Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet haklisin kbsi düsük biseyler götürürüm vazgectim kesinlikle yemicem simdi icinde yag seker iyy yok yok canim cikiyo benim o yaglari verecem diyeeeee

50g 10kb yapiyomus ama yok yinede yemicem bian öyle aklimdan gecmisti cok severim sinemanin patlamis misirini ama simdi degil 1ay falan gecsin ondan sonra azicik canim cekince yerim önce bi kendimi alistirayim.. :13:

50g 10kb yapiyomus ama yok yinede yemicem bian öyle aklimdan gecmisti cok severim sinemanin patlamis misirini ama simdi degil 1ay falan gecsin ondan sonra azicik canim cekince yerim önce bi kendimi alistirayim.. :13:

evde mikrodalgada olan misirlardan var paketin üzerinde 100 gr misirda 55 gr kb var yaziyor(sekerli olan)

abaaaawwww öyle miiii nekadar cokms ben günlük bile 55kb yemiyorm yok artik elimi bile sürmeeemmm cok ya

seni yanlis yönlendirmek istemem paketin üzerinde 100 gr enthalten durchschnittlich:55 gr kb yaziyor ama bu deger patlamis olarakmi yoksa patlamamis olarakmi ??

ya kızlar aklıma takılan bir şey var
Dilim ekmek 12kb iken tost 8 kb
Bu ne garip çelişki
Ben de bol kaşarlı tost yedim sabah :)))
Daha mantıklı değil miiii???

Bu ne garip çelişki

haklisin 20gr bir dilim ekmekte 12kb yine 20gr tostda 8kb var ama burda yaptigin tostun gr'i önemli

Son düzenleme:
Bu ne garip çelişki

o nasıl oluyo ki.2 dilim ekmekle yaptığın tost24 krbn eder.kim demiş ya da neden demiş tost 8 krbn die anlamadım.

bu arada masalcım hiç vaktim yok ama bi gireyim dedim.bugün pek hesap kitap yapmadım akşam pırasa yedim pirinçli o biraz fazla olabilir.bide bi dilim ekmekle peynir yedim az önce cnm çekti.sanırım 60 a yaklaşmışımdır yineyarın da kahvaltıya misafirlerim var börekler çörekleren fazla bi tane açma yerim inşama kaç gündür temizlik yapıyorum günde en az 3 saat.eh fazla almamaya da çalıştım krbn u.bakalım p.tesi ne olacak.çok heycanlandım.bi ara bugün tartılsam mı acaba dedim ama aklıma sen geldin masal.dedim ki kıza tartılma gebertirim diyosun sen aklından neler geçiriyosun dedim

Venhar cım sen cuma günleri tartılmıyormusun?

hayır cnm artık değil çünki 7 hafta 7 kg programına başladımyani hamilelik için düşündüğüm tarihe 7 hafta kadar var vermem gereken kg da 7 geçtiğimiz.p.tesi de tam ayın 1 idi ve 7 haftanın da başlangıcı idi.daha önce de p.tesi tartılmaya alışık olduğum için öle yaptım cnm

kızlar ben kaçtım fazla vaktim yok görüşürüz iyi geceler

Son düzenleme:

Tamam canım anladım. Hayırlısı olsun inşallah.

ven_har aman sakin tartilma bana yasakliyosn sanada yasaaaak ya sen sksana disini yeme sunlardan hamileyken yersin bahanen olr bebek icin dersin ama benim kafam karisti pazar günü basladim ee yarin tartilayimmi bayanlar yoksa pazarmi ???

ven_har aman sakin tartilma bana yasakliyosn sanada yasaaaak ya sen sksana disini yeme sunlardan hamileyken yersin bahanen olr bebek icin dersin ama benim kafam karisti pazar günü basladim ee yarin tartilayimmi bayanlar yoksa pazarmi ???

Bizim tartılma günümüz yarın bizimle devam edceksen yarın tartıl ama sonra haftaya Cumaya kadar tartılmak yok, Dayanmak zor oluyor biraz ama ne yapalım katlanıyoruz.

tamam ozaman ben yarin tartilayim evet heleki insan hergün tartiliyosa ben hergün tartiliyodm zor oluyo yarindan sonra kaldiracam tartiyi üsenip gidip alamayacagim biyere cumadan cumaya tartilayim diye

seni yanlis yönlendirmek istemem paketin üzerinde 100 gr enthalten durchschnittlich:55 gr kb yaziyor ama bu deger patlamis olarakmi yoksa patlamamis olarakmi ??

Canım hangi ürünü aldıysan paketin üzerinde yazan kb deqeri o paketin içinde olan ürün için geçerlidir..

Bu ne garip çelişki

Canım ortada kesinlikle çelişki falan yok 1 dilim ekmek 12k ve bu ekmeqi tost yaptıqın zaman yada kızarttıqın zaman deqeri düşer 8kb olur Selinde bende yediqimiz ekmekleri mutlaka makinada kızartıp yiyoruz aklınız karışmasın..

Canımıniçi sen bayadır topiktesin ekmek olayını bilmen lazımdı ekmek kızartılınca kb deqeri düşer bitanem normal iki dilim ekemk 24 kb iken kızarttıqın zaman 16 kb olur ama siz yinede fazla yemeyin..

Zeynepcim dün sabah kursa giderken çiçek standını gidip bir göreyim dedim ve Şok yaşadım çiçek duraqı adı altında her tarafı cam olan çok çok küçük bir seyyar prefabrik türünde bişey aynı halk ekmek bayileri vardır ya hani kondurma onlar gibi daracık bize 10 metrekare demişlerdi kesinlikle okadar yok 5 metrekare bile yok beynimden vurulmuşa döndüm o an başıma bi aqrı girdi kursta duramadım öqlen eve geldim akşama kadar tatsızdım ve bu gece uyuyamadım kalktım buraya geldim herşeyden önce Rabbimden hayırlısı ama insan kendini kaptırınca ister istemez üzülüyor şimdi ümitlerim bugünki izmirde yapılacak olan büyük toplantıda istanbuldan biçok hastaneden doktorların katılacaqı bu toplantıda bnm ismim verilecek inş. hayırlı olur bnm için dua edermisiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…