arkadaşlar bir tabak kıymalı bezelyenin karbonu ne kadardır acaba bilen varmı evdekilere yemek yapıyoz ben yemiyom diye herhalde yemekler hep kalıyor artık şu bezelyeyi yesem diyorum ama yemesemmi içine zaten havuç patates koymadım sadece kıyma soğan değeri çok mudur acaba
günaydın kızlar ilk bildirimi ben yapayım 96,5
bezelyenin puanı 20 ,ilk sayfalarda puan cetveli var.arkadaşlar bir tabak kıymalı bezelyenin karbonu ne kadardır acaba bilen varmı evdekilere yemek yapıyoz ben yemiyom diye herhalde yemekler hep kalıyor artık şu bezelyeyi yesem diyorum ama yemesemmi içine zaten havuç patates koymadım sadece kıyma soğan değeri çok mudur acaba
canım çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum,darısı idealine ulaşmak isteyenlere..puan hesabı şimdilik bana zevkli geliyor inşallah sizin gibi süreklilık kazandıktan sonra bırakırım a.s.Günaydın arkadaşlar işlerimin yoqunluqu nedeniyle çok fazla topiqe giremiyorum inş. düzene girecek elimpha çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin bizi bizden başka kimse düşünmüyor canım relax ol lütfen bu arada yeni gelen arkadaşlar ufak tefek puanlamalar önemli deqil önemli olan süreklilik bende önceden buopuyorumnanaktan puanlamaları yapıyordum zamanla alışıyorsunuz ve gerek duymuyorsunuz protein aqırlıklı beslenmeyi bir yaşam şekli haline getirelim gerisi kolay arkadaşlar mesela ton balıqı yiyebilrisiniz 0 k. ve tok tutma özelliğine sahip bir öqünümüzü bu şekilde atlatabiliriz bu arada bir arkadaş en çok kim kilo verdi diye sormuşru Selin 32 ben 16 kilo verdim hepinize sevgilerr
canım 1 günkük lahana çorbası içsen yada şu detoks çorbası diğer topikten arkadaşlar önermişlerdi 2 gunluk detoks çorbasını ama ben yapmamıştım sizi takip ettim.yerimsenibengünaydin arkadaslar sabrimin sonuna geliyorum yine yaklasik 6 haftadir kg veremiyorum durdum takildim tükendim cok üzgünüm
kacamaklarim cok minimal mesela yarim bisküvi ba$ka yok. anlamiyorum ya!
selam kızlar...herkese hayırlı cumalar..haftanın yüzkarası geldi:88.2 yim..bir haftada kaç kg alınır rekorunu sanırım kırdım tam 3 kg almışım..tamam rahatsızlığım nedeniyle şımardım ve kaçaklarım oldu ama oturup bir kuzuyu da bitirmedim hızlı veridğim kilo olduğundan sanırım ..yoyo gibiyim al ver al ver..offff
geçmişe bakayım..
tebrikler canımmmbaşlangıç çizelgendeki gibi dimi
günaydin arkadaslar sabrimin sonuna geliyorum yine yaklasik 6 haftadir kg veremiyorum durdum takildim tükendim cok üzgünüm
Günaydın arkadaşlar ayın 17 sinden beri diyetteyim yani 5 gündür başlangıç kilom 77,7 idi bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım 74,9 geldim, çok sevindim üstelik ben öyle milimiline hesap yapamıyorum, rahatsızlığımdan dolayı sporda yok, bundan sonra en büyük sporum çocukları okula bırakmak olacak.
Günaydın arkadaşlar ayın 17 sinden beri diyetteyim yani 5 gündür başlangıç kilom 77,7 idi bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım 74,9 geldim, çok sevindim üstelik ben öyle milimiline hesap yapamıyorum, rahatsızlığımdan dolayı sporda yok, bundan sonra en büyük sporum çocukları okula bırakmak olacak.
masumum ,pperi süpersinizalkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydin kizlar hepinizi tebrik ederimvereliniortak benimde bugün tam bir haftam doldu ve 1.4 kg vermisimzemuszemus hemde hic zorlanmadan ve ac kalmadan
merhaba kızlarr ben pazartesi günü basladım diyete. basladığımda 76 kiloydum bu sabah tartıldım 74 :))
günaydin arkadaslar sabrimin sonuna geliyorum yine yaklasik 6 haftadir kg veremiyorum durdum takildim tükendim cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?