Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

allah tez zamanda acil şifalar versin inş geçmiş olsun

aa cnm benim çok geçmiş olsun.umarım sağ sağlim çıkar.sen bize bu müjdeyi verirsin biz de sana 10 gün de 1-2 kg olsa verdik müjdesini veririz inş:)

geçmiş olsun canım.acil şifalar..

cok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum dualarimiz seninle opuyorumnanaktan

SELİNTEPE geçmiş olsun acil şifalar.

arkadaşlar birkaç gündür uğrayamadım taşınma işlemlerim vardı. bu arada kilomda bir değişiklik yok sanırım diyetisyene gitmeye karar verdim hatta cumartesi için randevumu aldım. bu kararım hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

selincim çok geçmiş olsun.
bende artık giremiyorum buraya .evde net kesildi ve okulda da zor oluyor.
diyet miyet kalmadı.fena halde griptim.şimdi biraz daha iyiyim.cumaya sonucumu merak ediyorum yine de.umarım almamışımdır

Kızlar birisi bana kesinlikle yenmemesi gerekenleri yazabilir mi şu anda geçmişi okuma imkanım yokta.

geçmiş olsun selintepe allah acil şifalar versin

2.gün
Sabah:2 yumurta
1 bardak tarçınlı limonlu yeşil çay
1 salatalık 4kb
1 ceviz 1kb
Biraz basma peynir 1kb
Ara: yeşil çay
Öğlen: 6 tane minik sosis 1kb
1 bardak ayran 5kb
Ara: yeşil çay
1 tane nar 16 diyorum?
Akşam: marul salatası 6(marulun tamamı değil)

Toplam:34
yanlışım varsa bilgilendirirseniz sevinirim kızlar

Selinim canım arkadaşım Rabbim acil şifalar versin inş. hayırlı haberlerle dönersin bitanem Rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq:

süper gidiyorsun

slm sevgili arkadaslar:)ben halaaaa 91deyim
dün cok kisa90i gördüm
sabah: kiymalibiberli domatesli soganli yumurta domates salatalik cay
öglen:maalesef cekirdek 1avuc cay
aksam 8: 2 tabak yesil fasulye. yogurt.
yesil cay

slm sevgili arkadaslar:)ben halaaaa 91deyim
dün cok kisa90i gördüm
sabah: kiymalibiberli domatesli soganli yumurta domates salatalik cay
öglen:maalesef cekirdek 1avuc cay
aksam 8: 2 tabak yesil fasulye. yogurt.
yesil cay

cekirdek icin maalesef demene gerek yok cünkü 100 gr cekirdekte 5.5 kb var 1 tabak taze fasulyede 7 kb var yani cekirdek az fark olsada fasulyeden daha masum:1rolleyes:

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

arkadaslar bende 2 haftadan brı sadece proteını gıdalar tuketıyorum yarın tam 2 hafta olacak sımdılık 5 kılo verdım ıyısallah dahada verırım ama cumadan ıtıbaren sebzedeyemeye baslayacagım tabı lıstedekı karbonhıdrat degerlerıne dıkkat ederek bu sekılde ayda kac kılo verebılıyoruz yanıtlarsanız sevınırım benım rejımım bıraz katı selıntepe bu lısteyı tavsıye ettı benımde cook hosuma gıttı bundan sonra burdayım anlamadıgım konularda yardım edersenız sevınırım

tebrıkler canım..bende yeniyim 2.gün bitti yardım edebilecegim bir konu olursa seve seve opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…