. Sadece beyaz ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan. Tam buğdayı sabahları yiyorum sadece. Tatlı da çok nadir kırk yılda bir. Diğer öğünlerde ise ne pişiriyorsam herşeyi yiyorum ama iki lokmada doyuyorum hemen. Sanırım normale döndüm :)

selam kızlar..
suzancım çok geçmiş olsun ..acil şifalar diliyorum sana ve ailene..
kızlar benim de saf proteinle 14 günde 6100 verdim ..
2 haftadır bir gıdım bile kaçak yapmadım..
canım hiç tatlı istemiyor ki başladığımın 2. gününde regl olmuştum..
artık alıştım sayılır..
çok mutluyum moralim yerine geldi daha çok yolum var elbette

süper ya selincim darısı başımıza olsun işallah..

işte bunu nası başarıyosun anlamadım.ben yapamam sanırım yani 40 yılda bir yemem de hafta da bir yerim ben de

tatlıya bende dayanamıyorum özellikler ramazandan buyana çok canım istiyor bugünki menüm şöyle
kahvaltı
uno light tost 12
y.domates 3
y. salatalık 2
yeşilçay
su

ara
peynirli omlet 1
light gazoz 0
su

öqlen
mercimek çorbası 18
su

ara
ızgara köfte 1
light gazoz 0

akşam
tarçınlı süt 7 (çubuk tarçını 1 tane attım tatsızdı 2 atalım arkadaşlar)
yeşilçay
su

biraz öncede dayanamayarak dondurma yedim 12

toplam 56k.. bilmiyorumkismile

56 sınırı aşmamış gösteriyor beni ama bana göre fazla 40larda olmalıyım sena gel seni dövimmkaydirigubbakcemile

Canım bitanem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin biran önce aramıza dön fıstıqım sabahları canım sıkılıyoo:hulya::

Canım bitanem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin biran önce aramıza dön fıstıqım sabahları canım sıkılıyoo:hulya::

kiz oglum cok hareketlendi zamanim yok pek saten laptopumu bozdu sayilirtuslari kavlatti simdi baya sert basmam lazim hic sevmem degisiklikleri!

selamlarrr herkeseeeee yarısmaa ne kadann iyi oldu benim için.bi elim haadi yiyelim diyo öbürüde yarısma var simdi olmaz dio :) iç dünyamlaa çatısma halındeyım acıkcasıı laelaelaelaelae
gelelim güzel haberee az önce dayanmayıpp tartının üstüne attım kendimii ve gece olmasına cok su içmeme ragmenn tartıda sok yasadımm 69.900 giden bir kilo ama 69 u görmüş olmam benim için süperrr takılmıstım çünki 10 gündr gram gitmiyodu çok mutluyumm walla :lepi:sositosositolaelaelaelaelae:teytey::sm_cool:

Son düzenleme:
kızlar ben de dün yediklerimi yazayım okulda fırsat olmaz dün kaçtı biraz .yarını iple çekiyorum merak ediyorum kaç kilo oldum.
sabah
acuç içi kadar tost biber
ara 1 üçgen peynir
öğle 2 yumurta peynir biber çay
akşam tavuk ızgara mercimek çorba bir ısırık baklava acıccıık güllaç
okulun yemeği vardı ondan menüde bunlar var.

berracım bu duygularını çok iyi anlıyorum ve seni tebrik ediyorum giden 1 kilo bile olsa bu çok önemli canım eline 1 kilo patates al ve bütün gün taşı onu o zaman anlarsın ne büyük bişey olduqunu bize şimdi 1 kilo az geliyor aslında çok çok önemli bende senin gibi 90 kiloylen 80li rakamlara geçtiqimde hele hele 80i gördüqümde sevinç çıqlıkları atmıştım burda 70ler bana şimdi ödül gibi ve bende sen gibi 69u göreceqim günü iple çekiyorum ama bir farkla 90lı kilolardayken tamamen ümidimi yitirmiş ve asla 80e bile inemeyeceqimi düşünürken artık istediqim her kiloya inerim modundayım verdiqim 15 kilo beni inanılmaz motive etti ve SELİNe hayatım boyunca dua edicem yeniden doqduqum gündür bu siteye geldiqim o gün turkbayragi

merhaba arkadaşlar bir süredir sizleri takip ediyorum ramazandan önce deneme amaçlı bende 1 gün yaptım ama öyle 40 falan değil 80-90 dı aman allahım 1 günde 1 kilo inanamadım sonraki 1-2 günde korudum ramazam geldi bıraktım ama almadım bayramda o bir kiloyu geri aldım ama umutlandım dün yine başladım yine 80-90 la kapattım bu gün baktım 1 kilo gitmiş

bir yıl önce doğum yaptım 94 le hamile kaldım 100 le doğurdum 3 gün sonra 94 olmuştum ama ye süt olsun bebegime kıyamadım yedim rahattım çok almadığımı düşünüyordum bir iki ay öncen tartılayım dedim banko 100 inanamadım dikkat ettim 98 dim bu gün ise 97 :) inşallah devamı gelir ama kendimi çok sıkmıyorum sıkılmamak için

doga hoşgeldin cnm...94 le hamile kalıp 100 le doğuma gitmen büyük başarı...ben de kiloluyum ve hamjile kalmak istiyorum...ve çok kilo almaktan korkuyorum...umarım ben de almamopuyorumnanaktan

hamileliklerimde kilo almıyorum 9 ay boyunca mide bulantısı kusma ilk hamileliğimde nerdeyse hamilelik başlangıç kilomla doğurdum baya zayıflamıştım sorunum doğumdan sonra kilo alıyorum

teşekkürler inşallah sağlıkla bebegini kuçagına alırsın tez zamanda

Son düzenleme:
kilo çizelgesi yapamıyorum arkadaşlar uygun deil diyor yardımmmmmmmmm

doga hoşgeldin cnm...94 le hamile kalıp 100 le doğuma gitmen büyük başarı...ben de kiloluyum ve hamjile kalmak istiyorum...ve çok kilo almaktan korkuyorum...umarım ben de almamopuyorumnanaktan

ben de hamile kalmadan şu kilolarımı vereyim diyenlerdenim.sabah bende dayanamadm çıktım tartıya.72,3 gördüm.gecen cuma 72.9 dum.nese belki bugün az yerdem ve sporumu yaparsam yarın sabah 72.0 görürümsen kaç kg sun ki cnm

kilo çizelgesi yapamıyorum arkadaşlar uygun deil diyor yardımmmmmmmmm

ticker factory dekilere izin verşyolarlar ordan mı yaptın çizelgeni.bir iki yer daha var izin verdikleri oralardan yapman gerekiyo

ayy caım cok tesekkür ederiimm ben baslardan beri sizi okuyodum aslında ama yapmıyodum sadece sürekli okuyodum selinden sonra benı bu dıyete baslamak ıcın motive eden sen oldun aslında sen kilo verdıkce bende gaze geldım basladım iikide baslamısımm 74.4oo düm basladıgımda 75 yani simdi ise 69 larla dewam edıyorum herkese cokk tesekkür ederim çekmeyen bilemez kilolu olmanın sıkıntılarını 80 den düştüm bende bu kilolaya sositososito
Yarısmacı arkadaşlara başarılar diliyorummalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…