bugün tam iki hafta agzima bir lokma dahi ekmek koymadim hic kacamak yapmadim toplam 2 kg vermisim bunada sükür ama keske biraz daha fazla olsaydi:çok üzgünüm:
spor yapıyornmusun canım ekstradan bitki çayı içiyomusun ?içmiyosan yeşilçayı tavsiye ederim su atmakta çok iyi tabi çokkk daha faydası var.ben 1 haftadır 5 bir yerde içiyorum oda faydalı
pericim haftada 1 kilo idael olanı diyor uzmanlar üzülmene gerek yok ben yarım kilo vermişim gene bu hafta yarım yarım gidiyorum bakalım haziranda 80 olurum bu gidişle neyse oda iyii:kedi: kilo veren arkadaşları kutluyorum
ben 2 gündür ipin ucunu kaçırdım hele bugün.ama p.tesi spora başlıyorum artı eskisi gibi karbon hesabı yaparak diyete devam etmeye de başlıcam.7 haft aya çok değil 7 hafta dişimi sıksam hafta da 1 verirmiyim ki.of ne zor iş ya.biliyomusunuz hayatta en çok kıskandığım kişiler istediğini yeme özgürlüğüne sahip olan kişiler korkusuzca ohh
Verirsin inşallah canımya, bu hafta benimde kayıp haftamdı, hem spor hem diyetle 7 kg.mı veremiyecekmisin, hayırlısı olsun hakkında inşallah.
yüksek oran da kg vermesem de bunları bende yaptım7-8 haftam var hamilelik planladığım tarihe ve vermem gereken 7 kg.spor yaptın mı sen kg verirken sena
Bugün sabahtan beri kimse paylaşımda bulunmamış ben menümü yazayım bari,
sabah kepekli tost,2 dilim domates, 2dilim salatalık, 3 tane zeytin,şekersiz çay
öğle 3 kaşık yoğurt, pul biber ve kuru naneli(bu beni çok tok tuttu şaştım valla) 3 dilim domates,1 dilim salatalık( sabahtan kalanlar), 2 kupa yeşil çay,
akşam, 1 tabak tavuk suyu çorba(İçine 1 kaşık yoğurt, 1 kaşık un koydum,pul biber)çok güzel oldu
2 kaşık patlıcan yemeği,
tavuk baget haşlama
Arkadaşlar lütfen beni aydınlatırmısınız...
Bu diyetle ilgili kafama takılan cok şey var..
Birincisi biz yağlı yiyecek yani ne bilim pirzolanın yağlı kısmı ya da yağlı döner vs.. bunları yiyebiliyor muyuz...
Sonra akşam en geç kaçta yemeliyiz ya da bir sınır yoksa yedikten kaç saat sonra uyumalıyız sanırım yiyip yatarsak oda kilo vermemizi engeller değil mi??
Sonra burda baktığımız karbonhidrat değerlerinin bazıları bazı ürünlerin ambalajında yazandan farklı.. hangisini dogru kabul edicez..
Ayrıca diyelim ki çok düşük karbonhidratlı bir yemek yiyoruz yanında bir kase yoğurt yediğimizde o onu etkilemiyor mu yani mesela kabak 4 + yoğurt 12 diyemi bakıyoruz
ÜStelik bazı keklerin , pudinglerin arkasında aşırı karbonhidrat yok örneğin creme ole nın paketinin arkasında 100 gr için 19 yazıyor 125 gr olduğuna göre 23 karbonhidrat ve yarım kilo süt ile yapılıyor yani 12 ikisini topluyorum 35 karbonhidrat ve bu paket 4 kişilik olduğuna göre ve 1 kase yediğimize göre alacağımız karbonhidrat değeri 8.75 ?
böle düşünerek en azından tatlı komasına girenler bunu tğketebilirler mi??
Ben çarşamba günü başladım 83 kg olarak 4. günüm bugün her gün tartıldım ve bu bende hastalık şuan da 1.7 kg verdim yani 81.3 oldum ancak dün yine çok dikkat etmeme rağmen kilo vermedim.. bugün tekrar bakacağım..
Bu arada fast food delisi olarak ben mc donalds tan karbonhidrat cetveli aldım.. yiyebileceğimiz en uygun şey 4 lü nuggets lar 11 karbonhidrat bende uygun yani ufak bir kaçamak olabilir..
Yani şimdi aklımda olan sorular bunlar lütfen cevaplarsanız çok memnun olurum.. kafamı karıştırıyor bu sorular.. :sm_confused:
iyi geceler herkese...ben de 2 haftadır yapmaya çalışıyorum haftasonları bozuyarum ama yinede 139 a çıkmıştım 136 ya indim tekrar bu hafta bozmasam da 1 aydır 136 da kaldım 135 i görsem yeter..
Ben de bu diyeti yapıyorum :) Ama genelde 20 sınırını aşmamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile2
ya nolur şunun formülünü bana da versene.nasıl oluyo da 20 sınırını aşmamaya başarıyosun aklım almıyo başaranları dadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?