Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hastanenin sartlarida önemliki ikisini karsilastirip eleme yapabilesin cicek standinin artilari evine yakin olusu,yol parasi vermiceksin ve hastane evinize ne kadar uzak bilmiyorum ama en azindan is cikisi yolda vakit kaybetmiceksin hastanede günde ne kadar calisilcak hangisinde daha az yorulcaksin sorulcak soru cooooook

bende hastane derim sosyal çevren olur daha hareketlidir yaptığın işten zevk almanda önemli senin için

Evettt peynirleri sadece sabahları tüketicem meyve sebze cok sevmem ama salata yerim.. Bugün tam 1 haftayı dolduruyorum sadece 1 gece düğün vardı bozdum ve sabah tartıldığımda 81 olmuşum çok sevindim tam 2 kilo verdim.. Ki bundan sonrasını daha hızlı vericem gibime geliyor

yaşasınnnnn

erginsena arkadaşım..

hastanede hangi görevde bulunacaksın bu da önemli ama her ne koşulda olursa olsun hastanede çalışmanın prestiji cok daha farklıdır diye düşünüyorum ben..iş ciddiyeti açısındanda son derece önemli

günaydin arkadaslar.... galiba $eytanin bacagini bacaklarini ortadan ayirdim kirdim degil ayirdim
cünki nihayet tam yaklasik 8hafta sonra kg vermis bulunuyorum
bu 8hafta sürekli 91,4 91,6 91,3 arasi gittim geldim gittim geldim en son 91,4düm simdi bu sabah 90.8 cikti cok sükürrrrrrrrrrrrr

şimdi tıkır tıkır düşersin inş bende ocak ayına kadar 90 ı görürüm

Canım hastanede hangi bölümde çalışacaqım belli deqil açıkçası olup olmayacaqıda belli deqil ama torpilimiz kuvvetli zaten daha cuma günü söyleyecekler beni işe alabilirlermi diye bende onun için diyorum hastanenin şartlarını bilmiyorum diye peki asgari ücretle başlatırlarsa 100tl yol parası vereceqim ama çiçek standında 750alıcam ve yol parası vermicem buna raqmen hastanemi daha iyi

ben 50-100 e çok bakmadan kesinlikle hastane derdim bi arasınlar bakalım bi netleşsin bence herşey sonra zaten sağlıklı karar verirsin diorum ben

ah ah be canım torpilinde kuvvetliyse hiç durma derim sana hemen gir benimde iki kızım var ikiside hastanede çalışıyor ki bizim hastaneden biz memnun değiliz ama nisa hastanesinin öyle olcanı sanmıyorum birde önceden deneyimi olmayanları genelde hostes olarak alırlar ama senin torpilin olduğuna göre belki daha üst düzey bir yere alcaklar sonuçta herkes anasının karnında öğrenmiyor ayrıca bizim hastane hariç özeller genelde hostesleride 750 ila 800arasında başlatıyorlarmış diye biliyorum

senin adina cok sevindim insallah bu baslangic olur ve sünnete kadar istedigin kilolari verirsin

kizlar benim diet bugün tam anlamiyla mahfoldu sabah arkadaslarla bir arkadasimiza kahvaltiya gittik degiisik hamur cesitleri yapmis giderken yemeyi düsünmüyordum ama onlari görünce kendimi tutamadim uzun bir aradan sonra hamur cesiti yemek gözlerimi acti ama yarindan itibaren devam

Aynen benimde ya bu kaçamaklara dur diyemiyorum, oğlum için bim den çiğ köfte aldım üstünde 8 gr krb. yazıyordu ama ben dayanamadım 3-4 tane yedim, nedir benim bu bulgurlardan çektiğim, millet tatlı krizine girer ben acı krizine giriyorum.

bende size katilabilirmiyim acaba
konu acmistim orda bana bu diyeti önerdiler cok hosuma gitti hic zorlanmiyorm..19 yasindayim 97.9 kiloyla basladim burda bu diyetle verebilecegime eminim cünkü hic canim biseyler cekmiyo fazla acikmiyorm..
pazar günü basladim 111.sayfadan itibaren topigi okumaya basladim ama daha 237.sayfaya gelebildim :)
günde 20-30-35 arasi kb aliyorm yalniz bugün biraz korktm sanki cok yemisim gibi geldi herseyi pakette yazdigi gibi hesapladim ama icim hic rahat degil bugün yediklerim bunlar

kahvalti : 2yumurtali kasar ve beyaz peynir karisik bi yumurta oldu :) (1kb)
yarim domates (3kb)
1 ekmek (10kb)
1sucuk (1kb)
1yesil cay

ara: 1salam (1kb)

aksam : 2 izgara sosis (0kb)
100g tavk gögsü (0.5kb)
1 burger (8kb)
1 kasik mayonez (1kb)
150g yogurt (4kb)
1cola light (0kb)

saat 20:00 de
1 sucuk (1kb)
1kasar peynir (0kb)
1beyaz peynir (1kb)
1yesil cay

TOPLAM: 31.5kb olmus fazla degil kb ama cok yedim gibi hissediyorm ya bide 1.5l su ictim spor yapmadim kendimi bi garip hissediyorm sanki halsiz uykusuz gibi erken yatacam bugün

masal hosgeldin ve aferin sana sayfalari okdugun icin özellikle selintepeninkilerini iyi oku
senin avantajin ya$inin genc olmasi ve cok kolay kgverceksin
masallah hadi yola devam:)

masal hosgeldin ve aferin sana sayfalari okdugun icin özellikle selintepeninkilerini iyi oku
senin avantajin ya$inin genc olmasi ve cok kolay kgverceksin
masallah hadi yola devam:)

hosbulduk evet selintepe abla farketmeden bana cok moral verdi :)
insallah kolay veririm cokta merak ediyorum bu ay sonunda kac kilo olacam diye

masalcim cumadan cumaya tartiliyosunuz aslinda selin not aliyodu ama bisüre giremicek
kendi aramizda yapiyoruz iste.aklima sucuk düstü yesemmiki offf
almanyanin neresindensin?

aaa sende almanyadanmissin simdi görüyorum :) ben duisburgtan..tamam ozaman yinede cumalari tartilayim ben...sen neresindesin

bende krefeld:)
nerelisin okuyomusun calisiyomusun?neden bu kadar kg aldin anlataz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…