yaa çok sordum ama ben porfilimdeki imza kısmını bulamıyorum o nerede
kac kilosun?
15karekteryazcak bise yok ama kisa ve net soru sormak istiyorum julian sana degil bu yazim
yaa çok sordum ama ben porfilimdeki imza kısmını bulamıyorum o nerede
kullanici paneli yazisina bas oradan profilimi düzenle yazisina bas altlarda cizelge yazisi var oraya kaydetceksin ben kaydediyorum bu format uygun degil diye yazi geliyor bakalim senin olacakmi
aynen ya bende başka bir uygulama daha denedim oradada yeniden adres gelecek diyor ama bb code yeniden gelmiyor gıcık oldum.
ayyy çok beğendim valla güzel fikir saol tatlım..bu arada ben eve hiç salam almamıştım hangisini önerirsiniz
aynen bende gicik oldum kac defa denedim
tebrıkler canım süper sonuç
kızlar adrese geldiniz tamamını değil img ile başlayıp img den biten yeri yani iki img nin ortasındakileri png ile bitecek kopyala yapıştır yapın
kızlar merhaba ben yeni geldim ven-har söledi :)))))
benim 6-7 kilo vermem lazım ve bi tane 7 günde 7 kg diyeti var ona başladım ...
p.tesi 10 yumurta
salı yarım kilo salatalık yarım kilo domates
çarşamba 1 kg tavuk göğüs
perşembe 1 kg haşlanmış patates
cuma 1 kg meyve erik kiraz vs...
cumartesi 1 kg haşlanmış kabak
pazar 1 kg elma kompostosu şekersiz
içecek serbest su çay vs...
dün başladım sizce işe yararmı ??????????
slm canım sakın bu tür şok diyetlere girme, bende karbonhyidrat diyetten önce patates diyeti yaptım, bir hafta da en az 3-5 kilo verirsiniz diye reklam yapıyorlar ama ben topu topuna 1,1 kilo verdim (o da zaten suydu yani sıfır yağ) ve hiç kacamak yapmadım ve resmen aç kaldım((( onun akabinde hemen karbonhyidrat rejimine başladım ve hiç ac kalmadan ilk hafta 1,7kilo verdim ve hala veriyorum.
anladım canım saolasın bende başlıyım bu hafta anca düzene koyarım kendimi ne yiyim diye bana önerebileceğiniz sabah öğle akşam varsa yazarsanız seviniim ...
kzıllaaar oldu çizelgeyi ekledim. yardımcı olan herkese teşekküüüürrr:) günlük menümü yazıyorum adet olduğu üzere;
sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek (15 gr. kh.) 10 zeytin (1gr. kh.) peynir (1gr. kh.)
öğle: zero kola(0 gr. kh.) aslında bugün içmeyecektim ama arkın doum günüydü pasta yemektense bunu seçtim.
akşam: tavuk izgara (0gr. kh.) marul (2.5 gr. kh.)
19.5 gr. kh ile günü kapatmış bulunuyorum. gecenin ilerleyen saatlerine doğru acıkırsam ton balığı ya da peynir yerim. hem tok tutar hem 0 kh bimbamboom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?