Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ticker factory dekilere izin verşyolarlar ordan mı yaptın çizelgeni.bir iki yer daha var izin verdikleri oralardan yapman gerekiyo[/QUOTE]

alıntı yapmayıda ögrenmişoldum :)

selintepe sana bir şeyler sormak istiyorum ya ben üşümeye başladım birazda baş ağrısı var şekerim düştü galiba 1 tane şekerli bisküvi yedim

biliyormusun senin kilolu resmini görmüştüm ben zannettim seni

bide yeni haline benzesemmmmmm 75-80 bana yeter olduğumdan 3-5 kilo az gösteriyorum :)

Canım hoşgeldin aramıza. Uzun zamandır takip ediyorsan bizi ne yapacağını biliyorsundur diye düşünüyorum. Yine de takıldığın birşey olursa sormaktan çekinme hayatım. Kolay gelsin, hep yanındayız.

Waw resmen Berranur, gece tartıldığın halde eksi çıkman süper. Yarınki tartını çok merak ediyorum.

Kaçtı biraz deyince ben de zannettim ki iyice kaçtı. Valla gayet güzel Ayşecim. Yarın tartıda ne çıkacaksın acaba valla ben de çok merak ediyorum herkesi.

boyum1 62 kilo 98 80-90 la kapatıyorum 2 gündür ideal olan kaç benim için

biliyormusun senin kilolu resmini görmüştüm ben zannettim seni

Doğacım, ilginçtir tüm kilolular birbirine benzer nedense. Ben çok bozulurdum eskiden, bazen beni benden çok daha kilolu birileriyle karıştırırlardı. Sırf kilo değil kriter çünkü, insanların başka başka vücut özellikleri var. Acayip moralim bozulurdu o tür durumlarda. Ama zayıfladıktan sonra da hala birilerine benzetiyorlar bu kez de saç rengimiz aynı olduğu için mesela, demek ki ben çok alılnganım diyorum şimdi.
İnşallah hayatım, istediğin kiloya inmeni çok isterim.

kızlar sabah olsa da tartıya çıksam .
yediklerimi yazayım çıkmadan
sabah kepekli simit peynir yeşil biber çay
öğle 3 yumurta yeşil biber çay
ara 3 üçgen peynir
akşam tavuk olur büyük ihtimalle
hepinizi öpüyorum kaçtııım ben

oo herkes burda selam kızlar..herkes yarına hazır mı nasıl durumlar?
minecim seni de görüyorum nasılsın canım?

selincim 2 gün önce tahlil yaptırdım ve kolesterolüm yüksek çıktı...bu diyet sence kolesterol yükseltir mi canım?

selincim 2 gün önce tahlil yaptırdım ve kolesterolüm yüksek çıktı...bu diyet sence kolesterol yükseltir mi canım?

Canım daha önce de yazdığım gibi kolesterol sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere bağlı olarak yükselip alçalan bir değer değil. Bende değer dahi vermemişti. Yani çok düşüktü. Ki o dönemde resmen bir kaplan gibi :)) tamamen etle beslendiğim halde. Bence bu biraz genlerimizden de kaynaklanıyor olabilir, bizim değil ailede sülalede yok kolesterol sorunu olan. O yüzden eğer yediğin şeylerden kaynaklandığına inanıyorsan yağı azaltman gerekiyor diye biliyorum, protein+yağ bunun sebebi sanırım. Genelde proteini nasıl alıyorsun yazabilir misin? Daha doğrusu gün boyu neler yiyorsun genelde? Ve su içiyor musun, hepsi çok önemli.

selincim su çok az içiyorum...ve tahlil yaptırmadan önce 4 gün açık büfe tatilde çokk çokkk kötü beslenmiştim...2 gündür ciddi şekilde başladım karbonhidrat dietine...ama sürekli protein yediğimiz için acaba daha da artar mı acaba die de endişeliydim...yağı kesersem haklısın düşer umarım değerlerim..

arkadaşlar kırmızı et köfte tavuk ve balık gibi proteinleri fırın poşeti alarak hiç yaqlamadan öylece fırın poşetine koyarak fırında pişirirseniz hem ızgara gibi hatta daha güzel oluyor hemde yaq almamış oluyoruz hatta demin ben ızgarada köfte yaptım sıfır yaqla öyle bir yaq çıkmışki altından resmen midem bulandı birde bu köfteleri yaqda kızarttıqımızı düşünemiyorum bol bol fırın poşeti alın ve ne yaparsanız fırın poşetinde yapın son derece saqlıklı yaqsız ve çok leziz oluyor k.h. userlerine duyurulurcokacimcoook bu arada sabahki kilomu bende çok merak ediyorum ilk iki gün kaçamakla geçti son 5 gün gayet iyiydi çatlıcam meraktan inşallah sabah çabuk olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…