Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

1,5 hafta da 4 kg çok ii günlük karbın hesabı mı yaptın neler yaptın bu 1,5 hafta da

Evet karbon hesabı yaptım. Genelse günlük 40 gr karbon aldım, bazen günler 50 oldu bazı günler 30 ama genel olarak 40 gr karbon aldım. Spor da yapmadım. Spor yapmaya vaktim yoktu. Spor yapsam çok daha iyi sonuç alabilirdim :)

alkisalkisalkiscok güzel vermissin bir günü kac birimle bitirdin bende yarini cok merak ediyorum kac cikicam diye insallah vermisimdir gercekten kalori dietlerine göre cok güzel bir diet aclik cekmeden bir haftayi tamamladimzemuszemus

Açıklama için teşekkürler canım, bir zamanlar bende o sinir olduğumuz guruptaydım ama artık değilim maalesef benim merak ettiğim birşey var, ben gizli şeker hastasıyım bu diyetin bana sağlık açısından faydası olur mu acaba, çünkü dr. tedavi olarakta sadece diyet vermişti.

Genel olarak 40 gr karbon aldım ama bazı günler 30 bazı günler 50 aldığım da oldu :) Ben bir ara bırakıp birkaç gün başka bir diyete geçtm ama hiçbirisi bunun kadar kolay değil. En önemlisi bu diyette açlık çekmiyorm:dance:

Bu diyetle en çok kilo verenler kimler?

ben daha yenıyım 2 hafta oldu daha ama 5 kılo verdım sımdıdenzemuszemuszemuszemus
ama benımkı bıraz farklı tamamen proteın yedım 2 hafta karbonh. almadım ama bu 2 hafta suruyor yarından ıtıbaren 50 karb. gecmeyen dıyete baslayacagım ama yınede karbn. ıle proteını aynı anda almayacagım ornek olarak ekmekle peynır aynı anda yemeyecegım veya prınclı bır yemegın ıçıne et veya kıyma katmadan yıyecegım bunun gıbı gelısmelerı paylasırım.sen ne kadar surede verdın baya ıyı vermıssın tebrık edıyorumkaydirigubbakcemile5

Karbonhidrat ile proteini ayırmanızın nedeni nedir? Mesela ben karbonhidrat-protein ayrımı yapmadım hiç. Bu yüzden nedenini merak ediyorum.

Ben 1,5 haftada 4 kg verdim ama bu sürenin tamamında bu diyeti yapmadım. 6 gün bu diyeti yaptıktan sonra birkaç gün başka bir diyete geçtim ama geçiş yaptığım diyet açlık hissimi kamçıladı ben de bozdum delikafadulden Bugün kaçırdım biraz cozuttum aklinialirimsmile Ama karbonhidrat diyetinin güzel tarafı verilen kilolar geri alınmıyor turkbayragi

canım çok tebrik ediyorum seni iki haftada 5 kilo çok süpersin ya rejimim biraz katı diyorsunya nasıl yani sen nasıl yapıyorsun biraz açabilirmisin ben çok zor veriyorumda

zeynepcım ben yukardada yazdıgım gıbı 2 hafta sadece proteın yedım et-tavuk-balık-peynır-yumurta-ıstersen bıraz marul-ıstersen etlerı tavukları...vs kızartaılırsın yag serbest cunku.ılk basladıgımda cok acıkıyordum cunku vucut karbonh. alısmıs ıstıyor ama ıstedıgım kadar et yedım gunde 8-9 ogun yıyordum(tabı mlı olarak bıraz coktum orası ayrıkaydirigubbakcemile3) sonra vucut alısıyor 2. hafta cok acıkmadım normal yedım.neyse boylece 2 haftada 5 kıo verdım yarından ıtıbaren hem ayırma hemde sızın dıyetınıze gececegım.yanı gunluk 50 karb. gecmeyecegım ama karbonhıdrat aldıgımda proteın almayacagım.yanı mesela sehrıye corbası nın ıçıne kıyma katamam yada peynır ıle ekmek yıyemem boyle.daha once ayırma dıyetıyle ayda 3 kılo verıyordum ama sebzelerı cok yıyordum yanı gunluk karb. (50 yı) farkında olmadan gecıyormusum burayı kesfedınce onu anladım.sımdı sebzelerı karbon. degerlerıne gore olculu yıyecegım bu sekılde ayda ıyısallah 3 kılodan fazla vermeyı planlıyorum hem rejım yapıormu gıbı hıssetmem kendımı cunku ıstedıgım kadar olculu ıstedıgımı yıyecegım tabı cok sık yeeyecegıma ama mesela dıyetteyım badem yememem gereklı demeyecegım onuda gun ıceısındekı karbonh. degerıme yazacagım bu rejım tam benlık cooook harıka bencealkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu 2 hafta boyunca az da olsa karbon almışsındır :)
Sebzede bile karbon var yani günde yine 10-15 alınmıştır. Ben de öyle yapacağım. Kesinlikle buğday ve buğday ürünleri yok gamyoncuiremsu

karbonhıdratla proteını okudugum bır kıtap yuzunden beraber yemıyorum adı damdan dusenden saglıklı zayıflaan dıyettı o kıtabı 3 yıl once okumustum (o zaman vermıstım 18 kıloyu o kıtaba uyarak) ve orda anlatıyordu.proteının erıtılmesı ıçın karbonhıdrat kullanılıyormus eger bız hıç karbonhıdrat almazsak vucut erıtmek ıçın vucutta depolanmıs yagları enerjıye donusturup oyle erıtıyorms proteınlerı o zamanda depoladıgımız yag hucrelerımız azalıyor ve zayıflıyormusuz.ama proteınle karbonu alırsak aynı anda yanı bu sefer vucuttakıyaglara gerek kalmadan o karb. u ısleyıp proteını erıtoyormus o zamanda vucuttakı yag hucrelerı yakılmıyormus.ama ayrı yersen sorun yok.bırde vucut yag yakmak ıçın yaratılmıs ama bız yagla bırlıkte seker ve sekere donusen karbonhıdratı alırsak yag deponanıyor once karbonh. ve seker yakılmaya calısılıyormus o zaman depolanan yag kılo aldırıyor.bu yuzden benım rejımımde yag serbesttı cunku karbonh. hıc almıyordum ama sadece 2 hafta suruyor daha fazlası alıskanlık yapıyor vucut alısıyor .sımdı ayırma dıyetıme baslıyorum.baya uzun olmus ıyısallah kafanızı sısırmemısımdır

