yasafat ve asl86 hoşgeldiniz
Canım ben sana biraz bu diyete başlangıç serüvenimi anlatayım daha iyi motive olursun yılların verdiqi oturmuış bir kilom vardı ama kendimi nedense çok kilolu görmezdim annem kilolu bir bayan görenler bana annene yetişmişsin derlerdi içimden kızardım onlara sonra defalarca başlayıp sonunu getiremediqim diyetlerle tanıştım hep yasaklarla dolu diyetler..bir hırsla başladıqım kilolarımın hepsinden kurtulacaqım diye yaptıqım bu diyetler bana 3-5 kilo verdirip fazlasıyla geri aldırdı..sonunda 85 kilo olmuştum bu rakam gözümü çok korkuttu tartıya küstüm sinirlenip defalarca ve fazlasıyla herşeyi yedim ve sonunda 90 kilkoyuda görmek varmış kısmetimde.. beli incecik olan kızlara imrenip içimden ne kadar şanslı olduklarını düşünmüşümdür her zaman.. sonra selinle tanıştım başarı hikayesini okudum ogünü hiç unutmuyorum hayatımda ilk defa bir topiqi onlarca sayfayı hiç bıkmadan usanmadan sürükleyici bir şekilde soluksuz okudum günlerimi aldı o sayfaları okumak okudukça ne kadar doqru bir yerde olduqumu anladım ve selinin yazdıqı bütün bilgileri beynime işledim inanılmaz mantıklıydı onun için ben buraya gelen herkese biraz sabır diyerek bu topiqi 111.sayfadan itibaren hiçbir sayfayı atlamadan okumalarını tavsiye ediyorum ancak o zaman bu mantıqı çözebilirsiniz yani beyin olayı varya hani derler ya hep önce beyinde bitireceksin olayı he işte başından sonuna kadar okuduqunuz zaman işi kökünden bitirmiş oluyorsunuz çünkü beyniniz şimdiye kadar hiç olmadıqı kadar motivasyon yüklüyor kendine önünüze ne koyarlarsa koysunlar beyniniz reddediyor zaten canınızda istemiyor bende tam anlamıyla böyle oldu ve çok hızlı bir şeklide kilo vermeye başladım hatta seline bişey demiştim o zamanlar Selincim ben yaptıqım diyetlerle 80i gördüm ama 79u asla göremedim eqerki 79.9 bile bu diyetle görürsem ben 50li rakamlara kadar ineceqime inanıyorum demiştim ve BAŞARDIMM ogün sanki yeniden doqmuştum burada sitemizde sevinç çıqlıkları attıqımı çok arkadaşımız hatırlar oluyormuş isteyince şimdi beni gören herkes gözlerine inanamıyor 10 yaş gençleştiqimi sözleşmiş gibi birçok kişi söyledi bana herkes iksirin nedir diye soruyor ben ismek kurslarına gidyorum geçen yıl kilolu bir şekilde tatile girmiştim bu yıl geçen hafta kursa ilk gittiqim gün sınıfa geç kaldım derse girdiqimde hocamız sınıftaydı ve arkadaşlara bişeyler anlatıyordu ben sınıfa girdim selam verdim hocamız dondu kaldı nolmuş böyle sana yarıyerin YOKKK diyetmi yaptın yoksa hasta falanmı oldun dedi diyet yaptıqımı söyleyince çok sevindi gözlerini benden alamadı tenefüste arkadaşlar masamı sardılar bize anlat nasıl verdin bu kadar kiloyu diye 50 bedenden 44 bedene düştüm 44 te azcık azcık bol gelmeye başladı çok mutluyum her zman söylerim Selin bnm hayatımın dönüm noktası diye onu çok seviyorum ve böyle muhteşem bir şeyi bizimle paylaştıqı için sabırla bütün sorularımıza sıkılmadan cevap verip sanki biz onun çocuquymuşuz gibi hepimizle ayrı ayrı ilgilenip bizleri inanılmaz motive ettiqi için tekrar kendisine teşekkür ediyorum ve onu çooooook öpüyorumm:1hug:
Canım benim, vallahi duygulandırdın beni. Cidden burda en büyüğünüz sanırım benim ve bazen ciddi ciddi çocuklarımmış gibi hissediyorum sizleri :))) Ve öyle mutlu oluyorum ki bir kilo dahi verseniz.
