Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınn kızlarrr çizelgemi gördünüzmüü çok mutluyum geçen cuma 76.9la başlamıştım bu sabah 74.7 çıktım baskülde toplam 2.200qr. vermişim dönüşüm muhteşem oldu kızlar hemde 2 gün ciddi derecede kaçamaklarım olmuştu yahuuu tutmayın beniiiiiii:sm_cool::lepi:
(ödül olarak bişeyler yesemmi senaaa dayak istemekaydirigubbakcemile)sempatiksalakcinni

senaa gözün aydin metabolizman baya iyidemek beniimki gibi yavas degil
darisi bana bende 2gündür 91deyim :) cok mutluyum tam20 kg vermis oluyorum

selin duy sesimiiiiiiiiiiiiii

suzancım bnm baskülüm dijital 74.7 gösterdi sonrakilerde 74.1 gösterdi ama ben her zaman kendimi frenlemek için yüksek olanı kaile alıyorum Selincim bunu bir araştırırmısın canım yüksekmi yoksa düşükmü gösterdiqini baz alıcaz dijital tartıların ama yinede ben çok mutluyum...

Günaydın Kızlaaarrr

119.1 di bugün 117.4
Spor 320 dakika

Maşalllaaaahhh herkesler kilo vermiş
Sutem 2 kg gitmiş çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar..Nasılsınız..geçmişe bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Başlangıç:91.3
Geçen hafta:87.2
Bu hafta:85
Giden:2.200
Hedef:65

kızlar ya benim kilom aynı sabah moralim bozuldu.adet dönemi de yakın sayılmaz .ben çok hareketsizim sanırım ondan .bacaklarım rahatsız olduğu için genelde ağırım.
inşallah bu hafta gider biriaz ilk hafta daha umutluydum aslında
sena tebrik ederim canım darısı başıma
ssuzan 20 kilo oldu süpersin

Canım çok haklısın ya bende yürüyüşleri ramazandan beri ihmal ettim biran önce başlamalıyız yoksa sarkıcazz:uhm:

Canım, sorun şimdi anlaşıldı. Açık büfe komple yağdan ibarettir haliyle. Bir de eğer yağlı besleniyorsan mutlaka ama mutlaka suyu çok içmek zorundasın. Hatta bi laf var eskiler der ki, ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun, ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın diye :))
Her zaman eskilerin bi bildiği muhakkak oluyor. Teknoloji geliştikten sonra yapılan tüm araştırmalar da bu sözü destekler durumda.

Valla süpersin, ne diyim. Tebrikler. olumunekankayizsmile

Suzan sen de süpersin kız, dile kolay 20 kilo. Vay be. Ahan da 8 li rakamlara iki kilocuğun kaldı. Daha dün gibi üç haneli konuştuğumuz günler. Sana da teprik koyuyorum :)olumunekankayizsmile

Canım ilk çıktığın andaki görüntü doğru, diğerleri yanılabiliyormuş. Ama ben şahsen düşüğü kaile alırım, biliyorsun ben birazcık fazla mı iyimserim neyimsempatiksalakcinni
Günaydın Kızlaaarrr

119.1 di bugün 117.4
Spor 320 dakika

Maşalllaaaahhh herkesler kilo vermiş
Sutem 2 kg gitmiş çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2

Baharcım canım seni de tebrik ediyorum valla 1,7 çok iyi bana sorarsan. Yeni kilo bildirimlerinde seni geçen çıkmazsa haftayı ikinci olarak kapatmış olacaksın. Ben senden önümüzdeki haftalarda daha yüksek rakamlar bekliyorum açıkçası. Böyle devam et, motora takılmış turbo sisteme elbet geçeceksin bir gün.sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar..Nasılsınız..geçmişe bakamadım ama kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Başlangıç:91.3
Geçen hafta:87.2
Bu hafta:85
Giden:2.200
Hedef:65

Canımcım, sana da kocamaaaan bir teprik koyuyorum :) olumunekankayizsmile Müthişsin valla, aynen devamını diliyorum.

