beni merak eden arkadaslarima sesleniyorum diyetimi devam yapiyorumda cok hastayim iyi grip olmusuuz ailecek o yüzden pek katilamiyorum araniza ama takip ediyorum
bahar devam yap pisman olmican!
teşekkürler selincim, en son seni 68 de bırakmıştım, şimdi kaç oldun
Suzan görüyo musun nasıl kötü düşünüyoruz, gelmiyosun diye diyeti bıraktın zannettim valla, özür.
Son tartıldığımda 67 çıktım ama ben diyet yapmıyorum her istediğimi yiyorum artık. Sadece beyaz ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan. Tam buğdayı sabahları yiyorum sadece. Tatlı da çok nadir kırk yılda bir. Diğer öğünlerde ise ne pişiriyorsam herşeyi yiyorum ama iki lokmada doyuyorum hemen. Sanırım normale döndüm :)
Suzan görüyo musun nasıl kötü düşünüyoruz, gelmiyosun diye diyeti bıraktın zannettim valla, özür.
Son tartıldığımda 67 çıktım ama ben diyet yapmıyorum her istediğimi yiyorum artık. Sadece beyaz ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan. Tam buğdayı sabahları yiyorum sadece. Tatlı da çok nadir kırk yılda bir. Diğer öğünlerde ise ne pişiriyorsam herşeyi yiyorum ama iki lokmada doyuyorum hemen. Sanırım normale döndüm :)
beni merak eden arkadaslarima sesleniyorum diyetimi devam yapiyorumda cok hastayim iyi grip olmusuuz ailecek o yüzden pek katilamiyorum araniza ama takip ediyorum
bahar devam yap pisman olmican!
Canım bitanem çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin biran önce aramıza dön fıstıqım sabahları canım sıkılıyoo:hulya::
selamlarrr herkeseeeee yarısmaa ne kadann iyi oldu benim için.bi elim haadi yiyelim diyo öbürüde yarısma var simdi olmaz dio :) iç dünyamlaa çatısma halındeyım acıkcasıı laelaelaelaelae
gelelim güzel haberee az önce dayanmayıpp tartının üstüne attım kendimii ve gece olmasına cok su içmeme ragmenn tartıda sok yasadımm 69.900 giden bir kilo ama 69 u görmüş olmam benim için süperrr takılmıstım çünki 10 gündr gram gitmiyodu çok mutluyumm walla :lepi:sositosositolaelaelaelaelae:teytey::sm_cool:
doga hoşgeldin cnm...94 le hamile kalıp 100 le doğuma gitmen büyük başarı...ben de kiloluyum ve hamjile kalmak istiyorum...ve çok kilo almaktan korkuyorum...umarım ben de almamopuyorumnanaktan
kilo çizelgesi yapamıyorum arkadaşlar uygun deil diyor yardımmmmmmmmm
berracım bu duygularını çok iyi anlıyorum ve seni tebrik ediyorum giden 1 kilo bile olsa bu çok önemli canım eline 1 kilo patates al ve bütün gün taşı onu o zaman anlarsın ne büyük bişey olduqunu bize şimdi 1 kilo az geliyor aslında çok çok önemli bende senin gibi 90 kiloylen 80li rakamlara geçtiqimde hele hele 80i gördüqümde sevinç çıqlıkları atmıştım burda 70ler bana şimdi ödül gibi ve bende sen gibi 69u göreceqim günü iple çekiyorum ama bir farkla 90lı kilolardayken tamamen ümidimi yitirmiş ve asla 80e bile inemeyeceqimi düşünürken artık istediqim her kiloya inerim modundayım verdiqim 15 kilo beni inanılmaz motive etti ve SELİNe hayatım boyunca dua edicem yeniden doqduqum gündür bu siteye geldiqim o gün turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?