Ben sabahları 1 dilim uno light tost yiyorum ve yanında sınırsız salam, sucuk, peynir, tereyağ ve 1 yumurta yiyorum. Kahvaltılarda güzel doyuyorum.
Öğlenleri: tavuk, et döner, balık, taze fasülye, muzakka, kabak, ara sıra tavuk çorbası ve hatta ara ara mercimek ve Ezo da yiyorum.
Akşamlarıda genelikle tavuk, et veya balık yemeye çalışıyorum. Ama bazı günler bir dilim pasta yediğimde oluyor ama o zaman et yemiyorum. Bende şans eseri tatlı kilo yapmıyor onuda tesadüfen fark ettim. Örneğin dün akşam yemeği yerine bir dilim yaş pasta yedim ve sabah 200 gram verdiğimi gördüm :))) Eğer canın tatlı çekerse krema ağırlıklı tatlılar seç bence.
Bol kilo vermeler hihoyyyt
bu dönerleri ekmeksiz yiyosunuz dimi porsiyon olarak yani ???
tob balığı konserve sanırım dimi diyet olandan mı alıyosunuz 0 k.h ?
peki konserve mısır ne kadar ?
ikisi bir arada güzel oluyoda :)))
evet canım ekmek günde saece 1 dilim kahvaltıda yiyorum ve kesinlikle gün ortasında daha yemiyorum
onu bilmiyorum canm ama mısır kh. bakımından cok zengin. balık eet light ve konserve.
slm arkadaslar dün okadar cok abartili yememe ragmen yine kg 91 cikti bu sabah arti regl oldum düsünün yani
cok enteresan kesinlikle oynama yok ya bu nasil bir i$ anlamadim!
bugün yine günüme abur cubur ile basladim ekstra yiyorum dengeyi tamamen sasirtmak icin. 7haftadir yarim kg veremedim
SELIN duy sesimii
ödem mi var acaba,pirinç lapasını uygula istersenslm arkadaslar dün okadar cok abartili yememe ragmen yine kg 91 cikti bu sabah arti regl oldum düsünün yani
cok enteresan kesinlikle oynama yok ya bu nasil bir i$ anlamadim!
bugün yine günüme abur cubur ile basladim ekstra yiyorum dengeyi tamamen sasirtmak icin. 7haftadir yarim kg veremedim
SELIN duy sesimii
örneğin:
sabah : 1 dilim light ekmek yumurta , salam , peynir, sucuk, tereyağ ...
öğlen : tavuk yada et döner porsiyon yada ton balığı (kızlar kaç gr olandan yiyosunuz?:)))
akşam : çorba 1 kepçe yanında balık, tavuk, yada et sote yada ızgara
yanlız eşim pilavsız yemez bunları sanırım neyse ben pilav yemem de :)))
aralığa kadar kaç kilo veririm sizce ???
dedigim gibi verdigim kilomu cizelgede degistiremedim:sinifsinif: lütfen yardimmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
günayidin arkadaslar kg yine 91,0 kipirdama yok!
sunita 7haftadir kiramadim bundan sonrada kirilmaz heralde ben ölene kadar 91olucam heralde
bacaklari koopsun:)))
oyy canim benim gecmis olsun allahim tez zamanda kucagina bir bebik koydursun yaramaz tatli tatli bakan
haklisn ya aslinda dert ettigime bak yinede allahima bin sükür :) sükür olmasina sükürde hani sükür ederKen bir kac kgda gitse daha iyiolur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?