Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nee 90 mıakannehiray düşünmesem daha iyi olur.1,5 ay da düştün ha bravo valla.demek ki ben öle aman aman sıkmasam bile 7 kg 2 ayda veririm demi.inş.nese karar verdim aralıkta başlıcaz çalışmalara bebek içinen iyisi bu 5 kg dan daha az kg ile kalmak çok daha iyi bir fikir.

Hayırlı olsun arkadaşım bende tam bunu soracaktım, ben 2 gündür müthiş başağrısı çekiyorum acaba kolestrolümmü yükseldi, yada bu diyeti yaparken böyle başağrısı falan çeken oldumu,

yok cnm ben çekmedim baş ağrısı hiç.ama çok çok düşük tutmadım ben karbon miktarını ama düşük tutan ark lar cvp verirse daha iyi olcak sanırım.

kızlar ben kaçıyım.ee karar da verildi aralıkta başlanacak bebiş çalışmalarına konuşcak bişi de kalmadı yani iyi geceler hepinize.berranur çok yardımcı oldun aralık ayına erteleme konusunda bebeği saol

Bu çıkarma olayını sakın olaki sık sık yapmayın tabi kendi isteğiniz ile çıkardıysanız Allah korusun çok sakıncalı.

tabi canım biliyorum diyorum asssla yapılmaması gereken bişey hem ben yemeyıp yemeyıp birden yüklenınce rahatsz oldum hemde artı 3 ü görünce bi anda oldu yani bidahmı aman aman aslaaa bana ders oldu bunu cekecegıme bıdaha yemem daha iyi dedim yanii teşekkür ediyorum yinede söyledigin içinnalkisalkisalkis

Hayırlı olsun arkadaşım bende tam bunu soracaktım, ben 2 gündür müthiş başağrısı çekiyorum acaba kolestrolümmü yükseldi, yada bu diyeti yaparken böyle başağrısı falan çeken oldumu,

evet ilk günlerde baş ağrısı oluyor

günaydin :) dün metabolizmami sasirttim ve sabah tartida +700gr gördüm
kg almada calisiyo metabolizmam fakat vermeye gelince tik yok niye

sunita:) naber

Slm sutemcim,

ya daha yeni yazdıklarını okuyordum hayırdır baya takılmışsın üzüldüm valla (( ama devam et bende 68 kiloyken neredeyse 4-5 hafta tık yoktu sinirden rejimi bırakacaktım ama iyiki bırakmamışım. Ondan sonra kilo vermeler bir anda hızlandı. Ama ben kendimde bunu farkettim, ne zaman akşamları yemek yerine tatlı bir şey yesem özellikle yaş pasta o zaman sabahları kilo vermiş oluyorum ne tuaf değil mi????? İstersen sende bir dene belki sende de vücut kilo vermek için biraz tatlı istiyor.

yaw sunita 7hafta stillstand olurmu cok moralim bozuk
simdi tatli yedimbi kac parca extra yedim denemek icin ooffooooffffffffffffff

Seni çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu bir olay, eşimde bu rejmi yapıyor ve onda da 2 aydır duraklama var ama o eskisi gibi dikkat etmiyor. Ama kilo da almıyor aynı kilosunu koruyor. Sende o açıdan bak vermiyorsun ama abartılı bir şekilde de almıyorsun.

abartili kg almadim sadece su 700gr aldim dünden bugüne

benim demek istediğimde bu işte bak ne güzel sadece dünden bu güne 700 gr almışsın ama haftalardır kilonu korumuşsun. Bu zamana kadar çok güzel kilo verdin bunlarıda lütfen göz önüne al ve kendine haksızlık etme güzelim :))))

canlarım canınız tatlı çektiğinde napolitenin bitteri var ondan alıp ağzınıza bir tane atsanız yetiyorda artıyor bile üstelik kb çok çok az bence en masum tatlı

merhaba bayanlar,karbonhidrat diyetini anneme benzetiyorum her ne yanlış yapsam yine dönüp dolaşıp bu diyete geliyorum o da beni kabul ediyor her hatamla:)))kaldığım yerden devam ediyorum.bu diyette raylar yerine oturunca puan hesabı yapmaya dahi gerek kalmıyor başta selin hanım olmak üzere bu işin üstesinden gelmemde yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler ayrıca.4 gündür devam ediyorum normalde 3.günde bırakırdım şiddetli baş ağrım ve agresif hallerim olurdu ama bu kez daha iyi çok şükür.yalnız bir şey sormak istiyorum ev yapımı karbonhidrat değeri düşük sütlü bir tatlı var mı bildiğiniz ne yapabilirim etimek tatlısı yapsam yapay tatlandırıcıyla?kolay gelsin herkese

sutem bende bu hafta sonu ssırttım metebolızmamı garıbım cok sasırmıs olacakkı +2 ı gordum sımdı terbıye etmeye calısıyorum nefsımı .
bu arada kalbım bazen cok hızlı carpıyor sankı agzımdan cıkacak gıbı yagı azaltsam ıyı olur ne zaman tereyagı yesem kalp carpıntısı yapıyor galıba alerjım var
bırde bunye sasırdı tabı al ver vucud toparlıyamıyor pilatestede bazen cok zorlayıcı hareketlerı yapmaya calısınca kalbım carpıyor acayıp bır sekılde neyse fazla yormayayım kendımı bıde tv dekı haberlerı seyredınce evhamlandım galıba

cooook guzel bır benzetme bencealkisalkisalkisalkisalkisalkis

belkı bır yerde hata yapıyorsundur canım .gunde neler yıyorsun?yazda bır ıncleme yapalım belkı bır yerlerde bır degısıklık gerekıyordur

ewet ya bırı karsımızda bızım yemememız gereken bırsey yerse sınır oluyorum bıraz daha anlayısl olmaları gerekır bence annem hem zayıfla dıyor hem bır suru hamur ısı yapıyor bır ttuyorum 2 tutuyorum 3. de dayanamıyorum olmaz kı canım cık cık cık
bırde kıvının karb. kac bence dusuk olması lazım

100 gr kiwinin kb degeri 15gr niye bu meyvelerde bu kadar cok kb var ya:çok üzgünüm:

belkı bır yerde hata yapıyorsundur canım .gunde neler yıyorsun?yazda bır ıncleme yapalım belkı bır yerlerde bır degısıklık gerekıyordur

yasafat sana katiliyorum sutemcim bazen cok kücük kacamaklar yapiyorum diyorsun biliyorsun unlu ve tatlilarda cok kb var ve sen uzun zamandir ne kilo aliyorsun nede veriyorsun belkide kb oranini sinirda tutuyorsun yasafatin dedigi gibi yediklerini istersen bizimle paylas sünnete kadar istedigin 5 kiloyu verirsin umarim canim

kolay gelsin insallah bu sefer sonuna kadar devam edersin etimegin kb degerini bilmiyorum ama sonucta kb demek+ süt +muhallaebisi icin un +nisasta ilave edilince kb'si kac olur artik:bbo: tabiki porsiyonunada bagliCADIARZU

100 gr kiwinin kb degeri 15gr niye bu meyvelerde bu kadar cok kb var ya:çok üzgünüm:

dimi yaaa meyve yiyemez oldum..
bugun yediklerim
Sabah:2 kuru kayısı
2 yumurta sahanda
Yarım dilim ekmek
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen: fırında hamsi
1 kaşık salata
Ara: 5bir yerde çay
Akşam: 1tane hindi burger ekmeksiz
2 kaşık maydanozlu yoğurt
Ara: 5 bir yerde çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…