bende öyle canım.pek.ekmek yemiyorum.çok fazla tatlıda tüketmiyorum.aldığım karbo miktarı hayvansal üründen geliyo çok fazla zararlı olmaz heralde diyorum.yada kendimi öyle avutuyorum))selin ne dersin.çözüm bul bulabilecekmisin bu işe ??
selintepegeçmişin çoğunu okudum hala liste yapıyormusun ...
Sadece kilo takibi yapıyoruz hayatım. Cuma günleri tartılıyoruz ve haftanın birincisini ilan ediyoruz.
öyle cipsmiş kolaymış gofretmiş vb yemem amaaaa ekmekle her şeyi yeme kapasitesine sahibim EKMEKCİYİM canım
nerdesin sen bakalım selintepeklava:bi gürünüp bi kayboluyosunkötükedihüso
ben şimdi bu gün başladım k.h diyetine ..2 ayda 6 kilo verdim ama durdu 1 aydır benim için faydalı
,olurmu ...profildeki resmin süper kaç kilo verdin geri aldınmı canım...
Canım, ben diyeti yaparken asla puanlama yapmadım, yoğurt çok sevmem ama ayranı bol bol içtim, ayrıca domates, salatalık ve yeşil salatanın da hiç hesabını yapmadım. İstediğim kadar sınırsızca, doyana kadar yedim. Zaten yediğim şeylere dönüp baktığımda hiçbirinin gi değeri 50'nin üzerinde değil, o yüzden hiçbiri kilo olarak depolanmayacak şeyler. Monti diyetinde birçok testle kanıtlanmış bunların yağ olarak depolanmadığı, ama arada gi değerini yükseltecek bir besin alırsan iş karışır mesela şeker, mesela patates, mesela pirinç gibi.
Yani şekerim bütün yapılmış denenmiş uygulanmış sonuçlara göre yoğurt ve süt türü şeyler yiyebilirsin, önemli ayrıntı bunların yanında karbonhidrat almamak. Bunlar karbonhidrat gurubuna girmiyor, değeri de olsa etki etmiyor çok fazla.
Doğacım tam üstüne bastın ayağını kaldır. Ben de ekmekciyim hayatım. Şöyle sulu yemeklere ekmek bandıra bandıra yemeyi sevenlerdenim. Börek, makarna, pilav sevenlerdenim. Kimi böyle oluyor, kimisi de şekerci oluyor. Onlar da çikolata, pasta, ekler, hatta işyerinde bir arkadaşım var akide şekeri yiyor çıtır çıtır. Yuh artık diyorum ona. Ne zevk alır hiç anlamam şekerden.
Biz daha şanslıyız şekercilerden biliyor musun. Nedeni ekmeği tolere eden daha az zararlı besinler var ve ekmeksiz çok problem olmuyor. Tam buğday ekmeği, tam çavdar ekmeği ve özellikle yulaf kepeği gibi şeylerden yapılmış ekmekler yiyebiliriz. Ama şekersizlik sanırım daha kötü, bilmiyorum yaşamadım ama burdaki kızlardan anladım. Şekerciler çabuk bozuyor diyeti, ya da daha çok kaçamak yapıyorlar.
Canımmm, sorma hayırlı bir iş oldu haftasonu kardeşimi sözledik. Epey yoruldum ama çok mutluyum. Allah mesut eder, tamamına erdirir inşaallah. Evde pc var benim ama format istiyor. Bu hafta inşallah halledecek eşim, söz verdi. :)))
oyyyyy selincim o zaman ben çok hata yapıyorum mesela sadece kıvırcık ve havuçtan oluşan salataya bile dokunmuyorum yağsız tuzsuz olmasına rağmen domates salatalık keza öyle kefir içmeye çekiniyorum ayran kadar onunda karbonu vardır diye aslında doğru söylüyorsun bunların hesabına bakmıycam şekerci asla değilim zaten unlu mamullerden patates ve pirinçten kacacam sadece
ben yaşadım hala da yaşıyorum iyi bilirim şekersizliği
hayırlı olsun cnm mutluluklar dilerim.eşine söle de ki ona ark kızıyo ben yokken dieti boşluyolar kaçamak yapıyolar benim pc acil yaptır de
arkadaşlar yağların değeri 0 mı burda ...ne kadar yağ kullanıcaz..
günaydın kızlar nasılsınız bugün çatlıcak başım yaa çok aqrıyor akşamda reql olmuşum 3 gündürde izmirden misafirim var akşamda bütün aile bizde toplanacak inş. baş aqrım geçer bende miqren var suzancım özletiyorsun canım kendiniopuyorumnanaktan
kızlar bu diyet iyi gibi kocamın yarım günlük kb baktık 500 yapıyo demek ki ben 50 aldığımda süper olacak
umarım yapabiliriz
neee 500 mü akannehirsenin kocan onu 250 ye düşürse var ya tığ gibi olur tığğ
aslın da bir de ben kendiminkini hesaplasam yani normal bir günümü acaba kaç çıkar.bide benim ki de 500 çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?