Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

nekadar yakinmis :))) okul bittikten sonra yani 3yil oldu (yarim biraktim okulu ciktim) evde oturmaktan böyleee sistim bide bi özelligim var cok kiside olan :) sinirlenince üzülünce bunalimdayken vs hep yedim ama öyle bi yedim ki sanki kurtaracak beni milkalarrrrrr :) harekette yoktu haliyle aldim..2006 yilinda en son 69kilo gördüm kendimi bidaha da göremedim ciktikca ciktim ( simdi cok pismanim okadar cok kilo vermem lazim ki ama biyerden baslamali bende basladim bakalim hayirlisi..calismiyorm is ariyorm henüz..

masal hosgeldin ve aferin sana sayfalari okdugun icin özellikle selintepeninkilerini iyi oku
senin avantajin ya$inin genc olmasi ve cok kolay kgverceksin
masallah hadi yola devam:)
sutemcim nası gidiyo krbnsuz günler ne alemdesin
hosbulduk evet selintepe abla farketmeden bana cok moral verdi :)
insallah kolay veririm cokta merak ediyorum bu ay sonunda kac kilo olacam diye

selinin ömoral vermediği kim kaldı ki bu topicte zati.1:

masalcim cumadan cumaya tartiliyosunuz aslinda selin not aliyodu ama bisüre giremicek
kendi aramizda yapiyoruz iste.aklima sucuk düstü yesemmiki offf
almanyanin neresindensin?

bende krefeld:)
nerelisin okuyomusun calisiyomusun?neden bu kadar kg aldin anlataz :)

şimdi akraba çıkcaksınız.fazla konuşman

masal hoşgeldin
selinde gelmedi daha inşallah kötü birşey yoktur?

masal hosgeldin bu dietin en güzel yani zaten aclik hissetmeden degeri sifir olan yiceklerden yiyerek zafiflamak ki o yiyecekler daha uzun süre tok tutuyor kolay gelsin

hosbulduk evet hic öyle abartili bi sekilde acikmiyorm ben cok güzel :) ilk haftam pazar günü 1hafta olcak ama sanirim verecegime kilo almis olacam cünkü yedisi gibi regl oluyorum ben..ama moral bozmak yok cünkü biliyorm vermediysem kesin regl yüzündendirrr

ben de 2 haftadır yapıyorum .. kilo veremedim ama direniyorum.. meyveler tane değerimi bilen var mı....

bu sabah yediklerim

2 yumurta
1 sucuk
1 beyaz peynir
yarim domates
1 tavuk salam
1 yesil cay

toplam 6kb yemek olarakta balik(cupra) yicem galiba bugün

bi yanlisimi gören yazsin lütfen cok yemis gibi hissediyorm kilo alirim diye korkmaya basladim ben ama kblarimda hep düsük 35i gecmiyor..

ben de 2 haftadır yapıyorum .. kilo veremedim ama direniyorum.. meyveler tane değerimi bilen var mı....

bu dietin tek kötü tarafi meyvelerin kb degerinin yüksek olmasi 1 adet elmada 16 , 1 adet portakalda 17, 1 adet mandalinada 9 gr kb var maalesef

bu dietin tek kötü tarafi meyvelerin kb degerinin yüksek olmasi 1 adet elmada 16 , 1 adet portakalda 17, 1 adet mandalinada 9 gr kb var maalesef

Evet ya meyveye hasret kaldım valla bende yarım yarım yiyorum artık, arkadaşlar yarın tartılıyoruz değil mi, ben 1 haftadır tartılmadım çok merak ediyorum, ya birde verememişsem yandığımın resmidir valla.

kızlar ne zamandır savsakladım ama dün baktım ki, bu şekilde beslenmeyince zaten doymuyorum ve halsiz hissediyorum daha fazla yediğim halde. o yüzden yaşasın protein, kahrolsun kh.lar

menü paylaşayım
sabah yumurta bi dilim ekmek
öğle: balık ızgara
akşam: 4 tane kuru incir dahasını bilmiyorum ama canım da istemiyor zaten, yersem kücük puanlı şeyler yerim

toplam 28 gr. kh yaptı hesabıma göre.

benim bugün toplam 15kb kahvaltimi yapip yazmistim´az önce isira isira peynir yedim ya cok güzel tadi :))) oda 0kbmis öyle yaziyo pakette...birazdanda balik yicem oda 0kb baskada bisey yemem artik toplam 15.

6ayda 60kilo olmam lazim benimmmm olurmuyum acaba olursam...annem bilet alip gönderecek beni türkiyeye :))) ama 60a düsebilirsem

Son düzenleme:

evet yarin cuma ve tartilma günümüz ben bu hafta kilo verdigimi sanmiyorum zaten yarim kilo fazla cikiyordum birde arkadasdaki bol kb'li kahvaltidan sonra hic kilo kaybi gibi bir beklentim yok ama olsun önümüzdeki hafta tam yapip bu haftayi telafi ederim insallah

selam kizlar ben tekrar diyete basliyorum yarin . biraz ihmal ettim.belki yazarsam beni bi disipline sokar

bende senin gibiyim ayca , devamsizlikdan sinifta kaldim 10 kilo civari verdim durdu .. kendime bir kaç hafta izin verdim ondan sonra cesaretimi toplayabilirsem yeniden baslicam .. yaza kadar bir yirmi kilo daha vermem lazim ... off offf

aylincim cizelge yalanmi oldu kiz :) bak takdim ben bu ise :) ama senin adina çok sevindim canim aldigin tepkiler çok guzel insallah seni daha çok motive eder de emeline ulasana kadar birakmazsin , benim gibi yapma valla , bana rahatlik geldi devamsizlik oldu

Bugünkü menümü yazayım, hergün bir kaçamak yapmaya alıştım, bugünkü kaçamağım bir kibrit kutusu kadar pideydi. Kaçamaksız bir günüm olsunyai
sabah 2 dilim kepek ekmek, menemen, şekersiz çay,
öğle dışarıda yedim bir porsiyon acılı adana, salata ve küçücük pide (sadece tadımlıktı)
akşam 2 tane hamburger köfte, mayonez ve ketçap, marulla yedim sadece
ara çok az Nar, yarım mandalina ve yarım elma, ne çok yemişim

Kızlar bu arada eşim söz verdi zayıflarsam eğer tektaş alacak bana, benim çok çalışmam lazım çoook.

ben yarin sinemaya gidecem patlamis misir 50g da 10kb yaziyo 50g nekadar acaba biliyomusunuz

yokyaaa vazgectim ben yemicem cok seker vardir simdi ne gerek var yok yok yemicem :)))

Son düzenleme:
canim bence misir yeme .yanina meyva al götür.ya da kb si düsük seyler ..senin icin daha iyi olur. baslarda siki tutma n lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…