bende varım kızlar hiç uyamıyorum yoksa diyete
ben seni imrenerek izliyordum neden böyle olduki yazıyodunuz yediklerinizi amannn ben böyle yapamam diyodum zaten ben yediklerimi yazsamsabah öğle güzel gidiyor akşam olunca ipin ucu kaçıyor
kalkıymda bi yeşil çay yapayım kendime
ben tam yapiyorum benimde tartida inme yok normalde cumadan cumaya tartiliyorum bugün esim tartildi arkasindan bende tartilayim dedim pisman oldum yarim kilo fazla ciktim nasil oluyor kizlar yayediklerim 20- 30 arasi oluyor:44:
bünyemi sasirtmak istedim insallah basardimda :) 7hafta bir gram bile veremedim
yemek yemek cok güzel aburcubur cukulata yemek harikaymis
unutmusum bir cok seyin tadini:))
pes etmek yok yola devam ben bu ben degilim ben baska sutemim.....takipe devam:))
nasıl yani 20-30 arası tuttuğun halde mi veremiyosun aynısın alla allla
bugün cuma günkünden yarim kilo fazla ciktim bende bunu anlamiyorum inanin basladim basliyali bir lokma dahi ekmek yemedim günlük kb 30'u gecmiyor normal degil ama demi
nasıl yani 20-30 arası tuttuğun halde mi veremiyosun aynısın alla allla
bugün cuma günkünden yarim kilo fazla ciktim bende bunu anlamiyorum inanin basladim basliyali bir lokma dahi ekmek yemedim günlük kb 30'u gecmiyor normal degil ama demi
yaaa aynı şekilde bendede böle oldu kızlar.. çarşamba başladım 83 kg olarak cuma günü yani 2 gün sonra 81.3 e düştüm.. cumartesi hiç kilo vermedim.. akşam düğün vardı biraz kaçırdım.. pazar sabahı tartıldım 81.8 olmuşum yine.. hemen sıkıca sarıldım dün değerlerim 25 i geçmedi ama takıldım hala 81.8 görünce moralim bozuldu
biz her yediğimizden böle hemen 500 gr 1 kilo geri mi alcaz..
Allah'ım yardım et...
biz her yediğimizden böle hemen 500 gr 1 kilo geri mi alcaz..
Allah'ım yardım et...
Demekki arkadaşlar hepimizin başına aynı şeyler gelmiş ben ilk başladığımda 77 kg dan 74.9 düşmüştüm, sonra bir baktım 75,5, ya bir yerde hata yapıyoruz yada ilk etapta su kaybettiğimiz için ondan dengesizlik oluyor, hayırlısı bakalım, mesela ben kahvaltıda hata yaptığımı düşünüyorum, selin arkadaşımız yumurta yediğimiz zaman ekmek yenmemesi gerektiğini yazmış ama ben ekmeksiz yiyemem, zaten genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum, bazen öğlenleri, bu diyette akşam hiç ekmek yemiyorum. bu benim hatalarımdan birisi bunun bile diyeti etkileyeceğini düşünüyorum. Selin gelince ona sorucaz artık takıldığımız yerleri.
acaba hesaplamalarımı yanlış yapıyosun dicem ama bende anlamadım.ahh selin nerdesinnn.inş önemli bişi yoktur
yanlis hesaplama yapmam imkansiz kahvaltida peynir salam kasar yiyorum aldigim ürünlerin disindada yaziyor 100gr'da 1 gr kb var diyor ben 100 gr yemedigim halde her birini 1 diye hesapliyorum marul salatami bile tartip yiyorum hatta mayonezi bile tartiyorum yani hesaplamalarimda fazlasi var eksigi yok bir yarim kilo fazla ciktim diye kafanizi sisirdim
acaba hesaplamalarımı yanlış yapıyosun dicem ama bende anlamadım.ahh selin nerdesinnn.inş önemli bişi yoktur
yanlis hesaplama yapmam imkansiz kahvaltida peynir salam kasar yiyorum aldigim ürünlerin disindada yaziyor 100gr'da 1 gr kb var diyor ben 100 gr yemedigim halde her birini 1 diye hesapliyorum marul salatami bile tartip yiyorum hatta mayonezi bile tartiyorum yani hesaplamalarimda fazlasi var eksigi yok bir yarim kilo fazla ciktim diye kafanizi sisirdim
şaşırdım cnm valla bilemedim neden öyle olduğunu.selin gelsin bi o bilir
yaa sanırım su kayıpları falan dengemizi bozuyor ben peynir çok yiyorum kaşar ve beyaz peynir buna ölçümü koymalıyım acaba ... ekmek hiç yemem zaten sevmem ama beyaz peynir ve kaşar peynirimi beni böle tutuyoo anlamıyorum..
bilenleriniz cevap verirse sevinirim peyniri ölçüylemi yemeliyim acaba
ben peyniri hiç ölçüyle yemedim az çünki karbonhidrat değeri
şaşırdım cnm valla bilemedim neden öyle olduğunu.selin gelsin bi o bilir
ben peyniri hiç ölçüyle yemedim az çünki karbonhidrat değeri
VEN_HAR canım
Ben bak sabah beyaz peynir - kaşar ve 3 dilim hindi füme yedim..
arada sütlü bir nescafe içtim..
öğlen biraz marul biraz kırmızı lahana biraz roka biraz havuç nane ortaboy bir salata yedim
birazdanda çay ve yine biraz peynir salam takılıcam
Kötü mü???
VEN_HAR canım
Ben bak sabah beyaz peynir - kaşar ve 3 dilim hindi füme yedim..
arada sütlü bir nescafe içtim..
öğlen biraz marul biraz kırmızı lahana biraz roka biraz havuç nane ortaboy bir salata yedim
birazdanda çay ve yine biraz peynir salam takılıcam
Kötü mü???
salataya koydukların kaç karbon bilmişyorum ama selin salata kosunda hiç çekşnemzdi yani yerdi.bence gayet güzel gidiyo.
benim de akşama kadar gayet güzel gidiyo ama akşam olunca azcık kaçıyo.kaçmasa daha güzel olcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?