Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

benımkıde sadece hayall bende asla göremem biliyorumdaaa hayal ediyorumm işteelaelaelaelaelae

ya aslın da hayal değil de azim sebat istikrar.hem de % 100 de değil yani biz %40 bile yapabilsek bunları yırtarızbakma güldüğüme ama öle.ya fazla değil 2 ay.2 ay dişimizi sıksak bu diyete mümkün olduğu kadar uysak ve hafta da 3-4 gün de 1 saate yakın spor yapsak en az 8-10 kg veririz.ama nerdeee demiiiklava:

bu ara da selin yine yok ortalıkta ya. selin senin evde net var bildiğim kadarı ile neden girmiyosunnnmafoldumben

bu ara da selin yine yok ortalıkta ya. selin senin evde net var bildiğim kadarı ile neden girmiyosunnnmafoldumben

bu gece senınle benı uyku tutmadı baska kımsecıkler yok sutem falan önceden baya aktifdii şimdi pek yokkboshayallersmile

dediklerinde ck haklsın biraz dişimizi sıkabilsek ama ben karar verdım bu hafta cok sıkı uyucam inşaallah yaniiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Slm cnm günaydın inşallah tabikide vereceksin kilolarını inanmak karar vermek bir işi başarmanın yarısıdır ama dediğim gibi mutlaka topiqi 111. sayfadan itibaren okumalısın bilgileri beynimize doqru yüklemekle başlar herşey yüklemeyi doqru yapmak gerekiyor bu son derece önemli işte o zaman aralarda kaçamak bile yapsan ne yapman gerektiqini biliyosun gevşemiyorsun istikrarlı bir şekilde kaçamaklarında içinde olduqu aslında sadece adı diyet olan ama gerçekte DOĞRU BESLENME denilmesi gereken herşeyiyle bütün bir diyet bu kilo verdikçe motive oluyorsun sürekli kilo verdiqini görüyorsun ve zaten inancın doruk noktasına çıkıyor emin ol canım ERİYORUMM diye sende baqıracaksın burdaa...opuyorumnanaktan

acaba bende bağırırmıyım ki bi gün eriyorummmm die.heç umudum yok amma

ya arkadaşlar 1 bardak kefirin karbonhidratını bilen varmı ya ben çok kefir bir insanım nasıl ayarlıcam birde ikisi bir arada nescafe çok içerdim oda galiba bir paketi 10 karbon galiba içim gitti valla napim içmicem kahvesizde duramıyom ama 10 karbonuda ordan almak istemiyom yazık valla ya bir akıl verin tecrübeli arkadaşlar napim ben

Kefiri bilmiyorum ama 3'ü 1 arada kahvelerin kremalı ve çikolatalı olanların bir tanesinde 8, sade olanında ise 15 karbonhidrat var. Kremalı ve çikolatalı olanların miktarı daha az olduğu için karbonhidratı daha az. Ben canım çektiğimde yarım paket içiyorum ama günde 1 en fazla 2 adedi geçmemek gerek. Bu diyette karbonhidrat almak kadar kaliteli karbonidrat almak da önemli, zaten az karbon alınıyor.

zeynep bende senin gibiyim.yoğurt yemeden duramıyorum.günde 1.5 kilo yiyorumdur..250 grmı 12 korbon.yani sadece o bile bütün karbon sınırını aşıyo.böyle olunca bu diyet benim için umutsuzmu oluyo arkadaşlar/(((

Ben de yoğurdu çok severim ama kısıtlamak gerekli. 250 gramında 12 karbon var, sen 1.5 kg yiyiyorum diyorsun. Sadece 72 karbon yoğurttan geliyor. Bence kendini kısıtlamalısın.

işte bu yüzden bu diyet bazen biraz canımı sıkıyor benim kızlar yani geliyolar bana bazen ama düşünüyorumda örneğin yoğurt diyelim hamur işleri gibi zararlı bir karbon değil bence öyle olsa bol bol yoğurt yiyerek çok güzel kilo verenler var dimi ama bol bol süt içenler de öyle mesela ben hiç ekmek kullanmıyorum yıllardır zaten sadece sabahları yarım simit yiyorum başka hamur işi yok bende ozaman 10 karbonu günde bir sefer şekersiz kahveden alırım yoğurt yersem kefir içmem kefir içincede yoğurt yemem katlancaz artık inş işe yarıcak bakalım hayırlısı

bende öyle canım.pek.ekmek yemiyorum.çok fazla tatlıda tüketmiyorum.aldığım karbo miktarı hayvansal üründen geliyo çok fazla zararlı olmaz heralde diyorum.yada kendimi öyle avutuyorum))selin ne dersin.çözüm bul bulabilecekmisin bu işe ??

tabiki yogurt ve süt hamur isleri gibi zararli karbon degil ama bu dietin özelligi bu karbonhidrat degeri düsük yicekleri yiyip yogurt icin kendine hak taniyabilirsin bu senin elinde kendi menünü kendin hazirliyorsun

Son düzenleme:

Ben de karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum ama benim yaptığım diyete tam olarak karbonhidrat diyeti denemez. Çünkü ben karbonhidrat-protein ayrımı yapmıyorum. Günde mutlaka 50 gram karbonidrat alacağım diye bir sınırlamam da yok. Sana başka bir yol tavsiye edeyim, hem daha sağlıklı hem de istediğin yiyeceklerden ödün vermeden yapabileceğin bir diyet. Önce günlük karbonhidrat gereksinimini hesapla. Ben kendi ihtiyacımı hesapladım, günde 238 gr karbonidrat almam gerekiyor. Bu miktarı alırsam kilomu korurum. Mesela yarısını, yani 110-130 gr arasında karbonhidrat alırsam zamanla kilo veririm. Sen de böyle yapabilirsin. Karbnhidrat itiyacını hesapla, günlük ihtiyacının yarısı kadar karbonhidrat al. O zaman daha yavaş, daha kalıcı şekilde kilo verir hem de istediğin kadar yoğurt yersin. Önemli olan kaliteli karbonidrat almak zaten. Günde 50 gramı zararlı karbonlarla doldurmaktansa günde 110 gramı kaliteli karbonlarla doldrmak daha mantıklı ve doğru olumunekankayizsmile

ozaman arkadaşlar 68 kilo gelen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı ne kadar olmalı bende 50 gramı baz alarak kısıtlama yapıyorum ama yinede yanlışlara yönelmiyim

ozaman arkadaşlar 68 kilo gelen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı ne kadar olmalı bende 50 gramı baz alarak kısıtlama yapıyorum ama yinede yanlışlara yönelmiyim

Bunu bilmek için boy, yaş ve ne kadar hareketli olduğun gibi bilgilere de ihtiyaç var.

Marka söylemeyeyim dedim, reklam olmasın diye kaydirigubbakcemile3

Bim'den alıyorum, markanın adı da Körpe :)

300 gramında 2 gram karbonhidrat var. :dance:

sagoll canımmm
ya dışarıdan alınan köfteler pek saglıklı olmuyorr
ama denemekte fayda varrkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bugün çatlıcak başım yaa çok aqrıyor akşamda reql olmuşum 3 gündürde izmirden misafirim var akşamda bütün aile bizde toplanacak inş. baş aqrım geçer bende miqren var suzancım özletiyorsun canım kendiniopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar burda hala haftalık yarış var mı bilen varsa.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…