Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende gecmisi pazar günü okumustum bulmam zor olmadi 118. sayfada sariz yiyordu ama nerden bulabilirsin bilemem

sadece seni degil bizimkileride hesaplasak kimbilir kac cikardi bosuna bu kilolara gelmedik:kedi: ama hep beraber seneye yaza kadar incecik olucazyerimseniben

ben bekleyemem beklememem lazım zira seneye yaza ALLAH izin verirse 7-8 aylık hamile olma ihtimalim var.yani incecik olmak yerine kalıncık olcam sanki

ben bekleyemem beklememem lazım zira seneye yaza ALLAH izin verirse 7-8 aylık hamile olma ihtimalim var.yani incecik olmak yerine kalıncık olcam sanki

insallah hamileleik döneminde fazla kilo almazsin hayirlisiyla 'den sonra devam edersin hamile kalana kadar ne versen kar o zaman yerimseniben

aslında onun hesabını yaptıktan sonra kendimi düşündüm de benim de vardır 500-700

çünkü farkında olmadan ağzıma bir şey atıyorum.

Ağzım tatlansın diyerek tabii onlar bana yol-su olarak değil yağ olarak gelmişşşş mafoldumben

arkadaşlar bende dün başladım bu diyete suan 76.100 kilom. yazacam sürekli balım ne olacak.
bu sabah kahvaltısnda
1 haşlanmıs yumurta
biraz byaz peynir
1 sosis
bikaç ince dilim salam
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek yedim ve şekersiz çay içtim :))

merhaba canım hayırlı olsun bende 2 gündür diyetteyim, seninle kilomuz aynı, salam ve sosis harici aynı şeyleri yemişiz, sen buraya yazki banada doping olsun.

kızlar gerçekten etkili bir hafta hiç tartılmadım hende ben yani tartılmadım sıktım dişimi ve bugün baktım 1.800 gram vermişim çok şükür ama önemli olan sabır sadece sabır

kızlar gerçekten etkili bir hafta hiç tartılmadım hende ben yani tartılmadım sıktım dişimi ve bugün baktım 1.800 gram vermişim çok şükür ama önemli olan sabır sadece sabır

canım ben hergun tartılıyorum kendımı tutamıyorum,tebrık ederım

sabah:1 yumurta haşlanmış 0 kb
1 bardak tarçınlı limonlu yeşilçay ?
öglen:1 porsiyon tavuk şiş0 kb
yanında da salatalardan ?
1 bardak ayran5kb
ara:yeşilçay
akşam:bilmiyorum ne yesem sizce ?
eksikler ve yanlışlar varsa uyarırsanız sevınırım kızlar
yardımlarınızı beklıyorumboshayallersmile

merhaba canım hayırlı olsun bende 2 gündür diyetteyim, seninle kilomuz aynı, salam ve sosis harici aynı şeyleri yemişiz, sen buraya yazki banada doping olsun.

merhaba, insallah beraber veririz fazla kilolarımızı :) 15 kilo vermem gerekiyor benim.. çok yoğun çaılştım bugün yemeğe çıkamadım öğle yemeğinde kahvaltı yapabildim gene aynı şeyler sayılır ama ekmek yemedim..

sabah:1 yumurta haşlanmış 0 kb
1 bardak tarçınlı limonlu yeşilçay ?
öglen:1 porsiyon tavuk şiş0 kb
yanında da salatalardan ?
1 bardak ayran5kb
ara:yeşilçay
akşam:brokoli haşlama üstüne yogurt 12 diyorum

doğru muboshayallersmile

bence de doğru :))

slm kızlar nasıl gidiyo diyet bakalım.benim fena sayılmaz.ama sporu bırakrım bu aralar bu hafta.ne güzel yapıyodum.nese geri başlıycam inş.hafta da 3-4 gün bile yapsan 1-2 ay hiç bırakmadan eminim faydası olacaktır

Arkadaşlar bende bugünkü yediklerimi yazayım.
çok az menemen
2 dilim kepek ekmek
yarım salatalık
bir kibrit kutusu light peynir ve şekersiz çay zaten çayı yıllardır şekersiz içerim. sabah eşim çok ısrar etti çok az normal ekmek yememi ama yemedim bu defa kararlıyım inşallah gidecek bu kilolar.

Son düzenleme:
merhaba venhar sen buranın kıdemlilerindensin ,kuşbaşı etim var nasıl pişirebilirim ?a.s.
bugün 3. günüm 1.5 kilo vermişim :)

süper canım tebrık ederm bende 66 ile başladım 2 .gün bakalım ne olcak boshayallersmile

Son düzenleme:
Kızlar çok fazla zamanım yok, izne ayrılıyorum. Kayınpeder by-pass ameliyatı olacakmış. Şu an ciğerleri su topladığı için ameliyat ne zaman belli değil. Dualarınıza ihtiyacımız var, inşallah sağ salim çıkar ameliyattan.
Ben en az 10 gün yokum. Döndüğümde umarım hepiniz çok çok kilo vermiş olursunuz. Sağlıklı bir şekilde tabii. Hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…