Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selin gelmedi hala.julian ve twilight11 çok iyi gidiyosunuz.ben bu aralar sadece dikkat etmeye çalışıyorum o kadar.ne veriyorum ne alıyorum.
teşekkürler canım oda önemli almamak..bende istediğim kıloya düşssem sonra almasam sositososito
vucudu şaşırtma günü olmuş tatlım..buğun dıkkat edersin..
Günayyyydınnn arkadaşlarr...
Öğle ya da akşam için değişik yemek önerisi olan varrr mıııı bilmiyorumkismile
benimki pek değişik degil ama öglen hındı burger akşam brokoli yıcem canım

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar kg yine eksilme yok :) yine 91
ben ramazanda 4kgverdim adetim bitsin oruc tutmayi düsünüyorum bakalim nasil tepki verecek narin hassas vücüdüm:)

senacim yavrumben ekstra abur cubur yiyorum kg da kipirdama olsun diye yoksa yemem biliyosun :)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kış aylarının en sevdiğim yemeğidir karnabahar kızartması böleee yumurtaya bulayıpp cosurr cosurr kızartıp üzerinede yoğurtt offf miss gibi... bu mönünün karbonhidrat değeri ne olur acaba???

karnabahar için 6 karbonhidrat diyo yani fena değil gibi ama kızartma falan yapınca bişe olur mu acaba...birde ben bi türlü anlayamadığım bir nokta var yağlı yiyecekler tereyağ ne bilim yağlı et döner falan bunları bu rejimde yiyebilio muyuz yiyosak yağlı şeyler nasıl kilo aldırmaz anlayamıyorum...
bu arada dün başladım biliosunuz 83 kg idim bugün tartı 81.8 gösterdi biliorum bunlar su ama olsun yinede mutlu oldummmmmmmmkaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar bulgurun krb.değerini listede bulamadım bileniniz var mı acaba. pirinç kadar değildir inşallah.

Arkadaşlar bulgurun krb.değerini listede bulamadım bileniniz var mı acaba. pirinç kadar değildir inşallah.

Canım
ben vikipedi den baktım ama ne yazık ki çok fazla

Bulgur
Besin Değeri (100 g başına)
Enerji 80 kcal 350 kJ
Karbonhidratlar 73,8 g
Yağ 1,5 g
Protein 11 g

arkadaşlar bende yumurtayla kzıartılmış karnabaharın karbonhidrat değerini merak ediyorum uygunsa akşam yiycem

yarin tartilma günü ve senacim bu yazini okuduktan sonra icime bir kusku girdi ben bu hafta aksam yemeklerinde marul disinda hep degeri 0-1 kb olan yicekler yedim ve bundan dolayi günlük kb oranim cok düsüktü ama hic ac kalmadim acaba azmi kilo verdimCADIARZU

bulgur paketinin üzerinde pismemis 100 gr. bulgurda 78 gr kb var yaziyor:bbo: ne kadar cokmus:1shok:

Evet ya arkadaşlar bende yedikten sonra baktım ne ka zekiyim değilmi, ben ince bulgur kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam oda 68 krb.inanmıyorum kendime çok kızgınım 2 gündür diyeti rezil ettim, zaten bu hafta hiç verememişim off ki off. Ben normal zamanda da öyle abur cubur yiyen biri değildim yediklerimi gören eşim bile sen böyle gidersen erirsin diyor ama yok bu kilolar nasıl gidecek ya,

Son düzenleme:
arkadaşlar bulqur pilavı pirinç pilavı ve makarna gibi ürünleri 2-3 yemek kaşıqından fazla yemediqiniz takdirde çokta fazla diyetimize etki etmiyor özellikle 30 yaşını aşmış hanımlarda bakliyat ürünlerini haftada 2-3 defa mutlaka tüketilmesi gerektiqini kemik erimesi ve menopoz dönemi için bunun çok faydalı olduqunu dr. bizzat bana kendisi söyledi ben mesela mercimek kbsi çok fazla olan bir besin ama ben haftada en az 4 defa mercimek çorbası içiyorum ve buna raqmen 2 ayda 16 kilo verdim bunun yanında yeri geldi börek yedim yeri geldi tatlı yedim hatta birgün burda lahmacun yediqimi üzülerek yazdıqım birgünde Selin bana 1 taneden fazla olmamak kaydıyla lahmacunun biel diyete çokta etkisi olmadıqını söylemişti size şunu söyleyebilirim pilav makarna gibi besinleri yemek istediqinizde akşam deqilde öqlen öqününde tükettin akşam çok daha hafif besinler yiyelim bu son derece önemli ve kaçamak yaptıqınızda neden yed,m keşke yemeseydim diyerek beyninize neqatif elektrik göndermeyin ki beynimiz emirler mekanizmasıdır beyninize neden yedim kilo alıcam derseniz beyin kendini buna göre proqramlar ve psikoloji dediqimiz olay devreye girer ve gerçekten kilo alırız ve şunu unutmayalım yüksek oranda kilo verenler bile mutlaka yeri geldiqinde börekte yediler pastada tatlıda önemli olan bunu sorun etmemek ve tatlı bir kaçamak olarak görmek ve yedikten sonra yasak besin yediqimizi derhal unutmak ..

Allah razı olsun senacım ya öğleden beri kendime kızıyorum, eski sayfalara gözattımda Ven har arkadaşımızda yzmış, bir porsiyon ince bulgurda 13 krb var diye sağolun beni rahatlattınız.

Allah razı olsun senacım ya öğleden beri kendime kızıyorum, eski sayfalara gözattımda Ven har arkadaşımızda yzmış, bir porsiyon ince bulgurda 13 krb var diye sağolun beni rahatlattınız.

Hayatım bakliyat ürünlerinde birde şöyle bir durum var 100qr. bulgur pişince 250qr seviyesine çıkıyor çünkü çoqalıyor sen onun 2-3 kaşıqını yiyeceksin yani oran 1/3 azalıyor bunları takıntı yapmayalım dediqim gibi zaten bu besinlere vücudumuzun ihtiyacı var kilo vericez derken saqlıqımızdan olmayalım..

yüksek oran da kg vermesem de bunları bende yaptım7-8 haftam var hamilelik planladığım tarihe ve vermem gereken 7 kg.spor yaptın mı sen kg verirken sena

Daha kimse kilosunu yazmamış, ben çok üzgünüm bırakın kg. vermeyi geçen haftadan fazla bile çıktım 75,2 kg, Çok üzgünüm çoookama nedense ben kendimi zayıflamış hissediyorum birde ben hergün tartılıyorum ve her defasında farklı çıkıyorum buda moralimi bozuyor, tamam kaçamaklarım oldu ama eskiden yediğimin yarısı kadar bile yemedim, bugün eşime dedim şu baskülleri benim alamıycam bir yere kaldır diye, darısı haftaya inşallah.senağlama

ben de 1 kilo vermişim kızlar dün tartıldım 73 şu an. çizelgeyi düzeltemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…