Ayşecim su içiyor musun, sende bir sorun var hayatım farkında mısın, bana sorarsan bir an önce o sorunu bulup diyete öyle devam edelim derim.

kızlarrrrr bende tartıldım 69.200 bgecen hafta 70.800 düüü
1.600 gram eksilmişimohaoldumsmile cok mutluyum ama bu hafta daha hırslıyım ennnnn cok ben vericem bu haftaa sositososito
herkesii tebrik ediyorum selin abla sende durum ne ?

Selincim çok tşk ederim canım sayende diyorum..
suzan 20 kg süper ya gönülden tebrik ediyorum..
kızlar herkesler süper kg vermiş..aynen devam diyorum..

Selincim çok tşk ederim canım sayende diyorum..
suzan 20 kg süper ya gönülden tebrik ediyorum..
kızlar herkesler süper kg vermiş..aynen devam diyorum..

tebrik ederim canım sende ne kadar güzel kilo vermissin basarılarının devamını dılerımŞeniz

2 gün ciddi kaçamaklarım derken ne gibi meselavalla ben demiştim size katılmayım yarışmaya die vere vere 600 gr vermişim.gerçi bunada şükür.acaba benim vücut çabuk mu geçti direnişe ne

geçen hafta 72,9 du

bu hafta da 72,3
kaydirigubbakcemile3

İnşalllaaahhh selincim senin sizlerin sayesindeee umarım ben de motorlu günleri sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt

Venharcım, yarışmaya katılanların arasından en az kilosu olan sensin, bunu da hesaba katmak lazım. Bence bir haftada 600 gr da çok iyi bir rakam. Yeter ki almayalım, olduğun kilo da kalmak bile gerçekten başarı geçici bir süreliğine de olsa. Senin de içtiğin su miktarını merak ettim. Suyu günlük ne kadar içiyorsun, bir de senin daha önceki beslenme tarzını göz önünde bulundurduğumuzda vücudun yeme tarzından dolayı su toplamış da olabilir hayatım. Ödem atmak için bol bol su içmeye devam, bir de İzlemin söylediği çay da olabilir.

Canım, seni de kaydettim. Ben diyet yapmıyorum hayatım, bayadır istediğimi yiyorum. Du bakalım beni geçen biri olursa burda belki ben de başlarım yeniden hehe. Valla İzmir marşıyla geliyosunuz hepiniz yaklaştınız ha.

Kızlar kilo veren veremeyen herkesi tekrar yürekten kutluyorum. Biliyorsunuz herşeyde olduğu gibi bu diyette de sabır çok önemli o yüzden belirlediğimiz hedefe ulaşabilmek için arada kaçamak da yapsak sonuna kadar devam ettirmek için direnmemiz şart. Aylardır burada gözlemlediğim en önemli konu şu ki vücut bazen direniyor ama devam ettirdiğimizde bu direnç kırılıyor ve mecburen kilo kaybı yaşanıyor. Sonuçlar ortada zaten, herkes aynı direnci yaşadı. Ve devam ettirenler kilo vermeye devam ediyor. O yüzden herkes 38 bedene düşene kadar devam edeceğiz.
Yeni yarışmamız bugün başladı. Herkese bir hafta daha sabır ve başarılar diliyorum. Kilo bildirimi yapmayan bade22 arkadaşımız da kilosunu yazdıktan sonra ilk üçe giren arkadaşlarımızı ilan edeceğim :))

su miktarı gün için de 2 den az olmuo.enaz 2 en fazla 2,5 bazen de 3.daha önce makarnadan kısmazdım pilavdan kısmazdım börektir kektir kısmazdım.içecekleri genelde normal içierdim light değil.tatlı bulursam affetmezdim.ekmek dersen normal ekmek tedim ramazan da arada.denge light yedim.ama şimdi yok.cips yerdim hazır keklerden yerdim dondurma yerdim böyleydi işte benslenme tarzım
izelim sölediği çayı değil de bir haftadır günde 3 kupa limonlu bergamut aromalı dökme yeşil çay içiyorum zaten.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bende sabah tartıldıgımda 65.5 gördum bendende 1. 8 gıtmış ama arkadaşlar ınanın bende kaçamaklar yaptım bu ay bende 76 kılodan 2bucuk ayda ınmış bırısıyım şunu anladımkı vücut kılo vermeye alışınca kaçamak yapsakta bızı affedıyor ve yoluna devam edıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…