Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslın da ben bu diyeti hiç tam anlamıyla yapmadım.hani öyle sizler gibi hiç 30 lar da 40 lar da 20 lerde tutmadım.haziran başında haberim oldu bu diyetten o zamandan beri bazen kendimce sıkı bazen de baya bi gevşek yapmaya çaılştım.79 kg dum haziran başın da şimdi 71,5-72 arasıyım. belki okumuşsundur hamilelik planlıyorum aralık ayına.en az 7 kg daha vermem lazım.ama işte gel gör ki sıkı tutamıyorum bir türlü diyeti

ya nolur şunun formülünü bana da versene.nasıl oluyo da 20 sınırını aşmamaya başarıyosun aklım almıyo başaranları dadelikafadulden

listede o kadar cok kb degerleri 0-1 arasi yicekler varki ögünlerini bunlardan yemeyi dene en azindan 7 kilo verene kadar kahvaltida ekmek haric bütün kahvaltilik yiceklerde sifir var tavuk hasla ve öglen ve aksam yemeklerinden önce büyük bir kase ic tabi sehriye koymadan o zaten mideyi tikiyor arkasindanda et, balik türü bir yemekle yaninda salata yiyebilirsin hem salatada yagda serbest sebze yemekleri icinde tavsiyem mesela bir patlicani bol kiyma ile birlikte bir yemek yap hem doyurucu hemde kb 'si düsük olur arada miden acikir gibi olursa 3-4 marul yapraginin üzerine kasar,salam yada beyaz peynir sarip ye yine ögünlerinden birinde ton balikli salata yiyebilirsin insallah isine yararkaydirigubbakcemile5

Çok kilo vermek gibi bir hedefin yok o yüzden şu an güzel bir yerde görünüyorsun :) Günlük 20'lerde 30'larda olmana gerek yok. En başta 50'lerden başla. Zamanla azaltırsın ama mutlaka hareket kat hayatına :) Ben çok sıkı yapamadım bu diyeti o yüzden haftada en fazla 1,5 kg verdim. Yarından itibaren harfi harfine yapacağım. Ne kadar vereceğimiz göreceğiz :) Bir hafta sonra buradan da bildiririm :hulya:

nightwinglover
arkadaşımm cevabın için sana cok tesekkur ederım senın soledıklerıne uyucam ama dogru anladım di mi o pudıngten yiyebilirim kaydirigubbakcemile2 en azından haftada 1 keree...
ben bu gece bi dügundeydım o yuzden ıpın ucu fena kactı bı de cıktım bıraz evel fastfood da yedım yandım yanıı ama yarın yeni bir gün cok dikkat edıcemm bır hafta sonra bende yazıcam kilomu bakalım ne kadarr vericezzz zemuszemus

Evet canın çok çektiğinde abartmamak koşuluyla yiyebilirsin :)

NIGHTWINGLOVER

ben suan 81.8 kiloyum bugün basladım dedıklerıne uyarak yapıcam bakalım haftaya kac olucam sende arada sırada gunluk ne yedıgını yazarsan bende ornek alabılırım belkı

bir de sadece seyi merak edıyorum mesela kabak ya da patlıcanı az yagda kızartırsak cesitli sebzelerı yanı ne kadar artar karbonhıdratları

Bende karnabahar kızartmak istiyorum ama ne olur karbonhidratı bilmiyorum ama canım çok istiyor valla.

tavuğu haşlıycam başka hiç bişi koymuycam sadece limonsıkıp mı içicem.ay nası bi tadı oluyo ki öyle.yağlı olmaz mı çok.içine azcık unla yoğurt mu katsam ne terbiyeli bir çorba olsun die.senin dediğini hiç denemedim

ay bana bişiler oluyo:1shok:hem doğru dürüst uygulamamışsın hem de hafta da bir 1,5 kg vermişsin.doğru dürüst uygulasan kaç verirsin acaba merak ettim:1shok:

Son düzenleme:
ay bana bişiler oluyo:1shok:hem doğru dürüst uygulamamışsın hem de hafta da bir 1,5 kg vermişsin.doğru dürüst uygulasan kaç verirsin acaba merak ettim:1shok:

