Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ideal kilomdasın canım..işallah birgün ben de görcem 65 :sm_cool:

canım ıdeal kılom 63 64 dedı doktor benım kemıklerım çok agır çıkıyor ama ben bu gazla 62 yada 60a düşmek ıstıyorum kılo vermek ısteyen arkadaşlar en guzel ne bılıyormusunuz cevreden ay sen nasıl kılo verdın böle ne yapıyorsun dıyetmı dıye soran çok oluyor ama bız dıyet yapmıyoruz arkadaşlar bız beslenme alışkanlığımızı değiştiriyoruzzzz

ben karboksipunktura gidiyordum canım o zaman ideal kilom 59 demişti de en son lise sonda o kilodaydım ohaoldumsmile

ya anlamıyorum acaba bende mi bişi var:1shok:2 ayda 10 kg mu verdin sen yanii.alla alla alla allaa ya anladım kesin bende bi bozukluk var kesinn.nası verdin peki.bu soruyu acaba hayatım boyunca kaç kez daha kaç kişiye daha sorcam ALLAH'ım

selincim haklısın ben şahsen 2 kilo gitmiştir diye düşünüyordum.
nedenlerine gelince gerçekten çok hareketsizim .ağırım.aslında canı tez bir insanım ama kilo beni ağırlaştırıyor.sık sık dinlenmeyi tercih ediyorum bundan vazgeçmem lazım çok zor da olsa
ikincisi suyu son bir kaç gün çok fazla içemedim zaten daha çok çay içiyorum.
varisli bacağım genelde şiş sanırım ödemim fazla bu da engelledi gibi.
bir de dün akşam yaş ceviz yemiştim sanırım kaçırdım birazcık.

Ayşecim, su öyle büyük bir etkenmiş ki ben çok sonradan öğrendim malesef. Hatta ve hatta sadece su içerek dahi zayıflanabiliyormuş daha doğrusu kimileri suyu yeterince içmediği için kiloluymuş. Eskiden şekersiz de olsa çok demli çay içerdim işyerinde gün boyunca. İçtiğim çaylar abartmıyorum bazı günler 20 bardağı bulurdu, nasılsa şekersiz diye içim rahat götürürdüm. Sonra GATA'da bir doktor arkadaşım var bir gün onunla oturup sohbet ederken içtiğim çayı gördü, ben gayet rahat övünerek şekersiz içiyorum deyince manyak mısın dedi sakın demli çay içme hem de o kadar çok içme, kan dolaşımını metabolizmanı herşeyini etkiler dedi. Çayın içinde bir madde varmış neydi adı unuttum şimdi onu çok içtiğin zaman dengeni altüst ediyormuş. O günden sonra çaylarımı epey açtım ve zamanla da alıştım. Bol bol su içmemi önermişti, sadece zayıflamak için değil vücutta vücuda zararlı ne varsa nikotinden tut da başka herşeye kadar kolayca atılımını sağlıyormuş. O dönem diyet yapmadan düzenli olarak su içmeye başlamıştım, yeme sistemimi değiştirmediğim halde pantolonlarım falan bollaşmıştı baya. Ama malesef zamanla herşey ilk sıcaklığını kaybediyor, sonra yine su içmeyi unutmuştum. Su içemeyenleri çok iyi anlıyorum o yüzden. Düzenli olarak alışkanlık edinmediğimizden çok zor. Bu problemi aşmak için iki şık var, birincisi evdeysek evin her odasına, işteysek de masamızın bir köşesine sürekli pet şişe ile su koymak. İkinci şık da aynı doktorun söylediği gibi çay ve kahve içiyorsak çok açık içmek ve yine yararlı bitki çaylarından gün boyunca fazla abartmadan yararlanmak. Bu kurala uyulmadığında diyet yaparak erittiğimiz yağlar vücuttan atılamıyormuş. Atılamadığında da çeşitli rahatsızlıklar baş gösteriyormuş. Halsizlik, yorgunluk ve hareket kısıtlılığı bizim hissedebildiklerimiz. Dikkat et suyu çok içtiğinde ne kadar enerjik oluyor insan. Ben yürürken bile koşuyormuş gibi hissediyorum düzenli su içtiğimde.
Bir ikinci konu da hayatım, biliyorsun en başlarda ben de senin gibi hareketsizdim. Hatta çok yazdım, resmen ilk kilolarımı yatarak verdim diye. Ben sana gün içerisinde yediklerine göz atmanı tavsiye ediyorum. Acaba az yiyip düşük kalorili diyete mi dönüştürüyorsun diyeti. Yazdığın menülerde problem yok çünkü, sadece ne kadar yediğini yazmamışsın. Biliyorsun düşük kalorili diyette bir sonraki öğünler tehlikeli hep. Doyuyorum ve sıkıntı yaşamıyorum diyorsan da kesinlikle bir kan testi öneriyorum, bir hafta daha diyet yapıp da kilo kaybı yaşamazsan. Tiroid bezlerinde falan problem olabilir onun için ekstra ilaç almak gerekiyor biliyosun. Son olarak da moral motivasyonunu soracağım, rahattın ve kilo vereceğini düşünmüştün hep yanılıyor muyum?
Geçmişe dönüp baktığımda sen de hatırlarsan ilk başlarda Suzan da aynı problemi yaşamıştı. Acaba ilk başlardaki direnci mi gösteriyor vücudun onu da ayrıca değerlendirmek lazım. Öyle ya da böyle bu kilolar gidecek hayatım, o yüzden bence inat et ve devam et.

