merhaba kızlar ben de bugün itibariylr karbonhidat diyetine başladım
acela oldu çok araştırma fırsatım olmadı ama bugün çokca araştırma yaptım
ve farkettim ki yememen gereken herşeyi sağlıklı ve tok tutar
mantığıyla yediklerime dikkat ederken bile yemişim
buranın takipçisiyim artık
Canım benim, vallahi duygulandırdın beni. Cidden burda en büyüğünüz sanırım benim ve bazen ciddi ciddi çocuklarımmış gibi hissediyorum sizleri :))) Ve öyle mutlu oluyorum ki bir kilo dahi verseniz.
Sen yazınca hemen benim de bir anım geldi aklıma onu anlatmak istiyorum. Oğlumun veli toplantısına gitmiştim zayıfladıktan sonra, giyindim süslendim, saçıma fön falan çektirdim. Her sene veli toplantılarına babası değil de ben katılırdım ve velilerin hepsiyle de aram iyidir. Özellikle de öğretmeniyle daha öncesinde sarmaş dolaş bir birlikteliğimiz var düşün, kadın beni çok severdi.
Epey kilo verdim ama o kadar da büyük bir fark olduğunu nerden bileyim. Sınıfa girdim, öğretmeni buyrun hoşgeldiniz dedi beni hiç tanımıyor gibi ve bana yer gösterdi. Ben de geç kaldığım için kızdı herhalde dedim ve oturdum. Meğer kadın ve tüm velilerin hepsi beni tanımamış ilk etapta. Yerime oturdum sınıfta bir sessizlik herkes bana bakıyor. Sonra öğretmen şaşkınlıkla gözleri açık Selin Hanııııım diye yanıma gelince anladım tanımadıklarını. Yanlış sınıfa geldiğimi düşünmüş meğer. Düşün 4-5 senedir seni görenler, tanıyanlar bile tanıyamıyorlardı.
Bir de işyerinde aynı odada çalıştığım bir yöneticim vardı. Sonra benim çalıştığım yerden başka bir birime gitti ve beni göremedi sonrasında. Onunla Kızılay'da karşılaştık. Karşıdan geliyor baktım ve gülümseyerek ona doğru yaklaştım, gözümde güneş gözlükleri var, saç rengim falan herşey değişik düşün. Bana bakarak yanımdan geçti gitti, ben durdum ama o durmadı. Sonra arkasını dönüp dönüp bana bakmaya başladı şaşkınlıkla. Ben aşkolsun İlker Bey, tanımadınız mı beni diyip gözlüklerimi çıkarınca ağzı açık kaldı adamın. Sonrasında itiraf etti, beni karşıdan görünce waw ne kadar güzel bir KIZ demiş :))))) Aynı adam bundan 10 yıl önce ilk kez birlikte çalışmaya başladığımızda emekliliğinize kaç sene kaldı abla demişti :))) Kazık, o zaman mesleğe nerdeyse yeni başlamıştım ben :))))
ben de 6-7 yıl kadar önce bu diyeti uygulayıp.Haftada 3-4 kilo verebiliyordum.Sadece colayı kesmem bile yetiyordu.Ama o zamanlar 22-23 yaşlarındaydım çok hareketliydim.Doğum yapmamıştım vs.vs..
Şuan yine ona yakın bir diyet uyguluyorum egzersizle birlikte 10-15 günde 3 kilo verdim.Şekeri hayatınızdan çıkarın kızlar en büyük diyet yardımcım budur.:lepi:
yeni bişi keşfettim hatta keşfetmekle kalmayıp denedimbi tavuk firmasının hazır tavuktan yapılmış pişmiş adana,tavuk döner,bide inegöl köftesini aldım.karbon çok az 300 gr da 3 karbon.300 gr lık paketi de 2 kez yapıyosunuz en az.onlardan aldım bakalım bu hafta çok dikkat etmeyi düşünüyorum.71,8'in en azından 0.8 'i gitsin
İsim vermeyeyim ama bahsettiğin firmayı biliyorum :) Ben de 3 gündür onun inegöl köftelerini yiyiyorum opuyorumnanaktan Bu hafta da dönerini deyeneceğim. Karbonhidrat oranı çok düşük :dance: Hem de çk lezzetli :))
bu firmayı birde biz ögrensekk nasıl olurrrkaydirigubbakcemile3
bu firmayı birde biz ögrensekk nasıl olurrrkaydirigubbakcemile3
Marka söylemeyeyim dedim, reklam olmasın diye kaydirigubbakcemile3
Bim'den alıyorum, markanın adı da Körpe :)
300 gramında 2 gram karbonhidrat var. :dance:
kızlarrrrrrr sizi yakaladımm
benim ne işim var o da ayrı konudelikafadulden
venharr ben seni hep takip ediyorum cok samimi buluyorum cok şekersin :) ben senın ne kadar zamanda bu dıyetle ne kadar kılo verdını merak edıyorum ???
güzel vermissin tebrik ederim inşş dewamı gelir :) bende aynı bi yapıp bi bırakıyorum aslında tam asılsam diyete cok güzel verdiyo ama malesed bazen nefsime yenik düşüyorum bende 1.5 ay oldu 6 kilo falan anca verebildim 74.500 le basladım 68.500 oldum bu hafta inşallah sen 69 u bende 67 yi görürüm :Saruboceq:
aslında yarısma bira daha istikrarlı yapılsa bazı topikler var millet birbirine acayip gaz veriyoo bizim burda bir sessizlik hakim eski yogunlugu yok:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?