Sevgili arkadaşlar..
2 gündür forumlarda yazdıklarınızı okuyorum özellikle selintepe nin başlatmış olduğu kısmı baştan sona okudum ve bugün bende bu rejimi yapmaya karar verdim.. et tavuk balık bunları çok sevdiğim için bu rejim sanırım bana çok uygun olucak.. tek sıkıntım acaba bu tatlandırıcıların-sakkarin karbonhidrat değerleri nedir. çünkü günde 3-4 bardak çay-kahve içiyorum ve bunlara 1 adet tatlandırıcı atıyorum.. bu soruma yanıt alabilirsem çok mutlu olucağım
sevgiler
Sevgili arkadaşlar..
2 gündür forumlarda yazdıklarınızı okuyorum özellikle selintepe nin başlatmış olduğu kısmı baştan sona okudum ve bugün bende bu rejimi yapmaya karar verdim.. et tavuk balık bunları çok sevdiğim için bu rejim sanırım bana çok uygun olucak.. tek sıkıntım acaba bu tatlandırıcıların-sakkarin karbonhidrat değerleri nedir. çünkü günde 3-4 bardak çay-kahve içiyorum ve bunlara 1 adet tatlandırıcı atıyorum.. bu soruma yanıt alabilirsem çok mutlu olucağım
sevgiler
Süper o zaman çok heyecanlandım çünkü benim en büyük korkum bu sakarindi.
Ben 83 kiloyum boyun 1.71 65kg lara düşmek istiyorum.. ve bu diyetle hazirandan beri forumlarda okuyorum inanılmaz zayıflayan arkadaşlar var.. Bende büyük bir hırsla bugün başladım..
Sabah 2 yumurta 2 kk peynir 3 dilim hindi füme yedim
arada biraz kaşar peyniri yedim..
Şimdide ton balık ve 5-6 yaprak maruldan oluşan bir salata yedim..
Mantığı anlamış mıyım ? Bi incelerseniz memnun olurum..
Süper o zaman çok heyecanlandım çünkü benim en büyük korkum bu sakarindi.
Ben 83 kiloyum boyun 1.71 65kg lara düşmek istiyorum.. ve bu diyetle hazirandan beri forumlarda okuyorum inanılmaz zayıflayan arkadaşlar var.. Bende büyük bir hırsla bugün başladım..
Sabah 2 yumurta 2 kk peynir 3 dilim hindi füme yedim
arada biraz kaşar peyniri yedim..
Şimdide ton balık ve 5-6 yaprak maruldan oluşan bir salata yedim..
Mantığı anlamış mıyım ? Bi incelerseniz memnun olurum..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten süper bir site burası ve inanılmaz yardımseversiniz..olumunekankayizsmile
Bütün değerleri buldum ama normal konserve 1 kutu ton balığının diyet değil normal karbonhidrat değeri nedir acaba ?
aynı yeniden yapıyorsun o siteyi sık kullanılanlara ekle bulman kolay olur
menü paylaşıyore kızlar;
sabah: 2 dilim ekmek peynir yumurta (16 gr. kh.)
öğle: yok (oha diyorum kendime)
akşam: ızgara somon ve marul (2.5 gr. kh.)
2 tane küçücük ev yapımı poğaça peynirli burayı bilememiyorum.
18.5 kaçamak hariç. diyelim ki onlar da 15 erden fazla dedim bence 30 olsun. 48.5 gr. kh. eder.
bu arada light ton balığı 0.8 gr. kh. var. normali daha az yani 0.1
julıan bi kaç gündür ögle yemeklerını atlıyosun sanırım..metabolizman yavaşlamsın dıkkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?