sutemcim nası gidiyo krbnsuz günler ne alemdesinmasal hosgeldin ve aferin sana sayfalari okdugun icin özellikle selintepeninkilerini iyi oku
senin avantajin ya$inin genc olmasi ve cok kolay kgverceksin
masallah hadi yola devam:)
hosbulduk evet selintepe abla farketmeden bana cok moral verdi :)
insallah kolay veririm cokta merak ediyorum bu ay sonunda kac kilo olacam diye
masalcim cumadan cumaya tartiliyosunuz aslinda selin not aliyodu ama bisüre giremicek
kendi aramizda yapiyoruz iste.aklima sucuk düstü yesemmiki offf
almanyanin neresindensin?
bende krefeld:)
nerelisin okuyomusun calisiyomusun?neden bu kadar kg aldin anlataz :)
bende size katilabilirmiyim acaba
konu acmistim orda bana bu diyeti önerdiler cok hosuma gitti hic zorlanmiyorm..19 yasindayim 97.9 kiloyla basladim burda bu diyetle verebilecegime eminim cünkü hic canim biseyler cekmiyo fazla acikmiyorm..
pazar günü basladim 111.sayfadan itibaren topigi okumaya basladim ama daha 237.sayfaya gelebildim :)
günde 20-30-35 arasi kb aliyorm yalniz bugün biraz korktm sanki cok yemisim gibi geldi herseyi pakette yazdigi gibi hesapladim ama icim hic rahat degil bugün yediklerim bunlar
kahvalti : 2yumurtali kasar ve beyaz peynir karisik bi yumurta oldu :) (1kb)
yarim domates (3kb)
1 ekmek (10kb)
1sucuk (1kb)
1yesil cay
ara: 1salam (1kb)
aksam : 2 izgara sosis (0kb)
100g tavk gögsü (0.5kb)
1 burger (8kb)
1 kasik mayonez (1kb)
150g yogurt (4kb)
1cola light (0kb)
saat 20:00 de
1 sucuk (1kb)
1kasar peynir (0kb)
1beyaz peynir (1kb)
1yesil cay
TOPLAM: 31.5kb olmus fazla degil kb ama cok yedim gibi hissediyorm ya bide 1.5l su ictim spor yapmadim kendimi bi garip hissediyorm sanki halsiz uykusuz gibi erken yatacam bugün
ben de 2 haftadır yapıyorum .. kilo veremedim ama direniyorum.. meyveler tane değerimi bilen var mı....
bu dietin tek kötü tarafi meyvelerin kb degerinin yüksek olmasi 1 adet elmada 16 , 1 adet portakalda 17, 1 adet mandalinada 9 gr kb var maalesef
Evet ya meyveye hasret kaldım valla bende yarım yarım yiyorum artık, arkadaşlar yarın tartılıyoruz değil mi, ben 1 haftadır tartılmadım çok merak ediyorum, ya birde verememişsem yandığımın resmidir valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?