Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu dönerleri ekmeksiz yiyosunuz dimi porsiyon olarak yani ???

evet canım ekmek günde saece 1 dilim kahvaltıda yiyorum ve kesinlikle gün ortasında daha yemiyorum

anladım canım saol

onu bilmiyorum canm ama mısır kh. bakımından cok zengin. balık eet light ve konserve.

hımm peki o zamn sadece ton balığı yiyelim bari:)))

şimdi kızlar öle bir liste yapmalıyımki eşimde uygulasın en azından akşamları :)))

örneğin:

sabah : 1 dilim light ekmek yumurta , salam , peynir, sucuk, tereyağ ...

öğlen : tavuk yada et döner porsiyon yada ton balığı (kızlar kaç gr olandan yiyosunuz?:)))

akşam : çorba 1 kepçe yanında balık, tavuk, yada et sote yada ızgara

yanlız eşim pilavsız yemez bunları sanırım neyse ben pilav yemem de :)))

aralığa kadar kaç kilo veririm sizce ???

Sabah 1 haşlanmış yumurta
3 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek, 3-4 tane kızarmış patates
ara yok, öğleden sonrada ne yazıkki hamur işi yedim
akşam yok
gece acıkırsam ya yoğurt yada süt

slm arkadaslar dün okadar cok abartili yememe ragmen yine kg 91 cikti bu sabah arti regl oldum düsünün yani
cok enteresan kesinlikle oynama yok ya bu nasil bir i$ anlamadim!
bugün yine günüme abur cubur ile basladim ekstra yiyorum dengeyi tamamen sasirtmak icin. 7haftadir yarim kg veremedim

SELIN duy sesimii

insallah bu denge bozman ise yarar kilo verme bazen durakliyor ama 7 hafta normal degil herhalde selinde böyle birsey oldumu acaba

Son düzenleme:
ödem mi var acaba,pirinç lapasını uygula istersen

Son düzenleme:

vay vay vay kimleri görüyorum buralardahoş geldiniz cimcimes hanımkaydirigubbakcemile3

pilav,makarna ekmek cıss sakın sakın haa:1ninca:

sunita 7haftadir kiramadim bundan sonrada kirilmaz heralde ben ölene kadar 91olucam heralde

sunita 7haftadir kiramadim bundan sonrada kirilmaz heralde ben ölene kadar 91olucam heralde

yok canım kesinlikle öyle düşünme, sen o şeytandan daha innat olacaksın ve bacağını kıracaksın buna inanıyorum a.s

bacaklari koopsun:)))

Kopsun valla :))))

bak gül biraz arkadaşım :))) Ben 30 Nisanda bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim kürtajla aldılar ve o günden beri adet olamadım, sonra rahim yapışıklığı oluşmuş ve bu yüzden gecen ay beni Histeroskopi ameliyatına aldılar ve yapışıklıkları kestiler ve dün ilk defa adet oldum ve görsen ne kadar sevindim. Demek istediğim canım tek derdimiz kilolarımız olsun yüce tanrım başka dertler vermesin ...

oyy canim benim gecmis olsun allahim tez zamanda kucagina bir bebik koydursun yaramaz tatli tatli bakan

haklisn ya aslinda dert ettigime bak yinede allahima bin sükür :) sükür olmasina sükürde hani sükür ederKen bir kac kgda gitse daha iyiolur :)))

Amin canım tanrım isteyen herkesi bebek sahibi yapsın

İner canım yeterki sen motivasyonunu yitirme :)

Sevgili arkadaşlar..

2 gündür forumlarda yazdıklarınızı okuyorum özellikle selintepe nin başlatmış olduğu kısmı baştan sona okudum ve bugün bende bu rejimi yapmaya karar verdim.. et tavuk balık bunları çok sevdiğim için bu rejim sanırım bana çok uygun olucak.. tek sıkıntım acaba bu tatlandırıcıların-sakkarin karbonhidrat değerleri nedir. çünkü günde 3-4 bardak çay-kahve içiyorum ve bunlara 1 adet tatlandırıcı atıyorum.. bu soruma yanıt alabilirsem çok mutlu olucağım

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…