Karbonhidratı sadece meyve, sebze ve süt ürünlerinden alırsan oluyor ama ekmek yemeye ya da kaçamak yapmaya çalışırsan ucunu tutamıyorsun delikafadulden
Sen ne zamandır bu diyeti yapıyrsun? Kaç kilo verdin?
ya nolur şunun formülünü bana da versene.nasıl oluyo da 20 sınırını aşmamaya başarıyosun aklım almıyo başaranları dadelikafadulden
aslın da ben bu diyeti hiç tam anlamıyla yapmadım.hani öyle sizler gibi hiç 30 lar da 40 lar da 20 lerde tutmadım.haziran başında haberim oldu bu diyetten o zamandan beri bazen kendimce sıkı bazen de baya bi gevşek yapmaya çaılştım.79 kg dum haziran başın da şimdi 71,5-72 arasıyım. belki okumuşsundur hamilelik planlıyorum aralık ayına.en az 7 kg daha vermem lazım.ama işte gel gör ki sıkı tutamıyorum bir türlü diyeti
nightwinglover
arkadaşımm cevabın için sana cok tesekkur ederım senın soledıklerıne uyucam ama dogru anladım di mi o pudıngten yiyebilirim kaydirigubbakcemile2 en azından haftada 1 keree...
ben bu gece bi dügundeydım o yuzden ıpın ucu fena kactı bı de cıktım bıraz evel fastfood da yedım yandım yanıı ama yarın yeni bir gün cok dikkat edıcemm bır hafta sonra bende yazıcam kilomu bakalım ne kadarr vericezzz zemuszemus
NIGHTWINGLOVER
ben suan 81.8 kiloyum bugün basladım dedıklerıne uyarak yapıcam bakalım haftaya kac olucam sende arada sırada gunluk ne yedıgını yazarsan bende ornek alabılırım belkı
bir de sadece seyi merak edıyorum mesela kabak ya da patlıcanı az yagda kızartırsak cesitli sebzelerı yanı ne kadar artar karbonhıdratları
listede o kadar cok kb degerleri 0-1 arasi yicekler varki ögünlerini bunlardan yemeyi dene en azindan 7 kilo verene kadar kahvaltida ekmek haric bütün kahvaltilik yiceklerde sifir var tavuk hasla ve öglen ve aksam yemeklerinden önce büyük bir kase ic tabi sehriye koymadan o zaten mideyi tikiyor arkasindanda et, balik türü bir yemekle yaninda salata yiyebilirsin hem salatada yagda serbest sebze yemekleri icinde tavsiyem mesela bir patlicani bol kiyma ile birlikte bir yemek yap hem doyurucu hemde kb 'si düsük olur arada miden acikir gibi olursa 3-4 marul yapraginin üzerine kasar,salam yada beyaz peynir sarip ye yine ögünlerinden birinde ton balikli salata yiyebilirsin insallah isine yararkaydirigubbakcemile5
Çok kilo vermek gibi bir hedefin yok o yüzden şu an güzel bir yerde görünüyorsun :) Günlük 20'lerde 30'larda olmana gerek yok. En başta 50'lerden başla. Zamanla azaltırsın ama mutlaka hareket kat hayatına :) Ben çok sıkı yapamadım bu diyeti o yüzden haftada en fazla 1,5 kg verdim. Yarından itibaren harfi harfine yapacağım. Ne kadar vereceğimiz göreceğiz :) Bir hafta sonra buradan da bildiririm :hulya:
ay bana bişiler oluyo:1shok:hem doğru dürüst uygulamamışsın hem de hafta da bir 1,5 kg vermişsin.doğru dürüst uygulasan kaç verirsin acaba merak ettim:1shok:
NIGHTWINGLOVER
ben suan 81.8 kiloyum bugün basladım dedıklerıne uyarak yapıcam bakalım haftaya kac olucam sende arada sırada gunluk ne yedıgını yazarsan bende ornek alabılırım belkı
bir de sadece seyi merak edıyorum mesela kabak ya da patlıcanı az yagda kızartırsak cesitli sebzelerı yanı ne kadar artar karbonhıdratları
Aynı şeyi ben de merak ediyorum
Bu hafta göreceğiz ne kadar vereceğimi
bu hafta sporla beraber ben de 50 yi geçmmemeyi düşünüyoruö krbn da.50 az değil biliyorum ama ben hiç 60 ın altına düşürmediğim için çok iyi olcak 50 de tutabilirsem.ben p.tesiden p.tesiye tartılıcam ama.öle alışmışım.bide tam 7 hafta veriyorum ya kendime p.tesi de tam ayın 1.tam ayın 1 inde başlamış olcam yani kendime verdiğim 7 haftaya
Tamam haftaya p.tesi günü ikimiz de kaç kilo verdiğimizi bildireceğiz :)
ay heycanlandım şimdikesin sen benden çok verirsin bak söleyim
Tamam haftaya p.tesi günü ikimiz de kaç kilo verdiğimizi bildireceğiz :)
slm arkadaslar kg91.9 +900gr sevinsemmi üzülsemmi ne yapsam bilemedim
kafamcok karisik. 12.aralika kadar kesin bir 5kgvermem lazim sünnet dügünümüz var
selin gel yawrum yahu azcikdipteyim sondayim deprosyondayim
bende varım kızlar hiç uyamıyorum yoksa diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?