Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selintepegeçmişin çoğunu okudum hala liste yapıyormusun ...

Canım, ben diyeti yaparken asla puanlama yapmadım, yoğurt çok sevmem ama ayranı bol bol içtim, ayrıca domates, salatalık ve yeşil salatanın da hiç hesabını yapmadım. İstediğim kadar sınırsızca, doyana kadar yedim. Zaten yediğim şeylere dönüp baktığımda hiçbirinin gi değeri 50'nin üzerinde değil, o yüzden hiçbiri kilo olarak depolanmayacak şeyler. Monti diyetinde birçok testle kanıtlanmış bunların yağ olarak depolanmadığı, ama arada gi değerini yükseltecek bir besin alırsan iş karışır mesela şeker, mesela patates, mesela pirinç gibi.
Yani şekerim bütün yapılmış denenmiş uygulanmış sonuçlara göre yoğurt ve süt türü şeyler yiyebilirsin, önemli ayrıntı bunların yanında karbonhidrat almamak. Bunlar karbonhidrat gurubuna girmiyor, değeri de olsa etki etmiyor çok fazla.

5 kilo vermek için başladım kızlar bu diyete :))) Yalnız boğazıma acayip düşkünümdür,

bu yüzden birkaç kaşıkçık pilavcık ve patatescik yuttum :)))

Sadece kilo takibi yapıyoruz hayatım. Cuma günleri tartılıyoruz ve haftanın birincisini ilan ediyoruz.

ben şimdi bu gün başladım k.h diyetine ..2 ayda 6 kilo verdim ama durdu 1 aydır benim için faydalı
,olurmu ...profildeki resmin süper kaç kilo verdin geri aldınmı canım...

öyle cipsmiş kolaymış gofretmiş vb yemem amaaaa ekmekle her şeyi yeme kapasitesine sahibim EKMEKCİYİM canım

Doğacım tam üstüne bastın ayağını kaldır. Ben de ekmekciyim hayatım. Şöyle sulu yemeklere ekmek bandıra bandıra yemeyi sevenlerdenim. Börek, makarna, pilav sevenlerdenim. Kimi böyle oluyor, kimisi de şekerci oluyor. Onlar da çikolata, pasta, ekler, hatta işyerinde bir arkadaşım var akide şekeri yiyor çıtır çıtır. Yuh artık diyorum ona. Ne zevk alır hiç anlamam şekerden.
Biz daha şanslıyız şekercilerden biliyor musun. Nedeni ekmeği tolere eden daha az zararlı besinler var ve ekmeksiz çok problem olmuyor. Tam buğday ekmeği, tam çavdar ekmeği ve özellikle yulaf kepeği gibi şeylerden yapılmış ekmekler yiyebiliriz. Ama şekersizlik sanırım daha kötü, bilmiyorum yaşamadım ama burdaki kızlardan anladım. Şekerciler çabuk bozuyor diyeti, ya da daha çok kaçamak yapıyorlar.

nerdesin sen bakalım selintepeklava:bi gürünüp bi kayboluyosunkötükedihüso

Canımmm, sorma hayırlı bir iş oldu haftasonu kardeşimi sözledik. Epey yoruldum ama çok mutluyum. Allah mesut eder, tamamına erdirir inşaallah. Evde pc var benim ama format istiyor. Bu hafta inşallah halledecek eşim, söz verdi. :)))

ben şimdi bu gün başladım k.h diyetine ..2 ayda 6 kilo verdim ama durdu 1 aydır benim için faydalı
,olurmu ...profildeki resmin süper kaç kilo verdin geri aldınmı canım...

Sağol canım, teşekkürler. Yaklaşık 32 civarı verdim ama son dönemde şeker ve beyaz ekmek hariç her istediğimden yiyorum artık. Geri almadım hayır, hatta daha da vermeye devam ediyorum.

oyyyyy selincim o zaman ben çok hata yapıyorum mesela sadece kıvırcık ve havuçtan oluşan salataya bile dokunmuyorum yağsız tuzsuz olmasına rağmen domates salatalık keza öyle kefir içmeye çekiniyorum ayran kadar onunda karbonu vardır diye aslında doğru söylüyorsun bunların hesabına bakmıycam şekerci asla değilim zaten unlu mamullerden patates ve pirinçten kacacam sadece

ben yaşadım hala da yaşıyorum iyi bilirim şekersizliği

hayırlı olsun cnm mutluluklar dilerim.eşine söle de ki ona ark kızıyo ben yokken dieti boşluyolar kaçamak yapıyolar benim pc acil yaptır de

