Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cok üzgünüm.... bugün günüme cukulata ile basladim 3parca yedim öglen kiymali makarnadan yaklasik 8-9catal yedim ekstrada yedim 5-6köfte metabolizmam bir alt üst olsun
sabah ne cikcak tartida merak ediyorum.

kizlar dün karbonhidrat dieti ile ilgili sayfalari biraz okudum sayfanin birinde ekmek yerine marul yapraklarini kullanin arasina kb orani düsük yicekler koyup sandwic yapin diyordu bende bugün öglen yemeginde 4 marul yapraginin üzerine 1 yemek kasigi mayonezi paylastirdim kasar ve salam ekleyip rulo yaptim o kadar doyurucu, lezzetli ve kb side bir o kadar az sizinle paylasmak istedim tavsiye ederimyerimseniben

ayyy çok beğendim valla güzel fikir saol tatlım..bu arada ben eve hiç salam almamıştım hangisini önerirsiniz

Bugün sabah
sahanda yumurta, 2dilim kepek ekmek, 3 tane zeytin yedim.
eşimin yemek sözü vardı beni yemeğe çıkardı yemek diyete uygundu ama lavaş yemek zorunda kaldım,yanında ayran,
akşamda sadece tavuklu salata yiyecem. ama öğleden beri gene müthiş bir başağrısı çekiyorum umarım bu ağrılar beni diyetten bıktırmaz.

bugünü anlatıvericem pompişler zaaaaxd

sabah: 2 dilim ekmek (15 gr.) denge ekmeği böyle kızlar 7.5 kh. war bi dilimde
1 yumurta, yağlı beyaz peynir (0 gr.hr.)

öğle: zero kola (0 gr.)
akşam: 100 gr. marul (2.5 gr.) ızgara alabalık (0 gr. kh) 200 ml. ayran (5gr. kh.)

toplam 17.5 ile tamamladım amaaa 5 tane sarma yedim onu bilmiyorum olur okadarD

bu arada bişi fark ettim ürün light olunca yağı azalıyor ammaa; kh. değeri artıyor. mesela light peynirde 3,8 gr. kh varken tam yağlı beyaz peynir de 0.8 gr kh. varrrr D
ya kızlaaar bu işler böyle

bravo valla sizlere hayranım kızlar 100 gr marul 150 gr vs nasıl hesaplıyonuz bunları ya bi ben mi beceriksizim acaba

her zaman yagsız urunlern karbonu yaglılara gore daha fazladır yaglı olanların proteını daha fazladır. bu yuzden ben hıçbırseyın yagsızını yemıyorum yaglısını tercıh edıyorum(peynır,sut gıbı)

bugun yedıklerım haftasonunkı kacaaktan sonra bugun ve dun sadece proteın yedım
bugun sabah
1 haslanmıs yumurta(baya tok tutuyor benı)
oglen
ızgara et,yesıl cay
aksam haslanmıs tavuk

ve lt su+pilates

ama ne yazıkkı yarın yıne mısafır var ve annem yıne pasa borek ısıne gırıstı bazen marıfetlı bır annenızın olması cooook can sıkıcı oluyor:2haoldumsmile

ya kızlar hakkaten kilo verdiriyor diy mi bu diyet? çünkü bana niyeyse çok yiyomuşum ve aç kalmıyomuşum gibime geliyor. oyle bi mantık wardır ya

acaba bilenle yazabilir mi çevresinden gördüğü falan kaç kilo veren insanlar var bu diyetle? şu an acayip boyle oldu bak oluyomuş diyen donelere ihtiyacım war. biraz moraaaallll(

julian canim benim selintepe bu arkadasimiz 5ayda 30kgdan fazla verdi
kendileri maalesef 10günlügüne bizden izin aldi hastalari varmis

julian canim benim selintepe bu arkadasimiz 5ayda 30kgdan fazla verdi
kendileri maalesef 10günlügüne bizden izin aldi hastalari varmis
offf işte inançlı olmak gerekiyor, en önemlisi bu. 5 ayda 30 kg. çooooooooookk iyi ya. bu kadar tok kaldığım halde kilo verebileceğim beni şaşırttı biraz. sanki aç kalmalıymışım gibi hissediyorum D

kac kilosun?

15karekteryazcak bise yok ama kisa ve net soru sormak istiyorum julian sana degil bu yazim

kkdaki degisiklikleri demek istedim mesela ben sana sadece kac kgsun yazdim yollamak istedim kabul edilmiyo illa 15karekter olmasi lazimmis ona sinir oldum

julian :) kac kgsun

kkdaki degisiklikleri demek istedim mesela ben sana sadece kac kgsun yazdim yollamak istedim kabul edilmiyo illa 15karekter olmasi lazimmis ona sinir oldum

julian :) kac kgsun

ok canm anladım. 73 kiloyum 55 falan olmak istiyorum. bi de sen biliosun sanırım bu kilo cizelgesini aldım ben ama hangi bağlantı adresini nereye yapıştıcağımı bilemedim. senin var nası yapılıo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…