Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cicişleerr zaaaaaxd özet geçicem;

sabah: 1 yumurta, peynir, 10 zeytin (2gr. kh)
öğle: balık ızgara, marul (100 gr) ( 2,5 gr kh.)
akşam: 125 gr. yoğurt, 30 gr. ceviz (6+4.5=10.5) (10.5 gr. kh.)

toplam: 15 gr. kh. aldım bugün cicişlerr

Son düzenleme:

canım vucudun bu düzene alişmış biraz şaşırt istersen

bugun dışarda olunca biraz diyet dışına çıktım ama yinede menümü paylaşıyım kızlar
Sabah:1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Ara: yok
Öğlen: tavuklu salata
Ara: patlamış pirinç ve mısır gevreği paketin içinde 6 tane var 3 nu yedim(15 gr karbonhıdrat varmış)
Akşam:1 tane nar +kırmızılahana salatası+1 tanecik çiğ köfte(etsiz)
Ara: beşi bir yerde

sasirttim canlarim msela bugün sünnet mevlütü vardi 1pide 1ayran yedim ictim
simdidekahve ictim bi parca cukulata attim
bakalim sabah ne cikcak tartida

Bende yazayım ama ben puanlamalarını bilmiyorum
Sabah 1 sucuklu tost kepek ekmeği ile,şekersiz çay,
ara 4-5 tane fındık
öğle 1 dilim kepek ekmek, 3dilim salam ve üzerine 1 çay kaşığı ketçap.
ara yeşil çay
akşam, haşlama tavuk ve 3 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 tane kornişon turşu
ve 1,5 litre su yatana kadar 2 ye tamamlarım.

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza yni katıldı tam bir hafta oldu diyete baslayalı 1.4 gr vemişim ama zorlandım biraz ücut karbnhidrata alısmıs napsıngünde nerdeyse bir kalıp peynir yiyorum tavuk desen o biçim vemediğimi sanıyordum ama ermişim bu arada oglum var 4 aylık emziriyorum bu diyet hosuma gitti benim ben birsey sorcam et balık tavuk sucuk sosis serbest ya bunlar kolestrolu yükseltmez mi bir de bu diyette haftada ir yada iki haftada bir serbest gün yok mu istedigimizi yiyip içicegimiz evap verirseniz seinirim iyi aksamlar

hayatım da ilk kez kollesterolüm sınır da çıktı.ama devam edicem yapmaya.gerçi 2-3 gündür yemediğim karbonhidratlı yiyecek kalmadı ama.kendime çok kızıyorum yine başamı dönüyosun die.hani şu başlatan azmedip ama o azmi 2 hafta anca sürdüren venhar mı olcan yine die

:Saruboceq:selam millett nası gıdıoo ben bu hafta ümitsiz vakayım galıba bu aksam yemek yemedım amaa yemek yerıne yarım kilo dondurma yedım ohaa çüş dedim sonra amaa artık herkşey için cok geçtiisempatiksalakcinni
yarına toparlarım inşallaah 65 leri bir görsem tam süper olucak :Saruboceq:

bende bazen sabahları kalp çarpıntısı oluoo nıe anlayamadım walla:bbo:
bende geçenlerde öle oldum bi yedımbi yedım ayy bı tartıldım şokkk 3 kilo fazla gösterio tabi sonra ben cok igrenç bişi yaparak yedıklerımın hepsini çıkardımm sonrada kendımee geldım bı daha böle bişey yapmamak için cok yemıcem dıe faydalıda oldu walla:lepi:

ay vallahi tebrikler.yahu nası başarıyosunuz 15 gr karbonla günü bitirmeyi.ben hayatta yapamam da

ahh ahh ben de bi görsem 65 i.hayal gibi geliyo.7 kg kaldı ama zor gibi çünki istikrar yok azim yok ben de.eee bunlar olmayınca da olmyo tabi 60 lı rakamları görmek

