evet ordan yaptım ama uygun deil diyor
bir yıl önce doğum yaptım 94 le hamile kaldım 100 le doğurdum 3 gün sonra 94 olmuştum ama ye süt olsun bebegime kıyamadım yedim rahattım çok almadığımı düşünüyordum bir iki ay öncen tartılayım dedim banko 100 inanamadım dikkat ettim 98 dim bu gün ise 97 :) inşallah devamı gelir ama kendimi çok sıkmıyorum sıkılmamak için
selamlarrr herkeseeeee yarısmaa ne kadann iyi oldu benim için.bi elim haadi yiyelim diyo öbürüde yarısma var simdi olmaz dio :) iç dünyamlaa çatısma halındeyım acıkcasıı laelaelaelaelae
gelelim güzel haberee az önce dayanmayıpp tartının üstüne attım kendimii ve gece olmasına cok su içmeme ragmenn tartıda sok yasadımm 69.900 giden bir kilo ama 69 u görmüş olmam benim için süperrr takılmıstım çünki 10 gündr gram gitmiyodu çok mutluyumm walla :lepi:sositosositolaelaelaelaelae:teytey::sm_cool:
kızlar ben de dün yediklerimi yazayım okulda fırsat olmaz dün kaçtı biraz .yarını iple çekiyorum merak ediyorum kaç kilo oldum.
sabah
acuç içi kadar tost biber
ara 1 üçgen peynir
öğle 2 yumurta peynir biber çay
akşam tavuk ızgara mercimek çorba bir ısırık baklava acıccıık güllaç
okulun yemeği vardı ondan menüde bunlar var.
biliyormusun senin kilolu resmini görmüştüm ben zannettim seni
selincim 2 gün önce tahlil yaptırdım ve kolesterolüm yüksek çıktı...bu diyet sence kolesterol yükseltir mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?