Bu 2 hafta boyunca az da olsa karbon almışsındır :)
Sebzede bile karbon var yani günde yine 10-15 alınmıştır. Ben de öyle yapacağım. Kesinlikle buğday ve buğday ürünleri yok gamyoncuiremsu

2 hafta ıçerısınde aldıysam gunde 5 ı gecmemıstır oda peynırdendır marul serbesttı ama yemedım sebze ıkı hafta yasaktı zaten yarından ıtıbaren sebzeye gecıyorum

gecmıs olsun elımphıa cok takmamaya calıs gercekten hersey olacagına varıyor sen nekadar ugrasırsan ugras.bazen kaygısız ınsanlara ozenıyorum hıc bırsey umurlarında olmuyor rahat oluyorlar boylece hem kafaya bırsey takmıyorlar hem yaslanmıyorlar.ama kafaya takan bızler devamlı kendımıze zarar verıyoruz bosverrrr kendını yıpratma hıç.

elimphia geçmiş olsun canım herşey sende bitiyor ,bi daha yaşamazsın inşallah

haklısın canım bende acıkmıyorum akşam annemler lahmacun yaptırdılar 1 tane bile yemedim salatamı yedimsositososito

Sabah:1 yumurta
3 minik sosis1kb
Biraz peynir1kb
1 kuru kayısı5kb
1 ceviz1kb
1 bardak çay
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen: soğanlı kuşbaşı(yağsız)6kb
1 bardak ayran5kb
Ara: 5 bir yerde çay
1 şişe maden suyu
Akşam:1 tane cevizli peynirli marul salatası8kb

Toplam:27
yanlışım varsa düzeltin kızlar

anladım canım tşk ederim bende bu hafta karbonu çok sıkı tutmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum çünkü sabahları sadece yarım simit yiyorum onun yerine bişey bulabilirsem çok süper olcak

neden kimse yediklerini yazmıyor bakimklava:

twilight ben yazayım ama sebze yok o yuzden pek bısı yok hep aynı
cumaretesı gunu sebzelı olarak yanı karbonhıdratlı rejımımı yazabılırım
bugun
sabah bıraz peynır
oglen 3 parca bıftek
uyumusum bu arada
aksam 4 kofte(içine ekmek katmadan sırf kıymadan) ve tavuk kelebek 2 parca
bu kadar
bırde 3 lıtre su

anladım canım tşk ederim bende bu hafta karbonu çok sıkı tutmak istiyorum ama nasıl yapcam bilemiyorum çünkü sabahları sadece yarım simit yiyorum onun yerine bişey bulabilirsem çok süper olcak

sabah 2 haslanmıs yumurta ye canım cıdden tok tutuyor ama ben karar verdım corbayı cook ozledım sabahları ısıtması kolay kahvaltıyla vakıt harcamayayım dıye 1 kepce corba ıçıcegım.ıçıne kıyma katmadan.hem sıcak hem vakıt almıyor sabah ıse zor yetısıyorumdakaydirigubbakcemile3
1 porsıyon corba 1 kepcedır 1 kase degıl demıstı dıyetısyenım ona gore yapacagım
gun ıcınde 1 tabakta(6 kasık yapıyormus 1 porsıyonu) sebze yemegı yemeyı planlıyorum aralardada ayran veya sut tabı oglende et turu yemeyı planlıyorum eger karb. dolmazsa 1 mandalına yatmadan once yemeyı planlıyorum.bakalım smdılık planım bu .
bu arada sut aldım bugun marketten 3 marka aldım karbon. oranlarına baktım pınarla halk aynı sek sut bıraz daha azmıs bılgılerınıze...

yav bende alla allla nasıl oluyo 2 hafta da 5 kg 15 te 4 kg ben neden veremiyom.gerçi ben 60 tan aşağı tutmuyorumdur karbonu.bi gün sırf size inat deneyecem 1 hafta sadece günlük 40-45 karbon alcam bakalım nolcak

Yediklerimi bende yazayım, kahvaltıyı yazmıştım zaten, öğle 1kepçe çorba 1 dilim kepek ekmek, 2 tane köfte, ara yarım elma, 1 kupa yeşil çay
akşam bir kepçe çorba ve yememem gerekti biliyorum ama bir kepçeden de az kuru fasulye ama eti fasulyesinden çoktu ve hiç ekmek yemedim akşam.
Birde arkadaşlar benim yazıcı olmadığı için karbonhidrat değerlerini alamadım, artık arada böyle kaçıracam alışana kadar. bu diyetle acıkmıyorum bu yüzden zorlanmıycam alışmaya inşallah.

yav bende alla allla nasıl oluyo 2 hafta da 5 kg 15 te 4 kg ben neden veremiyom.gerçi ben 60 tan aşağı tutmuyorumdur karbonu.bi gün sırf size inat deneyecem 1 hafta sadece günlük 40-45 karbon alcam bakalım nolcak

canım ben genelde hıç karbonh. almadım 2 haftada ondan oldu sımdı alacagım ama 50 yı gecmeyecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…