selincim verdiğin cvp için çok sağol canım dediklerini unutmıcam burda tüm arkadaşlara bişey sormak istiyorum bu kepekli lavaş ekmeğini nerden bulabilirim sabahları simit yemek istemiyorum bir arkadaş sürekli yiyordu ama unuttum kim oldunu bugün çok gezdim bulamadım hatta kb 5 diyordu arkadaş bilgisi olan yanıtlasın sevabına
sadece seni degil bizimkileride hesaplasak kimbilir kac cikardi bosuna bu kilolara gelmedik:kedi: ama hep beraber seneye yaza kadar incecik olucazyerimseniben
ben bekleyemem beklememem lazım zira seneye yaza ALLAH izin verirse 7-8 aylık hamile olma ihtimalim var.yani incecik olmak yerine kalıncık olcam sanki
neee 500 mü akannehirsenin kocan onu 250 ye düşürse var ya tığ gibi olur tığğ
aslın da bir de ben kendiminkini hesaplasam yani normal bir günümü acaba kaç çıkar.bide benim ki de 500 çıkarmış
arkadaşlar bende dün başladım bu diyete suan 76.100 kilom. yazacam sürekli balım ne olacak.
bu sabah kahvaltısnda
1 haşlanmıs yumurta
biraz byaz peynir
1 sosis
bikaç ince dilim salam
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek yedim ve şekersiz çay içtim :))
kızlar gerçekten etkili bir hafta hiç tartılmadım hende ben yani tartılmadım sıktım dişimi ve bugün baktım 1.800 gram vermişim çok şükür ama önemli olan sabır sadece sabır
merhaba canım hayırlı olsun bende 2 gündür diyetteyim, seninle kilomuz aynı, salam ve sosis harici aynı şeyleri yemişiz, sen buraya yazki banada doping olsun.
sabah:1 yumurta haşlanmış 0 kb
1 bardak tarçınlı limonlu yeşilçay ?
öglen:1 porsiyon tavuk şiş0 kb
yanında da salatalardan ?
1 bardak ayran5kb
ara:yeşilçay
akşam:brokoli haşlama üstüne yogurt 12 diyorum
doğru muboshayallersmile
merhaba venhar sen buranın kıdemlilerindensin ,kuşbaşı etim var nasıl pişirebilirim ?a.s.slm kızlar nasıl gidiyo diyet bakalım.benim fena sayılmaz.ama sporu bırakrım bu aralar bu hafta.ne güzel yapıyodum.nese geri başlıycam inş.hafta da 3-4 gün bile yapsan 1-2 ay hiç bırakmadan eminim faydası olacaktır
bugün 3. günüm 1.5 kilo vermişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?