Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selincim günaydın canım ben geçen hafta cuma 76.2 ile haftayı kapamıştım pazar günü babamlar bizdeydi herkes tartılırken babamın ısrarı üzerine bende tartıldım ve 76.9 olmuşum çok üzüldüm bu hafat tam anlamıyla dikkat edemesemde kaçamakları en aza indirdim ve 5ten sonra yememeye özen gösterdim ve bu sabah sevindirici haber 74.1 çıktım şimdi sen ister geçen haftaki 76.2 yi baz al istersen 76.9u bu sana kalmış çizelgemi deqiştirmicem önceki kiloma yakın zaten inş. haftaya değişitirim..

Canım benim, vallahi duygulandırdın beni. Cidden burda en büyüğünüz sanırım benim ve bazen ciddi ciddi çocuklarımmış gibi hissediyorum sizleri :))) Ve öyle mutlu oluyorum ki bir kilo dahi verseniz.
Sen yazınca hemen benim de bir anım geldi aklıma onu anlatmak istiyorum. Oğlumun veli toplantısına gitmiştim zayıfladıktan sonra, giyindim süslendim, saçıma fön falan çektirdim. Her sene veli toplantılarına babası değil de ben katılırdım ve velilerin hepsiyle de aram iyidir. Özellikle de öğretmeniyle daha öncesinde sarmaş dolaş bir birlikteliğimiz var düşün, kadın beni çok severdi.
Epey kilo verdim ama o kadar da büyük bir fark olduğunu nerden bileyim. Sınıfa girdim, öğretmeni buyrun hoşgeldiniz dedi beni hiç tanımıyor gibi ve bana yer gösterdi. Ben de geç kaldığım için kızdı herhalde dedim ve oturdum. Meğer kadın ve tüm velilerin hepsi beni tanımamış ilk etapta. Yerime oturdum sınıfta bir sessizlik herkes bana bakıyor. Sonra öğretmen şaşkınlıkla gözleri açık Selin Hanııııım diye yanıma gelince anladım tanımadıklarını. Yanlış sınıfa geldiğimi düşünmüş meğer. Düşün 4-5 senedir seni görenler, tanıyanlar bile tanıyamıyorlardı.
Bir de işyerinde aynı odada çalıştığım bir yöneticim vardı. Sonra benim çalıştığım yerden başka bir birime gitti ve beni göremedi sonrasında. Onunla Kızılay'da karşılaştık. Karşıdan geliyor baktım ve gülümseyerek ona doğru yaklaştım, gözümde güneş gözlükleri var, saç rengim falan herşey değişik düşün. Bana bakarak yanımdan geçti gitti, ben durdum ama o durmadı. Sonra arkasını dönüp dönüp bana bakmaya başladı şaşkınlıkla. Ben aşkolsun İlker Bey, tanımadınız mı beni diyip gözlüklerimi çıkarınca ağzı açık kaldı adamın. Sonrasında itiraf etti, beni karşıdan görünce waw ne kadar güzel bir KIZ demiş :))))) Aynı adam bundan 10 yıl önce ilk kez birlikte çalışmaya başladığımızda emekliliğinize kaç sene kaldı abla demişti :))) Kazık, o zaman mesleğe nerdeyse yeni başlamıştım ben :))))

Harbi kazıkmış haa ne güldürdün bei sabah sabahhhkaydirigubbakcemile3

Hanımlar, ne kadar sürede kaçar kilo verdiniz yazabilir misiniz? (enginsena ve selintepe)
bu arada yazılarınız çok güzel zevkle okudum :)

Son düzenleme:

Canımcım, önemli olan bugünkü tartın, aralarda ne çıktığın önemli değil. Bu arada iyisin ha, öyleydi böyleydi derken 60'lı rakamlara geldin sayılır kız. Sanırım şimdiden belli gibi haftanın birincisi.

selincim hosbulduk ben bu dieti daha önce yapip devam etmiyenlerdenim sadece iki hafta yapmistim ama iki hafta yapmama ragmen 2.900 gr. vermistim sonra bir rahatsizlik gecirdim ve bir daha baslayamadim yazilarinizi okudum ve tekrar bu dieti yapmaya karar verdim bu arada seni ve erginsenayi tebrik ederim basari öykülerinizi zevkle okudum cuma günleri tartildiginiz icin özellikle bugün basliyorum 81.7 kilodayim hedefim 60 insallah motive edici yazilariniz ve desteginizle 2011 yazina Türkiyeye incecik gitmek istiyorum bende düsük bel pantolon ve üzerine bir badi giymek istiyorum:sinifsinif:

Hanımlar, ne kadar sürede kaçar kilo verdiniz yazabilir misiniz? (enginsena ve selintepe)
bu arada yazılarınız çok güzel zevkle okudum :)

Canım, benim 6 ayda yaklaşık 30 kilo oldu heralde. Vallahi tam hesaplayamıyorum çünkü bir dönem sonra bıraktım kendi haline. Hatta du bakıyım 33 kilo falan olmuş toplamda.
Sena da 90'la başladı iyi hatırlıyorum, tam tatile gitmeden önce başlamıştı şimdi gördüğün gibi 74,1 kilo.

erginsena sana çok teşekkürederim ben bu siteye 2 günde de olsa çok ısındım ve 2 yıl önce evleneceğim için şehir değiştirmek zorunda kaldım aslında evliliğimin en güzel yılları 25 yaşındayım ama ruhum 40 gibi hissediyor kendimi iyice bıraktım nedenide belki saçma ama kilolarım ve belli bir arkadaş ortamının henüz oluşmamış olması evden işe işten eve hesabı burası çok farklı bir ortam artık kilolarımdan kurtulacağıma daha çok inanmaya başladım :)

öğlende : 1 sigara kutusu kadar (buda ne oluyorsaohaoldumsmile)ıspanaklı börek=? , 2 ceviz büyüklüğünde haşlanmış tavuk=0 , yarım paket 2si1(şekersiz) nescafe=3 , 6adet fırında közlenmiş kestane=? , 1 tane çiğ havuç:4

ayyyy istememmi ya kızımın şişko bir annesi olsun istemiyorum çok teşk ederim ilk hafta 40-50 kh bile değildi 80-90 da bile 1.5 kğ verdim kolay verir çoooooooook kolay alırım

hosbulduk dogacım karbonhıdrad delısı ne demek merak ettım bende karbonhıdratı hayatımdan cıkardım su sıralar proteın delısı oldumda:)))delikafadulden

öyle cipsmiş kolaymış gofretmiş vb yemem amaaaa ekmekle her şeyi yeme kapasitesine sahibim EKMEKCİYİM canım

merhaba kızlar ben de bugün itibariylr karbonhidat diyetine başladım
acela oldu çok araştırma fırsatım olmadı ama bugün çokca araştırma yaptım
ve farkettim ki yememen gereken herşeyi sağlıklı ve tok tutar
mantığıyla yediklerime dikkat ederken bile yemişim
buranın takipçisiyim artık

6 ayda 30 kilo ohaoldumsmile süperrr
kutlarım ikinizide, süpersiniz darısı başıma hanımlar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…