senaa gözün aydin metabolizman baya iyidemek beniimki gibi yavas degil
darisi bana bende 2gündür 91deyim :) cok mutluyum tam20 kg vermis oluyorum
selin duy sesimiiiiiiiiiiiiii
kızlar ya benim kilom aynı sabah moralim bozuldu.adet dönemi de yakın sayılmaz .ben çok hareketsizim sanırım ondan .bacaklarım rahatsız olduğu için genelde ağırım.
inşallah bu hafta gider biriaz ilk hafta daha umutluydum aslında
sena tebrik ederim canım darısı başıma
ssuzan 20 kilo oldu süpersin
selincim su çok az içiyorum...ve tahlil yaptırmadan önce 4 gün açık büfe tatilde çokk çokkk kötü beslenmiştim...2 gündür ciddi şekilde başladım karbonhidrat dietine...ama sürekli protein yediğimiz için acaba daha da artar mı acaba die de endişeliydim...yağı kesersem haklısın düşer umarım değerlerim..
günaydınn kızlarrr çizelgemi gördünüzmüü çok mutluyum geçen cuma 76.9la başlamıştım bu sabah 74.7 çıktım baskülde toplam 2.200qr. vermişim dönüşüm muhteşem oldu kızlar hemde 2 gün ciddi derecede kaçamaklarım olmuştu yahuuu tutmayın beniiiiiii:sm_cool::lepi:
(ödül olarak bişeyler yesemmi senaaa dayak istemekaydirigubbakcemile)sempatiksalakcinni
senaa gözün aydin metabolizman baya iyidemek beniimki gibi yavas degil
darisi bana bende 2gündür 91deyim :) cok mutluyum tam20 kg vermis oluyorum
selin duy sesimiiiiiiiiiiiiii
suzancım bnm baskülüm dijital 74.7 gösterdi sonrakilerde 74.1 gösterdi ama ben her zaman kendimi frenlemek için yüksek olanı kaile alıyorum Selincim bunu bir araştırırmısın canım yüksekmi yoksa düşükmü gösterdiqini baz alıcaz dijital tartıların ama yinede ben çok mutluyum...
Günaydın Kızlaaarrr
119.1 di bugün 117.4
Spor 320 dakika
Maşalllaaaahhh herkesler kilo vermiş
Sutem 2 kg gitmiş çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar..Nasılsınız..geçmişe bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Başlangıç:91.3
Geçen hafta:87.2
Bu hafta:85
Giden:2.200
Hedef:65
kızlar ya benim kilom aynı sabah moralim bozuldu.adet dönemi de yakın sayılmaz .ben çok hareketsizim sanırım ondan .bacaklarım rahatsız olduğu için genelde ağırım.
inşallah bu hafta gider biriaz ilk hafta daha umutluydum aslında
sena tebrik ederim canım darısı başıma
ssuzan 20 kilo oldu süpersin
Selincim çok tşk ederim canım sayende diyorum..
suzan 20 kg süper ya gönülden tebrik ediyorum..
kızlar herkesler süper kg vermiş..aynen devam diyorum..
günaydınn kızlarrr çizelgemi gördünüzmüü çok mutluyum geçen cuma 76.9la başlamıştım bu sabah 74.7 çıktım baskülde toplam 2.200qr. vermişim dönüşüm muhteşem oldu kızlar hemde 2 gün ciddi derecede kaçamaklarım olmuştu yahuuu tutmayın beniiiiiii:sm_cool::lepi:
(ödül olarak bişeyler yesemmi senaaa dayak istemekaydirigubbakcemile)sempatiksalakcinni
Baharcım canım seni de tebrik ediyorum valla 1,7 çok iyi bana sorarsan. Yeni kilo bildirimlerinde seni geçen çıkmazsa haftayı ikinci olarak kapatmış olacaksın. Ben senden önümüzdeki haftalarda daha yüksek rakamlar bekliyorum açıkçası. Böyle devam et, motora takılmış turbo sisteme elbet geçeceksin bir gün.sempatiksalakcinni
tebrik ederim canım sende ne kadar güzel kilo vermissin basarılarının devamını dılerımŞeniz
2 gün ciddi kaçamaklarım derken ne gibi meselavalla ben demiştim size katılmayım yarışmaya die vere vere 600 gr vermişim.gerçi bunada şükür.acaba benim vücut çabuk mu geçti direnişe ne
geçen hafta 72,9 du
bu hafta da 72,3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr bende tartıldım 69.200 bgecen hafta 70.800 düüü
1.600 gram eksilmişimohaoldumsmile cok mutluyum ama bu hafta daha hırslıyım ennnnn cok ben vericem bu haftaa sositososito
herkesii tebrik ediyorum selin abla sende durum ne ?
Venharcım, yarışmaya katılanların arasından en az kilosu olan sensin, bunu da hesaba katmak lazım. Bence bir haftada 600 gr da çok iyi bir rakam. Yeter ki almayalım, olduğun kilo da kalmak bile gerçekten başarı geçici bir süreliğine de olsa. Senin de içtiğin su miktarını merak ettim. Suyu günlük ne kadar içiyorsun, bir de senin daha önceki beslenme tarzını göz önünde bulundurduğumuzda vücudun yeme tarzından dolayı su toplamış da olabilir hayatım. Ödem atmak için bol bol su içmeye devam, bir de İzlemin söylediği çay da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?