50g 10kb yapiyomus ama yok yinede yemicem bian öyle aklimdan gecmisti cok severim sinemanin patlamis misirini ama simdi degil 1ay falan gecsin ondan sonra azicik canim cekince yerim önce bi kendimi alistirayim.. :13:
ya kızlar aklıma takılan bir şey var
Dilim ekmek 12kb iken tost 8 kb
Bu ne garip çelişki
Ben de bol kaşarlı tost yedim sabah :)))
Daha mantıklı değil miiii???
Bu ne garip çelişki
Venhar cım sen cuma günleri tartılmıyormusun?
hayır cnm artık değil çünki 7 hafta 7 kg programına başladımyani hamilelik için düşündüğüm tarihe 7 hafta kadar var vermem gereken kg da 7 geçtiğimiz.p.tesi de tam ayın 1 idi ve 7 haftanın da başlangıcı idi.daha önce de p.tesi tartılmaya alışık olduğum için öle yaptım cnm
kızlar ben kaçtım fazla vaktim yok görüşürüz iyi geceler
ven_har aman sakin tartilma bana yasakliyosn sanada yasaaaak ya sen sksana disini yeme sunlardan hamileyken yersin bahanen olr bebek icin dersinama benim kafam karisti pazar günü basladim ee yarin tartilayimmi bayanlar yoksa pazarmi ???
seni yanlis yönlendirmek istemem paketin üzerinde 100 gr enthalten durchschnittlich:55 gr kb yaziyor ama bu deger patlamis olarakmi yoksa patlamamis olarakmi ??
Bu ne garip çelişki
o nasıl oluyo ki.2 dilim ekmekle yaptığın tost24 krbn eder.kim demiş ya da neden demiş tost 8 krbn die anlamadım.
bu arada masalcım hiç vaktim yok ama bi gireyim dedim.bugün pek hesap kitap yapmadım akşam pırasa yedim pirinçli o biraz fazla olabilir.bide bi dilim ekmekle peynir yedim az önce cnm çekti.sanırım 60 a yaklaşmışımdır yineyarın da kahvaltıya misafirlerim var börekler çörekler en fazla bi tane açma yerim inş ama kaç gündür temizlik yapıyorum günde en az 3 saat.eh fazla almamaya da çalıştım krbn u.bakalım p.tesi ne olacak.çok heycanlandım.bi ara bugün tartılsam mı acaba dedim ama aklıma sen geldin masal.dedim ki kıza tartılma gebertirim diyosun sen aklından neler geçiriyosun dedim
ah ah be canım torpilinde kuvvetliyse hiç durma derim sana hemen gir benimde iki kızım var ikiside hastanede çalışıyor ki bizim hastaneden biz memnun değiliz ama nisa hastanesinin öyle olcanı sanmıyorum birde önceden deneyimi olmayanları genelde hostes olarak alırlar ama senin torpilin olduğuna göre belki daha üst düzey bir yere alcaklar sonuçta herkes anasının karnında öğrenmiyor ayrıca bizim hastane hariç özeller genelde hostesleride 750 ila 800arasında başlatıyorlarmış diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?