Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kilo verenler adına çok sevindim demekki bu rejim işe yarıyo gerçekten.bu arada topik kalabalıklaşmış şenlenmiş ne güzel))

merhaba kızlarrr ben bugun soktayımmm sabah tartıldım ve 66.600 geldim nerdeyse iki kolo vermişim cook mutluyummmmmmm bu hafta sporla desteklemiştim biraz onun faydası oldu galiba bundan sonra sporu bırakmayı düşünmüyorum

selin ablaaa cok geçmiş olsunnn allahım acil şifalar versin :ecrin_bebek:

elimphia canım sanada cok üzüldüm benzer sorunlar yasadım cook cor zor bi dönemdi allahım kımselere vermesin canım herseyy senın elınde bu ara kıloya pek takma kafanı oda sınırlerı cok yıpratıyor bi an önce geçer inşallah

kilo veren herkesii tebrik ediyorummm önümüzdeki haftaa 65 olmayı hedefliyorummm

bu arada kılo verenler aksamları neler yedıklerını yazsalar aslında tam süper olur ben sastım artık aksama yemek ne yapsam die düşünmekten :gitme:

herkesslere basarılaaarr cicişlerropuyorumnanaktan

canım çok tşk ederim şu anda daha iyiyim bir haftada tam 3 kg almışım şaka gibiyim ama yine de dediğin gibi moralimi bozmuyorum..zaten eşim bu sabah tartıldığımı gördüğünde kızdı saklıcam o tartıyı ne bu ya takıntı yaptın resmen kendni rahat bıraksan daha kolay vereceksin dedi :doğru söylüyor..bakalım çok uzun yolum var en az 70 e düşüp hamile kalmayı planlıyorum..
seni de çok tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ben yarından itibren dikkat etmeye başlayacağım..

merabalar bende 2 haftadır yapıyorum toplamda 5.9 kılovermısım artık sebzeye baslıyorum selıntepe donmedın mı daha?nasıl oldu kayınpederın?ıyısallah ıyı haberlerle donersın senı sabırsızlıkla beklıyorum

Acaba ben arada çok mu kaçamak yapıyorum yaaa

Daha kilo milo vermedim ( sabahı çok güzel uyguluyorum da

Akşamları biraz kendimce de ekliyorum bir şeyler

Sabah:1 dilim çavdar ekmeği12kb
Sahanda 1 yumurta
Biraz peynir1kb
2 zeytin1kb
1 bardak çay
Ara: yeşil çay
5 bir yerde çay
Öğlen: tavada hamsi15kb
Ara:5 bir yerde çay
1 dilim irmik tatlısı:kedi:bunun kb çok ama bilmiyorumeyvahedigeldismile
Kuru kayısı 1 ceviz6kb
Akşam:yok
reglim şişkinlik var canım bişe istemedi

kizlar size bir sorum olacak bugün alisverise gittim kuruyemislerin kb degerlerine baktim badem paketinin üzerinde 100 gr 3.7kb yaziyordu cok az geldi ve aldim ama eve gelince internetten kb listelerine baktim 50 gr bademde 12kb yaziyor hangisine inanayim:uhm:

canım bizdeki liste gram cinsinden degil ki puanlanmış şekli diye biliyorum..3.7 gr karbonhıdrat olabılır ama puanı 12 dir o şekil düşünüyorum ben

kızlar acaba 10 gr. daha az kh. almayla ne kadar kilo veririz? bi de mesela spor yapınca ne kadar fark ediyo? deneyimi olan var mı?

ya bu ticker ı nası eklioyruz aldım da nereye yapıştırıcam hangisini yapıştırıcam bilemedim:?

Son düzenleme:

ben de en az 65 e düşüyüm öyle kalıyım diyorum ama bu gidişle benim 65 e düşeceğim yok.çok sıkıldım.bu hafta da verememişim kg 15 gündür aynı hemen hemen kilom.71,8 71,6 arası işte.bir de o kadar çok kokruyorum ki hamilelikte çok kg almaktan ki alıacağımdan çok eminim yani en az 18-20 alırım gibi geliyo.var ben de o potansiyel çünkialsanaalsanasmile

Bugün uğrayan olmamış fazla bende sabah yediklerimi yazayım.
1 haşlanmış yumurta,
3 zeytin,
1 kk beyaz peynir,
2 dilim kepek ekmek,
şekersiz çay
Sabah bizimkilere gözleme yapmıştım, aklım kalmasın diye sadece 1 lokma gözleme yedim ama gerçekten bir lokmaydı, bu kaçamak sayılırmı bilemem.

Son düzenleme:
kızlar acaba 10 gr. daha az kh. almayla ne kadar kilo veririz? bi de mesela spor yapınca ne kadar fark ediyo? deneyimi olan var mı?

Bunun net bir hesabı yok :) Kişiden kişiye çok farklılık gösterir, bence kimse de bilemez kesin olarak. olumunekankayizsmile

Canım aldıqımız ürünlerin üzerinde yazan karbonhidrat deqerleri doqru Selinde bende pakette yazanları baz alıyoruz listede yazanlar teferruattır canım a.s

Sabah:1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda 1 yumurta
Biraz peynir
1 bardak çay
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen: 6 minik sosis +ayran
Ara: 5 bir yerde
Akşam:1 yeşil elma+1 kayısı 1 ceviz
Ara: 5 bir yerde çay

kızlarrr neden menü paylaçmıyosunuz:umursamaz:

işte menü

sabah 1 yumurta 0 kh.
on tane siyah zeytin 1kh.
öğlen balık ızgara 0 kh.
brokoli 10 kh.
akşam:
1 havuç 9 kh.
125.gr yoğurt 6 kh.

toplam: 25 gr.kh

dün sabah 7:30 1dilimekmek üstüne krem peynir 1ka$ar 1tatli kasik recel

11-12arasi kahvalti aiLecek: sucuklu yumurta peynir dom salatalik cay

aksam 6bucuk:5-7 köfte 1yk mayonaise 1 kac catal yogurt

bu sabah tartildim yine 91ciktim nerdeyse 7haftam dolmak üzere bukadar direnis cok.
kacamaklarim cok cok az offfffffffffffff cok üzgünümcok
bu hafta regl olucam aralika kadar bir 5kggitsin sünnet dügünümüz var of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…