1,5 hafta da 4 kg çok ii günlük karbın hesabı mı yaptın neler yaptın bu 1,5 hafta da
Bu diyet diğer tüm diyetlerden daha kolay geliyor bana. Bu yüzden karbonhidrat diyeti yaparken hiç bozasım gelmiyor. Bundan sonra karbonhidrat diyetini bırakmam. Hem kendimi güçlü hissediyorum hem de kolayca zayıflıyorum opuyorumnanaktan
Bu diyetle şu ana kadar 4 kilo verdim. 1,5 hafta kadar zamanımı aldı bu kadar kiloyu vermek. Diğer diyetlerdeki gibi bırakır bırakmaz kilo almak da yok. Bu aralar diyeti unuttum ama yine de kilo almadım :dance: gamyoncuiremsu
arada bize neden pirincin,makarnanın,ekmeğin,her türlü unlu mamülün yasak olduğunu sonunda anladım..sizlerle de paylaşayım..dr umuzun açıklaması:
Bu yiyeceklerin ortak özelliği çok kolay sindirilmesi ve kana hızla geçerek kan şekerimizi yükselten yiyecekler olmalarıdır. Kan şekerimiz hızla yükselince bunu engellemek için pankreas çalışır ve insülin salgılar.
Bu yiyecekleri ne kadar çok tüketirsek pankreasımız o kadar yorulur. Bizim esas amacımız da şişmanladığınız zaman yorulmuş pankreası bir süre dinlendirmektir.
Eğer tedavinin başından itibaren bu yiyecekleri yemezseniz pankreasınız dinlenir ve eğer siz diğer yiyecekleri bağırsakların sindirmesini sağlayabilirseniz pankreasınız güçlenir, böylece akşam yediğiniz tatlıyı, vücuda zarar vermeden etkisiz hale getirebilir. Zaten hepimizin tanıdığı ve sinir olduğu çok yiyen hatta tatlı da yiyen ve hiç kilo almayan kişiler vardır. Bunlar pankreası güçlü olan ve kan şekerini kontrol altında tutabilen , tatlı yediğinde onu kandan hızla temizleyebilen ve böylece kilo almayan kişilerdir. Belki siz de zamanında böyleydiniz ama pankreasnızı o kadar çok yordunuz ki sonunda işini göremez hale geldi ve sizin için yeterince çalışamadı. Sonuç ; vücudun enerji dengesini bozdunuz ve kilo aldınız
çok DOĞRU
alkisalkisalkiscok güzel vermissinbir günü kac birimle bitirdin bende yarini cok merak ediyorum kac cikicam diye insallah vermisimdir gercekten kalori dietlerine göre cok güzel bir diet aclik cekmeden bir haftayi tamamladimzemuszemus
Bu diyetle en çok kilo verenler kimler?
ben daha yenıyım 2 hafta oldu daha ama 5 kılo verdım sımdıdenzemuszemuszemuszemus
ama benımkı bıraz farklı tamamen proteın yedım 2 hafta karbonh. almadım ama bu 2 hafta suruyor yarından ıtıbaren 50 karb. gecmeyen dıyete baslayacagım ama yınede karbn. ıle proteını aynı anda almayacagım ornek olarak ekmekle peynır aynı anda yemeyecegım veya prınclı bır yemegın ıçıne et veya kıyma katmadan yıyecegım bunun gıbı gelısmelerı paylasırım.sen ne kadar surede verdın baya ıyı vermıssın tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5
canım çok tebrik ediyorum seni iki haftada 5 kilo çok süpersin ya rejimim biraz katı diyorsunya nasıl yani sen nasıl yapıyorsun biraz açabilirmisin ben çok zor veriyorumda
zeynepcım ben yukardada yazdıgım gıbı 2 hafta sadece proteın yedım et-tavuk-balık-peynır-yumurta-ıstersen bıraz marul-ıstersen etlerı tavukları...vs kızartaılırsın yag serbest cunku.ılk basladıgımda cok acıkıyordum cunku vucut karbonh. alısmıs ıstıyor ama ıstedıgım kadar et yedım gunde 8-9 ogun yıyordum(tabı mlı olarak bıraz coktum orası ayrıkaydirigubbakcemile3) sonra vucut alısıyor 2. hafta cok acıkmadım normal yedım.neyse boylece 2 haftada 5 kıo verdım yarından ıtıbaren hem ayırma hemde sızın dıyetınıze gececegım.yanı gunluk 50 karb. gecmeyecegım ama karbonhıdrat aldıgımda proteın almayacagım.yanı mesela sehrıye corbası nın ıçıne kıyma katamam yada peynır ıle ekmek yıyemem boyle.daha once ayırma dıyetıyle ayda 3 kılo verıyordum ama sebzelerı cok yıyordum yanı gunluk karb. (50 yı) farkında olmadan gecıyormusum burayı kesfedınce onu anladım.sımdı sebzelerı karbon. degerlerıne gore olculu yıyecegım bu sekılde ayda ıyısallah 3 kılodan fazla vermeyı planlıyorum hem rejım yapıormu gıbı hıssetmem kendımı cunku ıstedıgım kadar olculu ıstedıgımı yıyecegım tabı cok sık yeeyecegıma ama mesela dıyetteyım badem yememem gereklı demeyecegım onuda gun ıceısındekı karbonh. degerıme yazacagım bu rejım tam benlık cooook harıka bencealkisalkisalkisalkisalkisalkis
Karbonhidrat ile proteini ayırmanızın nedeni nedir? Mesela ben karbonhidrat-protein ayrımı yapmadım hiç. Bu yüzden nedenini merak ediyorum.
