Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar...yine çok yoğunum geçmişe bakamadım...
tatilde 2200 kg almıştım ..2000 vermişim ama burdaki listeye göre 200 artıdayım ama olsun 2 kilom gitmiş..
85.2 bu haftaki kilom selincim..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
bu arada doğacım geççen haftaki birinciliğini kutlamayı unuttum canım..TEBRİKLER

hoşgeldın canım

selıncım cıdden kılo ınsanı oldugundan yaslı gosterıyor bır keresınde bır ortaokula gıden bır kız(tanıdık) kac yasınızdasınız dıye sordu bende 28 dedım (o zamanlar daha genctım:)) ya hıç gostermıyorsunuz dedı nasıl mutlu oldum sonra kac gosterıyorum dıye sorma gafletınde bulundum 40 dedıalsanaalsanasmile sınır olmustum ıyısallah benımde bırgun senın gıbı bır hıkayem olurda bu sefer ınsanlar benı aa ne kadarda genc gosterıyorsun dıye karsılar

selam kızlarrr burası kalabalıklaşmış ne güzel :) ben geçen haftaya göre +300 üm ya 68.500 olmusum diyete motive olamadım bu hafta yaaa çok moralim bozukk :sinifsinif:

Ben de 2.1 kg verdim :) Diyete devam.

Şeker en büyük düşmanımız zaten :) Onu kısıtlayınca gerisi geliyor :)

yeni bişi keşfettim hatta keşfetmekle kalmayıp denedimbi tavuk firmasının hazır tavuktan yapılmış pişmiş adana,tavuk döner,bide inegöl köftesini aldım.karbon çok az 300 gr da 3 karbon.300 gr lık paketi de 2 kez yapıyosunuz en az.onlardan aldım bakalım bu hafta çok dikkat etmeyi düşünüyorum.71,8'in en azından 0.8 'i gitsin

İsim vermeyeyim ama bahsettiğin firmayı biliyorum :) Ben de 3 gündür onun inegöl köftelerini yiyiyorum opuyorumnanaktan Bu hafta da dönerini deyeneceğim. Karbonhidrat oranı çok düşük :dance: Hem de çk lezzetli :))

bu firmayı birde biz ögrensekk nasıl olurrrkaydirigubbakcemile3

bu firmayı birde biz ögrensekk nasıl olurrrkaydirigubbakcemile3

Marka söylemeyeyim dedim, reklam olmasın diye kaydirigubbakcemile3

Bim'den alıyorum, markanın adı da Körpe :)

300 gramında 2 gram karbonhidrat var. :dance:

bugünümü cok güzel tamamladim:dance: sadece degeri düsük yicekler yedim 20gr. ile günümü tamamliyorum ve tika basa tokumzemuszemus

şu meşhur markayı merak edenlere yazdım adını herkes biliyo artık.yarın satışların da patlama yaşanırmış

ilk gördüğüm de çok ucuz gelmişti bana hatta adam dedim ki neden bu kadar ucuz o da bana"abla bu paket 300 gr civarı kiloya vurunca 10-12 tl ediyo aslın da normal dedi tavuk için bu fiyat.bi de dedi bu firma bunu yeni üretti sanırım ondan da böle ucuz dedi

venharr ben seni hep takip ediyorum cok samimi buluyorum cok şekersin :) ben senın ne kadar zamanda bu dıyetle ne kadar kılo verdını merak edıyorum ???

venharr ben seni hep takip ediyorum cok samimi buluyorum cok şekersin :) ben senın ne kadar zamanda bu dıyetle ne kadar kılo verdını merak edıyorum ???

cnm benim çok saol:1hug:ben bu diyeti ilk duyduğum da aylardan haziran günlerden çarşambaydı dermişimama ciden haziran ayı başıydı.benim evlendikten sonra aldığım 10 kg artık vermem gerektiğini bilmem kaçıncı kez düşünüşüm ama icraata geçmeyişim ama ölesine de olsa diyet bölümüne baktığım bi gündü.baktım kadınınb irisi diyo ki 4 ay da 46 kg verdim(bu kadın selintepe oluyo)

o zaman 79,5 kg olan ben şimdi 71,8 kg.ama hazirandan beri bir kaç kez bıraktığım oldu diyeti.hatta ciddi kaçamaklar yaptığım oldu.sıkı tuttuğum da oldu.ama şunu sölemek gerekirse eğer ben günlük karbon miktarını diğerleri gibi 40-30 değil 55-60 lar da tutmayı başarsaydım bugün ben 71,8 değil en az 67-68 olurdum.
kısacası hayatımda karşıma çıkan en MANTIKLI ve DOYURUCU diyet bu diyet

güzel vermissin tebrik ederim inşş dewamı gelir :) bende aynı bi yapıp bi bırakıyorum aslında tam asılsam diyete cok güzel verdiyo ama malesed bazen nefsime yenik düşüyorum bende 1.5 ay oldu 6 kilo falan anca verebildim 74.500 le basladım 68.500 oldum bu hafta inşallah sen 69 u bende 67 yi görürüm :Saruboceq:

aslında yarısma bira daha istikrarlı yapılsa bazı topikler var millet birbirine acayip gaz veriyoo bizim burda bir sessizlik hakim eski yogunlugu yok:sinifsinif:

ben 69 u ha .yok kız nerdeee hayatta göremem bu hafta o kg yu ben bak gör71i görsem göbek atıcam söz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…