benımkıde sadece hayall bende asla göremem biliyorumdaaa hayal ediyorumm işteelaelaelaelaelae
bu ara da selin yine yok ortalıkta ya. selin senin evde net var bildiğim kadarı ile neden girmiyosunnnmafoldumben
erginsena sana çok teşekkürederim ben bu siteye 2 günde de olsa çok ısındım ve 2 yıl önce evleneceğim için şehir değiştirmek zorunda kaldım aslında evliliğimin en güzel yılları 25 yaşındayım ama ruhum 40 gibi hissediyor kendimi iyice bıraktım nedenide belki saçma ama kilolarım ve belli bir arkadaş ortamının henüz oluşmamış olması evden işe işten eve hesabı burası çok farklı bir ortam artık kilolarımdan kurtulacağıma daha çok inanmaya başladım :)
Slm cnm günaydın inşallah tabikide vereceksin kilolarını inanmak karar vermek bir işi başarmanın yarısıdır ama dediğim gibi mutlaka topiqi 111. sayfadan itibaren okumalısın bilgileri beynimize doqru yüklemekle başlar herşey yüklemeyi doqru yapmak gerekiyor bu son derece önemli işte o zaman aralarda kaçamak bile yapsan ne yapman gerektiqini biliyosun gevşemiyorsun istikrarlı bir şekilde kaçamaklarında içinde olduqu aslında sadece adı diyet olan ama gerçekte DOĞRU BESLENME denilmesi gereken herşeyiyle bütün bir diyet bu kilo verdikçe motive oluyorsun sürekli kilo verdiqini görüyorsun ve zaten inancın doruk noktasına çıkıyor emin ol canım ERİYORUMM diye sende baqıracaksın burdaa...opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar 1 bardak kefirin karbonhidratını bilen varmı ya ben çok kefir bir insanım nasıl ayarlıcam birde ikisi bir arada nescafe çok içerdim oda galiba bir paketi 10 karbon galiba içim gitti valla napim içmicem kahvesizde duramıyom ama 10 karbonuda ordan almak istemiyom yazık valla ya bir akıl verin tecrübeli arkadaşlar napim ben
ya arkadaşlar 1 bardak kefirin karbonhidratını bilen varmı ya ben çok kefir bir insanım nasıl ayarlıcam birde ikisi bir arada nescafe çok içerdim oda galiba bir paketi 10 karbon galiba içim gitti valla napim içmicem kahvesizde duramıyom ama 10 karbonuda ordan almak istemiyom yazık valla ya bir akıl verin tecrübeli arkadaşlar napim ben
zeynep bende senin gibiyim.yoğurt yemeden duramıyorum.günde 1.5 kilo yiyorumdur..250 grmı 12 korbon.yani sadece o bile bütün karbon sınırını aşıyo.böyle olunca bu diyet benim için umutsuzmu oluyo arkadaşlar/(((
işte bu yüzden bu diyet bazen biraz canımı sıkıyor benim kızlar yani geliyolar bana bazen ama düşünüyorumda örneğin yoğurt diyelim hamur işleri gibi zararlı bir karbon değil bence öyle olsa bol bol yoğurt yiyerek çok güzel kilo verenler var dimi ama bol bol süt içenler de öyle mesela ben hiç ekmek kullanmıyorum yıllardır zaten sadece sabahları yarım simit yiyorum başka hamur işi yok bende ozaman 10 karbonu günde bir sefer şekersiz kahveden alırım yoğurt yersem kefir içmem kefir içincede yoğurt yemem katlancaz artık inş işe yarıcak bakalım hayırlısı
işte bu yüzden bu diyet bazen biraz canımı sıkıyor benim kızlar yani geliyolar bana bazen ama düşünüyorumda örneğin yoğurt diyelim hamur işleri gibi zararlı bir karbon değil bence öyle olsa bol bol yoğurt yiyerek çok güzel kilo verenler var dimi ama bol bol süt içenler de öyle mesela ben hiç ekmek kullanmıyorum yıllardır zaten sadece sabahları yarım simit yiyorum başka hamur işi yok bende ozaman 10 karbonu günde bir sefer şekersiz kahveden alırım yoğurt yersem kefir içmem kefir içincede yoğurt yemem katlancaz artık inş işe yarıcak bakalım hayırlısı
ozaman arkadaşlar 68 kilo gelen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı ne kadar olmalı bende 50 gramı baz alarak kısıtlama yapıyorum ama yinede yanlışlara yönelmiyim
Marka söylemeyeyim dedim, reklam olmasın diye kaydirigubbakcemile3
Bim'den alıyorum, markanın adı da Körpe :)
300 gramında 2 gram karbonhidrat var. :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?