Aynı şeyi ben de merak ediyorum

Bu hafta göreceğiz ne kadar vereceğimi

Kızartma yaptığında sebzenin karbonhidrat değeri 2-3 katına çıkıyor. Patlıcan normalde 4 kb ise kızartınca 12 kb oluyor ama bu 12 kb bir tabak için değil 4-5 çatal için geçerli olan değeri. Aslında puanın bu kadar artmasının nedeni vücuttaki asit-baz dengesini bozup asidikliğin artmasına neden olması. Bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu diyeti yapmak istiyorsan her şeyi doğala en yakın haliyle tüketmen işini kolaylaştıracaktır. Ben bir hafta boyunca toplasan 3 gün diyet yapmışımdır, diğer günler bozuyorum ama bu sistemle gitmeme rağmen her hafta 1,5 kg veriyorum. En önemlisi de bu diyetle verdiğim kiloları şu ana kadar hiç geri almadım. İşin formülü bolca haşlanmış, buharda pişmiş et, süt, yoğurt, çiğ sebze ve meyve yiyerek kb hakkını doldurmak :13:

Aynı şeyi ben de merak ediyorum

Bu hafta göreceğiz ne kadar vereceğimi

bu hafta sporla beraber ben de 50 yi geçmmemeyi düşünüyoruö krbn da.50 az değil biliyorum ama ben hiç 60 ın altına düşürmediğim için çok iyi olcak 50 de tutabilirsem.ben p.tesiden p.tesiye tartılıcam ama.öle alışmışım.bide tam 7 hafta veriyorum ya kendime p.tesi de tam ayın 1.tam ayın 1 inde başlamış olcam yani kendime verdiğim 7 haftaya

Tamam haftaya p.tesi günü ikimiz de kaç kilo verdiğimizi bildireceğiz :)

Slm kızlar birbirinize verdiqiniz olumlu destekten dolayı hepinizi kutlarım bende uzun zamandır çizmeyi aştım yarından itibarenbende eskisi gibi devam edeceqim bu arada tatlılarla arası iyi olan arkadaşlara bir müjdem var sabah kahvaltılarında reçelsiz balsız duramayanlara bomba gibi bir haberim var KOSKAya uqradım önceki gün standları gezerken gözlerim fal taşı gibi açıldı şeker hadtaları için diyabet ürünler çıkmış ve sıkı durun karbonhidrat deqerleri 0 ve ayrıca her çeşit helvada var sadesi kakaolusu fıstıklısı onların k deqerleri 0 istediqimiz kadar yiyebiliriz ben hemen kayısılı ve çilekli reçel ve fıstıklı helva aldım ve sanırım artık tatlı krizlerimizede bu sayede veda edicez ve şimdi bu kadar alternatifimiz varken kilo vermek çok daha kolay arkadaşlar Selincim özledik canım seni kayınpederin nasıl oldu çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımm

slm arkadaslar kg91.9 +900gr sevinsemmi üzülsemmi ne yapsam bilemedim
kafamcok karisik. 12.aralika kadar kesin bir 5kgvermem lazim sünnet dügünümüz var
selin gel yawrum yahu azcik dipteyim sondayim deprosyondayim

ben başladığımda ilk iki günde 1.5 kg verdim sonra her zamanki gibi bıraktım haftada yarım kg gidiyor adam akıllı uygulasam iyi gidicek ama inşallah kızlar 3 gündür yiyorumda yiyorum tatil bana yaramıyor 2 gündürde mısıra aşerdim resmen patlatıp patlatıp yiyorum hadi bakalım inş hepimizde acaip kg ler veririz

slm arkadaslar kg91.9 +900gr sevinsemmi üzülsemmi ne yapsam bilemedim
kafamcok karisik. 12.aralika kadar kesin bir 5kgvermem lazim sünnet dügünümüz var
selin gel yawrum yahu azcik dipteyim sondayim deprosyondayim

ben seni imrenerek izliyordum neden böyle olduki yazıyodunuz yediklerinizi amannn ben böyle yapamam diyodum zaten ben yediklerimi yazsam sabah öğle güzel gidiyor akşam olunca ipin ucu kaçıyor
kalkıymda bi yeşil çay yapayım kendime

Son düzenleme:
bende varım kızlar hiç uyamıyorum yoksa diyete

Doğacım kilo çizelgene baktım. Bir an 96 kilo olduğum dönemlerdeki heyecanımı hatırladım Benim için çok zor bir eşikti, çok uğraştım ama aştım sonra da çok hızlı bir şekilde 91'i gördüm. İnşallah sen de çabucak ve sağlıklı bir şekilde verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…