Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle hoşgeldin vereliniortak
ben tatlandırıcı kullanmıyorum ama forumlarda okuduğum kadarıyla onları gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, eğer yanlışım varsa lütfen düzeltin

gün içinde epeybi çay içiyorum mecburen büyük bir bölümünde bende tatlandırıcı kullanıyorum çayı şekersiz içemiyorum

Süper o zaman çok heyecanlandım çünkü benim en büyük korkum bu sakarindi.

Ben 83 kiloyum boyun 1.71 65kg lara düşmek istiyorum.. ve bu diyetle hazirandan beri forumlarda okuyorum inanılmaz zayıflayan arkadaşlar var.. Bende büyük bir hırsla bugün başladım..

Sabah 2 yumurta 2 kk peynir 3 dilim hindi füme yedim

arada biraz kaşar peyniri yedim..
Şimdide ton balık ve 5-6 yaprak maruldan oluşan bir salata yedim..

Mantığı anlamış mıyım ? Bi incelerseniz memnun olurum..

hoşgeldin canım kesinlikle anlmışsın bencea.s

Bence isabet bir karar vermişsin umarım istediğin kiloya gelirsin.

evet gayet güzel anlamışsın istersen bu sayfaya da bak sana baya yardımcı olacak:

Diyet.in - Karbonhidrat Diyeti

Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten süper bir site burası ve inanılmaz yardımseversiniz..olumunekankayizsmile

Bütün değerleri buldum ama normal konserve 1 kutu ton balığının diyet değil normal karbonhidrat değeri nedir acaba ?

Bütün değerleri buldum ama normal konserve 1 kutu ton balığının diyet değil normal karbonhidrat değeri nedir acaba ?

öncelikle hosgeldin tatlindiricilari gönül rahatligiyla kullanabilirsin benim evdede var bir kutu ve üzerinde 100 gr'da 0gr. kb yaziyor bu aksam bende ton balikli salata yiyecektim bende normal ton baligi aldim üzerinde 100 gr'da 0.1gr. kb var yaziyor:1rolleyes:

menü paylaşıyore kızlar;

sabah: 2 dilim ekmek peynir yumurta (16 gr. kh.)
öğle: yok (oha diyorum kendime)
akşam: ızgara somon ve marul (2.5 gr. kh.)
2 tane küçücük ev yapımı poğaça peynirli burayı bilememiyorum.

18.5 kaçamak hariç. diyelim ki onlar da 15 erden fazla dedim bence 30 olsun. 48.5 gr. kh. eder.

bu arada light ton balığı 0.8 gr. kh. var. normali daha az yani 0.1

julıan bi kaç gündür ögle yemeklerını atlıyosun sanırım..metabolizman yavaşlamsın dıkkat et canım

Sabah:2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Biberli lor
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz salata
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen:3 tane parmak uzunluğunda köfte (ekmeksiz)
2 kaşık soğan salatası
Ara:5 bir yerde çay
Akşam:1 tabak taze fasulye
Yoğurt

selin gelmedi hala.julian ve twilight11 çok iyi gidiyosunuz.ben bu aralar sadece dikkat etmeye çalışıyorum o kadar.ne veriyorum ne alıyorum.

Ben bugün nedense doymak bilmedim tıka basa yemesemde bugün çok kaçamağım oldu yani bugünü kayıp gün ilan ediyorum, bu hafta 2. haftam ama kg. veremedim çok üzgünüm.
sabah sahanda yumurta, 2 dilim kepek ekmek, 3 tane zeytin
öğle 1 dilim kepek ekmek, 2 tane ızgara köfte, 1 kase yoğurt,
akşam bir kase çorba, ton balığı, bir kaç çatal makarna ve en büyük kaçamağım 3 tane tulumba tatlısı oysa 2 gündür yememek için savaş veriyordum ama bugün akşama kadar ara ara yedim herhalde tatlı krizim tuttu.

aynen masum yaaaaaa cok kötü bu haftaa bu hafta bende dondurma baklava topkek etliekmek ne ama ne bulduysam yedım manyak gibi ve kilo aldım yaaaaa cuma olsun ıstemıyorum walla cok moralmanım bozuk reglim yaklaştı ondan galıbaaa napsam da geri motive olsammmeyvahedigeldismile

meyvelerde bu kadar yüksek kb olmasa insanin cani bu kadar tatli istemez onlardan tatli ihtiyacini biraz olsun karsilar

Günaydın kızlar geçmişi okudum suzancım kaçamak yapmıyorum diyorsun ama hep abur cubur yiyosun defter tut canım ve her yediqini yaz o zaman nerde hata yaptıqını daha ii anlarsın öqlen öqünlerini atlayan arkadaşım biz öqünlerimizi atlamıyorum sebebide şu acıktıqın an yemezsen bir sonraki yediqin direk yaq olarak depolanıyor hatta dr.ler bile 6 öqün yiyin diyor ayrıca bizler topiqin başından beri burdayız günlük kb deqerini çok çok az tuttuqumuz zamanlarda çok daha az kilo kaybı oldu belli bir seviyede tutmak qerekiyor mesela ben 4 kb ile günü bitirdiqimi bilirim ama kiloya vurunca verdiqim kilo ogünlerde çok daha azdı bunlara dikkat edelim Selin yok bende bu aralar pek giremiyorum her zaman söylüyorum geçmişi baştan sona okuyum bu çok önemli bu mantıqı ancak tam anlamıyla ancak o zaman çözmüş olursunuz hepinize başarılar suzamancım seni çok öpüyorum canımmmopuyorumnanaktan

Günayyyydınnn arkadaşlarr...

Öğle ya da akşam için değişik yemek önerisi olan varrr mıııı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…