Evet mantığı anladım kavradım yapıorum akşamlarıda tavuk haşlama falan filan yiyorum amaa işte bakalımm yarında vermemiş olursam epey moralim düşer yanii
kızlar nasılsınız umarım beni unutmamisinizdir. İnternete giremiyorum artık girdigim cafelrdende bu siteyi acmıyor. Benim rejim cok ii gidiyor ama kac kilo oldum bilmiyorum cünkü tam 1.5aydır tartılamıyorum yurtta tartı yok maalesef sokaktada tartılmak işime gelmiyor. Ama istediğimi başardım okulda herkes beni görünce çok şaşırdı çok güzel olmuşsun dediler hatta artık daha fazla verme diyorlar :) kızlar ya zayıflamak güzel bir duygu :)
arkadaslar bende baslamak ıstıyoru gercekten ıse yarıyo sanırım nasıl bır yol ızlemem lazım((
unutmadık tabi de sen nası durdun 1,5 ay tartılmadan yahuu
işe bu topici 111.sayfadan itibaren özellikle selintepenin msj larını atlamadan okuyarak başlayabilirsin
Günaydın arkadaşlar bakıyorumda Selin hala gelmemiş çok merak ediyorum Selincim senii..:26:
arkadaşlar ben gün içinde çok fazla beyaz peynir ve kaşar yiyorum bu yanlış mı acaba çünkü hiç kilo veremiyorum ekmek yemiorum
sabahları beyaz peynir kaşar peyniri yumurta
sonrada haşlanmış tavuk yiyorum bazen salata başka meyve falanda yemiorum ama nie böle oldum moralim çok bozuk peynirleri bıraksam mı acaba ama ne yiycem ki başka ?:14
arkadaşlar ben gün içinde çok fazla beyaz peynir ve kaşar yiyorum bu yanlış mı acaba çünkü hiç kilo veremiyorum ekmek yemiorum
sonrada haşlanmış tavuk yiyorum bazen salata başka meyve falanda yemiorum ama nie böle oldum moralim çok bozuk peynirleri bıraksam mı acaba ama ne yiycem ki başka ?:14
Hergün tartılmadan nasıl durucam bilemiyorummm ama teşekkür ederim arkadaşlar bunlar cok motive edice cümleler inşallah hepimiz veririzzzz
Arkadaşlar bugün iş görüşmesine gittim çiçek standı satış elemanlıqı ssk+yemek+750tl çalışma saatleri sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günü başka bir taraftanda özel nisa hastanesinde iş ayarlamaya çalışıyorlar ama oranın şartlarını bilmiyorum arada kaldım eşim hastane daha iyi diyor bence hastaneler asgari ücretten başlatır ve yol param 100 lira tutuyor ama çiçek için para ödemicem evimize yakın bir yer sizlerde bir yorumlarsanız sevinirim kararsız kaldım açıkçası
Arkadaşlar bugün iş görüşmesine gittim çiçek standı satış elemanlıqı ssk+yemek+750tl çalışma saatleri sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günü başka bir taraftanda özel nisa hastanesinde iş ayarlamaya çalışıyorlar ama oranın şartlarını bilmiyorum arada kaldım eşim hastane daha iyi diyor bence hastaneler asgari ücretten başlatır ve yol param 100 lira tutuyor ama çiçek için para ödemicem evimize yakın bir yer sizlerde bir yorumlarsanız sevinirim kararsız kaldım açıkçası
ben bu diyete haziranda başladım,,,2, 5 ayda istediğim kiloya ulaştım ve bu 5. ay kilomu koruyorum, artık eskisi kadar katı uygulamıyorum,58 kiloyum, 70 ten indim..bu diyet süper, aç kalmadan zayıflatan , yüzünüzün asla bozulmadığı , sıkılaşarak inceldiğiniz bi diyet..ben oturttum sistemi, haftada bi tatlı kaçamağım var, atıyorum o gün karbonu fazla kaçırdım, akşamına 2 yumurta haşlayıp yiyorum ve kesinlikle yakıyorum yediklerimi... herkesin bünyesinde aynı sonucu verir mi bilemem. denemek lazım... kış geliyo bu diyeti yapmak daha kolay hale gelicek,, balık mevsimi .... harika balık sofraları bizleri bekliyor...benhaftanın 3-4 akşamı iglo balık ürünleri yedim, mezgitini ve fish fingerını...size de tavsiye ederim,son derece doyurucu bi öğün oluyo,, bu deneyimli hatuna sormak istedikleriniz olursa yazın bana, hergün olmasa da arada giriyorum, cevap vermeye çalışırım, SELİNİM az çekmedi sorularımızdan,herşey gönlünüzce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?