merhaba kızlarr ben pazartesi günü basladım diyete. basladığımda 76 kiloydum bu sabah tartıldım 74 :))
merhaba kızlarrr ben bugun soktayımmm sabah tartıldım ve 66.600 geldim nerdeyse iki kolo vermişim cook mutluyummmmmmm bu hafta sporla desteklemiştim biraz onun faydası oldu galiba bundan sonra sporu bırakmayı düşünmüyorum
selin ablaaa cok geçmiş olsunnn allahım acil şifalar versin :ecrin_bebek:
elimphia canım sanada cok üzüldüm benzer sorunlar yasadım cook cor zor bi dönemdi allahım kımselere vermesin canım herseyy senın elınde bu ara kıloya pek takma kafanı oda sınırlerı cok yıpratıyor bi an önce geçer inşallah
kilo veren herkesii tebrik ediyorummm önümüzdeki haftaa 65 olmayı hedefliyorummm
bu arada kılo verenler aksamları neler yedıklerını yazsalar aslında tam süper olur ben sastım artık aksama yemek ne yapsam die düşünmekten :gitme:
herkesslere basarılaaarr cicişlerropuyorumnanaktan
kizlar size bir sorum olacak bugün alisverise gittim kuruyemislerin kb degerlerine baktim badem paketinin üzerinde 100 gr 3.7kb yaziyordu cok az geldi ve aldim ama eve gelince internetten kb listelerine baktim 50 gr bademde 12kb yaziyor hangisine inanayim:uhm:
canım çok tşk ederim şu anda daha iyiyim bir haftada tam 3 kg almışım şaka gibiyim ama yine de dediğin gibi moralimi bozmuyorum..zaten eşim bu sabah tartıldığımı gördüğünde kızdı saklıcam o tartıyı ne bu ya takıntı yaptın resmen kendni rahat bıraksan daha kolay vereceksin dedi :doğru söylüyor..bakalım çok uzun yolum var en az 70 e düşüp hamile kalmayı planlıyorum..
seni de çok tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin ben yarından itibren dikkat etmeye başlayacağım..
kızlar acaba 10 gr. daha az kh. almayla ne kadar kilo veririz? bi de mesela spor yapınca ne kadar fark ediyo? deneyimi olan var mı?
kizlar size bir sorum olacak bugün alisverise gittim kuruyemislerin kb degerlerine baktim badem paketinin üzerinde 100 gr 3.7kb yaziyordu cok az geldi ve aldim ama eve gelince internetten kb listelerine baktim 50 gr bademde 12kb yaziyor hangisine inanayim:uhm:
Bunun net bir hesabı yok :) Kişiden kişiye çok farklılık gösterir, bence kimse de bilemez kesin olarak. olumunekankayizsmile
Canım aldıqımız ürünlerin üzerinde yazan karbonhidrat deqerleri doqru Selinde bende pakette yazanları baz alıyoruz listede yazanlar teferruattır canım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?