Sen yazınca hemen benim de bir anım geldi aklıma onu anlatmak istiyorum. Oğlumun veli toplantısına gitmiştim zayıfladıktan sonra, giyindim süslendim, saçıma fön falan çektirdim. Her sene veli toplantılarına babası değil de ben katılırdım ve velilerin hepsiyle de aram iyidir. Özellikle de öğretmeniyle daha öncesinde sarmaş dolaş bir birlikteliğimiz var düşün, kadın beni çok severdi.
Epey kilo verdim ama o kadar da büyük bir fark olduğunu nerden bileyim. Sınıfa girdim, öğretmeni buyrun hoşgeldiniz dedi beni hiç tanımıyor gibi ve bana yer gösterdi. Ben de geç kaldığım için kızdı herhalde dedim ve oturdum. Meğer kadın ve tüm velilerin hepsi beni tanımamış ilk etapta. Yerime oturdum sınıfta bir sessizlik herkes bana bakıyor. Sonra öğretmen şaşkınlıkla gözleri açık Selin Hanııııım diye yanıma gelince anladım tanımadıklarını. Yanlış sınıfa geldiğimi düşünmüş meğer. Düşün 4-5 senedir seni görenler, tanıyanlar bile tanıyamıyorlardı.
Bir de işyerinde aynı odada çalıştığım bir yöneticim vardı. Sonra benim çalıştığım yerden başka bir birime gitti ve beni göremedi sonrasında. Onunla Kızılay'da karşılaştık. Karşıdan geliyor baktım ve gülümseyerek ona doğru yaklaştım, gözümde güneş gözlükleri var, saç rengim falan herşey değişik düşün. Bana bakarak yanımdan geçti gitti, ben durdum ama o durmadı. Sonra arkasını dönüp dönüp bana bakmaya başladı şaşkınlıkla. Ben aşkolsun İlker Bey, tanımadınız mı beni diyip gözlüklerimi çıkarınca ağzı açık kaldı adamın. Sonrasında itiraf etti, beni karşıdan görünce waw ne kadar güzel bir KIZ demiş :))))) Aynı adam bundan 10 yıl önce ilk kez birlikte çalışmaya başladığımızda emekliliğinize kaç sene kaldı abla demişti :))) Kazık, o zaman mesleğe nerdeyse yeni başlamıştım ben :))))
Canım benim, vallahi duygulandırdın beni. Cidden burda en büyüğünüz sanırım benim ve bazen ciddi ciddi çocuklarımmış gibi hissediyorum sizleri :))) Ve öyle mutlu oluyorum ki bir kilo dahi verseniz.
Sen yazınca hemen benim de bir anım geldi aklıma onu anlatmak istiyorum. Oğlumun veli toplantısına gitmiştim zayıfladıktan sonra, giyindim süslendim, saçıma fön falan çektirdim. Her sene veli toplantılarına babası değil de ben katılırdım ve velilerin hepsiyle de aram iyidir. Özellikle de öğretmeniyle daha öncesinde sarmaş dolaş bir birlikteliğimiz var düşün, kadın beni çok severdi.
Epey kilo verdim ama o kadar da büyük bir fark olduğunu nerden bileyim. Sınıfa girdim, öğretmeni buyrun hoşgeldiniz dedi beni hiç tanımıyor gibi ve bana yer gösterdi. Ben de geç kaldığım için kızdı herhalde dedim ve oturdum. Meğer kadın ve tüm velilerin hepsi beni tanımamış ilk etapta. Yerime oturdum sınıfta bir sessizlik herkes bana bakıyor. Sonra öğretmen şaşkınlıkla gözleri açık Selin Hanııııım diye yanıma gelince anladım tanımadıklarını. Yanlış sınıfa geldiğimi düşünmüş meğer. Düşün 4-5 senedir seni görenler, tanıyanlar bile tanıyamıyorlardı.
