Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende varım kızlar hiç uyamıyorum yoksa diyete

ben tam yapiyorum benimde tartida inme yok normalde cumadan cumaya tartiliyorum bugün esim tartildi arkasindan bende tartilayim dedim pisman oldum yarim kilo fazla ciktim nasil oluyor kizlar ya yediklerim 20- 30 arasi oluyor:44:

Bende 2 gündür tam yapmaya gayret ediyorum ama bugün k.validemde yarım lavaş ekmek yemek zorunda kaldım onu saymazsam iyi gidiyor, cuma gününden beri tartılmıyorum ama kendimi hafif hissediyorum. inşallah veririm arkadaşlar cumaya kadar veremezsem bende heves falan kalmaz.

Bugünkü menümü yazayım,
sabah menemen, yarım simit, şekersiz çay.
öğle tavuk suyu çorba, 3 kaşık biberli, naneli yoğurt, 1 küçük k.ekmek
akşam ciğer sote, 2 yaprak marul, 2-3 maydanoz, 2-3 yeşil soğan ve yarım lavaş ekmek,

Sabah : 2 yumurta. Haşlanmış olabilir ya da yağsız tavada omlet olarak yapabilirim.

2 çorba kaşığı kadar peynir

100 gram kadar haşlanmış tavuk eti

Öğlen : Tavuk eti. Doyana kadar ama genelde 200 gram kadar. Yarım porsiyon bol yeşillikli salata.Salatanın üzerine biraz peynir ekliyorum.

Akşam : Kırmızı et pahalı olduğu için yine beyaz et. Tavuk sevdiğim için de yine tavuk yiyiyorum. Yanında yine salata. Üzerine de biraz peynir.

Her gün 40-45 dakika yürüyüş yapıyorum.

bünyemi sasirtmak istedim insallah basardimda :) 7hafta bir gram bile veremedim
yemek yemek cok güzel aburcubur cukulata yemek harikaymis
unutmusum bir cok seyin tadini:))
pes etmek yok yola devam ben bu ben degilim ben baska sutemim.....takipe devam:))

ben tam yapiyorum benimde tartida inme yok normalde cumadan cumaya tartiliyorum bugün esim tartildi arkasindan bende tartilayim dedim pisman oldum yarim kilo fazla ciktim nasil oluyor kizlar ya yediklerim 20- 30 arasi oluyor:44:

nasıl yani 20-30 arası tuttuğun halde mi veremiyosun aynısın alla allla

%100 detoks deneyimelrimiz die 2 günlük bir detoks var 1.4000 gr vermiştim ben 1,5 lt ayran içine 4 er kaşık haşlanmış bulgur mercimek ve nohut koyuyosun.2 adet salatalık rendeliyosun tuz atmadan kırmızı biber nane atabilirsin 2 gün boyunca bunu içiyosun 2 satte bir.sabah kahvaltısın da bi dilim ekmek bir yumurta domates salatalık az peynir şekerisz çay.gün boyunca ayran çorbası hariç şekersiz çay ve yeşil çay içebilirsin.bünyeni şaşırtmak istiyosan bunu dene derim.tam bir karbonhidrat deposu bu detoks.ve kg verenler 1 den aşapı vermediler.ben bile verdim yani 1,400 kg

bende bu gün den başlıyorum kızlar cumaya kadar tam gaz...

Demekki arkadaşlar hepimizin başına aynı şeyler gelmiş ben ilk başladığımda 77 kg dan 74.9 düşmüştüm, sonra bir baktım 75,5, ya bir yerde hata yapıyoruz yada ilk etapta su kaybettiğimiz için ondan dengesizlik oluyor, hayırlısı bakalım, mesela ben kahvaltıda hata yaptığımı düşünüyorum, selin arkadaşımız yumurta yediğimiz zaman ekmek yenmemesi gerektiğini yazmış ama ben ekmeksiz yiyemem, zaten genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum, bazen öğlenleri, bu diyette akşam hiç ekmek yemiyorum. bu benim hatalarımdan birisi bunun bile diyeti etkileyeceğini düşünüyorum. Selin gelince ona sorucaz artık takıldığımız yerleri.

Son düzenleme:
kızlar bizden önce yapan olmuşsa demek ki imkansız deil di mi?

sabah:1 yumurtayla omlet, 20 gr. kadar peynir yeşil çay
öğle: marul, alabalık
akşam: marul ve tavuk planlıyorum bu günü.

haftasonunun bedeli nappayım

bugün cuma günkünden yarim kilo fazla ciktim bende bunu anlamiyorum inanin basladim basliyali bir lokma dahi ekmek yemedim günlük kb 30'u gecmiyor normal degil ama demi

acaba hesaplamalarımı yanlış yapıyosun dicem ama bende anlamadım.ahh selin nerdesinnn.inş önemli bişi yoktur

biz her yediğimizden böle hemen 500 gr 1 kilo geri mi alcaz..

Allah'ım yardım et...

tabi ki hayır.bak ben çarşamba 71.5 tum o günden beri ne yemedim ki bu sabah kadar yani.bu sabah 71,7 çıktım.ama akşam öğünlerini hafif tutmak yani sıfır karbona yakın tutmak gerekiyo ama ben pek beceremiyorum aksine akşama kadar iyi idare ediyorum ama akşam yemek te ve sonrası kaçıyo bazen

inş önemli bir şey kötü bir şey yoktur.ah bi gelse sorular birikti

Son düzenleme:
kızlar kendime verdiğim 7 hafta bu sabah başladı.inşallah 7 de 7 yaparım ve 7 haftanın sonun da 7 kg vermiş olurum.her p.tesi tartılacam.bu sabah 71,7 kg çıktım. haftaya p.tesi inş en azından 71,0 çıkarım

yaa sanırım su kayıpları falan dengemizi bozuyor ben peynir çok yiyorum kaşar ve beyaz peynir buna ölçümü koymalıyım acaba ... ekmek hiç yemem zaten sevmem ama beyaz peynir ve kaşar peynirimi beni böle tutuyoo anlamıyorum..

bilenleriniz cevap verirse sevinirim peyniri ölçüylemi yemeliyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…