bende bu hafta çok rahattım hatta diyette olduğumu bile unuttuğum oldu rahat bu hafta 2.5 kilo gider diyordum.
bırakmak yok bu sefer etrafa rezil oluyorum resmen yine mi diyettesin laflarını duymaktan bıktım artık.
ayrıca bazı arkadaşlarım bu diyete inanmıyor et tavuk yiyerek zayıflanır mı diyorlar onlara da ispatlayacağım.
ben temuz başında bırakmasaydım şimdi aylin sena gibi 10 kilo gitmişti ve ben 80 lerden devam ediyordum.bu sefer keşkem yok o yüzden canım

Kızlar bugün yarışmamız sonlandı ve tekrar bugünden itibaren ikinci yarışmamız başlamış bulunmaktadır. (Haftasonu yimeyinklava:) :)) Gelecek Cuma herkesin eksik tartılarını sabırsızlıkla bekliyor, haftamızı 2.200 kg ile ortaklaşa birinci kapatan Sena ve Elimphia arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum vereliniortak:hooray:
NOT: Hadi bu hafta birinci oldunuz, sonra vere vere verecek kilonuz kalmayınca mecburen birinciliği kaptıracaksınız hehehe.
Yeni yarışmamız her zamanki gibi herkese açık olup eski katılımcıların bugünkü tartılarını baz alacağım. Saygılarımla sempatiksalakcinni

Venharcım, sen de endişelenme hayatım, bu hızla kilo versen dahi 2011'e 9 kilo eksik giriyorsun hesaplayınca. Haksız mıyım?

Venharcım, sen de endişelenme hayatım, bu hızla kilo versen dahi 2011'e 9 kilo eksik giriyorsun hesaplayınca. Haksız mıyım?

hafta da 600 gr vermeye devam edersem aralık bitimi ancak 65 oluyorum.ama ben kasım bitimi 65 olmak istiyorum.ama biliyorum ki bu imkansız.hiç yoo değil demeyin.öle çünki benim en son hatırladığım en düşük kilom 67.yani şöle 3-4 senedir 70-69 altına pek düşmedim.yani yerleşik kilolar bunlar

Selincimmmm kahvaltıda yulaf ezmesi yiyebiliyormuyuz ??? Yulaf ezmesiyle alakalı bilgin varsa paylaşabilirmisin teşekkkürleeer şimdiden ...

Neden bu topicte süreklilik yok ben anlayamadım. Bu diyeti uygulayan birsürü hatun var ama kimse gelip paylaşma gereği duymuyor.

Canım, yerleşik kilo belki ama benimki kadar yerleştiğine inanmıyorum. Tam 36 yıldır heryerime yerleştirdim ben o kiloları sempatiksalakcinni Ha, ne oluyor en yerleşikleri kalıyor o ayrı.
Bazen senin ve diğer moralsiz kızların yerine geçip kilo vermek istiyorum ne ilgincim değil mi :) Çünkü cidden moralin düzgünse kilo veriyorsun, tarih hesapladığında, plan yaptığında veya bir şeye yetişmeye çalıştığında çok ilginç bir şekilde bu planladıkların olmuyor. Bunu sadece kilo vermekte değil inan tüm hayatımda hissedebiliyorum. Beklediğim şeyler hep umursamadığım zaman gerçekleşiyor. Aylin'i hatırlasana, nişana zayıflayayım diye diye o kadar az kilo verdi ki, dikkat ediyorum hep böyle bir hedefi olanların kilo vermesi çok zorlaşıyor. Bu işin içinde başka bir iş var hayatım. Hem de öyle basit birşey değil. Sanırım cidden vücudumuz bizim planladığımız şeyleri gerçekleştirmemek için direniyor.

Selincimmmm kahvaltıda yulaf ezmesi yiyebiliyormuyuz ??? Yulaf ezmesiyle alakalı bilgin varsa paylaşabilirmisin teşekkkürleeer şimdiden ...

Canım, yulaf ezmesinden ziyade bulabilirsen aktarlardan yulaf kepeği al ve karbonhidrat aldığın sabah öğünlerinde yağsız sütle veya yoğurtla karıştırıp ye. Zayıflamaya ne kadar etkisi olduğunu tahmin bile edemezsin. İçindeki bir madde bağırsakların çalışmasında etken bir rol oynuyor. Hatta zayıf kalmak isteyenler ömür boyu her gün kullanmalı diye okumuştum bir kitapta.

ARKADAŞLAR BEN DE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM ...olumunekankayizsmile

Canım, senin de listeye kaydediyorum dünkü kilonla. Bol şans.

demek vücudumuz biz bir şey plamladığımız da direniyor hakaydirigubbakcemileha bu ara da ayl,nden bahsetmişken ayrıldılar onlar nişan olmadı sbebi ise tam bilmemekle beraber sanırım nişan da erk tarafı maddi konular yüzünden sorun çıkarmış.tam bilmiyorum ama.hakkın da hayırlısı olsun ne deyelim

şimdiii bie çok sitede buna benzer diyet var
çoğu yaş boya göre puan belirleniyo
kimi ünite olarak ele almış burası direk 50 p geçmicek diyo..
kafam .çok karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…