Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kac kilosun?

15karekteryazcak bise yok ama kisa ve net soru sormak istiyorum julian sana degil bu yazim

ilahi sutemcim güldürdün beni

julian bak cnm ben bu diyeti hiçb ir zaman tam anlamıyla doğru dürüst uygulamadığım halde yaz başından bu yana 7-8 kg civarı verdim.3,5 4 ay gibi bi sürede ama ara verdiğim oldu bu süre de 1 aya yakın.yani demek ki ben hiç ara vermesem biraz daha sıkı uygulasam yaz başından beri verdiğim kg nun hemen hemen 2 katını verirdim sanırım.
insanın beynin de kilo vermek diyet deyince otomatik düşüncelerden devreye giriyo ve "aç kalcan,diyet yaptığını anlaman için aç kalman lazım,iyi diyet ne kadar aç kaldığından belli olur"bunları sana düşündürüyo. ee bu diyette aç kalmak yok ki gecenin bi yarısı acıktsan bile o kadar çk alternatif var ki yiyebileceğin

yaa çok sordum ama ben porfilimdeki imza kısmını bulamıyorum o nerede

kullanici paneli yazisina bas oradan profilimi düzenle yazisina bas altlarda cizelge yazisi var oraya kaydetceksin ben kaydediyorum bu format uygun degil diye yazi geliyor bakalim senin olacakmi

kullanici paneli yazisina bas oradan profilimi düzenle yazisina bas altlarda cizelge yazisi var oraya kaydetceksin ben kaydediyorum bu format uygun degil diye yazi geliyor bakalim senin olacakmi

aynen ya bende başka bir uygulama daha denedim oradada yeniden adres gelecek diyor ama bb code yeniden gelmiyor gıcık oldum.

ayyy çok beğendim valla güzel fikir saol tatlım..bu arada ben eve hiç salam almamıştım hangisini önerirsiniz

bu konuda sana yardimci olamicam oradaki ürünler hakkinda pek bilgim yok hangisi daha lezzetli ama ben burada genelde tavuk ve hindi salami aliyorum 100 gr 'da 1 gr kb var

kızlar ben dün tekrar başladım.suyumu da ihmal etmemeye çalışıyorum.dün akşam nar kaçamağı dışında iyiydi tüm gün.
evde nete giremiyorum .o nedenle paylaşımlarım azaldı.
herkesi öptüm

aynen bende gicik oldum kac defa denedim

kızlar adrese geldiniz tamamını değil img ile başlayıp img den biten yeri yani iki img nin ortasındakileri png ile bitecek kopyala yapıştır yapın

tebrıkler canım süper sonuç

benim hiç umudum yoktu aslında cünkü bildiğin yedim :) canım ne istiyosa yedim.. sadece çayıma şeker katmıyorum artık ve makrna yemiyorum. canım cok tatlı çekiyo tabi küçük çikolatalar aldım çok istediği zaman (günd 1 tane olmak kaydıyla tabi) yiyorum.. bu kadar.. aslında tam uygulayamadım pazar günü abarttım herseyi tatil yaptım kendime :)) dahada fazla verebilirdim yanii.. ama haftada 2 bucuk kilo bence cok güzel...
aslında sizin saynizde burda yazılanları okudukca gaza geliyorum :)) destekleriniz içinn cok sağolunn :))

kızlar adrese geldiniz tamamını değil img ile başlayıp img den biten yeri yani iki img nin ortasındakileri png ile bitecek kopyala yapıştır yapın

dogacim tesekkür ederim dedigin gibi yaptim olduopuyorumnanaktan: ben tamamini tasiyordum eger verdigim kilolari degistirmeyi yapamazsam yine yardim edermisin:kedi:

kızlar merhaba ben yeni geldim ven-har söledi :)))))

benim 6-7 kilo vermem lazım ve bi tane 7 günde 7 kg diyeti var ona başladım ...

p.tesi 10 yumurta
salı yarım kilo salatalık yarım kilo domates
çarşamba 1 kg tavuk göğüs
perşembe 1 kg haşlanmış patates
cuma 1 kg meyve erik kiraz vs...
cumartesi 1 kg haşlanmış kabak
pazar 1 kg elma kompostosu şekersiz

içecek serbest su çay vs...

dün başladım sizce işe yararmı ??????????

dedigim gibi verdigim kilomu cizelgede degistiremedim:sinifsinif: lütfen yardimmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

slm canım sakın bu tür şok diyetlere girme, bende karbonhyidrat diyetten önce patates diyeti yaptım, bir hafta da en az 3-5 kilo verirsiniz diye reklam yapıyorlar ama ben topu topuna 1,1 kilo verdim (o da zaten suydu yani sıfır yağ) ve hiç kacamak yapmadım ve resmen aç kaldım ((( onun akabinde hemen karbonhyidrat rejimine başladım ve hiç ac kalmadan ilk hafta 1,7kilo verdim ve hala veriyorum.

anladım canım saolasın bende başlıyım bu hafta anca düzene koyarım kendimi ne yiyim diye bana önerebileceğiniz sabah öğle akşam varsa yazarsanız seviniim ...

Sabah:1 dilim ekmek
Biberli lor
4 tane zeytin
2 kuru kayısı
1 bardak çay
Ara:5 bir yerde çay
İkindi:2 tane hindiburger
3 kaşık maydanozlu, naneli yoğurt
Ara:5 bir yerde çay
akşam:yok

anladım canım saolasın bende başlıyım bu hafta anca düzene koyarım kendimi ne yiyim diye bana önerebileceğiniz sabah öğle akşam varsa yazarsanız seviniim ...

Ben sabahları 1 dilim uno light tost yiyorum ve yanında sınırsız salam, sucuk, peynir, tereyağ ve 1 yumurta yiyorum. Kahvaltılarda güzel doyuyorum.

Öğlenleri: tavuk, et döner, balık, taze fasülye, muzakka, kabak, ara sıra tavuk çorbası ve hatta ara ara mercimek ve Ezo da yiyorum.

Akşamlarıda genelikle tavuk, et veya balık yemeye çalışıyorum. Ama bazı günler bir dilim pasta yediğimde oluyor ama o zaman et yemiyorum. Bende şans eseri tatlı kilo yapmıyor onuda tesadüfen fark ettim. Örneğin dün akşam yemeği yerine bir dilim yaş pasta yedim ve sabah 200 gram verdiğimi gördüm :))) Eğer canın tatlı çekerse krema ağırlıklı tatlılar seç bence.

Bol kilo vermeler hihoyyyt

kzıllaaar oldu çizelgeyi ekledim. yardımcı olan herkese teşekküüüürrr:) günlük menümü yazıyorum adet olduğu üzere;

sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek (15 gr. kh.) 10 zeytin (1gr. kh.) peynir (1gr. kh.)

öğle: zero kola(0 gr. kh.) aslında bugün içmeyecektim ama arkın doum günüydü pasta yemektense bunu seçtim.

akşam: tavuk izgara (0gr. kh.) marul (2.5 gr. kh.)

19.5 gr. kh ile günü kapatmış bulunuyorum. gecenin ilerleyen saatlerine doğru acıkırsam ton balığı ya da peynir yerim. hem tok tutar hem 0 kh bimbamboom:))

tob balığı konserve sanırım dimi diyet olandan mı alıyosunuz 0 k.h ?
peki konserve mısır ne kadar ?
ikisi bir arada güzel oluyoda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…