cekirdek icin maalesef demene gerek yok cünkü 100 gr cekirdekte 5.5 kb var 1 tabak taze fasulyede 7 kb var yani cekirdek az fark olsada fasulyeden daha masum:1rolleyes:
yaw agzin protein yesin emi cok sevindim :) sagol
almanyanin neresindensin?
geçmiş olsunSELİNcim çok geçmiş olsun allah şifa versin canım . dün benim abimde anjio oldu iyi çok şükür korkuttu bizi ama
tebrık edıyorum gerçekten süper kılo vermişsin bende yeni başladım 3.gunum yarını sabırsızla beklıyorum tartı günüGünaydın kızlar ben çalıştığım için sık sık foruma giremiyorum ve her girdiğimde yeni arkadaşların aramıza katıldığını görüyorum ve bu beni mutlu ediyor. Herkese iyi zayıflamalar diliyorum.
Ben Temmuzdan beri bu diyeti yapıyorum ve baya faydasını gördüm, bu ay çok yavaş illerliyorum ama pes etmiyorum o yüzden kesinlikle pes etmeyin :lepi:
Arkadaşlar günaydın bugün kahvaltıda kepek ekmeği ile tost, 3 tane zeytin, küçük bir parça peynir ve şekersiz çay içtim. gündüz sorun yokta dün akşam büyük bir kaçamak yaptım. Eşimde beni sinir etti sen kilo veremezsin diye bende sana ve senin ailene inat vericem dedim. bu sabah aç karnına tartıldım
75.4 kg. geldim. 3 gün önce tok tartıldığımda 77.7 kg.dım ayrıca regl dim. bu sabah 75 i görünce çok sevindim.
selam kızlar..
herkese mutlu bir gün diliyorum...
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
geçmişe de bakamadım işyerinde işler birikmiş malum..
geçmiş olsun
sağol canım teşekkürler
çok tşk ederim masumum...yaşanılan şeyler bazeninsanlara çok ağır gelebiliyor hem de hiç farkına varmadan..dışarıdan bakıldığında hiçbir problemim yok ama içimde fırtınalar kopuyormuş demek ki..kendimi ve düşüncelerimi rahat bırakarak atlatacağımı umuyorum..bedenime yaptıklarımı görünce kendi kendime çok kızdım..hele eşimin beni o halde görünce ağlaması yok mu beni mahvetti o nedenle hemen kendimi toparlayıp eski güzel günlerime dönücem canım işallah en kısa zamanda..
SELİNcim çok geçmiş olsun allah şifa versin canım . dün benim abimde anjio oldu iyi çok şükür korkuttu bizi ama
selam kızlar..
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
arkadaslar bende 2 haftadan brı sadece proteını gıdalar tuketıyorum yarın tam 2 hafta olacak sımdılık 5 kılo verdım ıyısallah dahada verırım ama cumadan ıtıbaren sebzedeyemeye baslayacagım tabı lıstedekı karbonhıdrat degerlerıne dıkkat ederek bu sekılde ayda kac kılo verebılıyoruz yanıtlarsanız sevınırım benım rejımım bıraz katı selıntepe bu lısteyı tavsıye ettı benımde cook hosuma gıttı bundan sonra burdayım anlamadıgım konularda yardım edersenız sevınırım
selam kızlar..
Bu diyet diğer tüm diyetlerden daha kolay geliyor bana. Bu yüzden karbonhidrat diyeti yaparken hiç bozasım gelmiyor. Bundan sonra karbonhidrat diyetini bırakmam. Hem kendimi güçlü hissediyorum hem de kolayca zayıflıyorum opuyorumnanaktan
Bu diyetle şu ana kadar 4 kilo verdim. 1,5 hafta kadar zamanımı aldı bu kadar kiloyu vermek. Diğer diyetlerdeki gibi bırakır bırakmaz kilo almak da yok. Bu aralar diyeti unuttum ama yine de kilo almadım :dance: gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?