merhabalar arkadaşlar bende sabah tartıldıgımda 65.5 gördum bendende 1. 8 gıtmış ama arkadaşlar ınanın bende kaçamaklar yaptım bu ay bende 76 kılodan 2bucuk ayda ınmış bırısıyım şunu anladımkı vücut kılo vermeye alışınca kaçamak yapsakta bızı affedıyor ve yoluna devam edıyor...
canım ıdeal kılom 63 64 dedı doktor benım kemıklerım çok agır çıkıyor ama ben bu gazla 62 yada 60a düşmek ıstıyorum kılo vermek ısteyen arkadaşlar en guzel ne bılıyormusunuz cevreden ay sen nasıl kılo verdın böle ne yapıyorsun dıyetmı dıye soran çok oluyor ama bız dıyet yapmıyoruz arkadaşlar bız beslenme alışkanlığımızı değiştiriyoruzzzz
merhabalar arkadaşlar bende sabah tartıldıgımda 65.5 gördum bendende 1. 8 gıtmış ama arkadaşlar ınanın bende kaçamaklar yaptım bu ay bende 76 kılodan 2bucuk ayda ınmış bırısıyım şunu anladımkı vücut kılo vermeye alışınca kaçamak yapsakta bızı affedıyor ve yoluna devam edıyor...
selincim haklısın ben şahsen 2 kilo gitmiştir diye düşünüyordum.
nedenlerine gelince gerçekten çok hareketsizim .ağırım.aslında canı tez bir insanım ama kilo beni ağırlaştırıyor.sık sık dinlenmeyi tercih ediyorum bundan vazgeçmem lazım çok zor da olsa
ikincisi suyu son bir kaç gün çok fazla içemedim zaten daha çok çay içiyorum.
varisli bacağım genelde şiş sanırım ödemim fazla bu da engelledi gibi.
bir de dün akşam yaş ceviz yemiştim sanırım kaçırdım birazcık.
Venharcım, sen de endişelenme hayatım, bu hızla kilo versen dahi 2011'e 9 kilo eksik giriyorsun hesaplayınca. Haksız mıyım?
Neden bu topicte süreklilik yok ben anlayamadım. Bu diyeti uygulayan birsürü hatun var ama kimse gelip paylaşma gereği duymuyor.
ARKADAŞLAR BEN DE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM ...olumunekankayizsmile
hafta da 600 gr vermeye devam edersem aralık bitimi ancak 65 oluyorum.ama ben kasım bitimi 65 olmak istiyorum.ama biliyorum ki bu imkansız.hiç yoo değil demeyin.öle çünki benim en son hatırladığım en düşük kilom 67.yani şöle 3-4 senedir 70-69 altına pek düşmedim.yani yerleşik kilolar bunlar
Selincimmmm kahvaltıda yulaf ezmesi yiyebiliyormuyuz ??? Yulaf ezmesiyle alakalı bilgin varsa paylaşabilirmisin teşekkkürleeer şimdiden ...
ARKADAŞLAR BEN DE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM ...olumunekankayizsmile
Canım, yerleşik kilo belki ama benimki kadar yerleştiğine inanmıyorum. Tam 36 yıldır heryerime yerleştirdim ben o kiloları sempatiksalakcinni Ha, ne oluyor en yerleşikleri kalıyor o ayrı.
Bazen senin ve diğer moralsiz kızların yerine geçip kilo vermek istiyorum ne ilgincim değil mi :) Çünkü cidden moralin düzgünse kilo veriyorsun, tarih hesapladığında, plan yaptığında veya bir şeye yetişmeye çalıştığında çok ilginç bir şekilde bu planladıkların olmuyor. Bunu sadece kilo vermekte değil inan tüm hayatımda hissedebiliyorum. Beklediğim şeyler hep umursamadığım zaman gerçekleşiyor. Aylin'i hatırlasana, nişana zayıflayayım diye diye o kadar az kilo verdi ki, dikkat ediyorum hep böyle bir hedefi olanların kilo vermesi çok zorlaşıyor. Bu işin içinde başka bir iş var hayatım. Hem de öyle basit birşey değil. Sanırım cidden vücudumuz bizim planladığımız şeyleri gerçekleştirmemek için direniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?