Bir de işyerinde aynı odada çalıştığım bir yöneticim vardı. Sonra benim çalıştığım yerden başka bir birime gitti ve beni göremedi sonrasında. Onunla Kızılay'da karşılaştık. Karşıdan geliyor baktım ve gülümseyerek ona doğru yaklaştım, gözümde güneş gözlükleri var, saç rengim falan herşey değişik düşün. Bana bakarak yanımdan geçti gitti, ben durdum ama o durmadı. Sonra arkasını dönüp dönüp bana bakmaya başladı şaşkınlıkla. Ben aşkolsun İlker Bey, tanımadınız mı beni diyip gözlüklerimi çıkarınca ağzı açık kaldı adamın. Sonrasında itiraf etti, beni karşıdan görünce waw ne kadar güzel bir KIZ demiş :))))) Aynı adam bundan 10 yıl önce ilk kez birlikte çalışmaya başladığımızda emekliliğinize kaç sene kaldı abla demişti :))) Kazık, o zaman mesleğe nerdeyse yeni başlamıştım ben :))))
Selincim günaydın canım ben geçen hafta cuma 76.2 ile haftayı kapamıştım pazar günü babamlar bizdeydi herkes tartılırken babamın ısrarı üzerine bende tartıldım ve 76.9 olmuşum çok üzüldüm bu hafat tam anlamıyla dikkat edemesemde kaçamakları en aza indirdim ve 5ten sonra yememeye özen gösterdim ve bu sabah sevindirici haber 74.1 çıktım şimdi sen ister geçen haftaki 76.2 yi baz al istersen 76.9u bu sana kalmış çizelgemi deqiştirmicem önceki kiloma yakın zaten inş. haftaya değişitirim..
Hanımlar, ne kadar sürede kaçar kilo verdiniz yazabilir misiniz? (enginsena ve selintepe)
bu arada yazılarınız çok güzel zevkle okudum :)
Canım, diyetlerdeki en büyük sorun ve her diyeti bitiren zaten devamlılık sorunu. Sen burada olduğun müddetçe ben kendi adıma Allah'tan bir mani çıkmazsa buradayım. İşlerin yoğunluğu dolayısıyla bazen bir iki güne kadar giremediğim oluyor ama sonrasında boş zaman bulur bulmaz yanındayım. O yüzden sakın biryere gitme ve diyetine devam et. Sen cidden güzel kilo veriyorsun, sakın araya verme giden kilolarını. 2011'de düşük belli dar bir kot ve üzerine bir body ile görmek istemez misin kendini? Ben niye hep düşük bel pantolona özendiysem bilmiyorum, zayıfladıktan sonra aldığım tüm pantolonlar düşük bel. Sanırım gördüğüm kızlardan özendim, şıkır şıkır yürümelerini çok izledim arkalarından :)))
Yavaş ya da hızlı bir şekilde tüm kilolar gidecek ve o pantolon giyilecek Doğacım. Onlar senin arkandan izlesin şıkır şıkır, anlaştık mı?
hosbulduk dogacım karbonhıdrad delısı ne demek merak ettım bende karbonhıdratı hayatımdan cıkardım su sıralar proteın delısı oldumda:)))delikafadulden
6 ayda 30 kilo ohaoldumsmile süperrrCanım, benim 6 ayda yaklaşık 30 kilo oldu heralde. Vallahi tam hesaplayamıyorum çünkü bir dönem sonra bıraktım kendi haline. Hatta du bakıyım 33 kilo falan olmuş toplamda.
Sena da 90'la başladı iyi hatırlıyorum, tam tatile gitmeden önce başlamıştı şimdi gördüğün gibi 74,1 kilo.
HOŞGELDİN AMONRA BENDE ÇOK YENİYİM HENÜZ 2. GÜNÜM vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?