nası yani bi yedin bi yedim derken salam sucuk vs gib şeylerden mi.nası geri çıkardın kendi kendini mi kusturdun.ay hayatta yapamam ben beceremem korkarım.hayatta en korktuğum şeydir kusmak.af edersiniz çok mu açık konuştum ne

haklısın yaaa ben de 2 hafta da pes etmek istemiyorum
berranurum seni anlıyorum bu diyette tatlı olmaması meyvelerin karbon degerinin yüksek olmaı kötü bende ugun nutella icektim zor tuttum kendimi yemedim eger yeseydim sabah yedigim iki yumurta bosuna gideri böööyle vicdan muhakemesi yaptım durdum neyse iyi geceler

yok kızz ne salamı sucuguu su böregi baklavaa dondurmaa koskoca bi paket cipsss ve sınırsız kola içtim bi akşamdaa gece yatmadan tartılıyım dedıydım 3 kilo fazlalıgı görünce kostum tuvalete benımde ilk denememdi bende hep yapanlara kızıyodum halada kzııyorum asla alışkanlık haline getirilmemesi gereken bişey ama bi gayretle çıktı ondan sonrada töbe ettim bidaha asla cok yemıcem diee öle yani ciciş bende biraz acık anlattım emme kusura bakmaasempatiksalakcinni

evet canım yaa meyvede yok ınsan cannı tatlı ısteyınce ne yıcegını napcagını sasırıyo yarım mandalınamı yesem yarım elmamı yesem dıe salak salak bakınıp duruyorum tabı benım cok sevgılı kocamda karsımda baklavalaarı hüplettı durduu :1no2:

evet işin en kötü tarafı meyvede bile krbn olması.cnm tatlı çektiğin de ben de mavi yeşilin albeni tarzı hatta aynısı olan bisküvili çikolatası var ondan alıp yiyorum.1 tanesin de 14 krbn var.tadellenin de bitterinin de 1 tanesin de 12 krbn var

berra sen ne güzel 66 kg sun.ah bende görsem.hamile kalmadan vermek istiyorum az kaldı karar verdiğimiz zamanın gelmesine.acaba diyorum 1 ay daha mı uzatsam bu zamanı.kasım gibi düşünüyoduk bebek biz aralığa mı alsam napsam:)

görürsün inşallah canım tabiki ertele ne kadar az kiloyla hamile kalırsan o kadar iyi bide dogum sonrası insanın psikolojisi daha yıpranmıs oluyo bı ay sık dişini 30 krb larda falan kapatmaya çalış biliyorum aslında biri bunu bana dese ayy demesi koay derım hemen ama inan 5 kılonun bıle faydası olur yanı boshayallersmile

5 kg nun bile faydası oluyo derken yani 5 kg daha az kg ile hamile kalmanın mı faydası oluyo yani.aslında çok korkuyorum hamileyken çok kg almaktan ve vücudum da müsait yani kilo almaya.bide kasım da bıraksak bile korunmayı nasıl olsa hemen olmuycak die düşünüyorum ama ya ilk denemede olur sa demi.en iyi si aralık ta mı bıraksak napsak korunmayı.nerdeyse 2 ay var o zamana kadar kesin düşerim demi 65 e yani 7 kg veririm demi

tabı tatlım 5 kg az hamıle kalsan o bile senın için büyük avantaj olur :) eger bide kılo almaya uygunsan elverişliysen yanii allaaahh 72 yle kaldıgını düşün 90 lada dogurdugunu sempatiksalakcinni ben bu dıyete 74.500 le başladım 1.5 ayda düştüm 66 ya sende cok rahat verırsın 7 8 kilo inşallah yaniiopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun arkadaşım bende tam bunu soracaktım, ben 2 gündür müthiş başağrısı çekiyorum acaba kolestrolümmü yükseldi, yada bu diyeti yaparken böyle başağrısı falan çeken oldumu,

Bu çıkarma olayını sakın olaki sık sık yapmayın tabi kendi isteğiniz ile çıkardıysanız Allah korusun çok sakıncalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…