Arkadaşlar bugün iş görüşmesine gittim çiçek standı satış elemanlıqı ssk+yemek+750tl çalışma saatleri sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günü başka bir taraftanda özel nisa hastanesinde iş ayarlamaya çalışıyorlar ama oranın şartlarını bilmiyorum arada kaldım eşim hastane daha iyi diyor bence hastaneler asgari ücretten başlatır ve yol param 100 lira tutuyor ama çiçek için para ödemicem evimize yakın bir yer sizlerde bir yorumlarsanız sevinirim kararsız kaldım açıkçası
Arkadaşlar bugün iş görüşmesine gittim çiçek standı satış elemanlıqı ssk+yemek+750tl çalışma saatleri sabah 8 akşam 7 haftanın 6 günü başka bir taraftanda özel nisa hastanesinde iş ayarlamaya çalışıyorlar ama oranın şartlarını bilmiyorum arada kaldım eşim hastane daha iyi diyor bence hastaneler asgari ücretten başlatır ve yol param 100 lira tutuyor ama çiçek için para ödemicem evimize yakın bir yer sizlerde bir yorumlarsanız sevinirim kararsız kaldım açıkçası
Peynir ve kaşar serbest ama yine de çok fazla yememek gerek. Karbonhidrat oranı düşük olabilir ama kalorisi yüksek sonuçta. Meyve yemeye devam edebilirsin. Karbonhidratı sadece meyve ve tahıl grubundan almaya çalışırsan hem sınırı aşmaz hem de sağlıklı beslenirsin :)
günaydin arkadaslar.... galiba $eytanin bacagini bacaklarini ortadan ayirdim kirdim degil ayirdim
cünki nihayet tam yaklasik 8hafta sonra kg vermis bulunuyorum
bu 8hafta sürekli 91,4 91,6 91,3 arasi gittim geldim gittim geldim en son 91,4düm simdi bu sabah 90.8 cikti cok sükürrrrrrrrrrrrr
erginsena arkadaşım..
hastanede hangi görevde bulunacaksın bu da önemli ama her ne koşulda olursa olsun hastanede çalışmanın prestiji cok daha farklıdır diye düşünüyorum ben..iş ciddiyeti açısındanda son derece önemli
günaydin arkadaslar.... galiba $eytanin bacagini bacaklarini ortadan ayirdim kirdim degil ayirdim
cünki nihayet tam yaklasik 8hafta sonra kg vermis bulunuyorum
bu 8hafta sürekli 91,4 91,6 91,3 arasi gittim geldim gittim geldim en son 91,4düm simdi bu sabah 90.8 cikti cok sükürrrrrrrrrrrrr
masal hosgeldin ve aferin sana sayfalari okdugun icin özellikle selintepeninkilerini iyi oku
senin avantajin ya$inin genc olmasi ve cok kolay kgverceksin
masallah hadi yola devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?