Ben 1,5 haftada 4 kg verdim ama bu sürenin tamamında bu diyeti yapmadım. 6 gün bu diyeti yaptıktan sonra birkaç gün başka bir diyete geçtim ama geçiş yaptığım diyet açlık hissimi kamçıladı ben de bozdum delikafadulden Bugün kaçırdım biraz cozuttum aklinialirimsmile Ama karbonhidrat diyetinin güzel tarafı verilen kilolar geri alınmıyor turkbayragi
Bu 2 hafta boyunca az da olsa karbon almışsındır :)
Sebzede bile karbon var yani günde yine 10-15 alınmıştır. Ben de öyle yapacağım. Kesinlikle buğday ve buğday ürünleri yok gamyoncuiremsu
selam kızlar..
herkese mutlu bir gün diliyorum...
ben yoktum bir süredir cuma günü şirkette rahatsızlandım 3 gndür de raporluydum..psikolojik sorunlar..konserviyon bozukluğum kendini aştı ve başım ve omzum durmadan oynamaya başladı..cuma günü 9 saat kadar hiç durduramadık bayağı bir moralim bozuldu ..haftasonu 2 kere bayıldım..sonrasında ağlama krizleri..c.tesi erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürdü eşimle arkadaşım orda diazem verdiler biraz rahatladım p.tesi yine gelceksiniz dediler malum devlet hastanesi ordan oraya..çok kötü durmdaki akıl hastalarını da gördüm ama orda olmak hoş bir duygu değildi bayağı bir gerildim..artı bir ilaç daha verdi dr o da beni biraz mal gibi yapıyor valla tüm vücudum uyuşmuş ..kaskatıyım..artık hiçbirşeyi takmıyorum kızlar nolcaksa olsun..gelecek korkusu beni bu hale getirdi..kaygılarımı bir kenara bırakıyorum..kontrolcü nihal olmucam artık...nasılsa herşey olcağına varıyor.ben naparsam yapayım..
geçmişe de bakamadım işyerinde işler birikmiş malum..
Genel olarak 40 gr karbon aldım ama bazı günler 30 bazı günler 50 aldığım da oldu :) Ben bir ara bırakıp birkaç gün başka bir diyete geçtm ama hiçbirisi bunun kadar kolay değil. En önemlisi bu diyette açlık çekmiyorm:dance:
anladım canım tşk ederim bende bu hafta karbonu çok sıkı tutmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum çünkü sabahları sadece yarım simit yiyorum onun yerine bişey bulabilirsem çok süper olcakzeynepcım ben yukardada yazdıgım gıbı 2 hafta sadece proteın yedım et-tavuk-balık-peynır-yumurta-ıstersen bıraz marul-ıstersen etlerı tavukları...vs kızartaılırsın yag serbest cunku.ılk basladıgımda cok acıkıyordum cunku vucut karbonh. alısmıs ıstıyor ama ıstedıgım kadar et yedım gunde 8-9 ogun yıyordum(tabı mlı olarak bıraz coktum orası ayrıkaydirigubbakcemile3) sonra vucut alısıyor 2. hafta cok acıkmadım normal yedım.neyse boylece 2 haftada 5 kıo verdım yarından ıtıbaren hem ayırma hemde sızın dıyetınıze gececegım.yanı gunluk 50 karb. gecmeyecegım ama karbonhıdrat aldıgımda proteın almayacagım.yanı mesela sehrıye corbası nın ıçıne kıyma katamam yada peynır ıle ekmek yıyemem boyle.daha once ayırma dıyetıyle ayda 3 kılo verıyordum ama sebzelerı cok yıyordum yanı gunluk karb. (50 yı) farkında olmadan gecıyormusum burayı kesfedınce onu anladım.sımdı sebzelerı karbon. degerlerıne gore olculu yıyecegım bu sekılde ayda ıyısallah 3 kılodan fazla vermeyı planlıyorum hem rejım yapıormu gıbı hıssetmem kendımı cunku ıstedıgım kadar olculu ıstedıgımı yıyecegım tabı cok sık yeeyecegıma ama mesela dıyetteyım badem yememem gereklı demeyecegım onuda gun ıceısındekı karbonh. degerıme yazacagım bu rejım tam benlık cooook harıka bencealkisalkisalkisalkisalkisalkis
neden kimse yediklerini yazmıyor bakimklava:
anladım canım tşk ederim bende bu hafta karbonu çok sıkı tutmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum çünkü sabahları sadece yarım simit yiyorum onun yerine bişey bulabilirsem çok süper olcak
yav bende alla allla nasıl oluyo 2 hafta da 5 kg 15 te 4 kg ben neden veremiyom.gerçi ben 60 tan aşağı tutmuyorumdur karbonu.bi gün sırf size inat deneyecem 1 hafta sadece günlük 40-45 karbon alcam bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?