Canım şöyle bir durum var, sen salata falan da yemediğin zaman hem kabızlık problemi ortaya çıkıyor hem de kalori puanın düşük oluyor. Bunlar hem lifli hem tok tutan hem de sağlığımıza yararlı besinler. Hiçbirinin gi değeri yüksek değil hem de. Hiç korkmadan yiyebilirsin. Bakma herkes kalori hesabı yapıyor, karbonhidrat hesabı yapıyor, hesap da hesap. Ama şu bir gerçek ki, kan şekeri seviyemiz sabit kalırsa kesinlikle kilo almıyoruz. O zaman kan şekeri seviyemizi sabit tutarak yoğun karbonhidratlar yemediğimizde de bu diyet sonuç verir. Hem o zaman aç da kalmayız, çeşitli de besleniriz, en önemlisi diyet fikri beynimizden silinir ve uzun süreli yaparız. O yüzden salata da ye, yoğurt da ye, hatta salatana zeytinyağı kat azcık. Bu diyet işkence değil, bu diyet birşeylerin tadını çıkararak kilo vermek için tasarlanmış :))) Hatta burdan bir arkadaş demişti ki, kimdi unuttum, tam buğday ekmeğini bilerek yemiyorum tadı çok güzel demişti. Arkadaş tadı güzelse ye o zaman, diyeti biz illa işkence gibi algılamışız. Neden acı çekerek kilo verelim ki, kurallar çok ama çok basit. Şekeri, beyaz unu, patates, pirinç ve bulguru bir süreliğine at hayatından, ama bir süreliğine. Gerçekten bir süreliğine olduğunun kanıtı benim. İlerde cidden kendi kontrolünüz dışında az da olsa yenebiliyor bu gıdalar. Şu an bunların geri kalanından doyasıya ye. Bir süre sonra göreceksin ki, bu saydığım yoğun karbonhidratları almadığında zaten miden küçülecek, zaten hemen doyacaksın, zaten porsiyonların zamanla küçülecek ve zaten eskisi gibi ağır ve hantal olmayacaksın. Dikkat et bu diyete başlayıp da çoğu zamanı kaçamaklarla geçen arkadaşlar bile kilo veriyor. Nedeni birşeyleri keşfetmiş olmaları. Ben çok dikkat ediyorum herkesin yazdığını satır satır okuduğum için, herkesi bitiren kesinlikle en önemli faktör şeker, pirinç, patates ve beyaz un. Yeminle gerisi boş, gerisi hikaye. Bunları kesmek yeterli aslında.
Bütün diyetleri okuduğumuzda yapılan herşeye baktığımızda bu sonuç ortaya çıkıyor. Son çıkan bir kitap hariç hepsini okudum, hepsinin özünde aynı şeyler yazıyor. Sadece ne yememen gerektiği aynı, ne yemen gerektiği değişiyor. Karbonhidrat diyetinde protein yemek etkili mesela, başka diyetlerde de başka şeyler var.

ben yaşadım hala da yaşıyorum iyi bilirim şekersizliği

hayırlı olsun cnm mutluluklar dilerim.eşine söle de ki ona ark kızıyo ben yokken dieti boşluyolar kaçamak yapıyolar benim pc acil yaptır de

Sağol canım, inşallah hayırlı olur, kızımız çok tatlı harika biri, umarım mutlu olurlar. Eşime akşam notunu ileteceğim :))

arkadaşlar yağların değeri 0 mı burda ...ne kadar yağ kullanıcaz..

senacim canim pek zamanim yok oglum yürümek üzere
onunla ugras birde di$ cikariyo bu seferki biraz agir geciyo
diyetim hala devam ediyorum bu sabah 91.0:) yani 90i görmeye 100gr eksik
kör olasi oda gitmiyo
:))

cok güzel bi diyet bu. ben de dshil oluyorum yarışmaya:)) ya da yarışma deilse bile etkinliğe. bugün toplam 3 puan ve 5 kaşık yoğurt yedim 15 puan falan yaptı sanırsam. devam bu kilolar gidene kadar. hep destek tam destek kızlar

iyi geceler hanımlar yarından itibaren başlamak istiyorum,geçmişi okumak istiyorum görüşürüzopuyorumnanaktan

kızlar bu diyet iyi gibi kocamın yarım günlük kb baktık 500 yapıyo demek ki ben 50 aldığımda süper olacak
umarım yapabiliriz

kızlar bu diyet iyi gibi kocamın yarım günlük kb baktık 500 yapıyo demek ki ben 50 aldığımda süper olacak
umarım yapabiliriz

neee 500 mü akannehirsenin kocan onu 250 ye düşürse var ya tığ gibi olur tığğ

aslın da bir de ben kendiminkini hesaplasam yani normal bir günümü acaba kaç çıkar.bide benim ki de 500 çıkarmış

selincim verdiğin cvp için çok sağol canım dediklerini unutmıcam burda tüm arkadaşlara bişey sormak istiyorum bu kepekli lavaş ekmeğini nerden bulabilirim sabahları simit yemek istemiyorum bir arkadaş sürekli yiyordu ama unuttum kim oldunu bugün çok gezdim bulamadım hatta kb 5 diyordu arkadaş bilgisi olan yanıtlasın sevabına

sadece seni degil bizimkileride hesaplasak kimbilir kac cikardi bosuna bu kilolara gelmedik:kedi: ama hep beraber seneye yaza kadar incecik olucazyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…