tabı tatlım 5 kg az hamıle kalsan o bile senın için büyük avantaj olur :) eger bide kılo almaya uygunsan elverişliysen yanii allaaahh 72 yle kaldıgını düşün 90 lada dogurdugunu sempatiksalakcinni ben bu dıyete 74.500 le başladım 1.5 ayda düştüm 66 ya sende cok rahat verırsın 7 8 kilo inşallah yaniiopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun arkadaşım bende tam bunu soracaktım, ben 2 gündür müthiş başağrısı çekiyorum acaba kolestrolümmü yükseldi, yada bu diyeti yaparken böyle başağrısı falan çeken oldumu,
Bu çıkarma olayını sakın olaki sık sık yapmayın tabi kendi isteğiniz ile çıkardıysanız Allah korusun çok sakıncalı.
Hayırlı olsun arkadaşım bende tam bunu soracaktım, ben 2 gündür müthiş başağrısı çekiyorum acaba kolestrolümmü yükseldi, yada bu diyeti yaparken böyle başağrısı falan çeken oldumu,
günaydin :) dün metabolizmami sasirttim ve sabah tartida +700gr gördüm
kg almada calisiyo metabolizmam fakat vermeye gelince tik yok niye
sunita:) naber
yaw sunita 7hafta stillstand olurmu cok moralim bozuk
simdi tatli yedimbi kac parca extra yedim denemek icin ooffooooffffffffffffff
abartili kg almadim sadece su 700gr aldim dünden bugüne
evet işin en kötü tarafı meyvede bile krbn olması.cnm tatlı çektiğin de ben de mavi yeşilin albeni tarzı hatta aynısı olan bisküvili çikolatası var ondan alıp yiyorum.1 tanesin de 14 krbn var.tadellenin de bitterinin de 1 tanesin de 12 krbn var
günaydin :) dün metabolizmami sasirttim ve sabah tartida +700gr gördüm
kg almada calisiyo metabolizmam fakat vermeye gelince tik yok niye
sunita:) naber
merhaba bayanlar,karbonhidrat diyetini anneme benzetiyorum her ne yanlış yapsam yine dönüp dolaşıp bu diyete geliyorum o da beni kabul ediyor her hatamla:)))kaldığım yerden devam ediyorum.bu diyette raylar yerine oturunca puan hesabı yapmaya dahi gerek kalmıyor başta selin hanım olmak üzere bu işin üstesinden gelmemde yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler ayrıca.4 gündür devam ediyorum normalde 3.günde bırakırdım şiddetli baş ağrım ve agresif hallerim olurdu ama bu kez daha iyi çok şükür.yalnız bir şey sormak istiyorum ev yapımı karbonhidrat değeri düşük sütlü bir tatlı var mı bildiğiniz ne yapabilirim etimek tatlısı yapsam yapay tatlandırıcıyla?kolay gelsin herkese
yaw sunita 7hafta stillstand olurmu cok moralim bozuk
simdi tatli yedimbi kac parca extra yedim denemek icin ooffooooffffffffffffff
evet canım yaa meyvede yok ınsan cannı tatlı ısteyınce ne yıcegını napcagını sasırıyo yarım mandalınamı yesem yarım elmamı yesem dıe salak salak bakınıp duruyorum tabı benım cok sevgılı kocamda karsımda baklavalaarı hüplettı durduu :1no2:
ewet ya bırı karsımızda bızım yemememız gereken bırsey yerse sınır oluyorum bıraz daha anlayısl olmaları gerekır bence annem hem zayıfla dıyor hem bır suru hamur ısı yapıyor bır ttuyorum 2 tutuyorum 3. de dayanamıyorum olmaz kı canım cık cık cık
bırde kıvının karb. kac bence dusuk olması lazım
belkı bır yerde hata yapıyorsundur canım .gunde neler yıyorsun?yazda bır ıncleme yapalım belkı bır yerlerde bır degısıklık gerekıyordur
merhaba bayanlar,karbonhidrat diyetini anneme benzetiyorum her ne yanlış yapsam yine dönüp dolaşıp bu diyete geliyorum o da beni kabul ediyor her hatamla:)))kaldığım yerden devam ediyorum.bu diyette raylar yerine oturunca puan hesabı yapmaya dahi gerek kalmıyor başta selin hanım olmak üzere bu işin üstesinden gelmemde yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler ayrıca.4 gündür devam ediyorum normalde 3.günde bırakırdım şiddetli baş ağrım ve agresif hallerim olurdu ama bu kez daha iyi çok şükür.yalnız bir şey sormak istiyorum ev yapımı karbonhidrat değeri düşük sütlü bir tatlı var mı bildiğiniz ne yapabilirim etimek tatlısı yapsam yapay tatlandırıcıyla?kolay gelsin herkese
100 gr kiwinin kb degeri 15gr niye bu meyvelerde bu kadar cok kb var ya:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?