dün sabah 7:30 1dilimekmek üstüne krem peynir 1ka$ar 1tatli kasik recel
11-12arasi kahvalti aiLecek: sucuklu yumurta peynir dom salatalik cay
aksam 6bucuk:5-7 köfte 1yk mayonaise 1 kac catal yogurt
bu sabah tartildim yine 91ciktim nerdeyse 7haftam dolmak üzere bukadar direnis cok.
kacamaklarim cok cok az offfffffffffffff cok üzgünümcok
bu hafta regl olucam aralika kadar bir 5kggitsin sünnet dügünümüz var of ya
slm kızlar aranıza yni katıldı tam bir hafta oldu diyete baslayalı 1.4 gr vemişim ama zorlandım biraz ücut karbnhidrata alısmıs napsıngünde nerdeyse bir kalıp peynir yiyorum tavuk desen o biçim vemediğimi sanıyordum ama ermişim bu arada oglum var 4 aylık emziriyorum bu diyet hosuma gitti benim ben birsey sorcam et balık tavuk sucuk sosis serbest ya bunlar kolestrolu yükseltmez mi bir de bu diyette haftada ir yada iki haftada bir serbest gün yok mu istedigimizi yiyip içicegimiz evap verirseniz seinirim iyi aksamlar
hayatım da ilk kez kollesterolüm sınır da çıktı.ama devam edicem yapmaya.gerçi 2-3 gündür yemediğim karbonhidratlı yiyecek kalmadı ama.kendime çok kızıyorum yine başamı dönüyosun die.hani şu başlatan azmedip ama o azmi 2 hafta anca sürdüren venhar mı olcan yine die
cicişleerr zaaaaaxd özet geçicem;
sabah: 1 yumurta, peynir, 10 zeytin (2gr. kh)
öğle: balık ızgara, marul (100 gr) ( 2,5 gr kh.)
akşam: 125 gr. yoğurt, 30 gr. ceviz (6+4.5=10.5) (10.5 gr. kh.)
toplam: 15 gr. kh. aldım bugün cicişlerr
:Saruboceq:selam millett nası gıdıoo ben bu hafta ümitsiz vakayım galıba bu aksam yemek yemedım amaa yemek yerıne yarım kilo dondurma yedım ohaa çüş dedim sonra amaa artık herkşey için cok geçtiisempatiksalakcinni
yarına toparlarım inşallaah 65 leri bir görsem tam süper olucak :Saruboceq:
bende bazen sabahları kalp çarpıntısı oluoo nıe anlayamadım walla:bbo:
bende geçenlerde öle oldum bi yedımbi yedım ayy bı tartıldım şokkk 3 kilo fazla gösterio tabi sonra ben cok igrenç bişi yaparak yedıklerımın hepsini çıkardımm sonrada kendımee geldım bı daha böle bişey yapmamak için cok yemıcem dıe faydalıda oldu walla:lepi:
hayatım da ilk kez kollesterolüm sınır da çıktı.ama devam edicem yapmaya.gerçi 2-3 gündür yemediğim karbonhidratlı yiyecek kalmadı ama.kendime çok kızıyorum yine başamı dönüyosun die.hani şu başlatan azmedip ama o azmi 2 hafta anca sürdüren venhar mı olcan yine die
ay vallahi tebrikler.yahu nası başarıyosunuz 15 gr karbonla günü bitirmeyi.ben hayatta yapamam da
ahh ahh ben de bi görsem 65 i.hayal gibi geliyo.7 kg kaldı ama zor gibi çünki istikrar yok azim yok ben de.eee bunlar olmayınca da olmyo tabi 60 lı rakamları görmek
nası yani bi yedin bi yedim derken salam sucuk vs gib şeylerden mi.nası geri çıkardın kendi kendini mi kusturdun.ay hayatta yapamam ben beceremem korkarım.hayatta en korktuğum şeydir kusmak.af edersiniz çok mu açık konuştum ne
haklısın yaaa ben de 2 hafta da pes etmek istemiyorum
berranurum seni anlıyorum bu diyette tatlı olmaması meyvelerin karbon degerinin yüksek olmaı kötü bende ugun nutella icektim zor tuttum kendimi yemedim eger yeseydim sabah yedigim iki yumurta bosuna gideri böööyle vicdan muhakemesi yaptım durdum neyse iyi geceler
berra sen ne güzel 66 kg sun.ah bende görsem.hamile kalmadan vermek istiyorum az kaldı karar verdiğimiz zamanın gelmesine.acaba diyorum 1 ay daha mı uzatsam bu zamanı.kasım gibi düşünüyoduk bebek biz aralığa mı alsam napsam:)
görürsün inşallah canım tabiki ertele ne kadar az kiloyla hamile kalırsan o kadar iyi bide dogum sonrası insanın psikolojisi daha yıpranmıs oluyo bı ay sık dişini 30 krb larda falan kapatmaya çalış biliyorum aslında biri bunu bana dese ayy demesi koay derım hemen ama inan 5 kılonun bıle faydası olur yanı boshayallersmile
5 kg nun bile faydası oluyo derken yani 5 kg daha az kg ile hamile kalmanın mı faydası oluyo yani.aslında çok korkuyorum hamileyken çok kg almaktan ve vücudum da müsait yani kilo almaya.bide kasım da bıraksak bile korunmayı nasıl olsa hemen olmuycak die düşünüyorum ama ya ilk denemede olur sa demi.en iyi si aralık ta mı bıraksak napsak korunmayı.nerdeyse 2 ay var o zamana kadar kesin düşerim demi 65 e yani 7 kg veririm demi
slm kızlar aranıza yni katıldı tam bir hafta oldu diyete baslayalı 1.4 gr vemişim ama zorlandım biraz ücut karbnhidrata alısmıs napsıngünde nerdeyse bir kalıp peynir yiyorum tavuk desen o biçim vemediğimi sanıyordum ama ermişim bu arada oglum var 4 aylık emziriyorum bu diyet hosuma gitti benim ben birsey sorcam et balık tavuk sucuk sosis serbest ya bunlar kolestrolu yükseltmez mi bir de bu diyette haftada ir yada iki haftada bir serbest gün yok mu istedigimizi yiyip içicegimiz evap verirseniz seinirim iyi aksamlar
bende bazen sabahları kalp çarpıntısı oluoo nıe anlayamadım walla:bbo:
bende geçenlerde öle oldum bi yedımbi yedım ayy bı tartıldım şokkk 3 kilo fazla gösterio tabi sonra ben cok igrenç bişi yaparak yedıklerımın hepsini çıkardımm sonrada kendımee geldım bı daha böle bişey yapmamak için cok yemıcem dıe faydalıda oldu walla:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?